Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Хороскопът за събота: неочаквано за деня и сезона, но за някои ще има промени в префесионалната сфера

Публикувано

на

Овен 

Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка задача. Само че решаващи може да се окажат малко по-други качества: професионализъм, практически опит, умение да отчитате важността на детайлите и да систематизирате информацията. Сексуалното влечение и финансовата заинтересованост ще бъдат допълнителен стимул за работа. Най-голямо ще бъде напрежението Ви през първата половина на денонощието.

Не са изключени конфликти с ръководството, партньорите и колегите., както и с тези, които са представители на закона и на властта.

Телец

Днес за Вас най-голям източник на вдъхновение ще бъдат хората, с които регулярно се сблъсквате. Може и малко да ги познавате, но до момента никога не сте разговаряли с тях. Постарайте се да си осигурите общуване, и може да научите нещо ново за това, как изглеждате в очите на околните. През втората половина на деня у Вас може да възникнат идеи, какво хубаво може да направите за някой от близките си приятели. Споделете с останалите най-добрите свои качества и доброто си настроение, и нека това да Ви стане навик.

Близнаци

Денят е свързан със значителни промени в професионалната сфера, и само от Вас зависи, дали те ще бъдат позитивни. Сега от Близнаците се изисква на първо място да бъдат по-умни, да се приспособяват към обстоятелствата и бързо да вземат решение. Докато Вие се бавите, конкурентите набират точки, постигат победи, и завоюват симпатиите на Вашите неотдавнашни съюзници. Очакват Ви много проблеми и грижи. Усещането на умора и желанието да захвърлите всичко започнато, ще се появи още в средата на деня. Но не трябва да се отчайвате. Ако не се предадете, до вечерта ще постигнете забележителни резултати.

Рак

Днес Вашият любим човек активно ще критикува всичко онова, за което ще му разказвате, което, безусловно, няма да се окаже за Вас радостно събитие. Само че в неговата критика може да се намери и зрънце здрав смисъл, което може да доведе до висококачествени и значими резултати.

Лъв

Съдбата е благосклонна към Вас, но това съвсем не значи, че сте неуязвими. През това денонощие може да се окаже засегнато тайно болно място, което внимателно скривате от страничните хора. Звездите не Ви съветват, да разчитате на хора от далече. Вместо да действат във Ваш интерес, те могат неочаквано да станат нарушители на Вашето спокойствие (или на спокойствието на Вашето семейство). Тези, в които сте виждали съмишленици и партньори, може внезапно да станат врагове. Възможно е да разберете, че съвсем няма да е лесно, да следвате своите нови идеали и убеждения.

Дева

Вероятни са професионални трудности и сериозни разногласия с шефовете. Вашите успехи и победи остават незабелязани, и това доста Ви дразни. Когато се опитвате да привлечете вниманието на обкръжаващите към това, което сте успели да постигнете, ще Ви напомнят за по-рано допуснати грешки и пропуски. Даже и най-близките Ви хора няма да проявяват снизходителност към Вашите слабости и от време на време ще си позволяват доста резки изказвания и забележки, които, между впрочем, ще бъдат „за Ваша полза”. Трябва да проявите изключителна мъдрост, за да запазите душевното си разновесие и да преживеете деня без емоционални сривове.

Везни

Макар и да имате състезателен дух, днес тази игра, която играете с някого, ще Ви омръзне. Даже и Вашият партньор е започнал да я намира малко уморителна. Позвънете му или му пишете по електронната поща, за да сложите край на създалата се ситуация. В този момент просто трябва да се концентрирате на по-важни неща в живота, а ако това означава, че за целта ще трябва да скъсате отношения, нека бъде така. Понякога някои неща просто не заслужават вложените усилия. Ако това не е интересно, значи не е правилно.

Скорпион

Преследвайте целите си мълчаливо и неприбързано. Или пък действайте като паяка – час по час плетете паяжина, за да постигнете желаното. Ако се хвърлите към целта, игнорирайки прегради и помитайки по пътя си недоброжелателите, силите и времето Ви ще бъдат похабени напразно. Събирайте парите си и оптимизирайте разходите, като мислите и за утрешния ден, а не само за своите потребности в момента. Помнете, че днес носите отговорност за близките си и се грижете за тяхното благополучие така, както се грижите за своето. Истината е, че са възможни трудности, но преодоляването им ще Ви помогне да придобиете безценен опит.

Стрелец

Завоюването на човека на Вашите мечти, отива към своя край. Скоро той ще се предаде на милостта на победителя и ще живеете, както се казва, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази мечта се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава така да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог

Нищо не Ви напомня за стойността на парите така добре, както качествената, честна и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко усилия, а резултата може и да не Ви зарадва много. За сметка на това самият процес на работа ще бъде доста интересен, а и благодарение на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови възможности. Ако насочите усилията си в нужната посока, , те ще бъдат възнаградени не с пари, а с доста интересни други неща.

Водолей

Прекалена упоритост, или ако трябва да сме точни – инат, днес съвсем не са уместни. Това, което ще Ви бъде полезно през този ден, е отстъпчивостта. Изслушвайте своите опоненти, анализирайте техните предложения и се съгласявайте на компромиси! Така не само ще запазите мира, но и ще се приближите към осъществяването на своята заветна мечта. Ще Ви зарадват много интересни предложения. Макар че са необичайни, заслужава си, да ги обмислите подобаващо. Денят е хубав и с това, че позволява да се приближите до реализацията на своята заветна мечта, като при това ще избегнете и емоционалните сътресения, и поемането на непосилни задължения….

Риби

Денят ще бъде доста успешен, но няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Вашата задача е, да запазите спокойствие и оптимизъм. Помнете, че даже грешките, допуснати днес, могат да Ви свършат добра работа, ако навреме ги анализирате и оправите. Днешният ден е много хубав от финансова гледна точка. Постарайте се, да не оставяте нищо недовършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, ако не „затворите” и последната страница. Ако пък се наложи да действате заедно с хора, които не са Ви приятни, постарайте се, да запазите спокойствие.

източник: lamqta.com

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп за последните 7 дни от септември (24-30.09)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 24 – 30 септември 2018

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще се дразните или ядосвате на действията на ваш роднина, пише astro.velida.net.
Добре е сега много внимателно да преценявате своите думи или действия.
Не допускайте прибързаност, грубост и свръхемоционалност в реакциите си.
Изненадата за вас тази седмица ще има връзка с романтично запознанство или среща, като това може да бъде с човек извън вашето населено място.

През седмицата ви предстои ви да преживеете важни събития свързани с хора, които в момента се намират надалеч.
През тази седмица ще сте склонни да се поддавате на различни клюки или злонамерени забележки, да си губите времето с интригите на други хора.
Това ще бъде благоприятна седмица за правилни решения свързани с важни промени в живота ви и за първи стъпки към тяхната реализация.
Ако имате ангажимент свързан със съдебно дело или юридически казус, ще можете да очаквате успешното им развитие.
Неприятности с дете или млад човек от близкия ви приятелски или семеен кръг ще имат неконтролируемо развитие.
Жените Везни ще имат приятни преживявания с момиче или с млада жена.
Мъжете ще трябва да се концентрират по-сериозно върху изоставени домашни задължения.

Скорпион Седмичен Хороскоп 24 – 30 септември 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица може да преживеете стрес свързан разход на пари, които може да не са голяма сума, но достатъчно за да объркат семейния ви бюджет.
Ще имате контакти с хора, които познавате вече и които живеят в друга държава или са от друга националност.
Също така през седмицата ще имате предварително планирани ангажименти с мъж, който най-вероятно живее в друго населено място.
През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с млад мъж, с който ви предстои да имате контакт или среща. Това преди всичко касае неговата искреност и честност спрямо вас.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване с приятели.
Мъжете Скорпион ще се наложи да отделят повече време за разговори, грижи и изпълнение на ангажименти свързани с роднини, особено жени.
Мислете добре какво споделяте тази седмица, особено ако това е ваша лична тайна.
Жените Скорпион ще имат достатъчно ангажименти свързани с дете или с млади хора, затова планирайте добре ежедневните си ангажименти.
Изненадите през седмицата ще ви донесат приятни емоции.

Стрелец Седмичен Хороскоп 24 – 30 септември 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица различни новини или разговори ще ви покажат правилността на собствените ви решения от близкото минало.
Това особено важи за решения, които сте взели относно отношения с приятели или познати хора.
Пътуванията през тази седмица могат да претърпят някакви промени, включително поради възникването на здравословен проблем или друго непредвидено обстоятелство.
Ще възникне конфликт или спорна ситуация свързана с имот, който вие или някой от семейството ви притежава.
Изненадите през тази седмица ще са свързани с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
В повечето случаи те ще имат връзка с пари или с финансови документи, споразумения и др.
За някои от вас може да възникне неочакван старт на нова работа, нова дейност или друга подобна ситуация от имотен характер.
През тази седмица може да получите покана за събиране или среща свързана с ваш роднина.
Мнозина ще преживеят различни емоции свързани с новина за бъдещо майчинство или за раждането на дете.
Мъжете Стрелец ще имат седмица, в която всичко ще става по-трудно, с разход на повече енергия и необходимост от пълен самоконтрол върху емоциите.
За жените една стресова ситуация ще бъде знак, че някои неща в живота не са толкова весели или лесни, колкото изглеждат на пръв поглед.

Козирог Седмичен Хороскоп 24 – 30 септември 2018

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще възникне нова възможност да подобрите доходите си.
Това може да се случи чрез предложение за допълнителна работа, повишение на заплата и др.
Важна роля в подобни събития ще изиграят ваши приятелските връзки и познанства.
През седмицата ще преживеете събитие свързано с човек, с когото работите заедно: колега, ръководител или клиент.
През седмицата ще ви се наложи да вземете решение свързано с пътуване или ще преживеете промяна свързана с преместване в друг дом, село или град.
Понякога такива решения ще се отразяват драстично на настроението ви.
Това ще се дължи на факта, че се колебаете или страхувате от погрешни действия.
През тази седмица благоприятно развитие ще имат ваши контакти с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.
Седмицата вещае среща или емоционално събитие свързано с жена. Тя може да бъде родена под знака на Козирог, Телец или Дева, но не е задължително.
Мъжете Козирог ще имат откровен, но труден разговор с мъж, който ще постави чувства, планове и отношения на сериозно изпитание.
Жените от този зодиакален знак ще бъдат много по-емоционални от обикновено, което ще е причина за съзлива сантименталност или прояви на меланхолия.

Водолей Седмичен Хороскоп 24 – 30 септември 2018

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще направите няколко посещения, гостувания или срещи свързани с хора от Отвъдното, с наследство, завещание и др.
Седмицата вещае събиране, за което предварително добре ще обмислите присъствието си или начина си на поведение.
През седмицата може да имате ангажимент свързан със здравословен проблем или лечение на близък човек, който не живее в един дом с вас.
През тези дни обърнете внимание на любовните си отношения. Вероятно смятате, че всичко се развива според вашите очаквания, но поради такава самоувереност може да се окаже, че пропускате нещо важно.
Отношенията ви с други мъже (извън семейството ви) ще са важни и вие не трябва да игнорирате това, което ще получите от тях като информация.
Жените Водолей ще създадат поне едно ново познанство, което ще се отрази благоприятно на развитието им в определена област. Ще сте склонни да отделите повече време за развитието на своето хоби или обществени интереси.
Мъжете ще бъдат ангажирани с различни семейни дела. Особено внимание или грижа ще се наложи да отделите на жена от семейството ви.
Финансово нещата ще бъдат стабилни, но избягвайте рискове или импулсивни разходи.

Риби Седмичен Хороскоп 24 – 30 септември 2018

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще е твърде непредсказуема за вас в работата или в бизнес контактите ви. Събитията, които ще ви изненадат сега ще са свързани най-вече с хора или събития от разстояние (от друго населено място или държава).
Бъдете разумни и по-малко емоционални в отношенията си с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.
През седмицата ще имате различни финансови отношения с мъж или с мъже. Те могат да ви натоварят емоционално, независимо от тяхното развитие (тоест дали ще са положителни или негативни за вас).
През седмицата ще имате съновидение свързано с роднина от Отвъдното. Техният смисъл ще бъде да получите правилен съвет или да ви насочат в правилна посока на развитие.
През седмицата ще имате парични постъпления, но и ще възникнат неприятности свързани с пари.
Тази седмица ще ви изненада приятно едно събитие свързано с момиче или с млада жена.
Мъжете Риби ще внесат нещо ново в дома си. Малките разходи, които ще направите за близките си хора ще бъдат възнаградени. Любов с жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще разцъфти през тази седмица. Дано остане за дълго в живота ви!
Жените Риби ще са склонни да направят разходи лично за себе си: дрехи, козметика и др. Ще имате повод за радост в личния си живот, но се опитайте да съхраните тези емоции за по-дълго време.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Лют скандал между Ваня Костова и Ева от Тоника във VIP Brother

Публикувано

на

Както всяка година и тази, продуцентите на шоуто VIP Brother събраха под един покрив личности, които имат конфликт едни между други извън къщата. Някои от тях още в началото на формата показаха негативното си отношение спрямо други участници, което определено предизвиква интереса на зрителя от първия епизод. Всички видяхме, че още с влизането си Ваня и Ева от група „Тоника“ не са в никак добри и розови отношения. Двете дори не се поздравиха при влизането си. Ваня Костова вече спомена, че е напуснала формацията, заради изказване на Гого и веднага последва ответен удар от страна на Ева: „Ваня има нужда от психиатър“. Не е тайна, че Ваня е напускала групата два пъти, но при първия композиторът Стефан Диомов е успял да ги събере отново.

В началото изглеждаше, че ще има конфликти, но в предишното предизвикателство те сякаш пренебрегнаха личните си неразбирателства и запяха една от най-хубавите български песни толкова задружно и изглеждаха много щастливи, нявярно връхлетяни от приятни и емоциолани спомени. Те дори си поговориха и се изясниха защо и какво е станало. Показаха на всички в къщата, както и зрителите, че са две зрели жени, които знаят как да преодолеят и изгладят нещата по между си, за разлика от някои други участници в реалитито. В историята на VIP Brother повечето участници се карат в ефир и всъщност злепоставят себе си по този начин. Ева и Ваня показаха, че са две много умни и интелигентни жени. Ваня Костова дори подаде ръка на изолираната от останалите Нора Недкова, с което направи добро впечатление на всички. Тя я съжали, опита се да я приобщи към останалите и да ѝ бъде опора, но за съжаление Нора Недкова отпадна след номинации. Освен голям талант, двете жени притежават и много големи сърца. За да успееш да простиш на някого след толкова много години вражда, е нужна наистина много воля. Ваня и Ева са пълни противоположности на Кулагин и Нора Недкова, които във всеки един момент се нахвърляха един на друг и се злепоставяха взаимно, което на никого от къщата не бе приятно. Те определено не умеят да се сдържат и се държаха изключително арогантно, което им донесе само негативи. Не успяха да преглътнат егото си и да замълчат нито веднъж, докато двете солистки на „Тоника“ дори станаха близки и често си говорят по време на предаването.

изт. Актуално

Прочети повече

Без майтап

Часът на раждане определя съдбата ни: проверете какво тя е отредила за Вас!

Публикувано

на

Той дава основни заложби, които с времето ние развиваме.

Тази информация може да бъде особено полезна за нас, защото ни разкрива в коя област потенциалът ни е най-силен, както и с кои негативни черти трябва да се справим.

Полезно е и за връзките ни, защото можем да съпоставим базовите си качества и възгледи със своя партньор и да преценим доколко сме подходящи като двойка.

Затова, ако не знаете в колко часа сте родени, бързо питайте родителите си и вижте как този час влияе на вашия характер и съдбата ви.

Съдбата на родените между 00:00 и 02:00

Родените в този часови пояс са много жизнерадостни, изглеждат по-млади, отколкото всъщност са, и се отличават със своята голяма активност.

Тоест – не могат да стоят на едно място. В любовта обичат да експериментират и само някой наистина специален човек, може да спечели сърцето им.

Онази черта на характера, която най-много им пречи в живота, е тяхната прекалена откритост.

Те вярват в доброто у хората и това ги кара да разкриват и най-личните си тайни и мисли пред почти всеки.

Което, както сами се досещате, често е причина другите да злоупотребяват с доверието им.

Съдбата на родените между 02:00 и 04:00

Тези хора се наслаждават и оценяват всички радости в живота – красотата на залеза, хубавата кухня, произведенията на изкуството и разбира се – любовта.

Те се впечатляват силно, когато този, който иска да спечели сърцето им, ги обсипва с подаръци, романтични изненади и комплименти.

За съжаление често този стремеж към охолство и добър живот се тълкува като материализъм.

Малко са тези, които осъзнават, че вие наистина се нуждаете от удобства, за да бъдете щастливи и да се раздавате максимално в личния си живот.

Съдбата на родените между 04:00 и 06:00

Хората, родени в тези часове, са много силни личности, които кипят от желание за живот. Освен това, те са благословени с голям късмет.

Животът на повечето от тях е като роман – вълнуващ, изпълнен с приятни емоции и съвсем малка порция проблеми. И краят е винаги щастлив. В любовта имат нужда от някой, който ще ги изслушва и разбира.

Като отрицателна черта за тях можем да отбележим манията им винаги да са прави.

Хубаво е поне от време на време да се съгласите, че е напълно нормално някой да има различно мнение от вашето и това да не е краят на света!

Съдбата на родените между 06:00 и 08:00

Родените в този интервал са много чувствителни натури! И най-дребната закачка може да ги обиди жестоко.

Затова всички, които са в обкръжението им, трябва да внимават с думите и действията си. Иначе тези хора са добронамерени, с много интересни възгледи за живота и винаги готови да се притекат на помощ (стига да не сте ги засегнали с нещо).

Обаче има една много противоречива нотка в характера им, що се отнася до любовта.

Дори да намерят човек, с когото се разбират прекрасно, нищо чудно един ден просто да го напуснат, без никакви обяснения защо.

Съдбата на родените между 08:00 и 10:00

На пръв поглед ще сметнете тези персони за властни и недостъпни, но само след няколко минути разговор ще останете очаровани от тяхната искреност и разбиране.

Тези хора са страшно желани от противоположния пол и затова интимните им партньори често ги ревнуват и дори обвиняват в изневери.

Тук идва и тяхната отрицателна черта на характера, която може да ви се стори странна.

Те имат прекалено приятелско отношение към останалите, а това често се тълкува като желание за нещо повече.

Затова трябва да са малко по-обрани в думите и действията си, особено ако се намират в интимна връзка.

Съдбата на родените между 10:00 и 12:00

Родените в този часови пояс са много амбициозни и се посвещават на това да се изкачат високо в служебната и социална йерархия.

Това е и причината в личен план да ги привличат също така амбициозни и стремящи се към по-добър живот личности.

Друга много положителна черта в характера им е страшно високият интелект. Обаче и те си имат нотки в поведението, които отблъскват хората около тях – манията им за критикуване.

Все дават съвети – за облеклото ви, за косата ви, за начина ви на действие…

И то без да сте ги молили за такива! Макар често тези критики да са основателни, главният съвет към тези хора е все пак да са по-сдържани и да не се бъркат толкова много в живота на другите.

Съдбата на родените между 12:00 и 14:00

Това са творчески личности с безупречни маниери и вродена интелигентност. Всеки, който е имал интимна връзка с тях, трудно ги забравя, дори до края на живота му остава една носталгична тръпчица към времето, когато са били заедно.

Най-отрицателната черта при тези хора е тяхната абсолютна нетърпимост към баналността, клишетата и скуката.

Не че това не е типично и за много други персони, но в случая нетърпимостта води до крайности.

Например те са способни да зарежат нещо наистина перспективно, ако дори няколко дни им е било скучно. Не бива така, имайте малко търпение, защото ще пропуснете много ползи с това поведение.

Съдбата на родените между 14:00 и 16:00

Тези хора имат направо свръхестествен късмет! При тях наистина всяко зло им носи тройно повече добро.

Освен това, те се отличават с особен чар и невероятна сексуалност. Като магнити са за противоположния пол!

Но ще се посветят само на онзи, с когото си пасват перфектно в леглото.

Негативната черта на тези персони е, че понякога проявяват прекалена надменност.

Те са интересни, привлекателни, различни и трудно пропускат възможност да парадират с това.

Карайте го по-кротко, в крайна сметка никой не обича да му се натяква колко по-низш е от друг!

Съдбата на родените между 16:00 и 18:00

Родените в този интервал са в двете крайности – или невероятно успешни в интимен и професионален план, или с каквото и да се захванат, все някой или нещо ги прецаква.

И в мислите и действията си са такива – или-или, няма среден вариант. Което донякъде доста пречи на взаимоотношенията им с останалите.

В любовта търсят приказката – принцът, принцесата, дългия и щастлив живот.

Нямат нищо против да преминат трудните изпитания в името на своя любим(а).

Което е наистина похвално, защото малко останаха онези, които са готови на всичко за своята любов. И най-вече – вярват в нея и си я пазят.

Съдбата на родените между 18:00 и 20:00

Тези хора страшно много обичат да се раздават и да се грижат за някого.

Те имат нужда да го правят!

Затова човекът до тях може да бъде много щастлив, стига да не обръща внимание на понякога прекалено острите им избухвания.

Като отрицателна черта може да се отбележи крайният работохолизъм.

Хубаво е, че сте трудолюбиви, но все пак толкова много работа вреди на здравето ви и ви стресира жестоко.

Съдбата на родените между 20:00 и 22:00

Тук има само една дума – страст! Невероятно магнетични личности, заразяващи с желание за живот, усмивки и любов.

За свой партньор те търсят някой не по-малко специален от тях – красив, с чудесни маниери, със самочувствие, с отворени възгледи към живота и способен да поддържа тръпката.

Защото стане ли им скучно, веднага си тръгват!

Това е и негативното в характера им – те се влюбват страшно често и все завинаги.

Трябва им малко повече постоянство и търпение.

Защото те искат сериозна връзка, но от друга страна, не дават шанс тя да се превърне в такава.

Съдбата на родените между 22:00 и 00:00

Тези хора много силно уважават семейството. И се стремят всячески да създадат здраво и стабилно такова.

Те са привързани и към своите родители, дори често живеят близо до тях.

Ценят традициите и моралните нрави, които доста хора отдавна са изгубили.

Стремят се към добро финансово състояние и висок обществен пост.

Това, върху което трябва да поработят в своя характер, е, че искат всички решения във връзката да взимат те.

За бюджета, за обзавеждането, за почивките, за възпитанието на децата, за марката на колата…

Все пак връзката се състои от двама и това игнориране на мнението на партньора може да ви изиграе лош номер!

Източник: www.bulnews.bg

Прочети повече

Избрано