Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Решихме проблема със стадионите, мачове от Първа лига ще се играят Дубай

Публикувано

на

Проблемът с футболните стадиони в България, които не могат да издържат на зимните условия, бе решен. Мачове от родното първенство вече ще се играят в Дубай, а защо не и на други екзотични места по света.

Доста от родните звезди вече отмарят в емирството и е напълно възможно вместо Мохамед да отиде при планината, тя да дойде при него.

„Да, вярно е.

Почти целият ми отбор е в Дубай и затова направо там ще се съберем след ваканцията. Ще ви пускаме селфита как протича подготовката ни, даже може да уредим правата Първа лига да се излъчва по Instagram
, разкри пред нашия сайт старши треньор на елитен тим.

Клубовете пък били щастливи, че и по-лесно ще привличат нови попълнения. Заплатите щели да са си същите, но половинките на футболистите вместо да им наливат „видш ли, колко бил скучен живота в Разград или Русе“, сами щели да ги натискат за трансфер в български тим.

Изрично подчертаваме, че тази новина е шега. Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във facebook! :D

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано