Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Намери се човек с потенциала да разгроми Бойко Борисов на следващите парламентарни избори, но… :)

Публикувано

на

Може ли някой да нанесе изборно поражение на звездата на Витоша (Бистрица) Бойко Борисов на следващите парламентарни избори?

И още как: Божидар Димитров, който гласи „професорска партия“, спокойно може да остави на следващото гласуване настоящия премиер с актив, подобен на тима му в Първа лига.

„Този човек основа преди година „Боянски клуб”, но дори не знае колко спечели с идеята да влезе в политиката с професорска партия. Та в България всички 7 милиона са професори, когато става въпрос за политика и футбол, особено за националния отбор, чийто дом е на метри от Димитров.

Да гласуваш за Борисов, „червени“, „лилави“, „тъмносини“, „кралскосини“ и всякакви други значи, че не разбираш нищо от двете най-обичани за обсъждане от нашенеца теми.

Че кой би се подложил на подобно унижение?“, анализират в един глас социолози.

Бойко Борисов обаче си запазил правото да остави бившия министър без портфейл и без последователи. Предстояло да бъде внесено за разглеждане предложение за промяна на Изборния кодекс, според който изборите щели да се преиграват, докато не се получи желания резултат, както при изпълнението на примиера на прословутата дузпа срещу ЦСКА 1948.

Изрично подчертаваме, че тази новина е шега и няма намерение да обиди никого.

Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във facebook! :D

сн. стопкадър YouTube

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано