Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Невероятни мисли за приятелството!

Публикувано

на

Всички мисли и цитати за приятелството са насочени към осъзнаване на богатството, което можем да наречем приятели. Това са хората, с които можем да споделим най-интимните си тайни, да разделим болката и да удвоим радостта, пише lazara.bg.

“Приятелството е най-трудното нещо на света, което може да се обясни. Това не е нещо, което се учи в училище.

Но ако досега нищо не сте научили за смисъла на приятелство, значи нищо не знаете за живота.” Мохамед Али

“Приятел е този, който знае всичко за теб и въпреки това те обича!”   Уилям Шекспир

“Не забравяй, че никой не може да се провали, когато има до себе си приятели!”

“Няма нищо по-добро от един приятел, освен ако не е приятел с шоколад в едната ръка и цвете в другата.”   Линда Грейсън

“Най-доброто огледало е истинският приятел!”   Джордж Хърбърт

“Всеки може да е съпричастен със страданията на приятел, но е необходима много фина душа, за да си съпричастен и с успехите му”   Оскар Уайлд

” Трябва да помним приятелите си, не само когато присъстват, но и в тяхно отсъствие.”  Талес

” Нищо не оскърбява така един приятел, както недоверието: защото какво е приятелството, ако не единство на две души? А къде е това единство без доверие. ”   Марк Тулий Цицерон

” Приятелят е като второ аз. ”  Марк Тулий Цицерон

” Ако всички хора знаеха какво говорят един за друг, на света нямаше да има дори четирима приятели.”  Блез Паскал

” Приятелят трябва да е специалист по досещане и запазване на спокойствие.”  Фридрих Ницше

” Когато имаш успехи, печелиш фалшиви приятели и истински врагове, въпреки това, имай успехи.” Майка Тереза

” Да признаеш за своите недостатъци, когато те упрекват — това е скромност; да ги разкриеш пред приятели — това е простодушие и доверчивост, а да ги показваш пред всички — това е горделивост.”   Конфуций

” Мълчанието е верен приятел, който никога няма да те предаде.”

“Приятелство се ражда в момент, когато един човек каже на друг: Какво? Ти също ли? А аз си мислех, че съм единствен.”   Клайв Стейпълс Луис

“Няма случайно приятелство!” О. Хенри

“Бих предпочел да вървя с приятел в тъмното, отколкото сам в светлина!”  Хелън Келър

“О, ти си най-добрият приятел, когото някой някога е имал. И това е толкова забавно, че се чувствам така, сякаш съм те познавал винаги! А как бих могъл?”

“Не ходи пред мен, може да не мога да те следвам. Не ходи зад мен, може да не мога да те водя. Върви до мен и просто бъди мой приятел.”  Албер Камю.

“Всеки може да е съпричастен със страданията на приятел, но е необходима много фина душа, за да е съпричастен и с успехите му.”  Оскар Уайлд

“Защо да воювам с враговете си, след като мога да ги направя свои приятели?!”   Ейбрахам Линкълн

“Изисква се много смелост, за да се изправиш срещу враговете си, но още по-голям кураж е нужен, за да се изправиш пред приятелите си!”

“Ние смятаме за страхливец онзи, който е допуснал в негово присъствие да оскърбят приятеля му.”  Дидро

“Истинските приятели са като диаманти – сияещи, красиви, безценни и винаги от класа!”  Никол Ричи

“Някои хора търсят утеха в църквата. Други – в поезията. Аз я намирам при своите приятели!”  Вирджиния Улф

“Истинското приятелство никога не е спокойно.”   Маркиз дьо Севин

“Приятелят е този, който ти дава пълна свобода да бъдеш себе си!”   Джим Морисън

“Да отхвърлиш приятеля си е все едно да отхвърлиш живота си!”  Софокъл

“Братът може да не ти е приятел, но приятелят ти е винаги брат!”  Франклин

“Приятелството е пътека, по която трябва да се върви ежедневно. Иначе тя се покрива с бурени… ”  А.П.Чехов

“Старо вино, стар тютюн и стар приятел са винаги по-добри от новите.”  Л. Каравелов

“Бъди учтив с всички, но близък с малцина, и нека тези малцина бъдат добре проверени преди да им дариш доверието си.”  Джордж Вашингтон

“Истинският приятел идва при теб, когато всички други бягат.”   П. Аретино

“Благоденствието създава приятели. Неволята ги проверява.”  Публий Сир

“Богатството не е приятел. Приятелят е богатство!”   Стобеи

“Луис, мисля, че това е началото на едно красиво приятелство!”   Казабланка

“Желанието да се сприятелиш идва лесно, но приятелството е бавен процес подобно на зреенето на плод.”  Аристотел

“Само истинският приятел би бил толкова честен!”  Шрек

“Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш такъв!”  Ралф Уолдо Емерсън

Извън спорта

Разказ от първо лице: Приютих Кулагин в Милано! Предлагаше се за пари, спа с черен, който го….

Публикувано

на

Що за стока е „гримьорът на завездите“?! Българин, който от години живее в италианската модна столица Милано се свърза с репортер на LifeOnline.bg за да разкаже за горчивия си опит с така наречения ВИП Валентин Кулагин. Оказва се, че гримьорът, който се подвизава във Вип Брадър, отдавна практикува най-древната професия, с която се издържа. Да прави пари от секс, а не от грим, било основното занимание на неосъществения стилист.

100 – 120 евро била тарифата му в Европа, а влюбен нашенец в Германия му пращал скъпи подаръци. Припомнете си, че Кулагин скочи на Диона с обвиненията, че използвала любовниците си, за да й плащат песните и клиповете, оказа се, че това прави самият той, но не за да гради кариера, а за да преживява.

Освен с обвинение в използвачество, Кулагин се опита да засегне рапърката, че обичала „черни“, от разказа на нашенеца в Италия се оказва обаче, че именно това е любимата боя на пишман гримьора. Ето какво разказа Димитър Колев:

С Кулагин се запознах покрай кавгата, която имах с Моника В. (Валериева, б.р.). Тогава той започна да ми пише във Facebook. Това беше преди около три години. Започнахме да се чуваме, ей така „easy“ по телефона и да си разказваме неща чисто “приятелски” и след време ми дойде на гости в Милано (за мое съжаление).

Още от преди сам се хвалеше колко е VIP, най-добрия и т.н. В Милано си отвори Grindr (приложение за запознанства между хомосексуални, които се намират наблизо, б.р.), и тъй като и аз имам тази апликация, забелязах, че най-близкия профил до мен беше на едно русо слабо момче и го попитах “Ти с fake (фалшива, б.р.)снимка ли си?”.

Той ми отговори “да, още от България, за да не ме разпознават”. По-късно мой познат съсед ме попита – “А, ти да имаш гости от България ?” – Отговорих – Да защо, откъде знаеш? Той ми обясни, че имало едно русо момче, което е дало моя адрес и искал 100 евро за секс!

Не повярвах, но той ми изпрати скрийн на техния разговор в Grindr. Попитах Кулагин и той каза “да за майтап го питах 100 еуро” после обаче се извъртя и призна: “Тук предпочитам да ми плащат понеже още съм с малко пари защото простака не ми е пратил още “.

Не бях наясно кой беше този простак, но в последствие разбрах, че има някакво момче българин, който живее в Германия, когото Кулгин постоянно го моли само за пари. Това момче му пращаше пари за наема където живя в онзи период, той му купи кучето и когато ми беше на гости, Кулагин го молеше за най-новия модел смартфон.

Една вечер отидохме при един мой приятел, господина има спа гей център, отидохме вечерта след полунощ да пием нещо там и да киснем в басейна.

След като видя, че човека има пари, Кулагин му се метна на врата. Аз бях в сауната докато те бяха да се натискат в басейна и да правят и други неща.

По едно време докато човека се качи за още алкохол, Кулагин дойде при мен и ме пита “мило, да няма камери тук да ме снимате нещо нарочно?“, учудих се, кой в Милано, тоест извън България го знае този?!

Успокоих го, че никой не го снима. Докато се прибирахме, в таксито Кулагин си оправя дамската чанта и ми показа 120 евро с думите “другия път ще му взема 200”.

Последната вечер, след като вече се бях изпокарал вече с него заради ужасният му характер, отидохме на дискотека. Там той много се напи. Тръгнахме да се прибирахме пеша, беше към 4 сутринта, а полета му беше в 9.

В зоната има много чернокожи, които досаждат, предлагат се, продават дрога, но са престъпници и то опасни.

Та там ни заговори един негър, Кулагин веднага си повярва “този ме иска“, опитах се да му обясня, че не трябва да му обръща внимание, защото никой не го иска, а просто или ще му предложи кока или ще го обере.

Нашия нещо се заговори с черния на английски, а аз го дърпах да тръгва. Но се разсеях с двама мои познати, които минаха, тогава Кулагин дойде и ми каза, че отива с черния някъде, бях вече доста изнервен и му казах да ходи където иска.

Поисках поне документите и ключовете да си остави на мен, защото се прибирам и да не му ги откраднат, но той ми даде само ключовете.

Прибра се в 6-7 сутринта, беше странен. Нямаше му го телефона и парите, но нищо не каза.

Поиска моя телефон за да звънне на някой в София да го чака на летището, понеже му изчезнали парите и телефона, аз веднага се усетих, черния го е обрал.

Бях му много ядосан, но му услужих с 50 евро за да има до летището и в София за такси.

Тогава се заклех, че не искам никога повече да имам общо с него защото се оказа жалък и лъжлив човек!

Източник: http://www.lifeonline.bg

Прочети повече

Извън спорта

🔞🔞 Известна ТВ водеща се разчекна полугола, а непознат мъж я мачка 50 минути, за да… (СНИМКА)

Публикувано

на

звестната британска водеща Трини Уудал шашардиса феновете си. 54-годишнта ТВ водеща, която е еквивалент на българската Гала (и двете водят сутрешен блок) показа шокиращи снимки и видео в личния си инстаграм профил.

От кадрите се вижда как непознат мъж я мачка по цялото й тяло в продължение на 50 минути, а накрая тя му плаща 1 600 паунда.

Тя се подложи на тази скъпа и болезнена процедура в името на красотата. Излезе, че това е най-новият и актуален масаж, който бори целулита и портокаловата кожа.

54-годишната Трини се бе разсъблякла по бельо, а иновативната процедура й бе приложена в реномираната лондонска клиника Julien de Richeville.

„Боли. Много боли, но действа. Още след първата процедура се отървах от няколко сантиметра от бедрата, краката и корема ми. Изглеждам супер, но исках дългите ми крака да са още по-изваяни и да нямам целулит”, споделя Трини по време на снимките от процедурата й.

Болезнената разкрасителна процедура включва силно и продължително масажиране в зоните, където най-често се появява портокаловата кожа. А експертите от клиниката казват, че всеки, който има 1 600 паунда, може да се възползва от нея. / jenata.blitz.bg

 

източник: jenata.blitz.bg

Прочети повече

Извън спорта

Смъртен случай прекрати футболен мач в България

Публикувано

на

Смъртен случай прекрати на почивката мача между Левски (Стражица) и Пробив (Овча могила) от първия кръг на елитната областна група. До почивката резултатът бе 3:1 за домакините. На паузата обаче стана ясно, че е починал близък на ръководителя на гостуващия тим, а футболистите пожелаха да си тръгнат незабавно, информира вестник „Янтра днес“.

До този момент двубоят беше много коректен, Александър Цонев изведе Левски напред в 9-ата минута, но гостите веднага изравниха – Георги Курдов реализира в мрежата на домакините от Стражица.

Нова атака на играчите на Левски доведе до гол на Цонев за 2:1, а в 44-ата минута след корнер Георги Георгиев прехвърли вратаря – 3:1.

След прекратяването на мача обаче по регламент ще бъде присъдена победа с 6:0 за Левски (Стражица).

В друг мач от окръжната група във Велико Търново Чумерна (Елена) победи Лато (Алеково) с 3:1.

Прочети повече

Избрано