Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Вашият седмичен хороскоп (08 – 14 януари 2018)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 8 – 14 януари 2018

Ако сте родени под знака на Овен тази седмица ще бъде напрегната за вас, но с желание бързо да постигнете споразумение или разрешение на проблема. Всякакви прояви на хитрост или злонамереност тази седмица ще бъдат нежелателни поради неприятните последствия.
В работата ви ще възникне развитие или ще имате успешен завършек на дейност, споразумение или проект започнат най-вероятно през 2017. Ще имате възможност да започнете реализацията на забавен или прекъснат преди време проект, ангажимент.

Като цяло седмицата носи благоприятни професионални възможности, свързани по някакъв начин с миналото ви.
През тази седмица могат да възникнат неочаквани разходи или финансови проблеми с момче или с млад мъж. Младите мъже Овен могат да имат различни неприятни моменти свързани с пари.
Любовният живот на представителите на зодиакалния знак Овен тази седмица ще е свързан с определени очаквания или реализация на предишни планове, обещания свързани най-вероятно със срещи.
Възможни са разговори или събития свързани с бременност, с раждане на дете и др.
Тази седмица ще имате причини за размисъл относно различни любовни преживявания, които имате напоследък.
През тази седмица повод за събиране или гостуване ще бъдат ваши приятели.
Поводът може да бъде приятен, но може да има връзка и със здравословните проблеми на човек от приятелския ви кръг.

Телец Седмичен Хороскоп 8 – 14 януари 2018

Ако сте родени под знака на Телец тази седмица ще обмисляте различни събития или възможности свързани с пътуване (предимно на далечно разстояние) или с пари, които ще имат връзка с хора от друго населено място.
Тази седмица ще е благоприятна за пътувания и за контакти с хора от близо и далеч.
В професионален план седмицата вещае успешно развитие на онлайн бизнес, бизнес от дома или семеен бизнес.
Някои от вас може да обсъждат тази седмица такава идея или да са в начален стадий на нейното развитие.
През седмицата повод за радост ще бъдат както ваши лични успехи в работата, така и успехи на човек от дома ви (включително успехи свързани с образование).
Финансово обаче ситуацията при вас ще е по-деликатна или с необходимост от предоляване на различни спънки, затруднения, работа с трудни по характер хора и др.
Ако работата ви е свързана с пари бъдете максимално съсредоточени в професионалните си задължения.
В любовта тази седмица вещае различни изненади. Може да срещнете или да имате някакъв контакт с ваша стара романтична връзка или да създадете ново познанство, по необичаен начин.
Непредсказуеми ще бъдат любовните отношения с представители на знака Козирог, Телец или Дева.
Тази седмица ще ви ангажира с различни събития или задължение свързани с мъж от кръга ви роднини.
Може да имате конкретен повод за събиране свързано с мъж, да получите новина свързана с раждането на момче или да преживеете друго важно събитие от семеен характер свързано с мъж.

Близнаци Седмичен Хороскоп 8 – 14 януари 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица преди всичко бъдете внимателни в отношенията си с жени и най-вече с жени над средна възраст. В отношенията ви с тях могат да възникнат различни недоразумения, прояви на неискреност или лицемерие, да бъдете обект на някаква интрига или манипулация. Бъдете внимателни и във финансови отношения свързани с жени.
В професионален план тази седмица може да очаквате по-добри доходи или печалби ако сте търговци или имате дейност свързана с продажби. Сега може да очаквате заплащане за свършена работа или пари от различни източници, които да имат връзка с вашата работа, образование или бизнес.
За някои от вас седмицата вещае ново финансово споразумение, нова заплата и др.
През седмицата може да възникне напрежение или стрес в отношенията ви с човек или компания от друго населено място, като в онсовата на тези събития ще бъдат пари или някакви финансови отношения.
Ако пътувате тази седмица бъдете сигурни, че имате достатъчно средства да покриете разходите си при всякакви ситуации.
В любовта тази седмица ще сте повече практични, отколкото емоционални.
Причината за това може да бъде очаквано дете или родено вече такова. Парите поради една или друга причина също ще бъдат важна тема в разговорите ви с любимия човек.
Сега ще сте склонни да планирате и действате реални неща за връзката ви, а не да живеете в някаква емоционално-романтична еуфория.
През тази седмица ще имате приятни преживявания в дома и в семейството си. Повод за това може да бъде една нова придобивка, награда или друго приятно събитие от материален характер.
За някои от вас седмицата вещае събиране в дома свързано с личен празник.

Рак Седмичен Хороскоп 8 – 14 януари 2018

Ако сте родени под знака на Рак тази седмица ще имате по-голямо напрежение в отношенията си с жени, особено с тези, които са родени под знака на Телец, Дева или Козирог.
Вероятно подобни събития ще са свързани с ваши минали преживявания или неразрешение проблеми, сложни отношения и др.
Тази седмица няма да бъде от най-благоприятните за изпълнение на професионалните ви задължения.
Игнорирани досега проблеми или неприятни отношения с колеги или ръководители сега ще излязат отново на преден план.
Възможно е да бъдете във въвлечени в противоборство, в някаква интрига или да бъдете набедени за неуместни коментари свързани с работата ви.
Бъдете предпазливи в професионалните си отношения с хора Рак, Скорпион или Риби.
Седмицата ще изненада мнозина от вас с различни новини или събития свързани с пари. Може да получите пари от неочаквано място или неочаквана сума пари.
Може да направите неочаквана покупка на изгодна цена или да продадете нещо с по-голяма печалба. Във финансовите си отношения разчитайте на съветите или помощта на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Любовният ви живот ще е напрегнат, вероятно поради различни мнения и виждания с партньора ви за бъдещето като двойка, като брачно съжителство и др. Може да имате грижи със здравословните проблеми на роднина от страна на партньора ви. Може той/тя да имат сериозни проблеми в личен (професионален) план, които да създадат напрежение във връзката ви.
Тази седмица ще ви зарадва новина, покана или събитие свързано с мъж от семейството ви, най-вероятно над 35 годишна възраст.
Мъжете Рак ще получат покана за семейно събиране или ще се зарадват на успеха на свой родственик.

Лъв Седмичен Хороскоп 8 – 14 януари 2018

Ако сте родени под знака на Лъв тази седмица ще имате повод за събиране или приятно преживяване свързано с мъж най-вероятно от семейството ви. Поводът може да бъде свързан с крупна материална придобивка, награда и др.
Мъжете Лъв ще имат причина да зарадват близките си с една специална вечеря навън.
В работата си може да изживеете временно притеснение свързано с едно по-голямо натоварване, спешен ангажимент или друга стресова ситуация.
През тази седмица обаче ще ви зарадва новина свързана с бъдещето ви професионално развитие.
В работата си ще срещнете подкрепа и съдействие от страна на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
Финансово седмицата ще е благоприятна за почти всички от вас, с възможности за получаване на пари, за повишение на доходите, за намиране на по-добре платена работа или позиция и др.
Очаквайте възникването на различни благоприятни за вас възможности (въпреки, че има риск да ги приемете несериозно или да ги недооцените).
В любовта ви обаче нещата ще са по-сложни, особено в тези отношения, където имате общ професионален ангажимент или бизнес. Парите по някакъв начин могат да създадат много неприятно напрежение, включително да са повод за охлаждане на отношенията ви или раздяла.
През тази седмица ще се преживят различни събития в семейството и в кръга ви роднини свързани с момче. Възможно е то да бъде родено под знака на Телец, Дева или Козирог (но не е задължително).
Възможно е появата на нов човек в кръга ви от родственици (предимно от мъжки пол).

Дева Седмичен Хороскоп 8 – 14 януари 2018

Ако сте родени под знака на Дева тази седмица различни конфликти или напрежение в отношенията ви с някои хора ще ви накарат да се замислите дали вие грешите в нещо или хората не успяват да ви разберат правилно.
Сега мнозина от вас ще вземат важни решения или ще направят първи стъпки към промяна.
В професионален план седмицата ще ви поднесе различни противоположни преживявания.
Ще преминете през моменти на силен стрес или напрежение. Ще изживеете някаква уплаха, страх или сериозен конфликт.
Сега ще възникнат уникални за вас шансове за развитие или постигане на определени резултати именно в кариера, образование или бизнес.
Финансово седмицата ще е по-спокойна. Ще се проведат важни разговори в семейството свързани с пари или ще се предприемат конкретни действия свързани със семейните ви финанси. През седмицата ще постъпят пари в семейния в бюджет от заплата или друг източник.
Тази седмица ще е интересна откъм преживявания или развитие на флирт, интимна връзка на работното ви място.
Възможно е тя да престане на бъде тайна поради някаква причина и това да ви накара да вземете важно решение.
Интересно развитие през седмицата ще имат любовни отношения с много по-голям или по-малък по-възраст партньор.
През седмицата ще възникне временно напрежение или ще имате по-сериозни ангажименти с роднини, които живеят в друго населено място.
Избягвайте прояви на хитрост или манипулация и ако някой действа по този начин спрямо вас, кажете му, че вие няма да толерирате подобно отношение.

Везни Седмичен Хороскоп 8 – 14 януари 2018

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица мнозина от вас ще обмислят различни планове свързани с предстоящо пътуване, най-вероятно по семейни причини, срещи с роднини ии др. Сега ще преживеете различни интересни събития свързани с хора и събития от близо и далеч.
В работата си ще имате интересни контакти или ангажименти предимно с мъже или с по-млади от вас хора. Ще разговаряте с приятели относно различни възможности за допълнителна работа, бизнес и др.
Сега мнозина ще търсят нови източници на допълнителни доходи.
Основните ви доходи през тази седмица ще са от работа, от приключен вече ангажимент или от институция. Тук едва ли могат да се очакват някакви изненади, но е възможно да има отлагане поради проблеми с документи.
През седмицата не е изключено преместване от една позиция на друга с цел по-добро заплащане.
Любовните ви отношения през тази седмица в голяма степен ще зависят от финансовата ви стабилност.
Ще получите подкрепа от страна на партньора си, ако сте в процес на някаква трансформация, свързана с очакване за по-добри доходи. Като цяло любовта ви ще е прагматична и реалистична през тази седмица, без някакви специални преживявания или изненади.
В семейните ви отношения ще има доста напрежение, лесно ще възникват конфликти, които ще ви нараняват емоционално. Непредсказуеми ще са отношенията ви с роднини родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Скорпион Седмичен Хороскоп 8 – 14 януари 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще сте емоционално ентусиазирани за нови неща в личен и в семеен план. Ще имате желание да направите много неща, да подобрите обстановката, където живеете. Ще сте отворени към новите неща: като информация, технологии, работа и др.
В работата си ще имате интересни разговори свързани с нова дейност или нови хора на работното ви място.
Заплащането, приходите от продажби или финансови документи ще са също причина за важни разговори.
Ще планирате и ще реализирате с лекота своите задачи.
Във финансов план седмицата не вещае някакви изненадващи събития.
Все пак бъдете внимателни в разходи или обещания за пари свързани със син, внук или друг млад мъж от семейството ви.
Младите мъже Скорпион може да преживеят неочакван неприятен момент свързан с разход на пари, забавено или неочаквано плащане и др.
Любовта тази седмица ще донесе повече приятни преживявания на жените, отколкото на мъжете.
Това ще се усети най-вече във флиртове или романтични отношения на работното ви място, чрез професионалните ви контакти или чрез някакво бюро (агенция) за запознанства.
В семейството ви ще се преживее една приятна изненада свързана с новина, покана или важна информация. Като цяло това ще е нещо, което ще очаквате, но въпреки всичко емоцията ще е силна или специална.

Стрелец Седмичен Хороскоп 8 – 14 януари 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ви предстоят различни важни действия от финансов характер, които ще ви бъдат някакво притеснение, неотложен ангажимент или ще изискат сериозно обмисляне преди да предприемете конкретни действия.
Като цяло седмицата ще изиска от вас едно по-внимателно отношение при работа или действия свързани с пари.
В работата си ще можете да намерите разрешение на свои стари проблеми с проект, с колеги, клиенти или партньори.
Предстои ви да получите и реализирате една нова възможност.
Благоприятни възможности ще има и за реализацията на ваши стари идеи и ангажименти, за които различни обстоятелства са ви пречили досега.
Финансово седмицата ще зависи изцяло от вашите предварителни разчети на разходите, които ви предстоят през тази седмица. Ще възникне допълнителен разход за дете или ще получите пари заради дете или от млад човек от семейството.
В любовните ви отношения могат да възникнат неочаквани ситуации, ако имате партньор, който живее или работи в друго населено място.
Ако вие планирате пътуване свързано с любимия ви човек, то могат да възникнат някои затруднения, спънки, отлагане и др.
В семейството ви ще следите, коментирате или ще сте съпричастни по друг начин на проблеми в живота на човек от кръга ви приятели.
Това, което се случва в живота на тези хора, няма да ви изненада, защото ще е следствие на техни погрешни действия и решения.

Козирог Седмичен Хороскоп 8 – 14 януари 2018

Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица ще ангажира вниманието ви с различни новини или събития около момче или млад мъж (най-вероятно ваш родственик).
Новите познанства или деловите контакти с хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец ще се развият по един интересен за вас начин.
Тази седмица ще бъде важна за професионалното ви развитие. Може да възникне една нова възможност, но тя да ви разочарова още от самото начало.
Ако сте в процес на търсене на работа може да се колебаете между няколко възможности, но всички те ще са временна ангажираност (тоест няма да е постоянна работа).
Ако в момента имате работа, бъдете изпълнителни и пазете работното си място, тъй като може да възникне ситуация, заплаха за неговата загуба.
Финансово нещата няма да са сложни при вас, но ще трябва внимателно да обмисляте всеки свой разход.
Някои от вас ще имат сериозни разговори относно приходите и разходите в семейството.
Тази седмица ще имате възможност за благоприятно развитие на финансовите си дела, но не действайте емоционално.
В любовен план неприятности могат да възникнат в живота на момичетата и младите жени Козирог, които ще имат връзка с роднини или със семейни отношения.
Изненадите в семейството на представителите на знака Козирог по някакъв начин ще са свързани с минали събития или с неща, които са се случили през последните няколко дни.
Жените Козирог над 35 годишна възраст неочаквано ще се откажат от своя идея за неща свързани с дома или семейството.

Водолей Седмичен Хороскоп 8 – 14 януари 2018

Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица ще създаде някакво напрежение в ежедневието ви свързано с пътуване или с хора от друго населено място.
Ако пътувате тази седмица бъдете внимателни с транспортните средства, с метеорологичните условия и с подготовката ви като цяло за всякакви неочаквани ситуации.
Може да получите със закъснение една неприятна новина от друг град или държава.
Сега може да получите новина свързана с вид загуба в живота на млад мъж.
През тези седем дни ще имат различни приятни срещи или ангажименти с жени.
Жена може да бъде повод за събиране в дома ви или в друг дом (ресторант).
Тази седмица няма да благоприятства ремонти и подобрения в дома ви.
Възможно е човек от дома ви да преживее неприятно събитие свързано с образование или с работа.
Ако планирате тази седмица покупка на вещи за дома си бъдете внимателни с цени, качесто и гаранционни срокове.
Не разчитайте само на рекламата!
Жените над 35 години ще имат различни романтични, семейни или професионални срещи с важно значение за определени събития в близкото бъдеще.
Тази седмица младите мъже Водолей ще се разделят с някои свои надежди или очаквания. Неочаквани събития ще променят различни обстоятелства в живота ви.

Риби Седмичен Хороскоп 8 – 14 януари 2018

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще ви натоварят проблеми или събития свързани с млад мъж.
Те определено ще имат връзка с някаква голяма или драстична житейска промяна.
Тази седмица конфликт с жена ще ви разплаче или натовари емоционално с негативни чувства: и към нея и към вас самите.
Сега могат да възникнат разходи свързани с вашето здраве или със здравето на ваш роднина.
Може да имате притеснение за финансов документ или пари, които очаквате да получите.
През тази седмица ще посетите фирма или институция във връзка с някаква поръчка, документация, имотни дела и др.
Това ще бъде благоприятна седмица за тези от вас, които се занимават с прозиводство, строителство и предприемачество.
Седмицата ще бъде важна за семейните ви отношения, тъй като предстоят събития, които ще ви съберат с роднини от близо и далеч.
Ще имате важни разговори свързани със семейните ви приходи и разходи, инвестиции и др.
Жените Риби над 35 годишна възраст ще са докачливи, ревниви и чувствителни, което ще направи отношенията им с околните по-трудни през тази седмица.
Младите мъже Риби могат да преживеят неочаквана раздяла или загуба.

източник: astro-velida.com

Без майтап

Левски елиминира ЦСКА с познат резултат, съперникът на финала обаче може да е изненадващ (ВИДЕО)

Публикувано

на

Левски елиминира ЦСКА на полуфиналите за Купата на Бългаирия, след като реваншът на Националния стадион „Васил Левски“ завърши с добре познатото между грандовете този сезон 2:2. Така с общ резултат 4:2 „сините“ се класираха на финал. Там ги чака Славия, но съперникът може да се окаже и изненадващо Ботев (Пд). „Канарчетата“, които с общ резултат 2:2, но с гол по-малко на чужд терен загубиха другия полуфинален спор, са пуснали официална молба до БФС за преиграване. Ботев (Пд) очевидно бе ощетен, след като малко преди края на втория мач бе подмината дузпа. Иначе „жълто-черните“ претендираха, че Славия е била подпряна и в първата среща.

Пускаме молбата на Ботев (Пд) без редакторска намеса:

След проведено заседание на Съвета на директорите ПФК „Ботев” взе принципно решение да не позволи потулване на грубо погазения феърплей, на който цяла футболна България стана свидетел около полуфиналните срещи на отбора в турнира за Купата на България.

Ръководството на най-стария футболен клуб в страната е категорично в искането си за осветляване на задкулисието, станало причина за изхвърлянето на актуалния носител на Купата на България от турнира и подигравката с футболисти, треньори, Клуб и привърженици, както и за адекватни санкции.

На 26 април в БФС ще бъде входирано пространно писмо, адресирано до футболната централа и компетентните комисии в нея, с настояване за:

 *  Оповестяване на мотивите на Съдийската комисия за назначаването на Станислав Ставров за главен арбитър на срещата-реванщ,

  * Сезиране на комисията по Етика и феърплей за обидни квалификации в публични изказвания към привържениците на „Ботев” от страна на президента на ПФК „Славия” Венцеслав Стефанов,

както и

 * Нарушения на изискванията при определяне цените на билетите за привърженици на отбор домакин и отбор гост.

ПФК „Ботев” ще внесе в законоустановения срок жалба срещу съдийството, с прикрепени към нея видеоматериали на ситуациите, в които всички наблюдавали мача се убедиха, че „Ботев” бе преднамерено и тенденциозно ощетен.

В допълнение ПФК „Ботев” ще претендира за формално нарушение на правилата, водещо до искане за преиграване на мача.

Прочети повече

Водещи новини

Тити Папазов идва при Краси Безински, ще прави ЛУКойл-Левски-ЦСКА-София

Публикувано

на

Тити Папазов ще се завърне при Сектор „Г“ заради любимеца си от ранните му години Краси Безински. Наставникът на Левски ЛУКойл е твърдо решен да помогне с каквото може на славния бранител и е подкрепил новия му клуб още на реванша с Левски за Купата.

„Истината е, че Тити доведе момчетата от тима му, но отидоха в Сектор „Г“. Той не вижда никакъв проблем следващия път Левски-ЦСКА да не е „вечно дерби“, а просто името на един обединен клуб“, разкриха от обкръжението на емоционалния баскет спец.

Проектът ЛУКойл-Левски-ЦСКА-София-Правец-Етрополе пък можел да пожъне успех и във футбола, и в баскета, и във волейбола, тъй като обединял омразата на София и околностите към силните спортни проекти в зелено от по-далеч в провинцията като Лудогорец, Берое и Нефтохимик.

Изрично подчертаваме, че тази новина е шега и няма намерение да обиди никого.

Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във фейсбук! 😀

Прочети повече

Водещи новини

Огромна лична трагедия за Фернандо Каранга часове преди Левски – ЦСКА

Публикувано

на

Огромна лична трагедия беляза живота на Фернандо Каранга само часове преди реванша за Купата Левски – ЦСКА. Тази нощ 27-годишният бразилски таран на „червените“ е загубил своята майка.

„Армейци,

един от най-сърцатите ни футболисти загуби свой много близък човек. Тази нощ майката на Фернандо Каранга е починала.

Ние – ръководството, треньорският щаб и служителите на клуба изказваме своите съболезнования за загубата на Фернандо и изразяваме пълната  си подкрепа за този изключителен футболист.

Въпреки загубата, Фернандо заяви, че ще играе  в така важния мач за всички ни.

Фернандо, ние сме едно семейство!

Всички скърбим с теб!“, написа сайтът на ЦСКА.

Припомняме Ви, че преди дни съпругата на Фернандо – Карла, също загуби своята майка.

Изказваме най-искрени съболезнования на семейството!

Прочети повече

Избрано