Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Зaщo янyapи e нaй-дoбpият мeceц зa peзepвиpaнe нa caмoлeтни билeти?

Публикувано

на

Aĸo плaниpaтe дa пътyвaтe зaд гpaницa тaзи гoдинa, мoжe би ceгa e тoчният мoмeнт дa paзглeдaтe oфepтитe и дa cи peзepвиpaтe caмoлeтни билeти.

Cпopeд cпeциaлизиpaния caйт Тrаvеl аnd Lеаѕurе янyapи e нaй-дoбpият мeceц зa ĸyпyвaнe нa тaĸивa.

Eĸcпepтитe ce пoзoвaвaт нa дaнни нa плaтфopмитe зa тъpceнe нa пoлeти Ѕkуѕсаnnеr и Нірmunk, ĸoитo пoĸaзвaт, чe пpeз тoзи мeceц цeнитe ca нaй-изгoдни.

Cпopeд изчиcлeниятa нa пъpвия caйт, ĸoйтo имa 60 милиoнa пoтpeбитeли, peзepвиpaнитe пpeз пъpвитe двe ceдмици нa янyapи билeти мoгaт дa бъдaт пo-eвтини oт ĸyпeнитe пpeз цялaтa пъpвa пoлoвинa нa гoдинaтa-

Cпopeд плaтфopмитe пpeз мapт вътpeшнитe пътyвaния мoгaт дa излязaт c oĸoлo 13% пo-cĸъпи, a тeзи зaд гpaницa дopи c 56% пo-cĸъпи.

Oт Тrаvеl аnd Lеаѕurе пocoчвaт, чe тaзи тeндeнция e пpичинeнa oт нaвицитe зa пътyвaнe нa xopaтa. Πo тexнитe дyми e oчaĸвaнo дoбpитe cдeлĸи дa бъдaт в пepиoдa cлeд пpaзницитe мeждy 4 янyapи и 15 фeвpyapи.

money.bg

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп: как ще започне новият месец? (28 май – 03 юни)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 28 май – 3 юни 2018

Ако сте родени под знака на Овен тази седмица ще ви бъде приятно да прекарате част от свободното си време с жена, която може да бъде ваша роднина или приятелка. Разбира се, може да става дума за едно съвсем ново приятелство, от което ще научите много нови и интересни неща.
През тази седмица ще осъзнаете смисъла на някои свои „грешки“, които сте допуснали през близкото си минало. Благодарение на тях, сега ще можете да постигнете успех в личния си живот или в работата си.
Тази седмица ще бъде много интересна откъм развитие, с малки шансове, които ще ви притискат да вземете решение или да направите стъпка напред.
Подаръците, придобивките или другите материални неща, които ще влязат в ръцете и в дома ви ще са в резултат на вашата доброта и правилни действия спрямо хора, които сега ще оценят вашите заслуги.
Седмицата ще е важна за професионалното ви развитие или за образованието ви. По-голямата концентрация и мобилизация ще ви помогне да успеете дори в неща, за които не сте имали уверенеост, че можете да успеете.
Твърде многото емоции могат да доведат до пренапрежение или безсъние, затова не пренебрегвайте необходимостта от повече време за почивка и по-добро (здравословно) хранене.
Тази седмица ще отбележите важен празник в живота на момиче или млада жена, като това може да стане чрез събиране в домашна обстановка, телефонен разговор, изпращане на поздравителна картичка или подарък и др.

Телец Седмичен Хороскоп 28 май – 3 юни 2018

Ако сте родени под знака на Телец тази седмица ще ви зареди с много положителни или неочаквани емоции. Не бързайте да реагирате или да съдите, кое е добро за вас и кое – не. Ще видите, че в повечето случаи сте направили погрешна преценка за развиващите се в момента събития в живота ви.
Много неща ще ви провокират да промените свои планове за близките месеци, да промените своето отношение към определени хора и въобще да стъпите на една нова основа за развитие (предимно в личен план).
Споровете и конфликтите тази седмица ще се провокирани предимно от вашето нетърпение или неумение да изразите дипломатично своето несъгласие с определени действия, решения и др.
Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване, за планове свързани с пътуване през следващите месеци, както и за развитие на ваши важни контакти с хора от различни места.
Сега ще сте в очакване на един телефонен разговор, получаване на документ или предложение, но тези събития могат да се позабавят и отложат за следващите няколко седмици. Не се изнервяйте от това забавяне, защото то няма да бъде във ваша вреда.
Като цяло пред вас е една успешна и важна седмица, в която събитията независимо от тяхната скорост на развитие ще ви донесат поводи за задоволство и оптимизъм за бъдещето ви.

Близнаци Седмичен Хороскоп 28 май – 3 юни 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е седмица с неотложни и важни ангажименти свързани с дома и със семейството ви. Почти всеки ден листа ви със задачи ще е изпълнен с най-различни ангажименти, които не бива да отлагате, защото в един момент ще ви затрупат като лавина. Напрежението ще е по-голямо, но вие ще имате сили да се справите с всичко това.
Ако ви се наложи да се откажете от свои предварителни планове или очакване, не изпадайте в негативни чувства, защото от вас ще се махне това, което няма реален или важен смисъл за бъдещето ви. Тези неща обаче могат да се окажат важни за живота на други хора и вие не бива да стопирате подобни събития: нито ще спечелите, нито ще бъдете щастливи.
Седмицата ще ви донесе приятни преживявания в личния и в любовния ви живот, стига да избегнете преструвки, манипулативни действия и всякакви прояви на капризи (независимо от собствения ви пол).
Няма защо да крия, че ще имате своите спадове или трудни моменти (предимно такива свързани с неприятни новини), но приемете че тези неща са част от житейската ви пътека.
Хубавото е, че мнозина от вас ще видят на сън любими хора, които са вече в Отвъдното.
Собствените ви деца или млади хора от семейният ви или приятелски кръг ще са в основата на събития, които ще бъдат причина за повече телефонни разговори, срещи и други подобни действия.
Седмицата вещае добри приходи, стабилизиране на бюджета ви, възникване на нови професионални ангажименти и други благоприятни събития във финансов план.

Рак Седмичен Хороскоп 28 май – 3 юни 2018

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще ви се наложи да се съобразите с особеностите на характера на хора от собственото си семейство или на колеги, с които сте в ежедневен контакт.
Новите ви познанства ще са с хора, които въпреки, че могат да ви дадат много, ще са твърде обременяваши и натоварващи в психологичен или емоционален план.
През тази седмица разчитайте повече на ваши стари приятелства и познанства с хора, за които сте уверени, че са лоялни и добри професионалисти (ако контактите ви са на тази основа).
Като цяло седмицата ще е напрегната и това ще се отрази на емоционалния ви статус: ще сте изнервени, докачливи, мнителни, избухливи дори спрямо близките си хора. Би било добре подобни състояния да изживеете вътре в себе си, без да натоварвате хората около себе си с действия, за които после ще съжелявате.
Тази седмица в никакъв случай не бива да бъде пропилявана с вглъбяване в собствените ви емоции и преживявания, защото именно сега ще трябва да вземете важни решения, да дадете важни обещания и дори да започнете нещо ново в живота си.
Следете всяка информация, която ще има връзка с близките ви хора, с работата ви и въобще с живота в обществото, където живеете.
Не отхвърляйте с лекота предложения или покани, които ще получите тази седмица – такива действия няма да са във ваша полза.
Разкриването на лицемерните и злонамерени действия на човек от семейството ви или от кръга ви колеги (ръководители) ще ви покаже, че все още не сте се научили правилно да преценявате хората. Вероятно това е дълъг процес, който продължава до края на земния ни път.

Лъв Седмичен Хороскоп 28 май – 3 юни 2018

Ако сте родени под знака на Лъв пред е седмица, в която ще трябва да проявите повече търпение, разбиране на действията на хората около вас и повече вяра в смисъла на това, което ви се дава да преживеете.
Отлива, който ви се дава тази седмица не касае загуби, които да са фатални за вас, а загуби на неща от които вече нямате нужда за да продължите напред.
Бъдете отворени тази седмица за повече социални контакти, за повече срещи с хора, които ще имат желание да прекарат част от деня си с вас. Не се самоизолирайте или ограничавайте, само защото сте в лошо настроение или сте твърде вглъбени в собствените си проблеми.
През тази седмица ще имате ангажименти с финансови документи, плащания, уреждане на споразумения или договор свързан с пари и други.
Във финансов план нещата по-скоро ще са положителни за вас, отколкото обратното.
Събитие свързано с момче или млад мъж ще бъде в основата на ангажимент, чието изпълнение ще е важно и дори съдбовно. Разбира се, може да получите покана за събиране свързано с личен празник на такъв човек, но е възможно нещата да са много по-важни и определящи бъдещето на група от хора (роднини или приятели).
През тази седмица се ангажирайте единствено с разрешаването на неприятности, за които сте уверени че имате ресурси. Не бягайте от тях, само защото нямате настроение за подобни занимания, нито пък се натоварвайте в повече, ако нямате сили и възможности. Крайностите са нежелателни! Помнете, че до вас винаги има хора, които са готови да ви помогнат.
През седмицата бъдете съвестни и изпълнителни в свой ангажимент свързан с възрастен родственик или личност, която е на по-висока професионална позиция от вас.

Дева Седмичен Хороскоп 28 май – 3 юни 2018

Ако сте родени под знака на Дева изненадите тази седмица ще внесат бури от емоции в ежедневния ви живот. Разбира се, те няма как да бъдат еднакви за всички от вас, но определено ще направят живота ви динамичен, пулсиращ и изискващ бързи реакции от ваша страна.
Сега ще бъде важно да приемате събитията такива каквито са, без да се опитвате да разгадавате техния смисъл или развитие в бъдещето ви.
Любовният ви живот също ще е низ от събития и емоции, особено за тези от вас, които не са женени. Развитие ще имат вече създадени връзки, както и шанс за възникване на нова романтична връзка за тези от вас, които са в търсене на своята сродна душа. Седмицата ще бъде благоприятна за преустройство или ремонт в дома ви, в градината или в стопанството ви (ако имате такова). Новите мебели или новата битова техника ще създадат приятно усещане за благополучие и просперитет.
Приходите ви няма да са големи, но всяко постъпление в семейния ви бюджет ще е от полза.
Има знак за предложение за допълнителна работа с ограничено време на действие, което ще е добро за вас (за няколко часа или няколко дни)
През седмицата ще сте много по-отговорни към семейните си задължения. Ще отделите повече време на роднини, за които не сте имали достатъчно време досега. За мнозина от вас едно важно събитие ще е повод за събиране с роднини.
През тази седмица обаче няма да ви отминат моментите на стрес или напрежение, като те могат да имат връзка със събития в живота на хора, които познавате, с обществени или световни събития и др.
Вглъбяването ви в собствените ви проблеми само ще увеличи тяхното влияние или значение, чието преувеличение няма да ви е от полза.

Везни Седмичен Хороскоп 28 май – 3 юни 2018

Ако сте родени под знака на Везни пред вас е седмица, в която ще има раздвижване във финансовите ви дела.
Това може да бъде вследствие промяна в заплащането ви, нов професионален договор или друг допълнителен източник.
Добро развитие ще имат действия свързани със съдебни или юридически институции от финансов характер.
През тази седмица различни събития ще провокират необходимостта от важни разговори и решения, понякога вътре в семейството ви, понякога там където работите.
Добро развитие ще има съдебно дело (ако сте ангажирани с такова).
През тази седмица ще получите много информация отблизо и далеч, чрез вашите приятелски или професионални контакти.
Ще ви изненада едно предложение или покана.
Ще очаквате получаването на документ, пратка или нещо друго важно за вас.
Като цяло тази седмица ще можете да осъществите плановете си, така както ги очаквате.
Ще преживеете моменти на стъписване, объркване, размисъл дали вземате най-добро решение за себе си и за семейството си, дали изпълнявате правилно поети ангажименти или обещания и др.
Тази седмица ще усетите закрила от неочаквано място, от Отвъдното, чрез някакъв късмет и малко чудо в ежедневния ви живот.

Везни Седмичен Хороскоп 28 май – 3 юни 2018

Ако сте родени под знака на Везни пред вас е седмица, в която ще има раздвижване във финансовите ви дела.
Това може да бъде вследствие промяна в заплащането ви, нов професионален договор или друг допълнителен източник.
Добро развитие ще имат действия свързани със съдебни или юридически институции от финансов характер.
През тази седмица различни събития ще провокират необходимостта от важни разговори и решения, понякога вътре в семейството ви, понякога там където работите.
Добро развитие ще има съдебно дело (ако сте ангажирани с такова).
През тази седмица ще получите много информация отблизо и далеч, чрез вашите приятелски или професионални контакти.
Ще ви изненада едно предложение или покана.
Ще очаквате получаването на документ, пратка или нещо друго важно за вас.
Като цяло тази седмица ще можете да осъществите плановете си, така както ги очаквате.
Ще преживеете моменти на стъписване, объркване, размисъл дали вземате най-добро решение за себе си и за семейството си, дали изпълнявате правилно поети ангажименти или обещания и др.
Тази седмица ще усетите закрила от неочаквано място, от Отвъдното, чрез някакъв късмет и малко чудо в ежедневния ви живот.

Скорпион Седмичен Хороскоп 28 май – 3 юни 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще трябва да намерите баланса между домашните си и професионални ангажименти. Няма да ви бъде лесно, но и няма да бъде невъзможно.
Това ще бъде седмица изпълнена с повече работа и ангажименти на двете места.
В професионален план ще възникнат нови възможности за развитие, вследствие на нововъведения, там където работите или присъствието на нови хора във вашия екип.
Седмицата ще бъде благоприятна за търсене на нова работа или за започване на самостоятелна дейност.
Някои събития ще са повод за радост и задоволство, а други ще ви изненадат приятно.
Не пренебрегвайте предложения или покани, социалният и професионалният ви живот ще изискат една по-голяма активност и адаптивност от ваша страна.
Ако изгубите нещо, ако преживеете провал или загуба, това ще бъде нещо, което не ви принадлежи, не ви е дадено по Съдба, така че не се натоварвайте емоционално, а смело продължете напред.
През седмицата ще отделите повече внимание на роднина, който ще има нужда от вашата помощ или присъствие в живота си.
Възможно е събиране свързано с мъж, по най-различен повод.
Повод за радост ще бъде успех на една ваша идея или предложение, което ще се окаже удачно в една определена ситуация.

Стрелец Седмичен Хороскоп 28 май – 3 юни 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец това е седмица на нова подредба на личния ви или професионален живот, в която ще разчистите ненужни отношения или вещи, ще приключите определени ангажименти за да бъдете готови за новите промени и събития в живота си.
Не всичко ще става по лесния или приятния начин. Ще имате трудни емоционални моменти, раздели или други трудни преживявания.
Сега ангажиментите и неотложните задачи ще се увеличат, затова е добре да си направите ежедневен график, за да не пропуснете нещо или да не изпаднете в неудобна ситуация.
Предстоят ви контакти както с роднини и приятели, така и с нови хора или такива, които са били в кръга ви неприятели. Сега обаче тяхното отношение към вас ще е много по-позитивно и приятелски. Сигурно има причина за това, нали?
Цялата тази динамика в живота ви на моменти ще ви връща към стари спомени, които имат специално значение в живота ви. Някои от тях ще са причина за усмивка, но други ще ви донесат сълзи в очите.
През тази седмица приемете всяка подадена ръка от непознати или такива, които искат да имат по-близки отношения с вас. Приятелства или професионални отношения създадени или развити през тази седмица ще имат дълготрайно и важно значение за бъдещето ви, дори и да не ви се вярва.

Козирог Седмичен Хороскоп 21 – 27 май 2018

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще се ангажирате с дела свързани с родители, по-възрастни родственици или приятели, които в момента са надалеч от вас. В повечето случаи ще става дума за предварително планирани действия, събирания и др.
Изненадите тази седмица за вас ще са свързани с неочаквани събития, важни за вас и за хората там, където живеете. Възможно е сега да се обвържете с различни мероприятия и публични изяви от местен характер.
Тази седмица вещае получаване на пари, които вероятно ще имат връзка със заем, продажба на вещи или имот или такива, чието получаване се е забавило поради някакви причини. Това ще бъде благоприятна седмица за приключване на финансови ангажименти.
През седмицата очаквайте събиране или личен празник, за което ще получите покана или което вие самите ще организирате.
Очаквайте посещение от страна на хора, които ще ви съобщят радостна новина свързана със собственото им семейство.
Във финансов план седмицата ще премине без особени промени спрямо това, което имате като очакване. Може само да ви притесни разход, който не сте предвидили.
Любовният ви живот ще се развива на база взети решения в близкото ви минало или действия, които вече сте предприели.
Новите романтични запознанства ще са кратки, но ще успеете да запазите приятелски отношения.
Мъжете ще са много емоционални и чувствителни тази седмица. Това ще завихри различни любовни страсти и преживявания в живота им.
За жените ще бъде трудно да реализират едно свое обещание. С действията си рискувате в отношенията ви да настъпи хаос и безпорядък.

Водолей Седмичен Хороскоп 21 – 27 май 2018

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще имате различни преживявания свързани с кратки делови или административни срещи, разговори свързани с парични дела.
Неочакваните събития тази седмижа ще бъдат свързани с едно пътуване, с хора, които са надалеч от вас или новини, които ще получите отдалеч.
През седмицата ще проведете полезна за вас среща, разговор или кореспонденция, която ще определи ваши бъдещи действия.
Самотните души ще имат своя шанс за запознанство с подходящ човек.
През тази седмица ще получите или изпратите подарък, пратка, документ и др.
Очаквайте през тези седем дни новини или развитието на събитие свързано с ваши материални или имотни интереси и планове.
Седмицата вещае получаване на пари в семейството ви или получаване на известие за пари.
Ще научите за събитие свързано с неприятности или с раздяла в семейство от кръга ви роднини или приятели.
Пазете през седмицата семейното си имущество от инциденти, повреди или чуждо посегателство.
Мъжете ще имат своя късмет и шанс през тези седем дни.
Жените нека не очакват изненади в любовта. По-скоро вие самите ще се опитате да изненадате партньора си или някой друг около вас.

Риби Седмичен Хороскоп 21 – 27 май 2018

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица се постарайте да бъдете по-внимателни и предпазливи в своите решения или действия. Това особено важи за всякакви примамливи предложения, независимо от къде идват.
Тази седмица се пазете от измама, манипулация, да бъдете използвани за реализиране на нечии користни цели и др.
Сега някой може да се възползва от една вашата слабост или грешка, от вашата наивност или приемането на едно предложение, само защото смятате, че е изгодно за вас.
Изненадата за вас тази седмица ще има връзка с промяна или съдбовно събитие в живота на жена. Едно събиране или поредица от телефонни разговори, ще имат връзка с нея. Вие ще имате и други поводи за срещи и разговори по различни и важни за вас поводи.
Една от приятните новини сега ще бъде свързана с момиче или с жена.
Предстоят ви важни лични контакти или нови познанства с хора от различни градове и села.
През седмицата ще преживеете емоционално едно неприятно събитие или новина свързана с инцидент или събитие в друго населено място.
Ще имате важен разговор свързан с пари или общи действия с мъж, който не живее с вас в един дом.
Седмицата ще бъде успешна и продуктивна за жените по отношение на тяхната професионална реализация, развитие на бизнес проект или важна инвестиция.

източник: www.astro.velida.net

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 26 май – последната събота от месеца

Публикувано

на

Овен 

През този ден всяка промяна на изражението на лицето на Вашата половинка ще тълкувате като някакво разочарование и неудоволствие, разстоянието от които до раздялата е само една крачка. Ако тълкувате нещата по точно такъв начин, непременно това ще се случи – рано или късно.Може би е по-добре да не се занимавате с провокация?

Телец

Ако Ви се струва, че днес въобще не успявате да бъдете в крак със света, това вероятно е , защото вървите прекалено бързо и хората около Вас просто не могат да Ви настигнат! Натиснете днес спирачката и вижтете, на какъв етап от своя живот се намирате. Насладете се на пейзажа и възобновете общуването с няколко души. Там , където се намирате сега, е точно мястото, на което е трябвало да бъдете . Така че, защо толкова се съсредоточавате върху онова, чието място е в бъдещето? Живейте за днешния ден и престанете да мечтаете за бъдещето.

Близнаци

Днес ще сте настроени на взаимодействие с колегите и близките хора. Вечерта добре ще преминат всякакви събрания, както и обучителни или развлекателни мероприятия. През деня отлагане на пътуване или отменяне на командировка може да развали настроението Ви. Бъдете внимателни днес със своето здраве , защото може да усетите обща слабост. Вечерта ще е подходяща за учебна дейност.

Рак

Дори и такива притеснителни хора като Вас понякога искат да покажат на какво са способни. Вие често се поддавате на това желание, но сега близките Ви хора твърдят, че сте показали на обкръжаващите на какво сте способни. Не спорете с тях! Дълго и упорито сте работили, за да достигнете днешното положение и да станете експерт в своята област. Защо тогава да криете своя талант?

Лъв

Ако някой Ви изпраща странни сигнали, това още не значи, че трябва да ги приемете. Възможно е да е добре да погледнете в ситуацията по на дълбоко, което би Ви помогнало да разберете, какво е послужило за причина за тези сигнали. Вероятно заслугата да не е Ваша, макар че се считате за център на Вселената. Един от начините до край да разберете ставащото, е просто да попитате за това своя събеседник, без да засягате неговите чувства и без да провокирате противопоставяне.

Дева

Денят ще бъде много уморителен. Ще се наложи да се занимавате с неща, които не предизвикват у Вас особен интерес, както и да решавате чужди проблеми и да поправяте чужди грешки, допуснати от невнимателни колеги и партньори. Ще Ви дразни и това, че сякаш хората, които Ви заобикалят, не забелязват Вашите усилия, а даже и Ви стоварват допълнително работа. Колкото и да Ви е неприятно, и у дома няма да имате спокойствие. Освен различни утешителни и ободрителни мерориятия, са възможни и доста солидни разходи, предизвикани от растящите потребности на членовете на семейството.

Везни

Днес ще Ви бъде много трудно и самотно. Между другото, такова ще бъде усещането и на Вашия любим човек. Но нито Вие, нито той, бихте си го признали, колкото и парадоксално да звучи това. Може би не трябва да скривате своите настроения, особено ако те определят модела Ви на поведение?…

Скорпион

Днес ще е много трудно да не разочаровате хората, които Ви вярват. Обстоятелствата се подреждат по не най-благоприятния начин, и затова ще бъде практически невъзможно да удържите на дадената по-рано дума. Ще трябва да положите титанични усилия за да постигнете онова, което през другите дни Ви се е удавало леко. Търсете човека, в компанията на когото душата Ви „си почива” – навярно имате такъв човек в своето обкръжение. Не е важно дали ще излезете на заведение, или ще си останете в къщи. Днес просто Ви е нужна атмосфера на емоционален комфорт и усещане на пълна безопасност.

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Козирог

Небесата Ви вдъхновяват да вървите на пръсти, а не да тропате; да шептите, а не да крещите; да гледате с разбиране, а не да се кокорите. Обхванати сте от желание да установите нова връзка, и то с човека, който единствено Ви разбира и който е достатъчно проницателен, за да улови Вашите сигнали. Просто преди да планирате новия полет, обезателно се убедете, че трасето за излитане е напълно разчистено.

Водолей

На Вашия любим човек днес няма да е лесно да Ви съобщи за нещо, което е изключително неприятно, но ако има нещо такова в живота Ви, все- пак ще трябва да Ви го каже. Можете да не му показвате своето негодувание или неудоволствие, а да ги запазите за себе си. Парата ще изпуснете, когато сте сама.

Риби

Хубав ден за решаване на важни парични въпроси и инвестиции. Прекрасните семейни и романтични отношения ще Ви създадът щирок поток от жизнена енергия. Старайте се да използвате свободното си време за задълбочено изучаване на научни или философски въпроси, или се заемете с медитация.

източник: lamqta.com

Прочети повече

Извън спорта

Български коментар за сватбата на принц Хари изби рибата: И в този така трогателен момент за целия свят… (СНИМКА)

Публикувано

на

Българите сякаш си оставаме ненадминати, когато става въпрос за креативност и проницателност в социалните мрежи. Дори на сватбата на британския принц Хари с Меган не й се размина от родните шеги и закачки във фейсбук.

„И в този така трогателен момент за целия свят, някъде едно момче пие бира и знае, че е треснал едно време принцесата преди принца“, написа зевзек във фейсбук.

Какво пък, щом още преди месеци продавахме трактори с редосеялки под снимките на Никол Шерцингер.

 

Прочети повече

Избрано