Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Хороскопът за втората неделя от януари

Публикувано

на

Овен 

Днес за Вашия любим човек няма да бъде лесно да се настрои по Вашия ритъм. Затова от време на време той ще върши непредсказуеми и неразбираеми постъпки, които много лесно могат да Ви подразнят и да Ви изкарат от релси. Не се поддавайте на провокациите на това черно чувство и не го следвайте. Проявете търпимост.

Телец

Денят е благоприятен за оправяне на партньорските взаимоотношения. Ако с Вашите съюзници не Ви свързват само чувства, но и общи цели, сътрудничеството ви ще има големи шансове за успех. Възможни са усложнения при опитите за свързване с хора от далече. За юридическа помощ по-добре се отнасяйте към онези, които добре познавате, които са Ви симпатични и не веднъж да Ви оказвали подобни услуги. Ако тръгвате на дълъг път, вземете мерки за опазване на здравето и поддържане на добро самочувствие.

Близнаци

Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, сега е най-подходящото време да започнете да си правите планове! Настроени сте да се съсредоточите върху отношенията със своя партньор и да действате неспирно, за да можете и двамата да се чувствате чудесно. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази възможност, възприемайте всичко като отсрочен отпуск и като нещо прекрасно, което ви очаква…

Рак

Да се затяга пояса още повече, не е много приятно, но пък колко хубаво ще бъде, ако имате запас от някакви заделени пари, когато Ви потрябват! Поставете си дългосрочни финансови цели , харчете по-малко, не правете излишни покупки и прекратете всякакви разходки с такси. Дори и да Ви се иска днес да се поглезите с някакви малки удобства, утре може да се почувствате от големи парични липси, така че ще е най-добре да се откажете от излишните неща поне за предстоящите двадесет и четири часа. В последствие ще бъдете много радостни и доволни от този факт.

Лъв

Днес ще се наложи да престъпите някои свои принципи, заради интереса и благото на своя любим човек. Няма да е лесно да направите това, но ако все пак успеете, може искрено да се радвате, че в живота Ви е влязла силна и истинска любов – такава, за която сте могли само да мечтаете.

Дева

Самота в тълпата – това е за Вас. Даже редом с любимия човек, ще се чувствате неразбрани и никому ненужни. Постарайте се по никакъв начин да не показвате настроението си пред своя любим човек, защото може да реши, че всичко е заради него, и да се разстрои. А , в интерес на истината, няма никаква вина.

Везни

Колкото и да Ви се иска, да се отнесете със снизхождение към някого, на практика не са Ви останали нито уважение, нито съчувствие към този конкретен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв начин на всички Ваши познати. Предстои Ви приятен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я развали.

Скорпион

Старайте се спокойно да се отнасяте към всичко, което става около Вас. Много неприятни събития от този ден няма да имат никакви последствия, ако не започнете да реагирате прекалено болезнено. Днес може просто да си затваряте очите за това, което не Ви харесва. Още утре много от проблемите ще изчезнат от хоризонта. Единственото, което не трябва да оставате без внимание са отношениято с близките. Ако днес Ви заподозрат в егоизъм, хармонията ще бъде нарушена за дълго време. Не си икономисвайте добрите думи.

Стрелец

Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.

Козирог

Всичко върви добре, и днешният ден ще Ви зарадва. Той е еднакво подходящ и за наови начинания, и за обичайни занимания. Важното е това, на което отделяте време, действително да Ви интересува. Може да се занимавате със спорт или физически труд – това ще е еднакво полезно и за самочувствието, и за настроението. Отношенията Ви с близките са добри, и спокойно може да говорите за всичко, без да се страхувате от неразбиране. Втората половина на деня ще Ви донесе неприятни сюрпризи от личен характер.

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби

На Вашия любим човек днес ще се наложи, многократно да Ви повтаря някаква мисъл от начало до край, отново и отново, тъй като ще я смята за важна, а Вие – не. Много е важно това в крайна сметка да не го доведе до нервен срив, а Вас – до пълно неприемане на това, което Ви говори.

източник: lamqta.com

Извън спорта

(18+) Сузанита с признание за интимния си живот: Да, правя секс, а майка ми и баща ми казват, че…

Публикувано

на

Скандалната Сузанита, която наскоро навърши 15 години, води активен полов живот. Това става ясно от последното й интервю в присъствието на майка й.

От няколко месеца щерката на Орхан Мурад си има сериозно гадже. Александър е с около 10 по-голям от нея и несъмнено играе и ролята на даскал в интимното общуване с приятелката си, пише Спортове.нет.

Скандалната Сузанита, която наскоро навърши 15 години, води активен полов живот. Това става ясно от последното й интервю в присъствието на майка й.

“Нормално е да правим секс, когато двама души се обичат, те правят любов! В първото си гадже се влюбих на 12. Тогава се загаджихме по детски, което се изразяваше в държане за ръце и тайни целувки. После подобна “връзка” имах и с Ерик Трифонов. А сега вече имам истинско гадже – Александър”, разкрива Сузанита пред столичен ежедневник.

Въпреки лековатата й визия и освободено държане, блондинката твърди, че родителите й се отнасят изключително строго с нея. Дори има неща, които й забраняват. Като да яде хамбургери, например.

“Родителите ми ме учат на честност, на искреност и уважение към феновете. Научиха ме да оставям без коментар злобните думи по мой адрес. А също на състрадание към болни и бедни. Имам благотворителни участия. Научиха ме и на безпределна любов към животните. Две неща са ми категорично забранени – наркотици и алкохол. За татуировките не бяха толкова строги, позволиха ми ги и аз се възползвах. Засега имам на крака и на ръката. Алкохол наистина не употребявам, в собственици на заведения, в които съм имала участия, могат да го потвърдят, а и мама винаги е с мен”, твърди Мурадова.

Прочети повече

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (19-25 март)

Публикувано

на

Овен

Най-важната ви задача през тази седмица ще бъде да се спасите от интригите, в които някой ще се опита да ви въвлече. Много вероятно е да бъдете обвинени в своеобразен заговор. Сега ще трябва да покажете, че сте имали най-добри намерения и ще че не възнамерявате да излизате от рамките на моралните устои. Във вторник и сряда може да получите информация, която ще обърка бъдещите ви планове за почивните дни, така че не бързайте да резервирате отсега. В петък ваш любовен проблем ще се разреши по най-добрия начин.

Телец

Тази седмица е добре в центъра на вниманието ви да бъде финансовото ви състояние. Не правете излишни покупки и направете разумна сметка на ресурсите, с които разполагате. Много от разходите ви може да бъдат преразгледани. Сега е добро време да преосмислите нуждите си и да се отървете от излишните харчове. В личен план може да се натъкнете на неразбиране от страна на партньора ви. Само търпението ще разреши проблема в полза и на двама ви, ако това искате.

Близнаци

Седмицата ще постави акцента на служебното ви развитие. Бъдете напористи и вярвайте дори в най-неосъществимите си идеи. Увереността, която излъчвате ще е от съществено значение при пробива ви. В сряда използвайте комуникационните си умения, за да привлечете съмишленици и съдружници. Не отстъпвайте от условията си. В края на периода може да почувствате известно изтощение, затова вземете мерки предварително. Осигурявайте си достатъчно сън и повече пресни плодове и зеленчуци.

Рак

През тази седмица основната ви задача ще бъде да координирате желанията си с реалната ситуация. Плановете ви са прекалено мащабни, за да бъдат реализирани в обема, в който ги жадувате. Сериозна пречка ще бъде вашето нетърпение всичко да се случи тук и сега. В момента, в който се отпуснете ще видите, че нещата ще започнат да се получават без да влагате толкова много усилия и нерви. Средата на седмицата е добро време за преговори, свързани с повишаването на доходите ви. В личен план ще имате пълното разбиране от страна на половинката ви, което ще ви накара да се чувствате на седмото небе.

Лъв

Седмицата ще ви донесе позитиви в служебно отношение. Напрежението ще намалее и това ще даде възможност да пристъпите към изпълнението на ваши планове, които сте отлагали дълго време. Вероятно е ново познанство, което да се превърне в успешно бизнес партньорство. В личен план ви очакват малки изненади, които може да допринесат за големи промени в живота ви. Периодът е подходящ за инвестиции.

Дева

Седмицата ще ви предостави възможност да покажете на какво сте способни в служебен план. Възможно е да бъдете поканени за участие в проект. Това ще бъде сериозен тласък в професионалното ви развитие. При добро стечение на обстоятелствата може да установите изгодни условия. В личен план също ще са необходими усилия от ваша страна. Нещата се развиват стремително и може би сте малко уплашени от това, което ви очаква. Истината е имате това, за което винаги сте мечтали, така че няма да е много разумно да се откажете точно сега. А трудностите и съмненията са част от живота.

Везни

Тази седмица ще ви зарадва с много веселие и приятни мигове с приятели. Самостоятелните представители на знака ще имат своите незабравими срещи. Наслаждавайте се на всеки един момент, който ви се предоставя. В здравословно отношение периодът е изключително подходящ за започването на режим с цел намаляване на теглото. Не пренебрегвайте и физическата активност.

Скорпион

Това е седмица за продуктивна работа. Ще се наложи да се лишите от някои малки удоволствия в името на постигането на служебните ви цели. До сряда вече ще сте истинска машина и в никакъв случай не намалявайте темпото. Тази седмица може да успеете да постигнете много повече, в сравнение с друг период. В последните дни на периода не бързайте да взимате решения преди да сте огледали ситуацията от всички страни.

Стрелец

Ще бъдете затрупани от рутинни дейности, които няма да ви дадат кой знае какво поле за творчески изяви. Това може да ви умори и отегчи, но периодът е такъв. За да си набавите необходимата духовна храна вечер си оставяйте време за разходки и съзерцания. Опитайте се времето след работа да е запълнено с посещения на културни мероприятия. През почивните дни ви очаква запознанство с човек, който може да преобърне живота ви.

Козирог

Основната ви задача през тази седмица ще бъде да се разберете с хората, с които ви предстои да работите. Изяснете всички детайли, за да няма неразбирателства. Неточностите може да доведат до конфликт, както и до удължаване на срока на работата. Сряда е щастливият ви ден от седмицата, когато с лекота ще постигате това, което искате. В четвъртък и петък не си създавайте излишни главоболия, като подемате инициативи, защото може да си създадете допълнителна работа и през почивните дни.

Водолей

Сънищата не винаги са предупреждение, така че няма защо да се притеснявате ако в понеделник сутрин се събудите след кошмар. Със сигурност обаче няма да ви навреди да се погрижите за това в живота ви да има повече положителни събития и емоции. Липсва ви общуването с природата и това е един добър момент да наваксате със загубените моменти. Ако не може да осъществите замисъла си веднага, то започнете да планирате една по-дълга почивка, колкото се може по-далече от цивилизацията. Имате остра нужда от подобно откъсване.

Риби

Тази седмица ще бъде знакова за някои представители на знака. Усвоявате изкуството на рационалното мислете и това ще ви помогне да завоювате нови територии в служебно отношение. Не се колебайте да отказвате предложения, които биха изискали прекалено много сили и време от вас, но ползата остава съмнителна. Крайно време е да престанете да се правите на самаряни и да подходите по-егоистично към живота си.

източник: Actualno.com

Прочети повече

Извън спорта

Христо Йовов изравни абсолютен антирекорд в „Семейни войни“!

Публикувано

на

Любимецът на „сините“ фенове от близкото минало Христо Йовов изравни абсолютен антирекорд в забавното ТВ шоу „Семейни войни“. Бившият таран на Литекс и Левски записа рядко срещаните 0 точки, след като не улучи нито един от 6-те най-популярни отговора на 5 зададени към 100 човека въпроса.
Отборът, предвождан от Димитър Пенев, спечели изданието, като за участие във финалния рунд бяха определени Бижутера и Велислав Вуцов.
Първи зад микрофона застана Вили Вуцов, като съответно двамата трябваше да дадат бърз отговор на 5 въпроса за 15/20 секунди и да изкарат общо 200 точки. Актив носят 6-те най-популярни отговора на 100-те души, като всеки глас е точка. Вили Вуцов направи актив и на 5-те въпроса, като закова 125 точки и сякаш победата се виждаше.
Бившият нападател на „сините“ обаче направи нещо, което рядко се вижда – 0 точки и на петте въпроса. Когато видя своя резултат, Ицо Йовов заяви: „Шегата настрана, дайте сега реалните точки“.Въпрос: Нещо, което слагаме за постоянно на стената?
Отговор: Закачалка

Въпрос: Животно, обичащо риба?
Отговор: Бобър

Въпрос: Съчетание с думата „пролетна“?
Отговор: Наслада

Въпрос: Известен български Хаджи?
Отговор: Хаджи Йово

Въпрос: Нещо, навито на макара?
Отговор: Корда

Прочети повече

Избрано