Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Хороскопът за третия понеделник от 2018 г. Ви очаква!

Публикувано

на

Общ хороскоп

Понеделник ще ще бъде чудесен за Вас, особено що се отнася до срещите и общуването. Вероятни са срещи с интересни хора, но е възможно да напомнят за себе си незавършените ви  ангажименти. Няма да се получи голямо разминаване между първоначалните ви намерения и действителната реализация.Причините за това ще са обективни, за това гледайте философски на действителността около вас.

Ако опитите ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Трудностите са породени от ваши действия.

Овен

Ще се чувствате добре. Ангажирането ви с нови поръчки и отговорности няма да ви натовари емоционално, нито физически, финансовата изгода ви прави устойчиви на различни изпитания. В други случаи причините са разпространяването на клюки по ваш адрес от врагове и противници. Ще се справите с неприятностите, но не и без помощта на вашите близки. Внимавайте! Може да настъпят големи неприятности.

Телец

Поставете началото на нови задачи. Умът ви е зает с различни ангажименти. Не само няма да помогне, но и ще засили съмненията и несигурността ви. Не рискувайте и не спорете с колегите си. Промяната на обстановката ще възстанови силите и душевното ви равновесие.

Близнаци

Вие сте склонни да се поддавате на собствените си слабости, което Ви изиграва лоша шега през утрешния ден. Онова, което трябва да правите ще дойде по интуитивен път, дори чрез мистични изживявания. Ситуацията за Близнаците в личен план е благоприятна и позволява да осъществите намеренията си, но тази прогноза не включва осъществяването на делови и професионални цели. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора. Партньорите ви ще споделят опит или просто ще искат да си побъбрят, а това ще се окаже много полезно за вас.

Рак

Това, от което се нуждаете сега, е спокойствие и приятна атмосфера около себе си. Създайте си я сами или се оставете на близките Ви хора –  те също Ви мислят доброто. Имате нужда от действие и затова точно утре ще предпочетете да запълните времето си с работа. Избягвайте странично влияние. Попитайте сърцето си с кого бихте желали да продължите напред, в случай, че се чувствате раздвоени и резервирани към някого. Обективно погледнато характеристиката на понеделник зависи до голяма степен от вас самите.

Лъв

В отлично настроение сте и най-вероятно ще се справите блестящо.Просто аргументите ви са неустоими. За Лъвовете сега е особено неудобно време да хитруват, а онези, които са готови да реализират целите си чрез лъжи и коварство, ще си навлекат доста неприятности. Разсеяността не е порок, дори може да е от полза понякога. Положените от вас усилия започват да дават все по-осезаем резултат и радостта ви е напълно заслужена. Ще се толерират действия, насочени към новости от професионален и личен характер.

Дева

Днес ще трябва да успеете да съвместите различни гледни точки, различни модели на разбиране. Ден с чудесни възможности за реализация на желани цели и с гаранция на постигането им, но и носител на остро предупреждение за честни действия. И при вас както за други зодии делата и задачите се умножават, което ще превърне понеделник в много натоварен ден. Утре е ден за домашни дела. Ситуацията, в която се намират мнозина от Девите е доста сложна.

Везни

Просто си позволете да направите онова, което толкова искате, а толкова ви е страх. Използвайте силата си. Живейте за този миг! Избягвайте конфликтите, за да не се окаже, че сте в противоречие с всички. Посветете свободното време на любимия човек. Настроението ви се променя непрекъснато, затова не бива да се учудвате, ако околните се въртят около вас. Ако не овладеете събитията ще последва разправия.

Скорпион

Наслаждавайте се на успехите си, но не губете чувство за мярка. През понеделник се постарайте да не реагирате емоционално и импулсивно. Утре деловият ви шанс е значителен. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Разсеяността ви е причината за проблемите на работното място и за пропуските ви.

Стрелец

Утрешният ден ще преди новолунието за месеца е смятан за кризисен момент – бъдете умерени и спокойни; не си позволявайте да се претоварвате. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Не е сигурно, че в деловите практически ангажименти ще реализирате намеренията си, но по отношение на преговори и контакти сполуката е безспорна. Не си разваляйте утрешния ден заради някои битови неуредици, макар и не толкова дребни. Най-яркото от тях е избухването на противоречия.

Козирог

Не бива да се претоварвате емоционално и физически. Вие си знаете как. Повечето от вас утре са напълно посветени на работата си и изцяло сте загърбили останалите си ангажименти. Бъдете внимателни, за да избегнете грешките на вашето работно място. Не проявявайте излишни амбиции.

Водолей

Не бива да се претоварвате емоционално и физически. Вие си знаете как. Повечето от вас утре са напълно посветени на работата си и изцяло сте загърбили останалите си ангажименти. Бъдете внимателни, за да избегнете грешките на вашето работно място. Не проявявайте излишни амбиции.

Риби

Не губете възможност да промените живота си към по-добро. Колкото и странни да ви се виждат мислите, които ви минават през главата, не ги отхвърляйте просто така.Най-малкото ги обсъдете със себе си, поне ще сте сигурни, че имате добър събеседник. Очаквайте запознанство с впечатляващи ви хора. Ако, обаче я използвате за користни цели, като бумеранг ще се насочи към вас и последствията ще са недобри. Постарайте се да не усложнявате нещата излишно.

източник: znacite.com

Извън спорта

(18+) Сузанита с признание за интимния си живот: Да, правя секс, а майка ми и баща ми казват, че…

Публикувано

на

Скандалната Сузанита, която наскоро навърши 15 години, води активен полов живот. Това става ясно от последното й интервю в присъствието на майка й.

От няколко месеца щерката на Орхан Мурад си има сериозно гадже. Александър е с около 10 по-голям от нея и несъмнено играе и ролята на даскал в интимното общуване с приятелката си, пише Спортове.нет.

Скандалната Сузанита, която наскоро навърши 15 години, води активен полов живот. Това става ясно от последното й интервю в присъствието на майка й.

“Нормално е да правим секс, когато двама души се обичат, те правят любов! В първото си гадже се влюбих на 12. Тогава се загаджихме по детски, което се изразяваше в държане за ръце и тайни целувки. После подобна “връзка” имах и с Ерик Трифонов. А сега вече имам истинско гадже – Александър”, разкрива Сузанита пред столичен ежедневник.

Въпреки лековатата й визия и освободено държане, блондинката твърди, че родителите й се отнасят изключително строго с нея. Дори има неща, които й забраняват. Като да яде хамбургери, например.

“Родителите ми ме учат на честност, на искреност и уважение към феновете. Научиха ме да оставям без коментар злобните думи по мой адрес. А също на състрадание към болни и бедни. Имам благотворителни участия. Научиха ме и на безпределна любов към животните. Две неща са ми категорично забранени – наркотици и алкохол. За татуировките не бяха толкова строги, позволиха ми ги и аз се възползвах. Засега имам на крака и на ръката. Алкохол наистина не употребявам, в собственици на заведения, в които съм имала участия, могат да го потвърдят, а и мама винаги е с мен”, твърди Мурадова.

Прочети повече

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (19-25 март)

Публикувано

на

Овен

Най-важната ви задача през тази седмица ще бъде да се спасите от интригите, в които някой ще се опита да ви въвлече. Много вероятно е да бъдете обвинени в своеобразен заговор. Сега ще трябва да покажете, че сте имали най-добри намерения и ще че не възнамерявате да излизате от рамките на моралните устои. Във вторник и сряда може да получите информация, която ще обърка бъдещите ви планове за почивните дни, така че не бързайте да резервирате отсега. В петък ваш любовен проблем ще се разреши по най-добрия начин.

Телец

Тази седмица е добре в центъра на вниманието ви да бъде финансовото ви състояние. Не правете излишни покупки и направете разумна сметка на ресурсите, с които разполагате. Много от разходите ви може да бъдат преразгледани. Сега е добро време да преосмислите нуждите си и да се отървете от излишните харчове. В личен план може да се натъкнете на неразбиране от страна на партньора ви. Само търпението ще разреши проблема в полза и на двама ви, ако това искате.

Близнаци

Седмицата ще постави акцента на служебното ви развитие. Бъдете напористи и вярвайте дори в най-неосъществимите си идеи. Увереността, която излъчвате ще е от съществено значение при пробива ви. В сряда използвайте комуникационните си умения, за да привлечете съмишленици и съдружници. Не отстъпвайте от условията си. В края на периода може да почувствате известно изтощение, затова вземете мерки предварително. Осигурявайте си достатъчно сън и повече пресни плодове и зеленчуци.

Рак

През тази седмица основната ви задача ще бъде да координирате желанията си с реалната ситуация. Плановете ви са прекалено мащабни, за да бъдат реализирани в обема, в който ги жадувате. Сериозна пречка ще бъде вашето нетърпение всичко да се случи тук и сега. В момента, в който се отпуснете ще видите, че нещата ще започнат да се получават без да влагате толкова много усилия и нерви. Средата на седмицата е добро време за преговори, свързани с повишаването на доходите ви. В личен план ще имате пълното разбиране от страна на половинката ви, което ще ви накара да се чувствате на седмото небе.

Лъв

Седмицата ще ви донесе позитиви в служебно отношение. Напрежението ще намалее и това ще даде възможност да пристъпите към изпълнението на ваши планове, които сте отлагали дълго време. Вероятно е ново познанство, което да се превърне в успешно бизнес партньорство. В личен план ви очакват малки изненади, които може да допринесат за големи промени в живота ви. Периодът е подходящ за инвестиции.

Дева

Седмицата ще ви предостави възможност да покажете на какво сте способни в служебен план. Възможно е да бъдете поканени за участие в проект. Това ще бъде сериозен тласък в професионалното ви развитие. При добро стечение на обстоятелствата може да установите изгодни условия. В личен план също ще са необходими усилия от ваша страна. Нещата се развиват стремително и може би сте малко уплашени от това, което ви очаква. Истината е имате това, за което винаги сте мечтали, така че няма да е много разумно да се откажете точно сега. А трудностите и съмненията са част от живота.

Везни

Тази седмица ще ви зарадва с много веселие и приятни мигове с приятели. Самостоятелните представители на знака ще имат своите незабравими срещи. Наслаждавайте се на всеки един момент, който ви се предоставя. В здравословно отношение периодът е изключително подходящ за започването на режим с цел намаляване на теглото. Не пренебрегвайте и физическата активност.

Скорпион

Това е седмица за продуктивна работа. Ще се наложи да се лишите от някои малки удоволствия в името на постигането на служебните ви цели. До сряда вече ще сте истинска машина и в никакъв случай не намалявайте темпото. Тази седмица може да успеете да постигнете много повече, в сравнение с друг период. В последните дни на периода не бързайте да взимате решения преди да сте огледали ситуацията от всички страни.

Стрелец

Ще бъдете затрупани от рутинни дейности, които няма да ви дадат кой знае какво поле за творчески изяви. Това може да ви умори и отегчи, но периодът е такъв. За да си набавите необходимата духовна храна вечер си оставяйте време за разходки и съзерцания. Опитайте се времето след работа да е запълнено с посещения на културни мероприятия. През почивните дни ви очаква запознанство с човек, който може да преобърне живота ви.

Козирог

Основната ви задача през тази седмица ще бъде да се разберете с хората, с които ви предстои да работите. Изяснете всички детайли, за да няма неразбирателства. Неточностите може да доведат до конфликт, както и до удължаване на срока на работата. Сряда е щастливият ви ден от седмицата, когато с лекота ще постигате това, което искате. В четвъртък и петък не си създавайте излишни главоболия, като подемате инициативи, защото може да си създадете допълнителна работа и през почивните дни.

Водолей

Сънищата не винаги са предупреждение, така че няма защо да се притеснявате ако в понеделник сутрин се събудите след кошмар. Със сигурност обаче няма да ви навреди да се погрижите за това в живота ви да има повече положителни събития и емоции. Липсва ви общуването с природата и това е един добър момент да наваксате със загубените моменти. Ако не може да осъществите замисъла си веднага, то започнете да планирате една по-дълга почивка, колкото се може по-далече от цивилизацията. Имате остра нужда от подобно откъсване.

Риби

Тази седмица ще бъде знакова за някои представители на знака. Усвоявате изкуството на рационалното мислете и това ще ви помогне да завоювате нови територии в служебно отношение. Не се колебайте да отказвате предложения, които биха изискали прекалено много сили и време от вас, но ползата остава съмнителна. Крайно време е да престанете да се правите на самаряни и да подходите по-егоистично към живота си.

източник: Actualno.com

Прочети повече

Извън спорта

Христо Йовов изравни абсолютен антирекорд в „Семейни войни“!

Публикувано

на

Любимецът на „сините“ фенове от близкото минало Христо Йовов изравни абсолютен антирекорд в забавното ТВ шоу „Семейни войни“. Бившият таран на Литекс и Левски записа рядко срещаните 0 точки, след като не улучи нито един от 6-те най-популярни отговора на 5 зададени към 100 човека въпроса.
Отборът, предвождан от Димитър Пенев, спечели изданието, като за участие във финалния рунд бяха определени Бижутера и Велислав Вуцов.
Първи зад микрофона застана Вили Вуцов, като съответно двамата трябваше да дадат бърз отговор на 5 въпроса за 15/20 секунди и да изкарат общо 200 точки. Актив носят 6-те най-популярни отговора на 100-те души, като всеки глас е точка. Вили Вуцов направи актив и на 5-те въпроса, като закова 125 точки и сякаш победата се виждаше.
Бившият нападател на „сините“ обаче направи нещо, което рядко се вижда – 0 точки и на петте въпроса. Когато видя своя резултат, Ицо Йовов заяви: „Шегата настрана, дайте сега реалните точки“.Въпрос: Нещо, което слагаме за постоянно на стената?
Отговор: Закачалка

Въпрос: Животно, обичащо риба?
Отговор: Бобър

Въпрос: Съчетание с думата „пролетна“?
Отговор: Наслада

Въпрос: Известен български Хаджи?
Отговор: Хаджи Йово

Въпрос: Нещо, навито на макара?
Отговор: Корда

Прочети повече

Избрано