Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Ирина Шейк шокира всички: Новото ми гадже се казва Благой Георгиев от България

Публикувано

на

Бившата приятелка на суперзвездата Кристиано Роналдо Ирина Шейк шокира всички. Красивата рускиня призна: „Новото ми гадже се казва Благой Георгиев“.

Ирина била маниакално обсебена от Георгиев, разкриват нейни близки пред испанското предаване „Папараци“.

На Пиринеите сочат, че любовта между Ирина и Благой пламнала от интернет познанство в сайт за запознанства.

Там Благо имал навик да сваля ученички, а Шейк се регистрирала, защото вечер Кристиано Роналдо предпочитал да прави коремни преси и да обсъжда прическата за следващия мач с Гарет Бейл, отколкото да обръща внимание на рускинята.

Тя била очарована от галантността на Благой. За изненада се оказало, че той също е футболист, при това играе за отбор от родината й. На външен вид с дългата коса и татуировки Георгиев пък приличал на Скалата от снимките на филма Херкулес, в който участва и Ирина Шейк.

Така тя окончателно хлътнала по българина и скъсала с Роналдо заради Георгиев. Самата Ирина не крие любовта си: „Заради Благой съм готова да отида в България и да се снимам в новите серии на „Седем часа разлика“, категорична е Шейк.

Споделяйки тази новина, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във Фейсбук!

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано