Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Коя зодия как се влюбва – Скорпион-опасно, Дева – завинаги…

Публикувано

на

Зодиакалният знак разкрива много за характера на човек. А от характера му зависи и какъв ще бъде той, когато е влюбен.

Лъвовете се влюбват бързо, Овните пък дълбоко. Какво казва вашият зодиакален знак за чувствата ви?

Овен – бавно, трудно, но дълбоко
Типичният за Овена инат ясно проличава и в начина, по който представителите на тази зодия се влюбват.

При тях това се случва трудно и бавно. Въпреки че са страстни натури, имат нужда от повече време докато приятелството премине в близост, а близостта в интимност. Веднъж случи ли се това обаче, може да сте сигурни в дълбоките и силни чувства на Овена. Трудното начало ще бъде възнаградено с една бурна, емоционална връзка, в която всеки миг ще ви бъде интересен.

Телец – слушат сърцето си
Влюбването на Телците е безусловно. Представителите на тази зодия могат добре да правят разлика между това какво им казва разумът и какво сърцето. Открият ли обект на чувствата си, изобщо не се питат дали ще е разумно да бъдат с него.

Рак – две назад, една напред
Раците са изключително критични към бъдещите си партньори . Често преднамерената им критика прикрива страх от бъдещо влюбване. Те предпочитат да мърморят колко един човек е грозен или нахален, вместо открито да признаят пред другите и пред себе си, че всъщност го харесват. С Раците трябва да се действа деликатно. Когато дадат воля на чувствата си, се отдават изцяло. Поради тази причина изискват същото и от другата страна.

Близнаци – без задръжки
Добряците на зодиака се влюбват съвсем чисто и невинно. Отварят сърцето си и го поднасят на добре измита бяла чиния. Близнаците дават всичко от себе си в новата си връзка и очакват същото и от другата страна. За съжаление, това не винаги се случва. И често те биват емоционално наранени. Това не им пречи и в следващата си връзка да се впускат на 100% и без никакви задръжки.

Лъв – бързо и често
Това е една от най-влюбчивите зодии. Често бъркат доброто приятелство с нещо по-дълбоко и поради тази причина сърдечните проблеми не са им чужди. Обикновено са първите в двойката, които се влюбват. След това полагат всички усилия, за да изпита и другият същото.

Дева – завинаги
Девите са емоционалните бури на зодиака. Привидната им кроткост само прикрива богатството от чувства, които крият в сърцето си. За девите влюбването е като свещен акт. Подаряват сърцето си само на хора, за които са преценили, че наистина си струва. Точната им преценка ги предпазва от любовни разочарования.

Везни – първично или предпазливо
Везните са свикнали да са обект на внимание и чувства от много страни. По тази причина не си правят труда да влагат емоции във всяка връзка. Влюбват се или наивно и първично или им трябва много дълго време, за да покълне любов в сърцето им. Нормално е – все пак са Везни.

Скорпион – опасно
Скорпионът изисква много внимание и специално отношение, за да бъде спечелен. Влюбва се трудно. Често открива първо приятел в партньора си и това слага спирачки на развитието на бъдещата им интимна връзка. Партньорите на Скорпионите трябва да са внимателни с тях. Представителите на тази зодия могат да убиват както с безразличие, така и със силни чувства. Влюбеният Скорпион може да извърши неща за любимия си, които биха учудили пуританите и традиционалистите.

Стрелец – вярно
Стрелецът обича да влюбва другите в себе си. Така се чувства защитен и сигурен. Представителите на тази зодия не държат самите те да изпитат магията на любовта. Имайки чувствата на партньора си обаче, се чувстват като капитани на връзката – нещата винаги са под техен контрол. Истински влюбеният Стрелец обаче може да бъде по-верен дори от моногамната Дева.

Козирог – напористо
Козирозите постоянно се целят да покоряват върховете. Стремежът за първенство на всяка цена, често им струва много. Когато се влюбят, заживяват в свой измислен свят, в който често играят роля, различна от отредената им от партньора. Поради тази причина чувствата им често са несподелени.

Водолей – романтично
За Водолеите влюбване е романтично, пеперудено и… като в романите. За тях то е отдаване, което не може да е нищо друго, освен магия. Влюбените Водолеи са разсеяни, пърхащи и в постоянно мислене с какво да изненадат партньора си. С тях никога не е скучно. Често им се случва да пресолят манджата с твърде много романтика, което може да отблъсне партньора им.

Риби – чусвтата са трудно нещо
И във влюбването, както във водата, Рибите са хлъзгави. Подхождат към обекта на чувствата си с много съмнение, преднамерени са и не се разкриват изцяло. Могат да започнат една връзка само като секс, а с течение на времето тя да прерастне в нещо повече. Трудно им е да признават и да говорят за чувствата си.

източник: zajenata.bg

Извън спорта

ИЗВЪНРЕДНО: жестоко убийство край София! Млад мъж е разстрелян

Публикувано

на

Един мъж е бил убит при разстрел край София, твърди trafficnews.bg.

Екшънът се е разиграл преди минути в центъра на село Лесново. По първоначална информация, жертвата е млад мъж на възраст между 20 и 25 години.

Линейка е пристигнала около 15 минути след изстрелите, но медиците само са констатирали смъртта на младежа.

Полицейски екипи и криминална лабаратория вече са на мястото на инцидента.

Прочети повече

Извън спорта

Часът, в който се събуждате, разкрива всичко за живота ви – много е точно!

Публикувано

на

Сънят много определя живота ни, а особено красноречиви навици са свързани именно с него.

Това по кое време лягате и ставате, колко време спите и колко време ви трябва, за да се надигнете от леглото, може да ви охарактеризира изненадващо добре. Проверете сами според часа на събуждане:

Преди 4 сутринта

Най-вероятно, животът ви е пълен с напрежение. Мразите работата си, но не можете да направите нищо по въпроса, защото трябва да изкарвате прехраната си. Не можете да понасяте шефа си и с нетърпение очаквате деня, когато няма да се налага да отидете в затвора заради него.

5 часа сутринта

Вие сте стараете да сте точни и се страхувате от закъснението, дори и това да направи дневния ви график безумен. Почти всеки ден издържате благодарение на кафето и не си спомняте кога за последен път сте могли без проблем да се изправите и да оцелеете без кафе целия ден.

6 часа сутринта

Честито! Вие сте много дисциплиниран човек. Дори и да започвате работа доста късно, ви харесва да започвате сутрините на чисто и да сте в състояние да направите своите любими неща: спорт, четене, мечти. Това говори за вас, че знаете как да подредите приоритетите си.

7 часа сутринта

В 7 часа сутринта стават методическите и организирани хора. Без значение в колко трябва да започнете работа, вие ставате по-рано. Ясно ви е, че трябва да се освежите, да закусите като човек, а няколко излишни часа след това няма да навредят.

8 ч сутринта

Вие сте от категорията „работя от 9 до 6″. Животът ви навярно е доста скучен и монотонен, защото постоянно чувствате, че работата оказва натиск върху вас. От това страдат на първо място вашето семейство и социалният ви живот.

9 часа сутринта

Вие също имате 40-часова работна седмица, но сте неорганизиран човек. Преди да станете, вие най-малко два пъти пренавивате будилника. Денят ви преминава в оплаквания на работното място и в мечти за почивка с приятели някъде, където е топло и добре.

10 часа сутринта

Най-вероятно, принадлежите към категорията на работните сови: първо стоите на работа до два или три часа през нощта, а след това се успивате сутринта. Това не е вредно за биологическия ви часовник, защото най-прекрасните идеи ви идват през нощта.

11 часа

Ставането в 11 е характерно най-вече за хората, които работят нощна смяна. Ето защо няма нищо срамно или изненадващо тук. Друго нещо е ако това проваля нормалния ви ритъм на живот.

12 часа

Вече наближава пладне, а вие още спите. И всичко това, защото се заседявате до късно пред компютъра, четете книга или гледате телевизия. И така до 5 сутринта. Към последния щрих от вашия портрет може да наредим любовта към бързото хранене, както и други вредни храни.

1 часа през деня и по-късно

Вие проспивате всичко в живота!

Източник: zajenata.bg

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът на гаднярите – виж каква гад си според зодията си (СМЯХ)

Публикувано

на

Овен

Агресивен високомерен гадняр. Смята всички за нищожества и по принцип е прав, но нищожествата все пак ги боли и им е обидно. Начини за противодействие не съществуват. Надменността им е безпощадна и би ви достигнала дори в друга галактика. Главното правило при общуване с Овен – никога не общувайте с Овен!

Телец

Ласкавото теле не е нищо друго освен маска на тази артистична гад. Обича парите до полуда. Наистина ще свали последната риза, но не от себе си, а от някое друго безпомощно тяло.

Близнаци

Разсеяна гад, страдаща от инфантилизъм в краен стадий.

Всъщност изобщо не страда, а се наслаждава. Преструват се безпомощни и дори мъртви, като опосуми, при вида на сметката за тока. И вече десетима души се хвърлят да я спасяват, докато Близнаците лежат и говорят ли, говорят, говорят, говорят….

Рак

Мимикрираща гад, която се преструва на огромна и всесилна, способна да реши всеки проблем с едно движение на мустаците си. Всъщност се скрива под камъка и тъпо гледа планктона. Смисълът на живота му е „оставете ме на мира или най-добре – пукнете.“

Лъв

Гадняр-сноб. Приятелите съществуват, за да слушат за безкрайните му подвизи. Чувството за величие се стеле след него като шлейф, за това е добре да се движите на безопасно разстояние от 1-2 км, за да не се спънете и удушите с него.

Дева

Дребнав, стиснат и досаден гадняр. Педантичността на Девата може да побърка 300-400 Мери Попинз на година. Печели приятели, за да ги тормози. Печели, тормози, печели, тормози… и това продължава вечно. Враговете на Девата се зараждат мигновено и навсякъде, където тя е прекарала повече от месец,

Везни

Вечно съмняващ се гадняр, търсеща лесни решения на сложни проблеми. Естествено, не ги намира. Обръща с хастара навън всички около нея, като ги кара да търсят заедно. След това ги праща на майната им, разсича възлите с метафоричен (ако им провърви) меч, а останките от суровата действителност погребват под себе си роднини, приятели и случайни минувачи.

Скорпион

Патологично садистична гад. За главно оръжие използва секса, но не е задължително. Може да ви удуши с напарфюмирана дантелена кърпичка, просто за да погледа как от вас бавно си отива живота…

Стрелец

Загадъчен гадняр, който никога не разкрива истинското си лице. Може да има хиляди пороци, а може и да няма, но упорито се опитва. Агресивен оптимист, активно презиращ всички, на които внезапно им е станало тъжно. Винаги изглеждат доброжелателни, но никога не са такива.

Козирог

Абсолютно бездушна, студена като айсберг гадина. Редките изключения потвърждават правилото. Може би това е свързано в с факта, че около рождения му ден ежегодно се извършва геноцид на малки невинни дървета, но за жертвите на маниака мотивите му не са важни.

Водолей

Безкрайно егоистична, витаеща в облаците, гад. За нищо не може да се разбереш с него. В последната минута променя плановете си. Единственият начин да запазиш отношенията си с тази гад е никога да не разчиташ на него. Или… да го застреляш – да обичаш мъртъв Водолей, винаги е лесно и приятно.

Риби

Лъжлива, фантастично лъжлива и хлъзгава гад. Лъже всички, включително и себе си. Искрено вярва на лъжите си и страшно се обижда, когато не й вярват. И съвсем не го прави за изгода – за Рибите това е разновидност на висше изкуство. Няма спасение от това – в краен случай може да си избодете очите, да си пробиете тъпанчетата и да не се опитвате да получите правдива информация дори на ниво: „Колко е часът?“.

 

Източник: Новини.бг

Прочети повече

Избрано