Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Роналдо показа тортата за 33-ия рожден ден (СНИМКИ)

Публикувано

на

Голямата звезда на Реал (М) и националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо чукна 33 на 5 февруари, като се похвали с яркосиня торта за Христовата възраст.

CR7 преди това пусна и снимка от домашния си фитнес, като не пропусна да блогадори на всички фенове за милите съобщения, с които бяха задръстени профилите му в социалните мрежи.

Водещи новини

Памела Андерсън разкри кои мъже били най-добри под завивките

Публикувано

на

Секс символът от близкото минало Памела Андерсън обяви вегетарианците за най-добрите любовници.

Актрисата, която нашумя със сериала „Спасители на плажа“ и с домашното си порно с Томи Лий от Motley Crue, заклейми мъжете, които гледат филми за възрастни като слабаци под завивките. Според нея порното е твърде далече от реалния любовен акт. Андерсън призна ,че я привличат „смелите и радикални мъже“, които са ангажирани с реални каузи. Именно тях тя намира за секси, а не героите от порно продукциите. „Най-лошите любовници са тези, които гледат порно“, споделя актрисата. „Те са сковани, безчувствени, фанатично търсят различното и понякога прибягват до насилие. Най-добри в леглото са вегетарианците. Това е доказано!“, допълва блондинката, която се подвизава за няколко дни и в българското издание на „ВИП Брадър“ през 2012-та.

Монитор

Прочети повече

Извън спорта

Мъж си инжектира в ръката от своята семенна течост, против болки в кръста – развръзката:

Публикувано

на

Новините от здравния фронт достигнаха екстремни стойности още в средата на януари, което може да бъде разтълкувано по два начина:

  • Очертава се една много интересна година
  • Оттук нататък всичко ще бледнее на фона на този светъл пример

Светлият пример принадлежи на 33-годишен ирландец, който ежемесечно в продължение на година и половина инжектира доза от собствената си сперма в ръката в опит да излекува… болка в кръста.

Господинът постъпва в дъблинската болница Adelaide and Meath Hospital с оплаквания от внезапна и остра болка в долната част на гърба – вероятен резултат от вдигането на тежък обект три дни по-рано. По време на прегледа лекарите установяват, че едната му ръка е зачервена и подута, със съмнения за подкожна инфекция. Рентгенът показва дълбок подкожен абсцес.

Пациентът разяснява, че състоянието вероятно е резултат от самоназначената спермотерапия. Човекът страдал от хронични болки в кръста и се лекувал по описания начин, но след инцидента болката се усилила и той бил принуден да предприеме интензивни мерки… под формата на три последователни интрамускулни и интравенозни инжекции.

Лекуващите лекари надлежно описват уникалния случай в медицинското списание Irish Medical Journal, благодарение на което той достига и до нас. Може би най-очарователното в цялата история е, че медиците полагат съвестни и систематични усилия, за да проверят доколко самолечението е обосновано – научно или пък фантастично. За целта е направена справка с големите бази данни медицински публикации и всенародния интернет, където изобилства от случаи с инжектиране на какво ли не, къде ли не, защо ли не.

Съвсем очаквано, медицинската литература упорито мълчи по въпроса, изключая един апокрифен доклад от 1945, касаещ подкожното инжектиране на човешка сперма женски плъхове и зайци. Извратено, но медицински факт.

Дори в „еклектичните“ сайтове и форуми отсъстват сведения, които биха могли да послужат като макар и дистантно вдъхновение за действията на 33-годишния ирландец. Дотук със заблудата, че в интернет може да бъде намерено всичко.

Здравните и хранителни достойнства на спермата открай време интересуват не само широката общественост, но и на научната общност. Но може да се каже, че това е първият документиран случай, в който някой се опитва да изучи обезболяващите ѝ свойства на практика. В крайна сметка болките на пациента утихват в рамките на болничния си престой и той доброволно напуска заведението. Дали това е сведение за ефективност на спермотерапията ще оставим на вашата трезва преценка.

Понеже на тази статия ще се натъкнат всевъзможни лица, сме длъжни да споменем, че всякакви медицински експерименти със себе си или с близки хора, особено когато не са подкрепени от клинични изпитвания за безопасност и ефикасност, са силно непрепоръчителни. Все пак живеем в държава, в която насърчават пиенето на урина за здраве по национална телевизия. Запазете здрав разум и потърсете квалифицирана медицинска помощ, ако ви заболи нещичко… или просто се чудите какво да правите със спермата си.

изт. и снимка: Кирил Русев/moeto-zdrave.life

 

Прочети повече

Извън спорта

Млада дама разказала на баба си, че съпругът й изневерява и получила отговор, на който не се е надявала!

Публикувано

на

Как реагирате на проблемите в живота? Дали с всеки нов проблем ставате по-огорчени или просто не допускате катастрофата да ви унищожи духа?

Една вдъхновяваща вирусна история, която се разпространява в интернет ще ви покаже как трябва да се справите с всички препятствия, които животът ви поставя на пътя.

Една млада жена отишла при баба си и й разказала за своя живот и за това колко й е трудно. Съпругът й изневерил и била много разочарована. Не знаела как ще оцелее всичко това и искала да се откаже от всичко.

Била уморена от битки. Струвало й се, че в живота й, веднага след като реши някакъв проблем, се появява нов.

Баба й я отвела в кухнята. Взела три съда с вода и ги сложила на печката. В първия сложила моркови, във втория яйца, а в третия смляно кафе.Оставила ги на печката, докато не зоврели. След двадесет минути изключила печката.

Изсипала морковите, яйцата и кафето от съдовете и сервирала.

Обърнала се към внучка си и попитала:  „Какво виждаш?“ „Моркови, яйца и кафе“, отговорила внучката. Тогава баба й казала да се докосне моркова.

Внучката го направила и казала, че е мек. Бабата поискала да вземе яйцето и да го счупи. Когато внучката отделила черупката, извадила твърдосвареното яйце. В крайна сметка, бабата поискала да изпие глътка кафе. Внучката се усмихнала, когато усетила неговия богат аромат.

Тогава внучката я попитала: Какво означава всичко това? Баба й обяснила, че всяко от тези неща е било изправено пред едно и също „бедствие“ – вряща вода. Но всяко от тях е реагирало различно. Морковът във водата влязъл твърд и „непреклонен“, а след като бил подложен на врялата вода, омекнал и станал слаб. Яйцето било крехко, неговата тънка черупка била защита на течната вътрешност, но след престоя си в врялата вода, вътре  станало твърдо. Въпреки това, с кафето се случило нещо уникално.

Точно по време на готвенето,то променило водата. „Какво си ти? Когато проблемът почука на твоята врата, как реагираш? Дали си морков, яйце или кафе? „, попитала бабата внучката.

Помислете за това. Какво сте вие?

Като морков, който привидно е силен, но се сблъсквате с болката и ставате меки и губите своята сила?

Като яйцето, което се променя заради топлината? Дали след някакъв проблем ставате груби и безпомощни?

Отвън изглеждате твърди, но отвътре сте огорчени и имате твърдо сърце?

Или сте като кафето? Кафето променило водата, която му донесла болка. Когато водата стане гореща, кафето изпуска мирис и вкус. Ако сте като кафето, когато нещата ще станат най-лоши, вие ставате по-добри и промените ситуацията около себе си. Когато болката е най-тежка и проблемът е най-лош, дали се издигате на ново ниво?

Щастливите хора не трябва да означава, че са имали най-доброто от всичко, те просто са направили най-доброто от всичко, което им е било дадено. Б

лестящото бъдеще винаги се базира на забравеното минало и не можете да отидете напред в живота, ако зад себе си не оставите всички неуспехи и болки. Когато сте се родили, вие сте плакали, а всички около вас са се радвали.

Живейте си живота, така че в крайна сметка вие ще бъдете този, който се смее, а всички около вас ще плачат. Нека всички в живота да бъдем като кафето.

източник: www.diana.bg

Прочети повече

Избрано