Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

От Албума

Куче с човешко лице взриви Twitter! (СНИМКА)

Публикувано

на

Куче на име Йоги е хит в интернет, а снимката му се споделя непрестанно в Twitter. Домашният любимец на Шантал Дежарне изглежда така, сякаш ще проговори, а лицето му има вид на прогимназиален зубър. Вижте го този сладур, който без проблем печели симпатиите на хора от различни кътчета на земното кълбо.

Извън спорта

Софи Маринова се омъжи с гълъби и „Травиата“ (СНИМКИ)

Публикувано

на

Софи Маринова и Гринго вдигнаха обещаната грандиозна сватба, след като през февруари подписаха гражданския си брак на скромна церемония в центъра на София. Този път гостите бяха многобройни, а купонът бе решен в синьо и бяло и малко напомняше на бебешко парти. Част от гостите взеха украсата за ясен знак, че двамата младоженци ще работят активно за общ наследник, при това момче.

Софи вече има едно момче-Лоренцо, който за празника се бе решил в бял костюм.

Майка му бе в рокля на София Борисова в бяло със сини апликации, а в тон с нея бе и смокингът на Гринго със сини ревери. Кумата Преслава не изневери на стила си и се появи в секси черна рокля и на обувки с висок ток. Както подобава на истинско огън момиче обаче, колежката им Камелия изневери на основните цветове и се появи в червен костюм с панталон и огромен букет.

Още в началото на година Софи обяви, че ще заедно с мъжа си и кумовете ще пусне бели гълъби в небето като знак на своето щастие и изпълни обещанието си.

Четиримата пристигнаха на тържеството с огромна лимузина, а преди това Софи се отдаде на професионалните грижи на гримьорите Мис Бони и Джулия Ангелова.

Церемонията спази всички ритуали и започна с взимането на булката от дома й под съпровода на цигански оркестър и буйно хоро. Не липсваше захранката с пита и глътката вино, направено от бащата на булката Марин. Преслава първа се провикна: „Горчиво” под съпровода на музика от операта „Травиата” на Верди. Майката на булката Мария със сълзи на си пожела внуче, но поиска момиченце.

изт. woman.bg, сн. FEN TV и инстаграм

Прочети повече

Извън спорта

Разтапяща шампионка се пусна за „Мис София“ (СНИМКИ)

Публикувано

на

Лекоатлетката Радостина Стоянова се пробва в “Мис София 2019”. Чаровката спортистка беше сред участничките в конкурса, който се проведе в събота вечер в столичен клуб.

Радост Стоянова, която има няколко шампионски титли в леката атлетика – на 60, 100, 200 и 400 метра, се размина с короната. Победителка стана Кристина Пламенова.

Присъстващите на събитието се обединиха около мнението, че Стоянова е заслужавала да попадне поне сред подгласничките на новата “Мис София”. Чаровната лекоатлетка е състезател на СК Русе Кар Мотор Спорт. На Радост Стоянова се възлагат големи надежди и за бъдещи успехи в леката атлетика.

“Блиц”

Прочети повече

Без майтап

Футболните ни национали със страхотна постъпка преди мача с Косово! (СНИМКИ)

Публикувано

на

Футболните национали на България оказаха подкрепа към колегата си Ивайло Чочев, който напусна контузен дебютната ни евроквалификация срещу Черна гора (1:1) и трябваше да бъде опериран.

Момчетата, водени от Петър Хубчев, излязоха на терена в Прищина с фланелки: „Чочев, чакаме те“, а отдолу девизът на националната селекция „Винаги заедно“.

Прочети повече

Избрано