Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

От колко сън имаш нужда според зодията ти?

Публикувано

на

Може да сте нощна птица или рано пиле, но се оказва, че звездите може да имат някакво мнение, щом стане въпрос за съня. И независимо дали се борите с естествените тенденции на знака си или не, може да има точно определени часове сън, които да ви поддържат щастливи и във форма, пише Actualno.com. Добри новини – разбрахме от колко часа сън имате нужда всяка нощ, за да се събуждате свежи и отпочинали, а не сърдити и кисели. Ето какво казват звездите по този въпрос.

Овен

Един Овен не се нуждае от много сън, но те се нуждаят от вдъхновение, за да се чувстват фокусирани, енергични и бдителни за предстоящия ден.

Часове сън: 6,5 часа

Телец

Като знак на Земята, Телецът може лесно да събере енергията, необходима за мозъка и тялото му чрез хранене, упражнения и чиста решителност. Прекалено много сън ще му се отрази зле.

Часове сън: 7 часа

Близнаци

Като въздушен знак, Близнаците се нуждаят от повече сън, отколкото от други зодиакални знаци, затова бъдете сигурни, че ще легнете рано, особено по време на работната седмица. Близнаците изразходват толкова енергия през целия ден, че наистина трябва да си почиват добре.

Часове сън: 8 часа

Рак

Управляван от луната и силно чувствителен знак, Ракът трябва да преосмисли емоциите си и емоциите на другите хора по време на сън. Хората с този зодиакален знак също трябва да се справят с приливите на океана и фазите на луната, което може да наруши техния сън, така че най-добре е да спят, когато имат възможност.

Часове сън: 9 часа

Лъв

Котката на зодиака, в идеалния случай, ще иска да си подремне през деня, а ако това е възможно, шест часа и половина ще са достатъчни за лъва. Това е всичко, което трябва да направят, за да останат будни и да функционират добре.

Часове сън: 6,5 часа

Дева

Девицата на зодиака може да работи повече от всички и тъй като те ценят толкова много времето, те не обичат да губят прекалено много минути, заспали. Макар да не искат да губят времето си с прекалено много сън, те ще се нуждаят от поне седем часа, за да запазят енергичността и работния си дух. Ако спят прекалено малко, те просто ще бъдат непродуктивни.

Часове сън: 7 часа

Везни

Управляваните от Венера Везни обичат съня. Като въздушен знак, който е насочен към други хора, сънят може да е единственият път, когато могат да обработват собствените си мисли и чувства и да се индивидуализират. Тъй като Везните винаги се опитват да балансират хора и ситуации, те се нуждаят от поне осем часа затворени очи, за да се възстановят и запазят във форма.

Часове сън: 8 часа

Скорпион

Скорпионите дават всичко от себе си и обичат да довеждат нещата до край. Но си струва да се спомене, че част от тяхната сила е тяхната способност да се регенерират, което те могат да направят със съня. Така че, ако не получат тези седем часа, те може би няма да бъдат напълно енергични и бдителни, за да са там, както е необходимо през деня.

Часове сън: 7 часа

Стрелец

Стрелците наистина трябва да могат да спят до толкова късно, колкото искат, но има нещо, което се нарича работа, и ги кара да се надигат от леглото. И тъй като са типичните нощни бухали, често им липсва сънят, от който се нуждаят. В идеалния случай те ще си намерят работа, която им позволява да спят до късно.
Часове сън: 9 часа

Козирог

Този корав знак не се нуждае от много сън, защото знае, че животът е предизвикателство и част от предизвикателството се изчерпва и продължава все така. Разбира се, осем до девет часа ще им се отразят добре, но за тези амбициозни упорити работници, това е мечта, а не нещо, което те биха допуснали.

Часове сън: 6 часа

Водолей

Прочети повече Водолеите трябва да получат достатъчно сън, за да се чувстват балансирани, но предпочитат да избират часовете си на нощ, според собствените си условия и това как се чувстват. Те биха искали свободата да спят, когато и колко време искат, но има толкова много работа. Седем часа, следователно, са добър баланс и необходими за здравето на мозъка.

Часове сън: 7 часа

Риби

Рибите управляват света на въображението и мечтите, така че ако нямат достатъчно време да спят, те могат да станат прекалено въобразяващи и мечтаещи в ежедневието си, като оставят подсъзнанието си да поеме контрола.

Часове сън: 9 часа

Извън спорта

Къде трябва да живееш според зодията?

Публикувано

на

Може да ви изненада, че държавите и градовете също имат свой хороскоп.

„Раждането“ на дадена страна или град се изчислява от момента на откриването, първото уреждане или когато е подписана декларация за независимост. Така астролозите могат да сравняват хороскопа на индивида с хороскопа на дадено място, като интерпретират планетарните взаимодействия като благоприятни или предизвикателни.

Как този конкретен град вибрира с вас, зависи от космическото взаимодействие между двете графики. Разгледайте зодиакалния си знак по-долу, за да намерите най-подходящия за вас град и започнете да опаковате багажа си, пише Actualno.com.

Овен – Ню Йорк

Вашата кариера има потенциал да процъфтява в Голямата ябълка! Паричните потоци са по-гладки и идват от необичайни източници. Здравеопазването е на високо ниво в този град, въпреки липсата на синьо небе. Комуникацията ще бъде важен елемент във вашите партньорства и крайъгълният камък, от който са изградени всички романтични връзки. Бързо-оживената, екшън-ориентирана атмосфера на Ню Йорк прилича на енергичен Овен.

Телец – Сидни

Долната земя ще ви хвърли в светлината на прожекторите и ще поддържа вашия професионален път.

Финансите се подобряват, което води до повишена стабилност и печалба. Земният Телец обича да бъде в природата и Великата Австралия засилва чувството ви за благополучие и жизненост.

Взаимоотношенията се засилват, но можете да срещнете някой специален със значителна възрастова разлика.

Близнаци- Сан Франциско

Близнаците са главните комуникатори на зодиака.

Така че не е изненада, че ще бъдат привлечени към Силиконовата долина, центърът на високотехнологичната индустрия и стартиращите фирми.

Ако сте компютърен маниак или следващата звезда на социалните медии, кариерата ви може да скочи в Сан Франциско!

За Близнаците, търсещи любов, физическото привличане се увеличава десетократно.

Рак – Венеция

Не е случайно, че ракът е воден знак, а Венеция, известен още като Градът на водата, има рак като знак за издигане.

Тук ще почувствате дълбок афинитет, сякаш най-накрая сте се прибрали вкъщи. Хората, с които се свързвате в този романтичен град, просто ще ви разбират.

Това не е всичко. Връзката на Луната с Марс ви дава допълнителни сили, като ви помага да постигате целите си.

Ако преместването тук не е опция, мини ваканция ще зареди батериите ви.

Лъв – Париж

Лъвовете, родени със синя кръв, получават кралско отношение в Париж и това е точно както ви харесва!

Слънцето управлява хороскопа както на Париж, така и на Лъвовете, така че има неизказано разбиране, че животът в Града на Светлината не предлага нищо друго освен най-доброто.

Всяко призвание или нова работа, която поемате, ще бъде посрещнато успешно благодарение на мощната позиция на Слънцето.

Взаимоотношенията може да се превърнат в неконвенционален обрат, тъй като романтичните връзки с необичайни типове ви пленяват.

Дева – Токио

Вие сте перфекционисти Дева.

Това е, което ви кара да давате най-доброто от себе си.

Вашият изискан стил е това, което прави това свързване идеално.

Японската култура е дълбоко вкоренена в обичаите и етиката. Вашата интелигентност е оценена в този почтен град. Връзката на Марс с Юпитер гарантира успех, роден от нови благоприятни асоциации. Облечете вашата вътрешна императрица!

За останалите 6 зодии – вижте ТУК

Прочети повече

Извън спорта

Къде трябва да живееш според зодията? (част II)

Публикувано

на

Може да ви изненада, че държавите и градовете също имат свой хороскоп.

„Раждането“ на дадена страна или град се изчислява от момента на откриването, първото уреждане или когато е подписана декларация за независимост. Така астролозите могат да сравняват хороскопа на индивида с хороскопа на дадено място, като интерпретират планетарните взаимодействия като благоприятни или предизвикателни.

Как този конкретен град вибрира с вас, зависи от космическото взаимодействие между двете графики. Разгледайте зодиакалния си знак по-долу, за да намерите най-подходящия за вас град и започнете да опаковате багажа си, пише Actualno.com.

Везни – Лондон

Тъй като слънцето кулминира в хороскопа в Лондон, посоката ви на живот става кристално ясна.

Ако се мъчите да откриете целта си, ще я откриете тук. Лондон ще ви постави на картата по отношение на вашата кариера, така че да блестите като звездата, която сте.

Любовта изглежда да цъфти в този оживен град с много възможности да намерите „единствения“.

Вие се радвате на нарастващата популярност.

Скорпион – Амстердам

Скорпионът разбира значението на физическата интимност и с амстердамското слънце в сексапилния ви знак, можете да намерите равен партньор, който иска да изследва дълбините на вашата душа, да разкрие мистериите на живота и да ви даде интензивната връзка, за която винаги сте мечтали.

Животът във „Венецията на север“ може да бъде положително преобразуващ за вас, Скорпион.

Стрелец – Хонолулу

Изобилието от огън в хороскопа в Хонолулу резонира с високата ви октанова енергия, Стрелци.

Тъй като имате силен пожарен елемент, всички проекти, за които сте се борили, най-накрая биха могли да имат успех в този вулканичен град.

Марс повишава увереността и ви помага да намерите вашето нещо.

Любовта е необичен обрат, тъй като вероятността да се срещне с екзотичен духовен партньор от отдалечена земя е много голяма. Резервирайте следващата си почивка в Хонолулу и усетете духа си да се издига!

Козирог – Монако

Знаете ли, че Козирогът е известен сред астролозите като „знак на милионера“?

Харесва ли ви или не, имате повече възможности да натрупате състояние, отколкото повечето, а Монако е само градът, за да насърчите своя вътрешен милиардер да излезе и да играе с кралски особи, големи риби и знаменитости.

Кратко пътуване до този град е всичко, от което се нуждаете, за да получите вдъхновяващ план.

Водолей – Стокхолм

Вашата социална съвест е удовлетворена в града, който обещава да заличи изкопаемите горива до 2040 година.

Водолей, вие сте високо интелигентен и мислещ напред. Тук, в този прогресивен град, ще имате пробив, който ще ви накара да промените живота си или живота на другите, към по-доброто.

Няма да бъдете сами във вашата кауза, тъй като ще привлечете невероятен партньор, който да сподели вашата страст, заедно със значителна финансова награда за зареждане.

Риби – Сингапур

Въпреки че динамичното темпо на Сингапур е в ярък контраст с обичайното ви мечтателно поведение, този град ще ви накара да се движите като шеф, Риби.

Казват, че противоположностите привличат и това е вярно за един специален човек, който може да се срещне тук.

Партньорството ще донесе положително равновесие, осигуряващо по-голяма емоционална сигурност и влияние, което ви окуражава да станете най-добрата версия на себе си.

За останалите 6 зодии – вижте ТУК

Прочети повече

Извън спорта

Вашият петъчен хороскоп Ви очаква!

Публикувано

на

 

Везни

Възможни са проблеми в общуването, а най-вероятни са разногласията при обсъждане на въпроси, отнасящи се до пари и ценни вещи. Развеждащите се съпрузи могат да се скарат завинаги, ако точно днес заговорят за подялбата на съвместно придобитото имущество, пише lamqta.com. Ако се каните да прекарате този ден заедно с любимия човек, посветете времето на занимания, които да са увлекателни и за двамата. Безделието, даже и да е съвместно, се отразява много лошо на настроението и води до повишена раздразнителност, даже и до агресивност. В края на деня е възможно главоболие, а през нощта – безсъница.

Скорпион

Съвсем няма да е лесно през този ден на Вашия любим човек да възприеме Вашите чувства и намерения. Само че той толкова много ще се старае, че ще стигне до пълно разбиране и осъзнаване на всички Ваши намерения и мотиви. Не забравяйте да го оцените по достойнство и, разбира се, да го похвалите.

Стрелец

Днес звездите не Ви препоръчват, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се , чаша вино с хубава вечеря , съвсем не е проблем, но по възможност – не повече. На Вашия любим човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало състояние, а още по- малко – да Ви целува.

Козирог

Редно е да проявите разбиране към членовете на семейството внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие искрено считате това за глупост и сте склонни да ги призовете към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане интересно, а полученият резултат явно ще оправдае усилията.

Водолей

Може да останете с впечатление, че този ден е предназначен изключително за да Ви научи да се помирявате със загубите – много неблагоприятно е стечението на обстоятелствата. Но това не е точно така. Водолеите, които не се предадат и се съсредоточат в търсене на нови партньори, ще могат с тяхна помощ да изменят ситуацията към по-добро. От гледна точка на личните отношения денят е нееднозначен. Може да се запази мира и хармонията, но за това ще се наложи да се затворят очите за някои неприятни факти и явления. Но ако се погледне на нещата реално, конфликтът е неизбежен.

Риби

На всички е известно, че притежавате дарбата ясновидство, а дори и нещо да не става така, съвсем не е задължително да сте на същото място, в същото време или в същия град, за да разберете. Вие просто чувствате нещата, и в 99% от случаите се оказвате прави. Днес Ви безпокои някаква дреболия. Не се съмнявайте в себе си, а си изяснете, каква е причината. Ще почувствате огромно облекчение, когато узнаете за приятния сюрприз, който Ви готви любимия човек. Само се престорете, че за нищо не се сещате.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Избрано