Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Хороскопът за новата седмица (16-22 април) поставя интересен акцент върху личния живот за доста зодии

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 16 – 22 април 2018

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ще имате полезни или важни разговори свързани с дете, с бъдещо майчинство и други подобни теми.
Вероятно сега ще планирате важни разходи за дете или млад човек от семейството си.
През тази седмица желанието ви да постигнете един важен успех може да ви изкуши да използвате хитрост или да направите опит да манипулирате хора или събития, но дори и да постигнете успех, той няма да продължи дълго.
През седмицата ви предстои разговор или среща с човек, който преживява силен стрес поради събития в дома или в работата си.

Тази житейска драма е наистина сериозна, с неясно развитие в бъдещето.
Мнозина ще предприемат непланирано пътуване с най-различна цел: по семейни причини, с цел отдих и др.
Предстои ви да преживеете неочаквано събития с приятели, които живеят в същото населено място като вас.
През тази седмица има вероятност малко прибързано да се зарадвате за нещо, което ще се окаже невярно, лоша шега и др.
Ще можете да се зарадвате на добри финансови приходи и благоприятно развитие на паричните ви дела.
Мъжете Овен ще се зарадват на интересна или полезна информация от финансов характер или да получат пари от заплата, финансова или държавна институция и др..
Жените Овен ще планират своите задачи и ангажименти свързани с дома, с неотложни битови ремонти, подобрения в интериора или битовата техника и др.
Възможно е да обсъждате или организирате предстоящо семейно събиране.

Телец Седмичен Хороскоп 16 – 22 април 2018

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица ще преживеете неприятностите или проблемите на близки хора, които живеят в друго населено място или държава. Поради тези събития за някои от вас е възможно да възникне необходимост от пътуване.
Сега ще имате много важни разговори, ще обсъждате различни действия или ще вземете важно решение.
През тази седмица ще възникне необходимост от грижи свързани с ваше старо здравословно неразположение. С навременна лекарска помощ неразположението ви ще премине бързо и без необходимост от болнично лечение.
Сега има голяма вероятност да забравите, да изгубите нещо или да станете обект на кражба. Каквато и загуба да преживеете, едва ли ще си върнете загубеното обратно.
През тази седмица ще проведете полезни и интересни разговори с приятели, които ще имат връзка с допълнителни доходи, стабилизиране на финансовата ви ситуация и др.
Като цяло това ще бъде една доста ангажирана и динамична седмица. За съжаление не всички събития ще ви донесат положителни емоции, но и в трудните моменти ще има нещо добро за вас като перспектива.
Сега ще бъде важно да гледате на всичко, което става около вас по един по-философски начин. Така затрудненията, където възникнат няма да причинят меланхолични настроения или депресия.
Жените Телец ще са по-уязвими откъм здравословни неразположения, по-драматично изживяване на стресовите ситуации и др.
Мъжете ще преживеят безпокойство или конфликт свързан с момче или млад мъж (най-вероятно от кръга роднини).

Близнаци Седмичен Хороскоп 16 – 22 април 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ваш приоритет ще бъде хармонизирането на отношенията ви с хора, които поради психологически натиск или недоразумения са се влошили напоследък.
Сега ще ви се наложи в кратък срок да разрешите или уредите важни дела свързани с документ или договор, което ще е проблематично поради някаква причина или ще е свързано с напрежение.
През седмицата ще организирате или присъствате  на събиране или среща от семеен характер.
Сега на мнозина от вас им предстои интересно събитие свързано с роднина. Възможно е новина или предложение от такъв човек да ви изненада приятно.
Тази седмица поради по-голямата ви емоционалност ще отделите повече време за любовния си живот. Пред вас са събития, които ще дадат възможност да покажете дълбочината на чувствата, които изпитвате към партньора си или които той/тя изпитват към вас. Ще сте много чувствителни, романтични, жадуващи любов и внимание. Това сега ще определи в голяма степен вашите действия и решения.
През седмицата ще преживеете специални моменти или събития свързани с хора, които живеят в друго населено място или държава. Възможно е успех в техния живот да повлияе благоприятно върху вашите планове.
Жените могат да имат неприятен разговор с приятел от близо или далеч.
Мъжете Близнаци ще постигнат важен успех, с голяма доза късмет.

Рак Седмичен Хороскоп 16 – 22 април 2018

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще ви зарадва новина свързана с дете, с бъдещо майчинство или важно събитие в живота на млад родственик.
През тази седмица ще имате любовни преживявания, които ще бързате да споделите с приятел или роднина. Седмицата ще бъде благоприятна за събития свързани с годеж или брак.
През седмицата ще можете да разчитате на подкрепа от страна на мъж. Възможно е да получите важно обещание от такава личност. Тези събития ще имат особено значение за развитието на ваш план или идея.
Сега ще имате много интересни и динамични контакти с нови хора от близо и далеч, ще създадете нови познанства, които ще имат своето развитие в бъдеще.
Избягвайте да си създавате бързо и категорично мнение за хора, с които ще се срещнете за първи път през тази седмица. Малко по-нататък във времето ще разберете, че сте са едно своеобразно богатство, енциклопедия от знания или умения и др.
Тази седмица ще следите с интерес събития в живота на жена, която най-вероятно е ваша приятелка. Нейната емоционалност ще създаде вихри от преживявания в нейния живот, които дори за страничен наблюдател като вас ще бъдат твърде сложни за възприемане.
През седмицата ще има поява на нови хора в кръга ви от колеги, партньори или клиенти.
Жените Рак все още трудно преживяват една загуба от близкото си минало.
Мъжете ще изжиеят болезнено една лъжа, измама и двуличие.

Лъв Седмичен Хороскоп 16 – 22 април 2018

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще организирате малко празненство в дома си. Това може да има връзка с успешното приклщчване на един ремонт, с нова покупка или с друго събитие, което ще има връзка със семейството ви.
През тази седмица ще ви се наложи да проведете сериозен разговор с романтичния си или брачен партньор относно бъдещите ви планове. Наближава време, когато ще трябва да промените вашите отношения, начина си на живот, мястото си на живеене или друго важно събитие.
Сега ще ви се наложи да помислите по-сериозно за собственото си или на близък човек здраве. Вероятно ще възникне необходимост от процедури свързани с лечение, зъболечение, козметични промени по тялото и др.
Неразрешен проблем от миналото ви ще създаде отново напрежение или друг някакъв дискомфорт в ежедневието ви, но вероятността да оправите нещата през тази седмица не е голяма.
През тази седмица щ преживеете една изненада в дома си свързана с малка сума пари.
Ще ви изненадат събития или гостуване на хора, които живеят наблизо до вас.
Може да получите покана за среща, предложение за ново приятелство, важна за вас информация от случайна статия и др.
За жените Лъв ще възникне неочаквана възможност или необходимост за пътуване или нов професионален контакт с човек от друго населено място.
Мъжете ще имат романтично познанство с интересна жена или момиче.

Дева Седмичен Хороскоп 16 – 22 април 2018

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица ще преживеете радостно събитие, което ще има връзка с човек от кръга ви роднини (по-близки или по-далечни).
През тази седмица роднина или приятел ще сподели с вас свой личен успех или друго събитие, което дори може да бъде повод за малка почерпка.
Сега бъдете много внимателни в контактите си с хората, с които ще ви се налага да общувате. Особено предпазливи бъдете с хора, които имат сприхав характер, които да докачливи или твърде подозрителни.
През тази седмица ще имате спорове поради различни мнения по професионални, обществени или политически въпроси и др.
Това ще бъде една благоприятна седмица за планиране на една покупка или продажба. Сега много внимателно ще трябва да организирате подобни ваши действия, да се потърси нужната информация, съвет и най-вече да не действате прибързано или емоционално.
Тази седмица ще бъде неблагоприятна за създаване на нови познанства за жените Дева. Не бързайте да се доверявате, да споделяте важна информация.
Мъжете Дева ще имат приятни ангажименти свързани с дъщеря, внучка или друга млада жена от роднинския си кръг.

Везни Седмичен Хороскоп 16 – 22 април 2018

Ако сте родени под знака на Везни избягвайте да имате нереални очаквания за финансовите си дела през тази седмица. Не бързайте да правите планове на база приходи, които очаквате да получите. Планирайте само с реалните средства в бюджета си.
Ако имате работа с важни документи от финансов характер бъдете предпазливи с различните права и задължения в тях. Сега е важно да не витаете из облаците и да сте подготвени за всякакви забавяния или затруднения.
През тази седмица ще преживеете емоционални събития свързани с роднина (най-вероятно жена).
Възможно е да ви зарадва новина свързана с бъдещо майчинство на млада жена, с раждането на момиче и други подобни събития.
Сега ще преживеете най-различни, но впеатляващи събития с дъщеря, внучка или жена от кръга ви роднини или приятели.
Конфликтите тази седмица ще отминават бързо. В повечето случаи ще те ще бъдат за незначителни неща. В повечето случаи ще бъдат предизвикани от вашето емоционалното състояние или това на човека срещу вас.
Някои представители на знака Везни ще получат облага от вид наследство, рента, обезщетение, пенсия и др.
Жените Везни ще могат да реализират основните си планове и задачи за седмицата, дори да извлекат някои неочаквани дивиденти от тях.
Мъжете ще ги развълнува събитие или новина свързана със стара любов или бивша съпруга.

Скорпион Седмичен Хороскоп 16 – 22 април 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще имате интересни любовни преживявания особено на работното си място или в средата, където имате професионални контакти, срещи и събирания.
Ако обаче имате вече създадена романтична връзка там, където работите, тази седмица вашите отношения ще са в основата на конфликт с други хора.
През тази седмица ще имате финансови отношения с хора, с които имате приятелска връзка или общи бизнес интереси.
Възможно е приятели или колеги да ви споделят за финансови проблеми, които са притеснение за тях.
През седмицата ще имате приятни и неприятни ангажименти свързани с деца или роднини. Проблеми ще възникнат ако работата ви е свързана с деца.
Това ще бъде благоприятна седмица за ангажименти свързани с продажба или отдаване вещи или жилище под наем.
Бъдете внимателни да не станете обект на чуждо любопитство или интрига.
Тази седмица се пазете от неприятна за вас грешка от материален или финансов характер.
Мъжете Скорпион ще имат една успешна седмица, в която ще могат да се възползват от някои благоприятни възможности и шансове.
Жените ще получат неприятна новина свързана с жена, която познават.

Стрелец Седмичен Хороскоп 16 – 22 април 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица ще се сблъскате с повече формалности или други затруднения, когато имате ангажименти свързани с различни документи, договори или споразумения.
През тази седмица ще научите новина за неприятно събитие, което се е случило преди няколко дни или седмици.
Предстои ви да преживеете различни събития в любовния си или семеен живот, които ще ви покажат, че трябва да промените нещо в отношенията си. Тук не бива да се очаква драма, а един разумен подход към една определена ситуация.
Не бива да оставате без внимание тези събития, освен ако не искате да останете сами или да задълбочите проблемите си.
Седмицата вещае нови познанства, които ще са на база общи интереси или цели.
През седмицата ще имате сложни отношения и комуникация с хора, които живеят в друго населено място. Сега много бързо и емоционално ще реагирате на нечие грубо отношение спрямо вас.
През тази седмица съдбата няма да толерира лъжи или опити за манипулация. Такива действия (предимно от ваша страна) ще провалят неща, за които сте имали сигурност, които са били ваши.
През седмицата ще получите новина или ще бъдете поканени на събитие свързано с дете или млад човек.
Мъжете Стрелец ще ги дразни фриволното или невъзпитано поведение на човек, с когото работят заедно.
Жените ще се зарадват на паричен приход, за който имат очакване.

Козирог Седмичен Хороскоп 16 – 22 април 2018

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще ви зарадват приходи, които ще стабилизират семейния ви бюджет. Основните ви приходи тази седмица ще са от работата, с която сте ангажирани в момента или чрез останалите членове на семейството ви.
Това ще бъде една благоприятна седмица за ангажименти свързани с имот, като сега ще постигнете конкретни резултати, ще имате причина да се зарадвате.
Действията на жена, по-точно нейните двулични действия и коментари ще ви провокират да потърсите каква е причината за подобно отношение към вас. Няма да бързате с реакциите си, защото подсъзнателно ще осъзнавате, че вероятно има замисъл в нейните действия, който на този етап е в тайна.
През седмицата ще проведете интересен разговор с мъж, вероятно ваш родственик или ще имате емоционално съновидение свързано с мъж от Отвъдното.
Мъжете Козирог ще получат интересно предложение предимно от професионален характер. В семейните ви и любовни отношения може да възникне ревност, съмнение, несъгласие или противоречия. Ще имате полезни за вас контакти с хора от близо и далеч поради важно събитие.
Жените ще имат очакване за паричен приход или получаване на важен финансов документ. Това ще бъде нещо, което ще стане бавно, с известни затруднения.
През тази седмица може ще ви зарадва предложение или похвала свързана с кариерата ви.

Водолей Седмичен Хороскоп 16 – 22 април 2018

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица се опитайте да съхраните едно позитивно настроение и да се радвате на хора и събития такива, каквито са.
Не се натоварвайте с големи очаквания през тези седем дни. Вие определено ще имате своите успехи. Нещата обаче трябва да се развият естествено, без да ги натоварвате емоционално.
През тази седмица очаквайте събиране свързано с роднина, което може да се състои във вашия дом.
Като цяло пред вас е седмица, която ще запомните с важно събитие или новина свързана с мъж (роднина, приятел, колега).
Възможна е малка печалба от тото, лотария, томбола и др.
Сега може да имате късмет откъм покупка на изгодна цена, което може да е повод за радост в дома.
Жените Водолей могат да очакват тази седмица едно интересно предложение или интригуваща покана.
Сега ще сте ангажирани с важно събитие в живота на приятели.
Мъжете ще имат конкретни планове и цели за тази седмица, които ще имате възможност да ги реализирате.
Използвайте всички шансове, които ще ви бъдат дадени сега и особено тези, които касаят дома ви или една дълго чакана промяна в живота ви. Не се страхувайте от новите неща, които ще се появят сега като шанс за вас.

Риби Седмичен Хороскоп 16 – 22 април 2018

Ако сте родени под знака на Риби ще запомните тази седмица с една специална среща или събитие свързано с жена.
Ще очаквате и ще получите подкрепа или предложение от страна на жена или група от жени.
Интересни събития ще се развият в живота на ваши семейни приятели или съседи.
Ще очаквате изпълнението на обещание, което сте получили от ваш роднина.
През седмицата ще имате ангажимент свързан с парични дела, финансов документ или договор с банка (кредитна институция). Може да възникне усложнение или някаква пречка при получаване на пари през тази седмица.
През тази седмица жените Риби ще имат по-сериозни ангажименти или задължения от финансов характер.
Ще ви се наложат важни разходи свързани с дете или с друг член на семейството ви.
Мъжете ще са в по-неизгодна позиция в паричните си дела, тъй като ще възникнат неочаквани затруднения свързани с пари.
Ако сте в процес на лечение или терапия, тази седмица ще ви зарадва с положителни резултати.
Несемейните мъже Риби могат да очакват нова любов, която може да е с жена от друго населено място или държава.

източник: astro.velida.net

Водещи новини

Венци Стефанов с изненадващо мнение за българското съдийство: 99%от Вас няма да се съгласят

Публикувано

на

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че е против въвеждането на ВАР в българското първенство.

„Не мисля, че в България имаме нужда от ВАР, още повече, че това не е масова практика в Европа. Подобна система има в доста малко първенства. Според мен въвеждането на ВАР ще струва много пари, които ние нямаме в излишък. Ако ФИФА или УЕФА реши да помогне с финансирането, аз отново ще съм против ВАР, защото ще е по-добре парите да отидат за бази, терени и за младите футболисти. Точно така се развива футболът, а не с ВАР.

 Отделно от това, моето мнение е, че българските съдии се справят много добре. Грешките са много малко през този сезон, а това не е за пренебрегване“, коментира Венци Стефанов пред „Меридиан мач“.

Прочети повече

Водещи новини

Тя е Шанън де Лима – жената на Хамес Родригес, пленила не един, двама или трима (СНИМКИ)

Публикувано

на

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

#TBT Campaña luli fit @lulifamaswimwear 💗

Публикация, споделена от Shannon De Lima (@shadelima) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

🎬🤫 Grabando ando!

Публикация, споделена от Shannon De Lima (@shadelima) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

BLACK FRIDAY 🖤 Check @shasha.store y online www.shashastore.com 🖤 @fiorelaviloria_ la mejor 😍

Публикация, споделена от Shannon De Lima (@shadelima) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

#TBT 📸

Публикация, споделена от Shannon De Lima (@shadelima) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

#TBT Revista Hola! Una de mis favoritas 🤩❤️ by @javierocanafoto

Публикация, споделена от Shannon De Lima (@shadelima) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

@shasha.store 🤩

Публикация, споделена от Shannon De Lima (@shadelima) на

Прочети повече

Водещи новини

Колко тежат средно харата в различнте държави? Да, правилно – най-дебели са в Щатите! :)

Публикувано

на

Средното човешко тегло е 62 кг. Този малък факт е вдъхновил редакторите от Bright Side да се поровят в статистиките, публикувани онлайн, за да представят сравнение между средното тегло на хората в различни страни.

Както можете да предположите, има доста сериозни разлики, но основните се дължат на условията на живот, икономическото състояние и околната среда.

Канада

Мъже: 80 кг
Жени: 68 кг

САЩ

Мъже: 88 кг
Жени: 75 кг

Япония

Мъже: 61 кг
Жени: 51 кг

Германия

Мъже: 82 кг
Жени: 68 кг

Виетнам

Мъже: 58 кг
Жени: 45 кг

Бразилия

Мъже: 73 кг
Жени: 63 кг

Великобритания

Мъже: 84 кг
Жени: 69 кг

Бангладеш

Мъже: 56 кг
Жени: 43 кг

Чили

Мъже: 77 кг
Жени: 68 кг

Австралия

Мъже: 85 кг
Жени: 70 кг

Етиопия

Мъже: 59 кг
Жени: 47 кг

Кувейт

Мъже: 86 кг
Жени: 69 кг

Южна Корея

Мъже: 69 кг
Жени: 57 кг

Северна Корея

Мъже: 59 кг
Жени: 47 кг

Русия

Мъже: 73 кг
Жени: 69 кг

Хърватия

Мъже: 86 кг
Жени: 63 кг

Източник: obekti.bg

България

Мъже: 79 кг
Жени: 66 кг

Източник: Национален статистически институт

Blitz.bg

Прочети повече

Избрано