Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Месечният хороскоп за май! :)

Публикувано

на

 

През май 2018 г. , ще трябва да се научите да правите компромиси и да отстъпвате. Ако си търсите сами неприятности, рискувате да загубите работата си и любимия човек. Не винаги ще ви дават „зелена светлина“ и вместо упорито да отстоявате позицията си, е по-добре малко да промените подхода си и след известно време, ще видите напредък, пише astrostar.eu.

Втората половина на май, ще бъде по-благоприятна за осъществяване на всичките ви планове и идеи, външните обстоятелства няма да ви безпокоят, а също ще може да разчитате на подкрепата на влиятелни хора. Заслужава си да се отбележи, че този месец, ще имате възможност да пътувате както на близки, така и за далечни разстояния. Най-вероятно, това ще бъде началото на нова фаза в живота ви, така че не се отказвайте от тази възможност.

Овен

03.21 – 04.20

Овен

През май 2018 г. , ще трябва да се научите да правите компромиси и да отстъпвате. Ако си търсите сами неприятности, рискувате да загубите работата си и любимия човек. Не винаги ще ви дават „зелена светлина“ и вместо упорито да отстоявате позицията си, е по-добре малко да промените подхода си и след известно време, ще видите напредък.

Втората половина на май, ще бъде по-благоприятна за осъществяване на всичките ви планове и идеи, външните обстоятелства няма да ви безпокоят, а също ще може да разчитате на подкрепата на влиятелни хора. Заслужава си да се отбележи, че този месец, ще имате възможност да пътувате както на близки, така и за далечни разстояния. Най-вероятно, това ще бъде началото на нова фаза в живота ви, така че не се отказвайте от тази възможност.

Любов и семейство

В личния ви живот през май, всичко ще се развива по-възможно най-добрия начин. Особено, що се отнася до необвързаните представители на вашият знак. Сега, ще бъдете изключително привлекателни за противоположния пол и вероятно през май, ще срещнете точно този който ви е необходим. Ето защо, се настройте положително, доверявайте се на своята интуиция и любовта скоро ще се появи в живота ви.

Благоприятен, ще бъде месеца и за онези, които имат взаимоотношения от дълго време или са в брак. Май е подходящо време за сключване на брак, а онези, двойки които са на ръба на развод, вече ще имат шанс да започнат всичко от начало. Нищо лошо не заплашва семейните от вас. В дома ви, ще царува любов и уют, докато вие може да се проявите много необичайно, което ще внесе в ежедневието ярки цветове.

Кариера и финанси

През май 2018г., не трябва да показвате прекалено много импулсивната си природа в професионалната сфера. Сега е желателно. да бъдете ненатрапчиви и да ограничавате негативните си емоции, ако нещо не върви според вашия план. Инициативността си, също не трябва да проявявате твърде активно. Вас и без това ще ви забележат и насърчат. През този период, ясно следвайте инструкциите на шефовете и използвайте всяка изгодна възможност за напредък в кариерата.

Впрочем, това може да бъде командировка, която ще бъде много полезна и ефективна за вас. Бизнес пътуването, ще ви донесе нови запознанства, а също така и материални стимули. По принцип, ако обмисляте всяка своя стъпка и разумно мислите, преди да действате, ще си спечелите добра репутация и ще може да получите подкрепата на хора, които заемат по-високи позиции.

Здраве

През май, ще почувствате голям прилив на енергия и сила, а различните простудни заболявания, ще ви заобиколят. Сега, ще може да забравите за неразположенията и да започнете активно да си почивате, да спортувате или отслабнете. Ако отдавна сте искали да започнете диета, тогава имате всички козове в ръката си, в този период организма ще подкрепи вашите желания.

Телец

04.21 – 05.20

Телец

 

През май 2018 г. , при много от вас, ще бъде свойствена особен вид разсеяност, ще бъдете по-склонни да забравяте най-важните моменти и да се отдавате на носталгия. Съвета е, да се стегнете, да започнете да живеете в настоящето и правилно да разпределите приоритетите си.
Без това, вашите дела, ще се влошат значително и ще бъде много трудно да се поправи положението.

Сега, ще имате възможност да анализирате миналото си, да разберете грешките си и да изготвите ясен план за следващите си действия. Не седете на едно място, започнете да се движите напред и се опитайте да използвате максимално времето си. Също така, не забравяйте да бъдете внимателни и да избягвате съмнителни начинания, впрочем в тази насока, също не е нужно да отивате твърде далеч.

Любов и семейство

Вероятно, не се очакват ярки и нови романи в живота ви, повечето представители на вашата зодия, ще бъдат готови само за флирт. Сериозно да се отнасяте към нова връзка, не си струва през май, по-добре прекарайте повече време в анализиране на вътрешния си свят и се опитайте да решите от какво наистина имате нужда. Що се отнася до тези, които имат връзка от дълго време или са в брак, май за тях ще бъде относително спокоен месец.

Отношенията, ще се развиват постепенно, но понякога идилията ще бъде нарушавана от проявлението, на вашият упорит и опърничав характер. Възможни са избухвания на искри на ревност и безпочвени подозрения към избраника. Вашата връзка, няма да бъде застрашена от разрив, само ако се научите да мислите обективно и да се контролирате. Семейните двойки, през този месец е по-добре да не правят големи покупки или да инвестират, тъй като вложенията могат да се окажат нерентабилни.

Кариера и финанси

През май, по-голямата част от представителите на вашият знак, ще намалят своята бизнес дейност. Този месец, ще бъде малко неутрален, бизнес партньорите или шефовете няма да показват голяма активност, но това не е причина да изпадате в депресия. Сега вие и без това ще имате какво да правите, очаква се да разрешите организационни и административни въпроси, както и да ви се струпа доста работа с документи.

До средата на лятото, ще видите резултатите от вашите усилия и положителните тенденции в развитието на вашата кариера. Междувременно, трябва да се стегнете, да изпълнявате добре работата си и да не се отдавате на меланхолия. По отношение на финансите, месец май ще бъде благоприятен и стабилен. Сега вашият бюджет, може да бъде попълнен, така че ще се почувствате по-уверени и по-спокойни.

Здраве

Буквално през целия пролетен период, вероятно сте страдали от различни заболявания, които значително са повлияли на имунитета и витаминния баланс в организма ви. За да продължите активно да се трудите, съвета е този месец да работите за подобряване на здравословното си състояние.

Близнаци

05.21 – 06.21

Близнаци

За повечето от вас, май 2018 г. ще бъде доста активен месец. Сега, ще трябва да се справите с уреждането на забравени проблеми и да се заемете с тези задачи, които винаги сте отлагали за по-късно. Също така, този месец ще бъде благоприятен за изхвърляне на всички излишни неща от живота ви: лоши навици, негативни мисли или просто ненужни неща.

Благодарение на това, представителите на зодия Близнаци, ще почувстват облекчение и ще наберат сила за постигне на нови цели. Най-успешни, ще бъдат последните десет дни на месец май, тогава са възможни различни приятни новини, както и вълнуващи екскурзии.

Любов и семейство

Личният ви живот през май 2018 г. , ще зависи напълно от настроението ви. Вие и вашият любим (или семейство), ще може да получите много положителни емоции, ако този месец намерите време за съвместно и приятно прекарване на почивните дни. Романтиката, както и честите пътувания сред природата, активния отдих, ще стимулират отлично вашите взаимоотношения.

Същевременно, няма да бъде лесно, ако някое от тези действия ви причинява морално напрежение, ще правите всичко насила и това емоционално състояние, ще бъде усетено остро от втората ви половинка и децата. Необвързаните представители на вашият зодиакален знак, сега трябва да покажат повече отговорност и бдителност. Има предупреждение, че сега може да направите грешка при избора си на партньор и да приемете за любовта на вашият живот, напълно недостоен човек. Бъдете внимателни.

Кариера и финанси

В професионалната сфера през май, може положението ви, да е малко по-неясно. Вие ще имате достатъчно работа и буквално всеки ваш ден, ще бъде разписан до минута. Този месец, обаче има вероятност, външни обстоятелства, да ви попречат да осъществите плановете си. Влияние върху изпълнението на целите ви, също може да окаже нестабилното ви емоционално състояние.

Може би, нещо ще ви разсейва от работата или просто няма да можете да се решите на определена стъпка. Съвета е, да направите временна пауза и след това да се втурвате с главата напред в работата. През май, може да имате успех в преговорите и да спечелите голяма печалба от тях. Бюджетът ви, също ще бъде възстановен и попълнен от дългоочаквани плащания и изпълнението на проектите.

Здраве

През май, е възможен спад на енергийният ви потенциал, което от своя страна да доведе до намаляване на имунитета. Опитайте се, да намалите физическото натоварване и да консумирате повече витамини, сега те ще стават все по-достъпни.

Рак

06.22 – 07.22

Рак

През май 2018 г., ще имате шанс да поправите грешките от миналото и да направите корекции на настоящето. Съвета е, да използвате тази уникална възможност, защото благодарение на това, вашият живот ще се промени към по-добро. Не се страхувайте да се обясните в любов и да се грижите за близките си, сега си заслужава да бъдете по-решителни и по-инициативни.

Може би, този период няма да бъде най-лесният в живота ви, но всички трудности могат да бъдат преодолени, ако сте балансирани. Сложните моменти, понякога трябва да бъдат просто изчакани, без да се прави нищо и този месец, това ще бъде правилния подход.

Любов и семейство

През май, личният ви живот, ще бъде много ярък и разнообразен. Представителите на вашият знак, се отличават със своята емоционалност и също така, ще се радват на голям успех сред противоположния пол. Обаче, трябва да сте предупредени, че въпреки големия брой поклонници, в много от случаите това може, да не доведе до нищо. Само някои късметлии, ще могат да намерят любовта си, в такъв бесен кръг от събития.

Завързването на нови и силни взаимоотношения няма да е леко, но ще бъде много лесно сега да се разрушат. Тези, които от дълги години имат отношения, се съветват през май да действат мъдро и да не правят глупави грешки. Семейните представители на вашият знак, ги очаква тих период. Никакви изкушения няма да могат да разклатят основите на връзката. В момента много от вас, ще осъзнаят грешките си и още повече ще започнат да ценят подкрепата на близките си хора.

Кариера и финанси

На професионално ниво, май, ще бъде относително спокоен месец, без никакви драстични промени. Това може да накара някои представители на вашият знак, да недоволстват и да станат по-раздразнителни. Независимо от това, препоръчително е да бъдете търпеливи и да продължите да работите с обичайните темпове. При удобна възможност този месец, заминете с любимия човек в далечна държава или просто си вземете отпуск и го прекарайте добре.

Скоро ще имате възможност, да реализирате своите амбиции в кариерата. Финансово, май ще бъде много успешен за вас. Няма да имате недостиг на пари, може би дори ще може да предоставите финансова помощ на един от вашите приятели или роднини. Също така, ще може да си позволите да пазарувате и да си купите нещо, което отдавна желаете.

Здраве

През май, може да усетите последствията от забързания живот през март и април. Този месец са възможни проблеми с кръвното и сърцето. В допълнение, през майските празници, които обикновено се отличават с огромни трапези, рискувате да получите хранително отравяне, ако не следите за това, което слагате в устата си. Силно се препоръчва, да бъдете предпазливи и при най-малките симптоми на неразположение да се консултирате с лекар.

Здраве

Независимо от голямото натоварване през март, няма да се оплаквате от лошо здраве. Единствената заплаха за добрата ви форма, може да стане умората и безсънието. Препоръчително е да отделите достатъчно време за почивка, а не да пренебрегвате възможностите за отдих. Скоро ще се нуждаете от много енергия, затова се опитайте да възстановявате силите си своевременно.

Лъв

07.23 – 08.23

Лъв

През май 2018г., съдбата не ви обещава голяма промяна в живота, но ще получите стабилност и баланс във всички сфери на дейност. Този месец всичко ще върви по начина, по който искате, най-важното е, да се доверите на вътрешния си глас, който сега няма да ви подведе. Ако интуицията ви каже, че не трябва да се замесвате в съмнителни дела, тогава не го правете.

Ако избегнете такива остри моменти, ще може да спечелите доверие в себе си и в утрешния ден. Също хороскопа предупреждава представителите на огнения знак на зодиака, да не взимат необмислени и резки решения, в противен случай последствията ще бъдат непредвидими. Не бъдете прекалено мрачни и си поставете реални, не недостижими цели.

Любов и семейство

Обстоятелствата в личния живот през май, ще се развиват за по-голямата част от вас, по най-благоприятен начин. Свободните представители на вашият знак, вероятно сега ще имат късмет, да срещнат точно този, който напълно ще съответства на образа на вашият идеален партньор. Може би страст и любовни чувства, няма да възникнат на първата среща. На първо място, избраника ви, ще ви оцени като много интелигентен и интересен човек и едва след това ще разпознае във вас бъдещата си любов.

Заслужава си да се отбележи, че отношенията, основаващи се на духовна, а не на сексуална основа, ще продължат достатъчно дълго. Животът на тези, които са от дълго време заедно или са женени, също ще се развива успешно през май. Взаимоотношенията, ще бъдат хармонични и безметежни, което в момента напълно ще ви задоволи. Опасността от раздяла заплашва само тези двойки, които от повече от година, не са успели да постигнат компромис.

Кариера и финанси

В сферата на бизнеса, не трябва да се страхувате от трудности и специални проблеми. Тези представители на вашият знак, които отдавна се опитват да получат повишение и са работили усилено за постигане на целта, сега ще получат най-накрая това, което искат. А тези от вас, които се занимават с творчество, ще бъдат изключително успешни.

През този период ще имате възможност да играете важна роля, да завършите печеливш проект или да получите награда. Тези от вас, които се занимават с обществена работа, ги очаква активна трудова дейност. Сега ще бъдете много убедителни и ще може да съберете около вас много хора, с еднакво мислене. Ще ви радва и финансовото ви положение този месец. За всичките свои старания, ще получите щедро възнаграждение.

Здраве

Значителни рискове за здравето ви през май, не се очакват. Възможни са малки неразположения, но причината за тях доста лесно ще отстраните. Най-вероятно, всичко се състои в не правилния начин на живот и ако го коригирате малко и започнете да обръщате повече внимание на здравето си, тогава всички проблеми ще изчезнат без следа.

Дева

08.24 – 09.22

Дева

Според хороскопа, през май 2018 г., късмета ще бъде благосклонен към повечето представители на зодия Дева. Въпреки това, може лесно да го загубите, като отделяте твърде много време за решаване на незначителни проблеми. Сега си заслужава да гледате по широко мащабно на нещата и по-критично. Този месец ви очакват голям брой договори, работа по оформлението на документи и командировки.

През този период, е много важно да внимавате, да не станете жертва на измамници. Бъдете особено бдителни към постъпващата информация, тя може да бъде фалшива. През май, също трябва да обърнете внимание на семейните проблеми и благоустройството на дома. Поддържайте добри отношения с по-старото поколение и почитайте традициите на вашето семейство.

Любов и семейство

В личния живот през май, трябва да се заемете с повишаване на вашата самооценка. Поради съмнения в себе си, може да станете по-раздразнителни, да покажете недоверие към любимия си и да го контролирате. Такова поведение, може само да отблъсква, затова опитайте се да мислите положително и не направете глупости. Най-добре е, да посветите първата половина на месеца, в прекарване на времето с любимия човек. Често признавайте на партньора си своята любов и проявявайте внимание.

Семейните представители на вашият знак, сега трябва да бъдат по-отговорни за проблемите в семейството и брака. Потрудете се, да изпълните дадените от вас обещания, на вашите роднини, в противен случай атмосферата в дома ще се влоши значително. Същевременно могат да възникнат спорове въз основа на всекидневния живот, но те бързо ще бъдат решени, ако успеете да се справите с бурните си емоции.

Кариера и финанси

За повечето представители на зодия Дева, май ще започне и завърши с приключване на стари дела и уреждането на финансови проблеми. За да продължите успешно напред, трябва да съсредоточите вниманието си върху основните цели и да не се разсейвате от по-маловажни задачи. Ценете спечелената репутация и стабилността, която имате. Сега е по-добре да се предвижвате бавно и сигурно, вместо да се движите бързо и рисковано.

Кардиналните промени няма да донесат нищо добро, но една измерима и безпрепятствена работа, ще ви донесе желаното доверие в бъдещето. През първата половина на май, по добре, се въздържайте да правите много контакти, да вземате пари или да давате заеми. Обмисляйте големите покупки и не пренебрегвайте съветите на опитните хора. Краят на месеца, ще бъде благоприятен за бизнес пътувания. Това ще бъде добър шанс, за придобиване на нови познания и запознанства. Този период, също ще бъде успешен, за започване на предприемаческа дейност.

Здраве

През май, трябва да внимавате при употреба на алкохол, тъй като това може да ви създаде стомашни и чернодробни проблеми. Също така е възможно възникване на нервно напрежение, което може да бъде елиминирано чрез успокояващи процедури и подходящи медикаменти.

Везни

09.23 – 10.23

Везни

През май 2018 г., представителите на зодия Везни, ще бъдат на върха. Ще покажете най-силните си качества и ще може да завладеете всяка висота. Ще се почувствате необичайно уверени в себе си и в своята неотразимост. В някакъв момент вашето обкръжение, може да помисли, че имате мания за величие.

Съвета е, да бъдете по-обективни и предпазливи, за да намерите правилния баланс. В противен случай, когато имате нужда от помощ, никой няма да бъде наоколо. Може би този месец, някой от вашите приятели ще се нуждаят от помощ (и материална в това число), не се отдръпвайте, но в същото време съгласувайте нуждите с възможностите.

Любов и семейство

В любовната сфера, ще се характеризирате с взискателност и подозрителност. В отношенията, много от представителите на вашият знак, ще бъдат капризни и ревниви, затова партньорът ви, може да се почувства дискомфортно. Съветът е, малко да намалите амбициите си, да се успокойте и да спрете да тероризирате любимия си човек за нищо. Семейните отношения в този период, също ще бъдат донякъде напрегнати.

Поради трусовете на работното място, може да започнете да контролирате семейството си, да изисквате от тях постоянно внимание и подчинение. Препоръчително е да сте по-търпеливи, скоро всичко ще свърши добре, просто трябва да изчакате този неблагоприятен период да премине. За сметка на това, необвързаните представители на вашият знак, ги чака успех в любовните дела. Вероятно през втората половина на месеца, ще имате достатъчно късмет да започнете бурен роман, който в бъдеще дори може да доведе до брак.

Кариера и финанси

През май, много от вас, ще могат да реализират своите професионални амбиции. Сега, ще имате възможност да поискате от шефовете си повишение или увеличение на заплатата и те няма да могат да ви откажат. Обаче късмета, няма да е на страната на тези които търсят нова работа. Най-вероятно, ви очакват много откази, но не трябва да се отказвате, възприемете ситуацията адекватно, вярвайте в себе си и продължете с търсенето.

В този месец, има риск от конфликти, сега е желателно ясно да се съсредоточите върху изпълнението на задълженията си и да не се намесвате с публични събития. Като цяло, през месец май, ще успеете да се докажете като отговорен и трудолюбив професионалист. Не се страхувайте, да поемете няколко задачи наведнъж, ще се справите с всякаква работа. Що се отнася до финансите, препоръчва се да се заемете с актуалните проблеми, а нови планове да кроите през юни.

Здраве

През май, ще имате много добро здраве. Единствената уязвима точка, ще бъде нервната система, на състоянието на която, може неблагоприятно да повлияе, наситения начин на живот.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион

През май 2018 г., представителите на зодия Скорпион, ги очаква начало на нов и ярък етап в живота. Специален успех, ще имат тези които се занимават с творчество. Вероятно сега, ще получите печеливша поръчка или ще направите успешна сделка. В същото време, се опитайте да бъдете колкото е възможно по-предпазливи и не приемайте проекти, които де факто не може да осъществите.

Задайте си истинска цел и се движете към нея постепенно, без да се разсейвате от дребни неща. В личният живот, всичко ще се развива много благоприятно. Очакват ви, много приятни изненади и перспективи.

Любов и семейство

В любовните дела, на мнозинството от представителите на зодия Скорпион, ще им се усмихне късмета. Ако досега сте били самотни, сега си заслужава да се огледате, може би втората ви половинка е много близко и просто не сте я забелязали. Бъдете по-решителни и тогава ще намерите щастие в личния си живот. Връзките в този период, ще се характеризират с много романтика, мили изненади и различни приятни дреболии, които правят живота по-ярък.

Не се страхувайте да покажете любовта и привързаността си към любимия, в замяна ще почувствате още повече топлина и внимание. Семейните представители на вашият знак, също могат да разчитат на благосклонността на обстоятелствата. Всички спорове и разногласия, ще останат на заден план и съпрузите, ще се радват на взаимоотношенията си. Бездетните семейства, най-накрая ще могат да заченат дете, а тези които вече имат потомци, то през май, те ще им носят много радост.

Кариера и финанси

През май, може вече да не се страхувате, че ще претърпите провал в професионалния живот. Сега, ще имате спокойно възможност да покажете ентусиазъм и инициативност, а творческия подход към бизнеса, ще бъде добре дошъл. Въпреки това, препоръчва се да не прекалявате и ако не сте уверени във вашите способности, не се изправяйте на първа линия. Също така, много от вас, ще получат шанс да отидат на печелившо бизнес пътуване или да подпишат доходоносен договор.

Струва си да се отбележи, че всичко ново, няма да бъде чуждо за вас. Ако сте в бизнеса и имате нова блестяща идея, тогава можете спокойно да я реализирате. Що се отнася до финансите, няма да има причина за безпокойство в тази област. Има вероятност приходите Ви да се увеличат и ще може да спестите определена сума за непредвидени разходи.

Здраве

През май, ще бъде много важно да не забравяте да следите за здравето си. Сега се препоръчва да посетите превантивно лекар. Жените, от зодия Скорпион, могат да се надяват на успешно лечение на безплодие или други гинекологични заболявания. Също така, хороскопът ви съветва, да се погрижите за гърба си, не вдигайте тежки неща, в противен случай вашето здраве ще се влоши значително.

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец

В края на пролетта, представителите на зодия Стрелец, ще пожънат плодовете на неуморните си усилия. Ще получите не само щедри материални награди, но и ще спечелите доверието на колеги и началници. Но заедно с успеха на професионалната сцена, може напълно да забравите за семейните и брачните си задължения.

Силно се препоръчва правилно да разпределите приоритетите си, защото сега вашите близки ще се нуждаят от любов, грижа и подкрепа. В противен случай, рискувате да загубите доверието и уважението на вашето семейство. Не забравяйте също за здравето си, по-често прекарвайте времето си на открито, в приятна обстановка, в противен случай в края на месеца напълно ще останете без сили.

Любов и семейство

Трябва да се отбележи, че през май, любовните ви отношения, няма да се развиват по най-успешният начин. Причината за разстройването им, най-вероятно ще бъде вашата постоянна заетост. Затова се опитайте да обърнете повече внимание на любимия човек. В края на месеца, можете да отидете на съвместно пътуване, което ще спомогне за подновяване на взаимното разбирателство в двойката.

Семейните представители на знака, също трябва да се научат как да комбинират кариерата и дома. Ако не успеете, тогава в един момент, ще трябва да изберете едно от двете. Не поставяйте ситуацията на границата и намерете време, както за работата, така и за близките си. Що се отнася до необвързаните представители на зодия Стрелец, сега те ще имат шанс да създадат сериозна връзка, но ако оставите нещата на само себе си, ще трябва да продължите да бъдете тъжни и сами.

Кариера и финанси

През май, ще получите допълнителна печалба от работата, с която сте се занимавали през последните няколко месеца. По отношение на кариерата, този месец ще бъде за вас един от най-успешните. Началниците, няма да пренебрегнат вашето старание и отдаденост, за което ще бъдете насърчени. Хороскопът обаче предупреждава, че не трябва да се отпускате и да спирате на постигнатото.

Ще можете да си починете малко, но най-трудното все още предстои. Тези, които се занимават със собствен бизнес, също ще получат добри печалби. Очаква ви, подписване на дългосрочни договори, сключване на надеждно партньорство и получаването на заеми при благоприятни условия.

Здраве

Високото натоварване на работното място, също може да повлияе на здравето ви. Сега много представители на вашият знак, ще бъдат подложени на стрес, умора и проблеми със съня. Препоръчително е, да пазите нервната си система. Също така, ще бъде полезно да се заемете с лек спорт. Например да карате велосипед всеки ден.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

Май 2018г., за представителите на зодия Козирог, ще бъде доста труден, но успешен месец. Нищо няма лесно да ви се отдава, ще трябва да работите упорито, за да постигнете желаното. Успехът на този етап ще зависи от компетентността, самоконтрола и комуникативността ви. В семейството, ще получите уважение и подкрепа от близките си.

На личния живот, ще се опитате да бъдете в центъра на вниманието и да заемете водеща позиция. Има възможност, да се появи нов любовен интерес и ще използвате целият си чар, за да спечелите благоволението на избраника.

Любов и семейство

По-скоро, в постоянните ви отношения, не всичко ще отговаря на вашите очаквания, но вие ще продължавате упорито се преструвате, че всичко е наред. Вероятно, ще приемате желаното за действително, в резултат на което отношенията могат да се разпаднат и на хоризонта да се появят нови чувства. Ако смятате, че връзката отдавна се е изчерпала, тогава не трябва да изтезавате себе си или партньора си, а да сложите край на това.

Семейните отношения през май, ще бъдат по-малко стресиращи. В тази област, ще се стремите всичко да контролирате и управлявате, обаче близките ви хора, ще ви простят тази слабост, въпреки че възникването на конфликт също не е изключено. Хороскопът препоръчва да обърнете по-голямо внимание на децата. Направете усилие, малко да разнообразите вашето ежедневие, отидете на екскурзия, посетете интересна изложба или филм.

Кариера и финанси

През май, ще почувствате прилив на енергия и ще започнете да се стремите към кариерни висоти. Представителите на вашият знак, ще бъдат настроени само за победа. Има вероятност обаче, за голяма конкуренция, но вие сте се подготвяли за тази борба от дълго време и просто няма да има шанс да се провалите. В този случай, съвета е да не посвещавате външни лица във вашите планове и да играете честно, без да издавате чуждите тайни и секрети.

След като спечелите справедлива победа, ще заслужите власт и уважение между колегите и началниците. От финансова гледна точка, този месец също ще бъде благоприятен за вас. Позицията на планетите, ще помогне за попълване на портфейла ви. Хороскопът прогнозира, че сега ще може да си позволите повече от обичайното.

Здраве

Хороскопа ви предупреждава, че през май, може да изпитате нервни разстройства, главоболие и безсъние. Препоръчително е в този период, да обърнете по-сериозно внимание на вашето здраве и при най-малките симптоми на неразположение, си струва да отидете на лекар. Понякога дори незначителни признаци, могат да говорят за сериозно заболяване.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

Първата половина на май 2018 г. за представителите на зодия Водолей, ще бъде доста добър период. Сега, ще може да правите скъпи покупки, да инвестирате пари, да сключвате договори и да създавате нови отношения. През този период обстоятелствата, ще бъдат благоприятни за вас.

Но през втората половина на месеца, е препоръчително да се занимавате с обичайните ви банални дела, защото всичко ново ще губи бързо своята актуалност. Това важи буквално за всички области на дейност и си заслужава да се вслушате в този съвет, за да не съжалявате за взетите решения.

Любов и семейство

Хороскопът за май, прогнозира, че в личния живот на представителите на зодия Водолей, не се предвиждат неприятности. В настоящите ви взаимоотношения, може да има незначителни разногласия, но с партньора си бързо ще намирате компромис. В допълнение, някой от вас ги чакат приятни изненади. Със сигурност, ще откриете в любимия си нови качества, които ще ви зарадват. Още повече може да укрепените връзката си, ако устроите романтични вечери и прекарвате почивните дни заедно сред природата.

Но трябва да сте внимателни, ако решите да сключвате брак, е по-добре да прехвърлите това събитие към средата на юни. На семейните представители на вашият знак, се препоръчва да отделят повече време за своето семейство, отколкото на работата. Опитайте този месец, да разнообразите любовните взаимоотношения и помислете с какво може да зарадвате втората си половинка.

Кариера и финанси

През май, трябва да продължите да се занимавате с задачите, които вече сте започнали, да анализирате работата си, да коригирате евентуални грешки и да си направите план за близкото бъдеще. По принцип, обстоятелствата, ще ви съдействат за един успешен месец в професионален смисъл, но единственото условие за успех, ще бъде постоянството, без него нищо няма да се получи. Ако изоставите по-рано стартиралите проекти, скоро ще съжалявате за това прибързано и недалновидно решение.

Ще постигнат успех, тези които проявят целеустременост и воля и не се отклонят от набелязаният път. Във финансово отношение се препоръчва, да се задоволите със съществуващото положение. Преследването на материални блага може да доведе до необмислени действия, за които ще съжалявате. Дори без допълнителни източници на печалба, вече ще имате достатъчно пари, за да издържате себе си, семейството, а също и да помагате на приятели и роднини.

Здраве

През май, трябва да се погрижите за нервната си система. Сега е силно неблагоприятно да работите до крайност и да се ангажирате постоянно с изясняване на взаимоотношенията. Опитайте се, да се отпуснете и да направите пауза и поне за известно време, да прекратите да държите всичко под контрол. Постоянното безпокойство и паническите настроения, могат да окажат силно влияние върху вашето здраве. Препоръчително е по-често да излизате сред природата и да прекарвате времето и в приятна атмосфера, за да се чувствате добре.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

Май 2018г. е времето, когато представителите на зодия Риби, ще трябва да се консолидират и да преследват възможностите, тъй като сега ще имате повече от достатъчно. Късметът, ще ви придружава буквално навсякъде и във всичко. В този период, винаги ще бъдете на правилното място и в точното време.

Всичко, което се изисква от вас, да не седите безучастно, а да започнете да действате активно. Вярвайте, че през май, с достатъчно усилия, ще може да постигнете такива височини, за които преди това, дори не сте смеели да помислите. Целеустремените и трудолюбивите от вас, ги чака успех!

Любов и семейство

Романтичните представители на зодия Риби през май, ще имат абсолютно всички шансове да се влюбят. Претендентите за място във вашето сърце, ще бъдат много. Въпреки това е вероятно вашият избор да падне върху човек, който вече е обвързан. Хороскопът предупреждава, че на взаимност в този случай не трябва да разчитате, единственото правилно решение е да се отдръпнете встрани и да не разрушавате взаимоотношенията на други хора.

На тези, които отдавна са намерили втората си половинка, се препоръчва в този период да не стигат до крайности и да не създават конфликти за нищо в семейството. Бъдете по-малко взискателни и се доверете на любимия си човек, защото на него няма да му е приятно да ви съобщава за всяка своя крачка. За да поддържате взаимното разбирателство и любовта, дайте на любимият си човек, малко лично пространство.

Кариера и финанси

Делата в професионалната сфера на дейност, ще се развиват възможно най-добре. През май представителите на вашият зодиакален знак, ще се справят с всякаква работа и няма да се страхуват от нови задължения. Възможни са краткосрочни бизнес пътувания през първата половина на месеца, което ще има благоприятно въздействие върху кариерата ви.

Този период ви обещава, много нови атрактивни перспективи, така че не губете време, правете нови запознанства, партньорства и сключвайте доходоносни договори. Благодарение на търговските въпроси, ще може да подобрите финансовото си положение. Сега, ще може да си позволите да направите дълго планирана покупка. Въпреки това, в същото време, внимавайте да не се забъркате в хазарт и съмнителни инвестиции.

Здраве

През май, трябва да обърнете внимание на диетата и своя начин на хранене. Майските празници се отличават с богати трапези, така че е време да направите разтоварване на тялото си. Ако искате да отслабнете, то сега е точното време да започнете диета. Хороскопа също предупреждава, че в края на месеца, тези които страдат от респираторни заболявания (алергии, астма и др.), може да се наложи да потърсят лекарска помощ.

Извън спорта

Хороскопът за 25 февруари, понеделник

Публикувано

на

 

Везни

Много ще е трудно за Вашия любим човек да се примири с факта, че не всичко в живота му върви в онова направление, по което би му се искало, нито става точно във вида, по който той го е планирал. Само Вие можете да му помогнете да намери себе си в хаоса на създалата се ситуация, както и да се почувства по-уверен и свободен, пише lamqta.com.

Скорпион

Пътят към сърцето на любимия човек минава през стомаха, независимо от това, дали е мъж или жена. Вкусната храна от любимите ръце е много по-вкусна от само вкусната храна… Освен това тя служи като изключително доказателство за Вашата любов. Затова днес подгответе за Вашата половинка нещо ядивно. Може даже да е и омлет, но да е приготвен от все сърце.

Стрелец

Бъдете внимателни към заобикалящите, и не се стеснявайте да наблюдавате как се изпълняват Вашите разпореждания, поръчения и молби. Голяма е вероятността, за чуждото невнимание и мързел да се наложи да плащате Вие. Не са изключени конфликти и спорове, но някои представители на Вашия зодиакален знак ще успеят да се въздържат от язвителни забележки по адрес на собствените си шефове. Отношенията с близките също се подреждат не най-хармонично. Ще напомнят за себе си отдавнашни разногласия и конфликти, а Вие неочаквано ще станете злопаметни.

Козирог

Днес най-сетне ще разберете, какво искате от своя личен живот като цяло, и от Вашия любим човек в частност. Само не избързвайте да реализирате веднага намисленото! Може би това, което за момента е истина от последна инстанция, още утре ще се оцвети в съвършено други цветове…

Водолей

На Вашия любим човек ще се прииска днес да получи от Вас невъзможното, като за целта ще се опита да положи всички мислими и немислими усилия. Най-забавното ще е, че той няма да разбира, че трябва да направите именно невъзможното, та ще се наложи много дълго да му обяснявате. 

Риби

Днес на Вашия любим човек ще се наложи да прави много от онова, което не би искал да прави. Постарайте се да насочвате неговата активност в нужното Ви русло: може би тази река от жизнена енергия ще поработи малко и на Вашата мелница. Е, макар да е съвсем, съвсем малко…

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 25 февруари, понеделник

Публикувано

на

Овен 

Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина, пише lamqta.com. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени. 

Телец

Днес ще Ви стане тъжно. В живота Ви приключва един много хубав и много важен период. Важното е , тъгата Ви да не сублимира под формата на яд към останалите ( като цяло) и към Вашия любим човек (в частност). Те за нищо не са виновни.А и се постават редом с Вас… 

Близнаци

Проблем от паричен характер ще се изпречи пред Вас и Вашия любим човек през днешния ден. Средствата ще са или прекалено много или прекалено малко за постигане на някоя обща цел и ще се наложи да решавате тази сложна задача заедно. Бъдете внимателно и предпазливо.

Рак

Способността Ви да мислите нестандартно и да намирате успешни решения във всеки момент сега е по-важна от следване на указанията. Само че докато човекът, който раздава задачите е наблизо, не е зле да се преструвате. Но тъй като проектът със своята оригиналност ще се отличава от останалите, Вие ще привлечете огромно количество положително внимание, а тези, които Ви обкръжават, ще бъдат невероятно възприемчиви към Вашата нова грандиозна идея. Колкото по-грандиозна, толкова по-добре!

Лъв

Всичко, което днес Ви каже Вашият любим човек, ще смятате за някаква глупост, и то не винаги с основание. Отгоре на всичко ще бъдете „обзаведени” с променливо настроение. На практика това може сериозно да обиди Вашата половинка и затов а не трябва да се увличате прекалено. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на близък Ваш човек.

Дева

Денят не е лош, но не е лишен от определени трудности. Работата е в това, че днес ще се наложи да си изяснят своите собствени желания, очаквания и страхове, а това не е так лесно за тези, които предпочитат да действат , а не да хабят времето си за мислене. Но тези, които все пак изменят на своите привички, може да очакват щедра награда. Ще се оправят отношенията с хората, разбиране с които не сте успявали да постигнете в течение на доста дълго време. През този ден ще имате шанс да сложите край на конфликтен и напрегнат период в отношенията с любимия човек. 

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Прочети повече

Извън спорта

Горещо: Диляна Попова по зърна на Малдивите! (СНИМКИ)

Публикувано

на

Диляна Попова замина на поредната си екзотична ваканция и в момента събира тен на Малдивите.

Красавицата си пусна няколко кадъра в личния профил в „Инстаграм“, с които успя да накара жените да завиждат за перфектните й форми. На един от тях под тънкия потник се личат зърната й.

37-годишната майка позира в зелен спортен екип до морето. Тя озаглави кадъра „милион нюанса зелено“ и събра десетки лайкове, пише „Телеграф“.

На райските острови Попова не е с бащата на сина си Борил – Асен Блатечки. Моделката и актриса е с още няколко души, един от които е модният фотограф Костадин Кръстев-Коко. Компанията ще съчетае почивката с работата. Диляна ще снима нова фотосесия на Малдивите.

Диляна и Коко не за пръв път пътуват надалеч заедно. Фотографът и моделката са неразделни и навсякъде са в комплект.

Прочети повече

Избрано