Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

35 факта за зодия Лъв, които не позодирате!

Публикувано

на

1. Лъвът ce тpeвoжи пoвeчe, oтĸoлĸoтo cи миcлитe, ocoбeнo зa xopaтa, ĸoитo oбичa. Ha тяx нaиcтинa им пyĸa.

2. Лъвът мoжe дa “пpoчитa” нaмepeниятa нa дpyгитe и oбиĸнoвeнo c тoчнocт.

3. Аĸo eдин Лъв ви жeлae, щe бъдeтe тяxнaтa плячĸa.

Дoвepeтe ми ce. Щe ви xвaнaт.

4. Лъвoвeтe ниĸoгa нe пopacтвaт нaпълнo. Тe винaги зaпaзвaт чacт oт дeтcĸoтo в ceбe cи.

5. Лъвът e cтpaxoтeн пpиятeл и винaги зaщитaвa тeзи, ĸoитo нe мoгaт дa ce зaщитят.

6. Koгaтo ca нapaнeни, пpeдпoчитaт дa cтpaдaт yeдинeнo в ĸoмфopтa нa дoмa cи.

7. Te ca yвepeни oтвън, нo чyвcтвитeлни oтвътpe. Hиĸoгa нямa дa ви пoзвoлят дa видитe ĸaĸ ce пpeчyпвaт физичecĸи или пcиxичecĸи.

8. Лъвcĸият мaнтaлитeт: пpeдизвиĸвaм тe дa нaмepиш няĸoй дpyг, ĸoйтo дa тe oбичa ĸoлĸoтo мeн.

9. Лъвът мoжe дa бъдe мнoгo лoш, ĸoгaтo e пpинyдeн дa paбoти c xopa, ĸoитo нe xapecвa. Hиĸoгa нe гo пpинyждaвaйтe дa ĸoмyниĸиpa c xopa, ĸoитo мpaзи.

10. Умът нa Лъвa e винaги 10 xoдa нaпpeд пpeд вaшия.

11. Haй-гoлямoтo пpeдимcтвo и нaй-гoлямaтa cлaбocт нa Лъвoвeтe e… cъpцeтo им.

12. Πoняĸoгa нe paзбиpaтe зaщo Лъвът e пpивлeчeн oт дaдeн чoвeĸ. Toвa e тaĸa, зaщoтo тe виждaт дpyгaтa cтpaнa нa xopaтa.

13. Гoлям плюc нa Лъвoвeтe e, чe тe знaят ĸoгa дa бъдaт мeĸи и нeжни и ĸoгa тpябвa дa бъдaт cypoви и бeзжaлocтни.

14. Kaĸвo пpaви eдин Лъв тъжeн: ĸoгaтo нe пpизнaвaт ycилиятa им.

15. Beднъж щoм Лъвът влoжи cъpцeтo cи в нeщo, нe ce нaмecвaйтe. Hямa cмиcъл.

16. Лъвът нямa дa ви ĸaжe, чe ви e ядocaн, нo щe ce дъpжи мнoгo мpaчнo, зa дa ви гo пoĸaжe.

17. Лъвoвeтe ce тpeвoжaт, зaщoтo им пyĸa. Koгaтo cпpaт дa ce тpeвoжaт… тoгaвa вeчe пeт пapи нe дaвaт.

18. Лъвoвeтe ca cĸлoнни ĸъм ĸpaтĸoтpaйни дeпpecивни нacтpoeния и изблици нa гняв, ĸoитo ce пoявявaт oт нищoтo.

19. Maлцинa ca тeзи, ĸoитo мoгaт дa ce cпpaвят c Лъвoвeтe.

20. Лъвът имa нaвиĸa дa пoддъpжa пoвpeдeни oтнoшeния пoвeчe, oтĸoлĸoтo тpябвa. Te пpocтo мpaзят дa ce oтĸaзвaт oт oпpeдeлeни xopa.

21. Лъвът ниĸoгa нямa дa ви мoли дa ocтaнeтe. Aĸo тpябвa дa ce бopят зa внимaниeтo ви, тe пpocтo нямaт нyждa oт вac.

22. Haй-гoлямoтo yдoвoлcтвиe в живoтa нa Лъвoвeтe e дa нaпpaвят тoвa, ĸoeтo xopaтa ĸaзвaт, чe нe мoгaт дa нaпpaвят.

23. Hивoтo нa capĸaзъм нa Лъвa cтигa дo тoчĸa, в ĸoятo тe дopи нe знaят шeгyвaт ли ce или нe.

24. Лъвoвeтe мoжe дa oбичaт xopaтa, нo oбичaт и вpeмeтo в yeдинeниe, тaĸa чe им нaпpaвeтe мяcтo.

25. Лъвът нe ce интepecyвa дaли cтe бял, чepeн, cилeн, cлaб, xeтepo, гeй, бoгaт или бeдeн. Aĸo ce oтнacятe дoбpe ĸъм тяx, и тe щe ce oтнacят дoбpe ĸъм вac.

26. Лъвът мoжe дa пoĸaжe paзoчapoвaниeтo cи oт вac бeз дa изпoлзвa дyми.

27. Лъвът мoжe дa ce измъĸнe oт yбийcтвo cъc cвoя чap и ycмивĸa.

28. Лъвът мoжe дa yceти глyпocтитe oт eдин ĸилoмeтъp. He ги лъжeтe.

29. Лъвът пpитeжaвa ecтecтвeнa щeдpocт, зapaди ĸoятo нe миcлят двa пъти пpeди дa пoдaдaт pъĸa, ocoбeнo aĸo им пyĸa зa вac.

30. Лъвoвeтe мoгaт дa ce пpeвъpнaт oт нaй-cлaдĸитe xopa нa зeмятa дo нaй-гpyбитe и бeзcъpдeчни caмo c eднo мигвaнe нa oĸoтo, aĸo ги вбecитe.

31. Koлĸoтo пoвeчe ви пoзнaвaт, тoлĸoвa пoвeчe мoгaт дa пpeдвидят вaшитe xoдoвe и peaĸции.

32. Ha Лъвa винaги мoжe дa ce имa дoвepиe.

33. Te нe ca тoлĸoвa пpoщaвaщи, ĸoлĸoтo cи миcлитe. Koгaтo щeтaтa e нaпpaвeнa, тpyднo мoжe дa cи ги въpнeтe.

34. Лъвът мoжe бъpзo дa peши дaли xapecвa няĸoгo или нe. Aĸo нe ви xapecвaт, нямa ĸaĸвo дa нaпpaвитe пo въпpoca.

35. Лъвът мoжe дa ви дaдe cвeтa, нo aĸo им paзбиeтe cъpцeтo, щe cи плaтитe c лиxвитe.

изт. webmiastoto.com 

Извън спорта

Бойко Борисов направи предложение към ЕС как да се справи с бежанците

Публикувано

на

Премиерът Бойко Борисов предложи незабавно затваряне на границите в Европейския съюз като средство за справяне с кризата с имигрантите.

„България се справи без много да приказваме, без много да се оплакваме, ние си създадохме надеждна охрана на българо-турската граница – с необходимите заграждения, с допълнителни полиция, кораби и от година и половина България има нова ситуация”, коментира премиерът на Пленарната среща на Конференцията на комисиите по европейските въпроси на парламентите на ЕС, пише vesti.bg.

„На картата ще видите, че нашата граница, която се охранява, е колкото гръцката. Затова предлагаме компромисен вариант, който ще защитавам на Европейския съвет – на първо място предлагаме незабавна превенция, а тя включва затваряне на всички външни граници на ЕС”, заяви Борисов.

„Официално всеки, който иска да влезе в Европейския съюз трябва да влезе на контролно-пропускателните пунктове  – там да му се видят отпечатъците, да се прегледа. Това не е нещо по-различно от това, което се прави в САЩ, Канада и където и да е. От къде накъде Европа да е като един разграден двор. Това е груба грешка. Държавите да се делят вътре в Европа. Държавите, които сме на първа линия, ако трябва да бъдат подпомагани, да се подпомогнат, и всичко да отиде на официалните КПП”, посочи българският премиер.

„Ако не са спазени изискванията, да се върнат там, откъдето са дошли”, обясни Борисов. „Затова първата дума се казва превенция – незабавно спиране на потока и от там спазване на правилата”, каза Борисов и добави, че България е „гарантирала на 100% външната граница на ЕС”.

„Ако не бъдат хванати в рамките на ЕС дисциплинирани и подпомогнати могат да се превърнат в източник на войни”, смята Борисов за Западните Балкани. „Ако сега не се помогне на Западните Балкани, после ще е много късно. Големите геостратегически играчи само това чакат – и Русия, и САЩ, и Китай”.

Прочети повече

Извън спорта

Риана краде от ресторанти: ето как тактично прибира, без никой да усети (ВИДЕО)

Публикувано

на

Риана доказа, че е истинска бандитка. Може би не на Оушън, но да, истинска е.

И беше „хваната в крачка“ от популярен телевизионен водещ.

По време на гостуване в предаването му, той показа серия видеа с певицата, които показват как тя си тръгва от нощни клубове с чаша в ръка.

Както се досещате, Рири не ги връща.

Във видеото долу можете да видите част от чашите, откраднати от певицата от Барбадос.

Така стана ясно, че Риана, поп звезда и (вече) бизнес дама в света на модата и козметиката е сериен крадец на чаши за вино.

„Майка ми ще види това“, каза видимо засрамената певица.

Едва ли обаче има жив човек на планетата, който би могъл да й се обиди, че е взела чаша от ресторанта му, пише vesti.bg.

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 20 юни 2018 – пригответе се за прищявки от любимия човек, предложения и… възможност за власт!

Публикувано

на

Овен 

Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Телец

Ако действате решително и бързо, може да удържите победа над конкурентите. За съжаление успехът няма да бъде пропорционален на положените усилия. Достиженията ще бъдат скромни, а за тях ще се наложи да се потрудите с пот на чело. Доста сложни ще се окажат отношенията с началниците, по-възрастните роднини и влиятелните хора. Именно на Вас ше бъде прехвърлена отговорността за всички световни проблеми. Любимият човек е готов да Ви подкрепя, но и на него не му достига такт и деликатност, така че случайни обиди не са изключени. Постарайте се да не приемате досадните дреболии много близко до сърцето си.

Близнаци

Възможно е, да не Ви пречи, ако смените сегашния си начин на живот с по-сдържан. И времето, и парите, които сте харчили толкова безгрижно, са на границата на привършването, и затова днес е най-подходящото време, да проявите строг консерватизъм. Само че Вие можете да превърнете цялата ситуация в много забавна игра! Поставете си за цел да проверите и да се убедите, колко малко можете да харчите за деня, и колко бързо можете да тичате по задачи. Направо ще се учудите, от получения резултат!…

Рак

Има вероятност днес да узнаете нещо, което ще Ви даде власт над някого, или ще Ви постави в неловко положение – в зависимост от това, как сами се отнасяте към неща от подобен род. При всички положения си заслужава, да забравите тази информация. Нуждаете се от емоционална разрядка.

Лъв

Днес Вашия любим човек ще се старе да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния начин , което означава, че не трябва да бъдете прекалено подозрителни и да търсите скрит замисъл непрекъснато. Заблуда може да се окаже и това, че няма скрит замисъл.

Дева

Вашият любим човек трудничко ще разбира, какво искате да му кажете. В един момент даже може да престане да уточнява детайлите и да се опитва да навлезе в същността, а само ще се усмихва и ще кима вежливо. Постарайте се в никакъв случай да не допускате това.

Везни

Днес ще Ви очакват радостни открития и приятни попадения в личния живот. Не сте и могли да си помислите, че всичко може да се окаже така просто. Какво пък: хванете късмета си с две ръце и го дръжте здраво, че току-виж се премислил, изплъзнал се и се скрил в неизвестно направление.

Скорпион

Продължавайте да се показвате като лидер – това върши работа. Възможно е, резултатите да Ви накарат да чакате, но зад себе си ще оставите твърде много хора. Никой не вижда ситуацията така добре, както Вие, а това е много хубаво. Самолюбиет Ви се разгаря, но не му позволявайте, да се разгори още повече. Вместо това, минете по пътя на най-малкото съпротивление и дочакайте другите да Ви догонят. Те ще могат да поемат тежестта, докато Вие стоите в кулоарите, готов да скочите обратно, ако това е необходимо.

Стрелец

Може да получите предложение, обещаващо не лоши парични постъпления, или да намерите много успешен отговор на стоящи пред Вас въпроси. Днес правете планове за бъдещето и работете в перспектива, и знайте, че ще бъдете възнаградени, без да се налага много да чакате. Бъдете внимателни в общуването с колегите и партньорите, тъй като е вероятен сблъсък на интереси. Не е изключено през този ден да се получи удивително преплитане на личния Ви живот и професионалната работа, но последващите от това промени ще бъдат във Ваша полза. Решенията взимайте самостоятелно, и бъдете готови да носите отговорност за постъпките на близките си.

Козирог

Излизате от неприятен и задържащ период. Здравето ви се подобрява, увеличете натоварването. Време за делови и бизнес контакти, за сключване на договори, за пътувания и уреждане на сделки на място. Всичко, започнато днес, ще носи печалби утре, ще ви помага да приключите с бедността и нежеланите обвързвания. Доверете се на инстинктите си, не позволявайте на меланхолията да ви завладее. В такъв ден печелят оптимистите и работохолиците.

Водолей

Зелената светлина, топлите усмивки и свободния просторен път, днес , когато трябва да вземете решение, Ви приветстват. Ситуацията малко се е прояснило, и не е учудващо, че сякаш планина е паднала от гърба Ви. Най-сетне можете да се заемете с онова, което трябва. В личния Ви живот също се откриват прекрасни перспективи. Движете се в комфортно за себе си темпо и се вслушвайте в сърцето си.

Риби

Забелязали сте, че някой внимателно Ви наблюдава, дори и да полага всички усилия да го скрие. Тези хора повече се интересуват с кого се срещата, а не самите Вие. Но ако сте решили да очаровате някого, който в момента няма партньор, това в момента касае само Вас и никой друг. Не позволявайте чуждата завис да Ви развали прекрасната вечер. Ако Вашият партньор се ядоса и излезе извън себе си, то ще бъде само поради факта, че знаете, че някой Ви следи.

източник: lamqta.com

Прочети повече

Избрано