Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Половинката на Боян Петров показа един от милите им общи спомени (СНИМКА)

Публикувано

на

Половинката на Боян ПетровРадослава Ненова пусна красиво съобщение във фейсбук по повод Деня на българската просвета и култура и славянската писменост. Ради показа един от милите спомени, които има от Боян – общите им дневници, писани на роден език.

„Вчера беше 24-ти май, на снимката са част от дневниците които сме писали с Боян по време на наши пътувания. Има значение за какво се ползва тази кирилица….

много приятели са се разстроили от някакъв хейт, писан на същата тази кирилица. Уверявам ви, че получавам хиляди писма и не съм прочела до тук нито едно лошо, не е имало нито една затворена врата, а на улицата непознати ме спират за да ме гушкат или стиснат ръка. Положението не е толкова зле, просто добротата е винаги по-дискретна. Ако разминете някой да пръска жлъчна омраза не му се ядосвайте, а се помолете за него, както се прави за един паднал човек „, написа Ненова под снимката.

 

Избрано