Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Тайната мисия на Бойко Борисов в Москва

Публикувано

на

Посещението на министър-председателя Бойко Борисов в Москва имало тайна мисия. Премиерът на България се опитал да убеди руския президент Владимир Путин страната ни да получи шанс за класиране на Мондиал 2018. Затова и бившият президент Първанов заяви след срещата, че „сме се върнали в мача“.

Голямата звезда на Витоша (Бистрица) дала за пример клубния си тим, който подобно на Българияв  квалификациите, също бил зле с точките, но намерил място в елита чрез баражите.

„В последните години страната ни показа страхотен растеж във всичко, живеем по-добре от 2/3 от страните-участници. Нека най-изпадналите да играят помежду си, ние ще ги чакаме на барж, демонстрирал самочувствие Бойко.

Той дори готвел смяна на Петър Хубчев с Арсен Венгер, тъй като франсето се специализирало по четвъртите места, а с това идвала и надеждата Русия 2018 да се превърне в новото САЩ 1994.

Междувременно от Гърция също търсят начин да участват на Мондиала, макар да не преодоляха групата. Ципрас решил да пусне чара си към леля Меркел с надеждата Германия да направи нов реверанс, като отстъпи мястото си на комшиите ни. От Атина тактично направили препратка към историята, че последния немски щурм на руска територия приключил с крах.

Изрично подчертаваме, че тази новина е шега и няма намерение да обиди никого.

Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във фейсбук! ?

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано