Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (25 юни – 01 юли 2018)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 25 юни – 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Везни новата седмица вещае за вас различни събития свързани с пътуване. За някои от вас това може да бъде свързано с лятната почивка, за други да е преместване по местоживеене или гостуване на роднини. Ако сте в процес на търсене на работа, сега може да възникне предложение, което ще изиска преместване в друг град или държава.
Като цяло тази седмица ще бъде наситена с важни събития и емоционални преживявания, затова се постарайте да си осигурявате достатъчно почивка и пълноценно хранене, пише astro.velida.net.
Постарайте се да се възползвате максимално от всяка нова възможност, чиято поява предстои през тази седмица.
В личен план също ще имате повод за радост или удовлетворение, като това може да касае вашия любовен или семеен живот.
Във финансов план ви предстои да уреждате документ, договор или да получите пари чрез такива. Това ще бъде благоприятна седмица за финансови и банкови действия.
Жените Везни ще имат повече или по-важни ангажименти свързани с деца.
Мъжете ще се наложи да отделят време за посещение на специално място или друг ангажимент свързан с починал роднина или приятел.

Скорпион Седмичен Хороскоп 25 юни – 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица на развитие или специални преживявания с хора от кръга ви приятели. Сега може да създадете нови познанства с хора от различни краища на света с цел културен обмен, бизнес, политически или спортни прояви, романтична връзка и др.
През седмицата важно влияние върху основните събития в живота ви ще има на мъж, който може да е роднина или човек с високо положение в обществото или в работата ви.
Тази седмица може да имате усещане за загуба на неща, които са били важни за вас или все още имат голямо значение. Но това всъщност е необходимия отлив в живота ви, който трябва да освободи място за новите неща…
През тази седмица избягвайте да се отдавате на вътрешните си страхове или притеснения, защото събитията в живота ви следват една определена линия и тя трябва да се следва, а не да се стопира поради страх или несигурност.
Някои благоприятни промени в живота ви ще могат да бъдат усетени още през тези седем дни, но други ще се нуждаят от по-дълго време за своето развитие.
През седмицата ще ви изненада късмет, който може да докосне личния ви живот, работата ви, финансовата ви ситуация, здраве или нещо друго.
Жените ще преживеят важна среща или събиране, което може да е начало на развитие на един нов житейски план.
Мъжете ще са емоционално нестабилни и това ще създаде проблеми в комуникацията им с хора от семейството или колеги.

Стрелец Седмичен Хороскоп 25 юни – 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще трябва да се държите здраво за чувството си за реализъм и практичност и да не допускате илюзии или излишна самоувереност в действията си. Сега може да бъдете атакувани от чуждо нежелано вмешателство в личния ви живот или сами да предизвикате проблеми поради мнителност, подозрителност и др.
Седмицата няма да бъде лесно и безгрижно време за вас, но причината за това е важността на събитията, които вървят в момента и които трябва да бъдат приемани като такива. Не допускайте прояви на самонадеяност, които могат да предизвикат грешки или други нежелани затруднения.
Във финансов план ще се преживеят няколко важни или интересни моменти, които ще ви дадат по-голяма яснота за финансовата ви стабилност (или нестабилност) в близките месеци. Сега обаче поне ще имате възможност з апо-добри доходи или за по-добро планиране на разходите си.
Любовният ви живот може да бъде много интересен и да ви зареди с положителни емоции, ако сте готови да се наслаждавате на това, което живота ще ви даде през тези седем дни. Опитате ли се да променяте или нагаждате хора или събития, противопоставянето може да бъде чест проблем в отношенията ви.
Жените Стрелец ще имат повече семейни ангажименти, които няма да могат (а и не трябва) да бъдат отлагани.
Мъжете ще очакват важни новини, документи, договор, обсъждане на предложение или други подобни важни събития.

Козирог Седмичен Хороскоп 25 юни – 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица по-скоро ще имате големи очаквания за различни събития, които да следвате, отколкото вие самите да се захванете да провокирате или реализирате такива. Ще сте склонни повече да бъдете свидетели на събитията, отколкото участници в тях.
Присъствието или действията на жена ще провокират важни събития или решения в живота ви. Едва ли всичко това ще е желано от вас, но ако проявите търпение ще разберете, че дори трудните неща в живота ви имат смисъл и значение.
Растежа на една личност, трупането на знания и опит няма ограничение във възраст или пол.
Среща или покана за събиране свързано с момче или млад мъж може да създаде настроение или приятни преживявания.
Би било добре да знаете още в началото, че тази седмица не вещае бързи успехи за вас. Дори може да имате усещане, че нещата вървят назад в живота ви, което определено ще е измамно усещане. Бавното развитие на някои събития е свързано с изчакване появата на онези елементи или хора, които ще спомогнат за вашия успех.
През седмицата могат да ви зарадват постъпления на пари от работа или чрез други отношения, които имате с хора около вас.
Седмицата ще бъде благоприятна за придобивка, покупка или други материални действия за вас или за дома, в който живеете (който притежавате).
Жените Козирог ще вземат важно решение или ще стартират важен проект (идея).
Мъжете могат да бъдат врагове на самите себе си, ако не омекотят трудните характеристики на собствения си зодиакален знак.

Водолей Седмичен Хороскоп 25 юни – 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще сте склонни към по-голяма концентрация и решителност за разрешаване на неприятностите в живота си. Ако това има връзка с хора, които ви създават напрежение, ще сте готови за раздяла с тях.
През седмицата ще се ангажирате със събитие свързано с момиче или млада жена, като ще се постараете да дадете най-доброто от себе си (разбира се, не само финансово).
По-важното е, че тази седмица вещае за вас различни събития, които ще ви помогнат да изградите по-ясно своите планове за селдващите седмици и месеци. Ще отпаднат (вероятно от само себе си) някои пречки, затруднения или притеснения.
Изненадите тази седмица ще са в повече, но пък така ще направят дните ви много по-многоцветни и емоционални. Не бива във всяко едно такова събитие да се търси причина (особено ако става дума за нещо негативно според вас).
Седмицата ще бъде много добра за работата и за професионалното ви развитие. Неочакваните събития там в един момент ще ви донесат някаква изгода или полза.
Жените Водолей ще бъде добре да обърнат повече внимание на здравето си, на изоставени медицински или зъболекарски процедури и др.
Мъжете ще са по-изнервени, нетърпеливи, раздразнителни, което ще е предпоставка за трудни отношения в дома и на работното място.

Риби Седмичен Хороскоп 25 юни – 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Риби пред вас е седмица, която ще ви срещне със странни или трудни за разбиране хора. Опита, който ще получите от общуването си стях обаче ще с еокаже много полезен и нужен за бъдещето ви развитие.
Неприятностите тази седмица не бива да се приемат като лична обида от страна на хора, които ще са в тяхната основа. Вина за тяхното възникване ще имате и вие. Сега обаче няма да имате неразрешим проблем или ситуация, затова запретнете ръкави и действайте.
Млада жена или момиче ще бъде повод за семейно или приятелско събиране: раждане на момиче, рожден ден, имен ден, успешна изява и др.
Като цяло тази седмица вещае повече срещи и събирания с хора, които са ваши роднини, приятели или съмишленници.
Вероятно точно тази седмица ще ви се наложи да направите няколко важни посещения в държавна, банкова, съдебна или друга институция.
Моментите на тъга или несигурност ще отшумят бързо. Такива настроения няма да ви помогнат много и хубавото е, че вие сте наясно с това.
Жените Риби да избягват опити за манипулация или разпространяване на нвеярна информация и клюки.
Мъжете ще преживеят една стресова ситуация, които ще има за цел да им покаже грешки в тяхното поведение, начина на работа или общуване.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК!

Извън спорта

Последните думи на Любомир от Ботевград, преди да заколи жена си Камелия

Публикувано

на

„Голяма беля направих. Тичай при баба ти и при дядо ти“. Това казал Любомир Аяров на 14-годишната си дъщеря, с която се засякъл във входа на жилището им в Ботевград непосредствено след убийството, пише „Телеграф“. Точно 8 минути по-късно 42-годишният мъж се гръмнал в главата с ловната си пушка „Байкал“. Момиченцето пък изтичало до ателието на майка си Камелия и я заварило да лежи мъртва на паважа.  Убийството беше извършено в 17:24 часа във вторник. Свидетели обаче разказаха, че скандалът между Камелия и Любомир се разиграл още в ателието й. Двамата се разделили преди 2-3 дни, но мъжът отишъл да се доизясняват. Скарали се, а той наръгал шивачката в корема и сърцето. После двамата изскочили навън, Аяров й крещял: „К**во, ти бял ден няма да видиш!“, след което я наръгал в хълбока, метнал се на колата и избягал. След секунди 37-годишната жена издъхнала. Любомир се отправил към жилището им което се намирало само на няколко завоя от ателието. Разминал се с дъщеря си във входа, влязъл в апартамента и се гръмнал в главата. Убийството е станало заради ревност. Любомир разбрал, че жена му Камелия има дългогодишна връзка с друг мъж, в когото даже била влюбена. При тази информация той превъртял и в момент на афект решил да сложи край на живота на любимата си. Със самоубийството си той остави двете им деца сираци – момченце на 9 години и момиче на 14.

Прочети повече

Извън спорта

Дарина Павлова заби най-красивия младеж на света! (СНИМКА)

Публикувано

на

Мадам Мулти Дарина Павлова пак удари кьоравото с един от най-красивите мъже в света, пише „Галерия“.

Перуанският модел и тенисист Дуилио Вайебуона, който ще участва в български сериал, се оказа протеже на Веселата вдовица.

По информация на „Галерия“, именно Дарина Павлова е лансирала красавеца на родна земя. Двамата се запознават покрай пиара на бизнесдамата Сандро Рубини, разкриват наши източници.

По време на едно от пътуванията на Дарина в Италия, където по това време Дуилио имал ангажимент, Рубини ги сватосва, а Павлова остава очарована от младото „агънце“. Малко по-късно Вайебуона е избран за един от 15-те най-красиви мъже в света на конкурса в Манила, а тези дни стана ясно, че ще участва в роден сериал.

По думите му, бил поканен след интервю за българска медия. Всъщност, да получи ролята се погрижила самата Павлова, която смятала, че Дуилио има актьорски талант.

Дарина е давала летящ старт на не едно или две свои гаджета, макар връзките й да не траят дълго.

Прочети повече

Извън спорта

Топ обява за работа! Колко взима стриптийзьорката на морето това лято за 4 часа всяка вечер?

Публикувано

на

Сезонна работа за красиви момичета предлагат вече нощните барове по морето. По 3000 лева заплата на месец може да изкарат желаещите дами да танцуват пред зажаднелите погледи на наши и чужди туристи близо до плажа. Трудов договор, осигуровки и квартира в хотел са част от обявите за заетост.

Работното време е 4 часа всяка вечер, но при договаряне с колежките, може да се получат почивни дни в края или в началото на седмицата, пише в. „Монитор“.

Желаещите да се трудят по Черноморието обаче не са много и с всяка година намаляват, жалват се работодателите. Затова се търсят и еротични танцьорки без опит, като им се обещава „обучение“. Въпреки това за сезона нашите работници от женски пол с подобни качества се насочват към круизи или Кипър, където изкарват двойно, разказват работодатели, търсещи персонал по морето.

Добре заплатена е работата на бармани и сервитьори, но извън големите хотелски комплекси. Задължителни са познания по алкохолните напитки и табиети за обслужване. Най-малко пари се получават в комплексите с ол инклузив обслужване, става ясно и от обявите. Хотелиери разказват, че трудно задържат хора със стаж, но се опитват с възможностите за развитие и израстване във водещи хотелски вериги, от които са част местата им за настаняване. Извън тях сръчен и бърз персонал за бар или ресторант с два езика може да изкарва до 2500 лева с бакшиши, с до два почивни дни в седмицата.

Работата в кухня на едно от оборотните заведения в Синеморец като помощен персонал може да осигури доход от 1000 лева чисто на месец. Търсените качества са бързина и сръчност, а опитът е задължителен за позицията на мияч в ресторант.

По 25 кинта ще изкарват продавачите на фрешове, за надника трябва да се откажат задължително от вредни навици като тютюнопушенето, желае в свои обяви в интернет търговец на напитки от плодове и зеленчуци. Дискриминация има в доста от афишите в нета, търсят се основно млади служители, като за позициите няма събота, няма неделя, а езикът на Шекспир трябва да се владее отлично.

От качествата на продавача зависи заплащането на работника при продажба на кукуруз и сладолед на плажа. При работата на количка за царевица на пара се обещава твърд надник и процент на оборота или около 30-35 лева на ден.

По-малко пари ще изкарват администраторите в хотели дневна или нощна смяна, но на хладно и по-спокойно място. Тук заплатата за месец е от 650 до 900 лева. По-ниското заплащане е в семейните хотели на север, но колкото по-близо до лудуващите цяла нощ английски туристи се работи, толкова повече пари се изкарват.

Прочети повече

Избрано