Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (25 юни – 01 юли 2018)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 25 юни – 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Везни новата седмица вещае за вас различни събития свързани с пътуване. За някои от вас това може да бъде свързано с лятната почивка, за други да е преместване по местоживеене или гостуване на роднини. Ако сте в процес на търсене на работа, сега може да възникне предложение, което ще изиска преместване в друг град или държава.
Като цяло тази седмица ще бъде наситена с важни събития и емоционални преживявания, затова се постарайте да си осигурявате достатъчно почивка и пълноценно хранене, пише astro.velida.net.
Постарайте се да се възползвате максимално от всяка нова възможност, чиято поява предстои през тази седмица.
В личен план също ще имате повод за радост или удовлетворение, като това може да касае вашия любовен или семеен живот.
Във финансов план ви предстои да уреждате документ, договор или да получите пари чрез такива. Това ще бъде благоприятна седмица за финансови и банкови действия.
Жените Везни ще имат повече или по-важни ангажименти свързани с деца.
Мъжете ще се наложи да отделят време за посещение на специално място или друг ангажимент свързан с починал роднина или приятел.

Скорпион Седмичен Хороскоп 25 юни – 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица на развитие или специални преживявания с хора от кръга ви приятели. Сега може да създадете нови познанства с хора от различни краища на света с цел културен обмен, бизнес, политически или спортни прояви, романтична връзка и др.
През седмицата важно влияние върху основните събития в живота ви ще има на мъж, който може да е роднина или човек с високо положение в обществото или в работата ви.
Тази седмица може да имате усещане за загуба на неща, които са били важни за вас или все още имат голямо значение. Но това всъщност е необходимия отлив в живота ви, който трябва да освободи място за новите неща…
През тази седмица избягвайте да се отдавате на вътрешните си страхове или притеснения, защото събитията в живота ви следват една определена линия и тя трябва да се следва, а не да се стопира поради страх или несигурност.
Някои благоприятни промени в живота ви ще могат да бъдат усетени още през тези седем дни, но други ще се нуждаят от по-дълго време за своето развитие.
През седмицата ще ви изненада късмет, който може да докосне личния ви живот, работата ви, финансовата ви ситуация, здраве или нещо друго.
Жените ще преживеят важна среща или събиране, което може да е начало на развитие на един нов житейски план.
Мъжете ще са емоционално нестабилни и това ще създаде проблеми в комуникацията им с хора от семейството или колеги.

Стрелец Седмичен Хороскоп 25 юни – 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще трябва да се държите здраво за чувството си за реализъм и практичност и да не допускате илюзии или излишна самоувереност в действията си. Сега може да бъдете атакувани от чуждо нежелано вмешателство в личния ви живот или сами да предизвикате проблеми поради мнителност, подозрителност и др.
Седмицата няма да бъде лесно и безгрижно време за вас, но причината за това е важността на събитията, които вървят в момента и които трябва да бъдат приемани като такива. Не допускайте прояви на самонадеяност, които могат да предизвикат грешки или други нежелани затруднения.
Във финансов план ще се преживеят няколко важни или интересни моменти, които ще ви дадат по-голяма яснота за финансовата ви стабилност (или нестабилност) в близките месеци. Сега обаче поне ще имате възможност з апо-добри доходи или за по-добро планиране на разходите си.
Любовният ви живот може да бъде много интересен и да ви зареди с положителни емоции, ако сте готови да се наслаждавате на това, което живота ще ви даде през тези седем дни. Опитате ли се да променяте или нагаждате хора или събития, противопоставянето може да бъде чест проблем в отношенията ви.
Жените Стрелец ще имат повече семейни ангажименти, които няма да могат (а и не трябва) да бъдат отлагани.
Мъжете ще очакват важни новини, документи, договор, обсъждане на предложение или други подобни важни събития.

Козирог Седмичен Хороскоп 25 юни – 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица по-скоро ще имате големи очаквания за различни събития, които да следвате, отколкото вие самите да се захванете да провокирате или реализирате такива. Ще сте склонни повече да бъдете свидетели на събитията, отколкото участници в тях.
Присъствието или действията на жена ще провокират важни събития или решения в живота ви. Едва ли всичко това ще е желано от вас, но ако проявите търпение ще разберете, че дори трудните неща в живота ви имат смисъл и значение.
Растежа на една личност, трупането на знания и опит няма ограничение във възраст или пол.
Среща или покана за събиране свързано с момче или млад мъж може да създаде настроение или приятни преживявания.
Би било добре да знаете още в началото, че тази седмица не вещае бързи успехи за вас. Дори може да имате усещане, че нещата вървят назад в живота ви, което определено ще е измамно усещане. Бавното развитие на някои събития е свързано с изчакване появата на онези елементи или хора, които ще спомогнат за вашия успех.
През седмицата могат да ви зарадват постъпления на пари от работа или чрез други отношения, които имате с хора около вас.
Седмицата ще бъде благоприятна за придобивка, покупка или други материални действия за вас или за дома, в който живеете (който притежавате).
Жените Козирог ще вземат важно решение или ще стартират важен проект (идея).
Мъжете могат да бъдат врагове на самите себе си, ако не омекотят трудните характеристики на собствения си зодиакален знак.

Водолей Седмичен Хороскоп 25 юни – 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще сте склонни към по-голяма концентрация и решителност за разрешаване на неприятностите в живота си. Ако това има връзка с хора, които ви създават напрежение, ще сте готови за раздяла с тях.
През седмицата ще се ангажирате със събитие свързано с момиче или млада жена, като ще се постараете да дадете най-доброто от себе си (разбира се, не само финансово).
По-важното е, че тази седмица вещае за вас различни събития, които ще ви помогнат да изградите по-ясно своите планове за селдващите седмици и месеци. Ще отпаднат (вероятно от само себе си) някои пречки, затруднения или притеснения.
Изненадите тази седмица ще са в повече, но пък така ще направят дните ви много по-многоцветни и емоционални. Не бива във всяко едно такова събитие да се търси причина (особено ако става дума за нещо негативно според вас).
Седмицата ще бъде много добра за работата и за професионалното ви развитие. Неочакваните събития там в един момент ще ви донесат някаква изгода или полза.
Жените Водолей ще бъде добре да обърнат повече внимание на здравето си, на изоставени медицински или зъболекарски процедури и др.
Мъжете ще са по-изнервени, нетърпеливи, раздразнителни, което ще е предпоставка за трудни отношения в дома и на работното място.

Риби Седмичен Хороскоп 25 юни – 1 юли 2018

Ако сте родени под знака на Риби пред вас е седмица, която ще ви срещне със странни или трудни за разбиране хора. Опита, който ще получите от общуването си стях обаче ще с еокаже много полезен и нужен за бъдещето ви развитие.
Неприятностите тази седмица не бива да се приемат като лична обида от страна на хора, които ще са в тяхната основа. Вина за тяхното възникване ще имате и вие. Сега обаче няма да имате неразрешим проблем или ситуация, затова запретнете ръкави и действайте.
Млада жена или момиче ще бъде повод за семейно или приятелско събиране: раждане на момиче, рожден ден, имен ден, успешна изява и др.
Като цяло тази седмица вещае повече срещи и събирания с хора, които са ваши роднини, приятели или съмишленници.
Вероятно точно тази седмица ще ви се наложи да направите няколко важни посещения в държавна, банкова, съдебна или друга институция.
Моментите на тъга или несигурност ще отшумят бързо. Такива настроения няма да ви помогнат много и хубавото е, че вие сте наясно с това.
Жените Риби да избягват опити за манипулация или разпространяване на нвеярна информация и клюки.
Мъжете ще преживеят една стресова ситуация, които ще има за цел да им покаже грешки в тяхното поведение, начина на работа или общуване.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК!

Извън спорта

Хороскопът за 19 декември 2018, сряда

Публикувано

на

Везни

Колкото и да Ви се иска, да се отнесете със снизхождение към някого, на практика не са Ви останали нито уважение, нито съчувствие към този конкретен човек, пише lamqta.com. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв начин на всички Ваши познати. Предстои Ви приятен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я развали.

Скорпион

Прекрасно ще се справяте с работата си през първата половина на деня, но през втората деловата Ви активност рязко ще спадне. Планирайте деня си в съответствие с това, без да отлагате важните задачи. Вечерта няма да се чувствате зле, ако останете да си почивате у дома, сред привичната комфортна обстановка. Не бъдете прекалено подозрителни към близките си хора: днес сте склонни, ако не от всяка дреболия да правите трагедия, то поне драма. В обещанията си също бъдете предпазливи – склонни сте да внушавате напразни надежди на хора, които са Ви съвършено безразлични.

Стрелец

Не мислете прекалено за това, как околните възприемат Вашия любим човек. . Така или иначе нито ще отгатнете чувствата му, нито ще разберете мислите му, но с гаранция може да развалите своето настроение. Опитайте се да си зададете въпроса какво чувствате самите Вие.

Козирог

Може да разчитате на подкрепата на своите близки, която до голяма степен ще облекчи този и без това не лек ден. Ще възникнат не малко проблеми, но всички те може да бъдат решени само в случай, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено положение. Ако скривате това, никой дори няма и да се досети, че имате нужда от помощ. Въобще през този ден може и трябва да говорите с близките за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете не само добри думи, но и полезни съвети, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите преживявания с добре настроени слушатели.

Водолей

Помогнете на своя любим човек в неговите работи, дори и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не трябва да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови задължения. Само че ако изведнъж узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а сега вероятността за това е твърде голяма), трябва незабавно да му я съобщите. Ще Ви бъдат благодарни.

Риби

Определете своите приоритети и строго се придържайте към тях. Възможно е някой на работата, в компанията или в къщи, да претендира за Вашето свободно време, за Вашите желания, или да изпитва Вашето търпение. У Вас може да възникне изкушение да отговорите със съгласие и да изчакате, за да видите какво ще стане, но и не се страхувайте да се откажете, ако това е нужно. Помнете, че нерешителността няма да помогне да постигнете поставените цели.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ВИЖТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Агенция Пътна инфраструктура с важно предупреждение за шофьорите

Публикувано

на

Шофьорите да се въздържат от пътуване по автомагистрала „Струма“ в участъка София – Благоевград, съветва АПИ. Причината е обилният снеговалеж. 

В отсечката е ограничено движението на тежкотоварни МПС над 12 т поради снегопочистване.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища.

Прочети повече

Извън спорта

🔞 Кой е най-гледаният вид розови филми за 2018 из специализираните сайтове?

Публикувано

на

Най-търсено из специализираните за това сайтове през 2018-а година е порното с лесбийки. Освен това то е гледано повече от жени, отколкото от мъже. Това показва класация на сайтовете Pornhub и YouPorn, които имат общо близо 40 милиона потребители. Според тези сайтове, 30% от аудиторията на които е от жени, 51% от тях са по-склонни да гледат порно между лесбийки, отколкото друго. По думите на Лори Бетито, жените търсят порно с лесбийки, защото обичат да гледат какво правят те, възбуждат се и могат да откраднат идея за нещо ново, което не са опитвали до момента. От друга страна порното с лесбийки за мъжете се нарежда едва на шесто място за единия сайт, както и на десето в другия. Има няколко фактора, които оказват влияние на предпочитанията на мъжете и жените, харесващи и гледащи порно, коментира Тимари Шмит. Той обяснява, че чрез филмите те искат да натрупат опит, който нямат. Проучване за порнографията, публикувано от изследователката на сексуалността Луси Невил през 2016 г., констатира, че жените стават все по-недоволни от хетеросексуалното съдържание за възрастни поради „невидимостта на женското удоволствие“ и факта, че ги канят да видят сексуалните действия от гледна точка на „мъжа“. Статистиката показва, че след интереса на жените, се забелязва покачване на влечението на гледане на порно с лесбийки от страна на мъжете, пише tialoto.bg. По данни от Pornhub, при дамите интересът е скочил със 167%, а при представителите на силния пол – с цели 200%. От друга страна жените, които гледат порно между гейове, са 30% от аудиторията на сайтовете./БЛИЦ

Прочети повече

Избрано