Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луди клипове

Когато се напиеш и си денсиш с… коня (ВИДЕО)

Публикувано

на

Българин от ромски произход стана хит във фейсбук, след като си позволи да „потанцува“ със своя кон, който бе вкаран в хола на жилището. Мъжът се порадва на животното, докато от стаята гърмяха поп-фолк звуци. След като конят направи сякаш съзнателно с крак няколко движения в ритъм с музиката за душата, ромът го изведе от стаята.

„Само му вижте френд листа, сигурно има още по-забавни“ гласеше един от популярните коментари в десетките групи и стени, където бе споделен публичният пост.

Без майтап

Честит първи сняг! Ето къде вече могат да се похвалят със скромна бяла покривка (ВИДЕО)

Публикувано

на

Първият сняг в България за сезона вече е факт! Снежко падна в подножиието на старопланинския вр. Ботев. Това става ясно от лайв камерата на заслон „Ботев“, който се намира малко над 2000 м. надморска височина.

Уеб камера от заслон Ботев близо до връх Ботев в Стара планина. Заслонът е на един етаж и представлява каменна, електрифицирана и водоснабденa сграда. Има три стаи, предверие и санитарен възел. Общия капацитет на заслона е 35 места. Отоплява се на печки на твърдо гориво. Заслонът е изцяло реновиран и обзаведен и може да се използва целогодишно. Има обслужващ персонал и се предлагат храна и напитки.

Можете да гледате видео на живо ТУК

 

Прочети повече

Изцепки

🔞 Мегаскандал: изловиха капитана на Спартак (М) с проститутка! (ВИДЕО)

Публикувано

на

Капитанът на Спартак (М) Денис Глушаков бе изловен от съпругата си Дария с гола жена в сауната. Не само, че бясната жена хванала футболиста „в действие“, но дори направила клипче, с което да го унижи в интернет пространството.

преживявав трудни дни. Не стига, че беше изваден от състава, защото си бе позволил да „лайкне” комично видео, пресъздадено от руски артист и осмиващо треньора му Масимо Карера, но после пострада и в интимен план.

„Вижте го, вижте, го това е капитанът на Спартак Москва със своята проститутка”, крещеше в краткото клипче побеснялата майка на две деца Дария.

Тя впоследствие разказа и какво друго е видяла, но не е успяла да филмира в сауната: „Тя беше седнала в скута му чисто гола. Той само беше преметнал кърпа през кръста. На масата имаше  вино, наргиле и плодове”, сподели Дария.

Дария и Денис са в процес на развод и продължават да се злепоставят взаимно.

 

Прочети повече

Луди клипове

Старо, но златно: най-идиотският автогол на вратар в историята на футбола (ВИДЕО)

Публикувано

на

„Героят“ е Томислав Пиплица, който вдига на крака феновете на Борусия (М), след като праща с глава топката в мрежата на своя Енерги (Котбус).

Прочети повече

Избрано