Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

Христо Стоичков подхвана стар познайник-съдия: Един помияр. Този човек е прокълнат до последния си ден

Публикувано

на

„Много псувни са отнесли съдиите. Най-вече Жоел Киню. Той винаги ще остане в историята на световния футбол. Един помияр.

За мен той е помияр. Защото се подигра с една нация, подигра се с един отбор, подигра се с един треньор, подигра се с всички фенове, които бяха на стадиона. Не може, когато 24 години не са играли финал Бразилия и Италия, и полуфинал да играят България – Италия, да го сложиш него да ръководи. При положение, че преди това на един петел му скъсаха главата на „Парк де Пренс“. Този човек е прокълнат до последния си ден. Това каза Христо Стоичков в първия епизод на „Бездомното шоу на Башар Рахал“ по БиТиВи.

„Той казва, че трябвало да вземе светкавични решения. Абе, тъпак, като си на 40 метра от ситуацията, най-близкият е страничният. Този, който е по-близо, вижда по-добре. Няма ситуация при играта с ръка, която да ме убеди, че няма дузпа. Имаше умишлено действие. Вторият наказателен удар, който този гамен не отсъди, беше в 90-ата минута. Тогава Антонио Бенариво прави най-грубото нарушение в мача срещу Данчо Лечков. И после този ми се обяснява след толкова време. Да си живее по камъните, където се е снимал, и да си търси охлюви“, още се ядосва Стоичков.

 

Избрано