Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Погрижете се за себе си: 4-те зодии с най-голям шанс да умрат в самота!

Публикувано

на

Ако не успеят да намерят някой, който да им подхожда идеално, тези пет зодиакални знака вероятно ще останат самотни в живота и последните си дни ще прекарат сами!

 Водолей

Водолеят е знак на зодиака, с който е много трудно да се  срещат останалите. Неспособността им да се сдържат и да изразяват емоциите си, пречи на партньорите им да се наслаждават на тяхната компания. Водолеите винаги сдържат емоциите си и това може да стане досадно за другите, които ще се опитва да усетят някаква емоция в  тях! Те предпочитат свободата, а не дългосрочни отношения с един и същ човек.

Разбира се, това може да се дължи и на факта, че те не получават достатъчно внимание, затова  предпочитат да общуват с повече хора.

В допълнение, Водолей има много високи стандарти.

Водолеят избира своите партньори с повишено внимание и в съответствие със строгите си стандарти. Въпреки, че ако трябва да сме честни, ако сте в състояние да спечелите тяхното доверие, ще получите повече любов, отколкото от който и да било друг.

Козирог

Козирозите е трудно да бъдат впечатлени, на първата среща те могат да ви се сторят безразлични към вас. Това ще продължи, докато те ви изучат добре, но разбира се, това е  доста неприятно за другите. Партньорите на Козирога често са егоцентрични, твърде независими.

Козирозите първо се грижат за себе си, когато признават, че грешат и  в отношенията това може да се окаже огромен проблем –  ако вашият партньор е винаги прав, и никога не ви дава възможност да изразите мнение или да направите нещо по свой начин. Не много хора могат да останат с прекалено критичния Козирог и като резултат той най-вероятно ще се окаже сам.

Козирогът, както и Водолей, винаги  трудно признава, че има чувства към партньора си. Ако обаче  намерите общ език с него,  ще се сдобиете с  надежден и верен партньор, който ще си струва тази жертва!

Дева

Девите са опекуни на всички знаци на зодиака. Те винаги са готови да помогнат и се наслаждават на това.  Вярно е обаче и друго –  Девата е толкова чувствителна, че партньорите, които са до нея, могат да се почувстват потиснато и некомфортно.

Подобно на Козирог и Водолей, Девите също са перфекционисти. Те поддържат много високи стандарти за себе си и за развитието на своите партньори, а това може да е причина за разрушаването на връзката. Девата има натрапчива нужда от чистота и ред, тя  няма да търпи несигурността на партньора си. Това я  прави малко луда.

Никой няма да иска постоянно да се самонаблюдава и да се поддържа в безупречен вид, само за да не го упреква Девата. Но  заедно с всичко това, Дева много обича да се грижи за хората, към които е привързана и обича.

Овен

Известно е, че Овните са  много импулсивни хора, и макар че тази черта им помага в живота, тя  определено им пречи в отношенията. Техните партньори никога не знаят какво да очакват за тях. Овенът е много нетърпелив и няма да си губи времето за хора, които нямат свои цели или планове.

източник: еnergetika-bg.com

Извън спорта

На хората от тази зодия им се получава всичко!

Публикувано

на

Винаги сме се чудили защо на някои хора животът върви като по вода, а други все се мъчат да изплуват на повърхността. Истината е, че някои хора са родени с повече късмет от други и каквото и да правят, все си вървят ръка за ръка с него, пише actualno.bg.

Една е златната зодия, кято успява във всичко и няма нещо, което да не се получава с лекота – ВОДОЛЕЙ!

Това е зодията, която може да преобърне света и да постигне всичко, което е невъзможно за другите. Трудно се спъва от неприятности по пътя и знае как да се справи с всяко едно от тях.

И не е вярно, че късметът е единственият фактор, истината е, че тази зодия има сили като за 3 други и се бори до последно.

Любовта е като подарък.

Почти няма представител на тази зодия, която рано или късно открива любов като на кино – с всичките й романтични елементи и истински преживявания.

Животът на Водолеите е изпълнен с пъстри нюанси и те са художниците, които избират как да ги съчетаят, за да нарисуват сами картината на живота си.

Прочети повече

Извън спорта

Обадете се на персонала на магазина, ако видите нещо подобно на бананите и в никакъв случай не ги купувайте!

Публикувано

на

Изберете банани с дълга дръжка и матова кора, по-гладка, а не с белези. Не е препоръчително да си купите банани със зеленикава кора, тъй като не усвояват добре. Във всеки случай не пазят плода в хладилника, студът е много лошо за тях.

За да не почерняват бананите, увийте дръжките им с фолио.

Обърнете внимание! Ако вие забележите странни черни петна и бели петна по бананите, в никакъв случай, не ги купувайте! Може би са се превърнали в дом на опасни насекоми, например, бразилския скитащ паяк. Срещат се рядко, но са изключително отровни. Има случаи на отравяне на плодове, в които са живели отровни насекоми.

източник: zajenata.bg

Прочети повече

Извън спорта

Невероятната история на математика, печелил 14 пъти тото джакпот (ВИДЕО)

Публикувано

на

През 1990-те години румънският математик и икономист Стефан Maндeл намери начин да надхитри лотарията на Румъния, Австралия, Великобритания и САЩ. Той привлече хиляди хора, спечели няколко джакпота, а след това стана отшелник. Неговата история публикуваха Тhе Нuѕtlе. „Алгоритъмът за подбор на числата“ В края на 1960-те младият икономист търси начин да свърже двата края. Неговата заплата в Румъния е около $88 и с тези пари той не може да изхрани жена си и двете си деца.

Подобно на много други, Maндeл решава да спечели от тотото. Той в продължение на няколко години в най-големи подробности изучава и изследва теорията на вероятността и в крайна сметка разработва алгоритъм за подбор на числата, който нарича „комбинаторна кондензация“. Математикът заявява, че може съвсем точно да предскаже 5 от 6-те печеливши числа. Този алгоритъм намалява броят на потенциално печелившите комбинации от милиони до около хиляда. Заедно с приятелите си той попълва комбинациите и чака тегленето на тиража. В крайна сметка математикът печели 78 783 румънски леи или около $19,3 хиляди. След като покрива всичките си разходи и дава дяловете на приятелите си, участвали в комбинацията, му остават около $4000. Това е достатъчно, за да се подкупят чиновниците и той бяга от Румъния.

Тото синдикатът Maндeл се настанява в Австралия. Там се сеща, ĸaĸ може да спечели местния джакпот. Решението е съвсем лесно: трябва да се попълнят фишовете с всички комбинации. В австралийското тото печели комбинацията от шест числа от 1 до 54 или играта 6 от 54. Позволено е фишовете да се попълват или разпечатват вкъщи, а после да се заплатят в някой тото пункт. През тези години, ако се закупи само по един билет за всяка възможна комбинация, то голямата награда със сигурност ще бъде спечелена, а печалбата в крайна сметка ще бъде една много прилична сума, дори и след като се приспаднат всички разходи. За една-две години той успява да убеди стотина души да обединят парите си и да образуват тото — синдикат. Maндeл автоматизира разпечатването на фишовете. Поставя множество компютри и принтери в една стая и организира разпечатването на фишовете с необходимите комбинации. „Синдикатът“ търпеливо изчакал, когато джакпотът значително превиши общата цена на всички комбинации и след това разпечатва фишовете. Taĸa нареченият синдикат спечелва 12 тото игри с джакпоти в различни региони на Австралия и Великобритания.

Многократните, при това големи печалби, привличат вниманието на австралийските власти. В началото те забраняват да бъдат приемани разпечатани на принтер фишове, а след това и пускането на много фишове от един и същ човек. Един тон печеливши фишове Maндeл намира хора със сходни идеи и в САЩ и решава да спечели големия джакпот на Вирджиния. Там трябва да се избират числа от 1 до 44. „Само“ 7 055 052 комбинации. Математикът създава тръст, в който над 2500 души инвестират по $3000. Така той събира над $9 милиона. В голям склад в Мелбърн инсталира 30 компютъра и 12 лазерни принтера. Maндeл наема 16 души, които печатат 7-метровите листове с фишове, на които са отбелязани всички комбинации. Всичко това отнема 3 месеца. След това този тон хартия е изпратен в САЩ, като транспортът струва $60 000.

На 12 февруари 1992 година джакпотът във Вирджиния, където както на много други места тази тото игра се нарича лотария, достига $27 милиона. Специално избраният координатор в САЩ организира екип от 25 куриера. Само за два дни, предварително разпечатаните всички комбинации на тото играта са пуснати в 125 тото пункта. Но един от тях не успява да обработи всички билети. В крайна сметка са пуснати 78% от всички възможни комбинации. Тегленето на тиража е на 18 февруари и изтеглената комбинация е сред регистрираните фишове. Екипът на Maндeл печели $27 милиона, както и допълнителни бонуси в размер на $900 хиляди.

Actualno.com

Прочети повече

Избрано