Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Погрижете се за себе си: 4-те зодии с най-голям шанс да умрат в самота!

Публикувано

на

Ако не успеят да намерят някой, който да им подхожда идеално, тези пет зодиакални знака вероятно ще останат самотни в живота и последните си дни ще прекарат сами!

 Водолей

Водолеят е знак на зодиака, с който е много трудно да се  срещат останалите. Неспособността им да се сдържат и да изразяват емоциите си, пречи на партньорите им да се наслаждават на тяхната компания. Водолеите винаги сдържат емоциите си и това може да стане досадно за другите, които ще се опитва да усетят някаква емоция в  тях! Те предпочитат свободата, а не дългосрочни отношения с един и същ човек.

Разбира се, това може да се дължи и на факта, че те не получават достатъчно внимание, затова  предпочитат да общуват с повече хора.

В допълнение, Водолей има много високи стандарти.

Водолеят избира своите партньори с повишено внимание и в съответствие със строгите си стандарти. Въпреки, че ако трябва да сме честни, ако сте в състояние да спечелите тяхното доверие, ще получите повече любов, отколкото от който и да било друг.

Козирог

Козирозите е трудно да бъдат впечатлени, на първата среща те могат да ви се сторят безразлични към вас. Това ще продължи, докато те ви изучат добре, но разбира се, това е  доста неприятно за другите. Партньорите на Козирога често са егоцентрични, твърде независими.

Козирозите първо се грижат за себе си, когато признават, че грешат и  в отношенията това може да се окаже огромен проблем –  ако вашият партньор е винаги прав, и никога не ви дава възможност да изразите мнение или да направите нещо по свой начин. Не много хора могат да останат с прекалено критичния Козирог и като резултат той най-вероятно ще се окаже сам.

Козирогът, както и Водолей, винаги  трудно признава, че има чувства към партньора си. Ако обаче  намерите общ език с него,  ще се сдобиете с  надежден и верен партньор, който ще си струва тази жертва!

Дева

Девите са опекуни на всички знаци на зодиака. Те винаги са готови да помогнат и се наслаждават на това.  Вярно е обаче и друго –  Девата е толкова чувствителна, че партньорите, които са до нея, могат да се почувстват потиснато и некомфортно.

Подобно на Козирог и Водолей, Девите също са перфекционисти. Те поддържат много високи стандарти за себе си и за развитието на своите партньори, а това може да е причина за разрушаването на връзката. Девата има натрапчива нужда от чистота и ред, тя  няма да търпи несигурността на партньора си. Това я  прави малко луда.

Никой няма да иска постоянно да се самонаблюдава и да се поддържа в безупречен вид, само за да не го упреква Девата. Но  заедно с всичко това, Дева много обича да се грижи за хората, към които е привързана и обича.

Овен

Известно е, че Овните са  много импулсивни хора, и макар че тази черта им помага в живота, тя  определено им пречи в отношенията. Техните партньори никога не знаят какво да очакват за тях. Овенът е много нетърпелив и няма да си губи времето за хора, които нямат свои цели или планове.

източник: еnergetika-bg.com

Извън спорта

Мегз разкри пред инстаграм как и кога е загубила девствеността си

Публикувано

на

Популярната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз разкри пред инстаграм как е загубила девствеността си.

“Бях на 17. Мегз не съществуваше. И бях истински влюбена. От онези обсебващи връзки, в които се ревнувате ако друг ви погледне и живеете, за да се целувате след училище”, написа 28-годишната брюнетка.

Прочети повече

Извън спорта

Гореща чалга дива се опънала на „ВИП Брадър“, отказала 150 бона да влезе в Къщата!

Публикувано

на

Тазгодишният сезон на „ВИП брадър“ ще мине без присъствието на представител от попфолк жанра. Досега във всички сезони гледахме чалга звезди, които бяха и най-високо платените. Сега продуцентите отново са готвили под покрива на Къщата да заживее истинска фолк бомба, но преговорите станали тежки и пазарлъците за пари не се понравили на „Брадъра“. Те искали сред ВИП съквартирантите да бъде нашумяла певица, белязана от жестока лична драма, като й предложили хонорар от 150 бона, пише в. „ШОУ“. Тя не за първи път получава покана да се включи в рейтинговото шоу. За първи път обаче се замислила сериозно над предложението. Ядосала се обаче на офертата от 150 хилядарки, тъй като за миналия сезон й предлагали с 50 ластика повече. Изпълнителката на е наясно, че в момента е актуална предвид случките в личния й живот, затова поискала 300 бона хонорар и влизала на драго сърце в най-коментираната къща.

Прочети повече

Извън спорта

На 22 септември имен ден празнуват две мили имена

Публикувано

на

На 22 септември православният календар отбелязва Преподобни Йона. (Йон означава гълъб). Йона е старозаветен пророк от VIII в. пр. Хр., който живял около 800 години преди Христа. Преподобният Иона презвитер живял в Палестина и бил баща на преподобните Теодор и Теофан „Начертани“, които пострадали много заради почитането на светите икони при императорите иконоборци, пише „Блиц„. Йона се отличавал с богобоязливост и добродетелен живот и показвал особено усърдие в страннолюбието и други подвизи на християнското милосърдие. Той се грижел с любов за възпитанието на своите синове. Сам ги обучил у дома си в книжната премъдрост, но повече ги наставлявал в правилата на благочестието. В зряла възраст, като се приближавал към старостта, по Божие изволение свети Йона се лишил от съпругата си и решил да посвети остатъка на дните си на всецяло и съвършено служение на Бога. Той се отдалечил в прославената с подвизите на преподобните си монаси уединена лавра на свети Сава Освещени, където по-рано се подвизавали неговите свети синове. Тук той приел монашеско пострижение и като подражавал на светия, подвижнически живот на монасите в обителта, придобивал още по-голяма богобоязливост и със страх се трудел за спасението си. Такива били съвременните на Йона византийски императори: Лъв V Армянин (813-820), Михаил II Бала (820-829) и Теофил (829-842) Иконоборческата ерес възникнала във Византия в първата половина на VIII в. и продължила до средата на IХ в. (842 г.). Преподобни Йона презвитер починал в първата половина на IХ век. Преподобният непрекъснато пребъдвал в строг пост и усърдни богомислени молитви. Като се молел за себе си, той не забравял и за света, който оставил, като скърбял за него и с пламенна любов към ближните усърдно се молел на Бога за християнското благоустроение, за мир на светата Църква и за благочестие на царете, понеже византийските царе тогава се били отклонили в иконоборческа ерес и смущавали мира в Божията Църква. Прекарвайки такъв добродетелен живот, свети Йона достигнал преклонна старост и със своя богоугоден живот придобил от Бога дар на лекуване. Като достигнал мирно края на дните си, той с радост предал светата си блажена душа на Господа, към Когото винаги пламтял с чиста и гореща любов. Днес своя имен ден празнуват Гълъбин и Гълъбина. Името Гълъбин е славянско и означава „мил като гълъб“.

 

Прочети повече

Избрано