Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Най-трудната за обичане зодия!

Публикувано

на

На някои хора не им е лесно да имат романтични отношения. Някои зодии просто са по-трудни за обичане, отколкото други. Ето и как са класирани:

 

1. Дева

Девите са най-самостоятелният знак в зодиака.

Освен това те подхождат към повечето връзки от една аналитична, почти мениджърска позиция.

Дори да не е нарочно, Девите държат повечето хора на една ръка разстояние, докато не се убедят, че могат да им имат доверие.

Заради всичко това те не са никак лесни за обичане. За да се случи, трябва да свалят гарда и да се отворят към другите, но това не е в природата им.

Когато веднъж го направят, се превръщат в невероятни партньори, но това ще им отнеме време.

2. Скорпион

 

Скорпионите са царе на това да не знаят какво искат.

Те се лашкат като луди между горещо и студено отношение и заради това са изключително трудни за разбиране и за връзка. Скорпионите могат да бъдат изключително изцеждащи партньори, затова те ту са във връзки, ту са сами.

Честно казано, докато не узреят емоционално, те просто не са готови за истински отношения.

 

3. Стрелец

 

Няма знак по-непостоянен и импулсивен от Стрелеца. Донякъде това ги прави много вълнуващи и с тях партньорите им никога няма да скучаят.

Но от друга страна, за тях е почти невъзможно да се установят на едно място.

Те постоянно жадуват следващото предизвикателство, следващата адреналинова тръпка, следващото приключение. Много им е трудно да се успокоят и просто да си живеят.

И това не е много добре, когато става дума за връзка. Те ще са доволни единствено ако открият някого, който не просто ще ги преследва, а ще тича заедно с тях.

 

4. Водолей

 

Водолеите са резервирани и затворени по природа. Изобщо не е в същността им да се отворят и да допуснат хората до себе си.

Много трудно е да разбереш Водолей, който пази дистанция между себе си и останалите.

Те имат нужда от някого, на когото наистина имат доверие и се чувстват комфортно да се покажат уязвими пред него, за да се отпуснат и да си позволят да се влюбят.

 

5. Козирог

 

Козирогът е синоним на практичност, ефективност и тежък труд.

Това ги прави изключително надеждни като колеги или подчинени, но също така означава, че гледат на всяка връзка като на бизнес сделка. Никой не обича да се чувства преценяван според техния вътрешен списък с плюсове и минуси.

Козирозите трябва да се научат да слушат сърцето си толкова, колкото и главата, за да намерят истинска и трайна любов.

 

6. Близнаци

 

Близнаците имат репутация на нерешителни и прекалено емоционални.

Това е вярно до известна степен и може да направи комуникацията с тях трудна. Но също така означава, че обичат с цялото си сърце и се доверяват изцяло на този, когото обичат.

Те нямат резерви и се отдават напълно на партньора си. Да бъдеш обичан толкова много може да е смущаващо. Но заслужават поздравления за това, че не се страхуват да се покажат толкова уязвими.

 

7. Лъв

 

Няма знак така динамичен и завладяващ като Лъва. Лъвовете са изключително независими, уверени и сигурни в себе си.

Затова е важно да разберете, че те никога няма да имат нужда от вас.

Но те са толкова харизматични, че е невъзможно да не се чувствате привлечени от тях. Лъвовете правят всичко да изглежда по-вълнуващо и вълшебно, затова не е чудно, че всички ги обичат.

 

8. Овен

 

Активни, вълнуващи и страстни, Овните превръщат партньора си в центъра на света и искат да бъдат всичко за него – подкрепа, партньор в престъпление, рамо, на което да плаче.

Те жадуват да му дадат всичко, от което има нужда. Кой би устоял на такава любов?

 

9. Телец

 

Няма друг знак, толкова лоялен и стабилен като Телеца. Когато Телците обичат някого, това е задълго.

Те са напълно отдадени и посветени на партньора си. Не оставят нищо на въображението, никакви неизяснени неща.

Всичко е сложено на масата и във всеки един момент сте наясно какво точно изпитват към вас.

Този вид лоялност и отдаденост трудно се намират и не са нещо, което бихте захвърлили с лека ръка.

 

10. Везни

 

Везните искат всички да са доволни и щастливи. Това се отнася за всички хора по света, но най-вече за близките им.

Везните ще направят и невъзможното, за да се уверят, че партньорът им е добре.

Те са изключително лесни за обичане, защото ви дават цялата любов, която едно човешко същество може да даде на друго – и това е достойно за подражание.

 

11. Риби

 

Рибите вероятно имат най-голямото, обичащо, кървящо сърце в зодиака.

Те чувстват много дълбоко, за тях всичко е емоция и нямат проблем да покажат от какво се нуждаят и какво искат от човека до себе си. Рибите слагат всичко на масата и не оставят нищо неизказано.

Ще минат през огън и вода за човека, когото обичат и това е любов, която ще изпитате веднъж в живота си.

 

12. Рак

 

Раците са най-грижовните, най-безусловно обичащите хора в зодиака. Те са изключително опрощаващи и търпеливи.

На тях може да разчитате ден и нощ, независимо за какво става дума. Раците са перфектният пример за истинска любов. Добре би било всички да обичаме по този начин.

 

източник: www.iwoman.bg

Извън спорта

Хороскопът за 25 февруари, понеделник

Публикувано

на

 

Везни

Много ще е трудно за Вашия любим човек да се примири с факта, че не всичко в живота му върви в онова направление, по което би му се искало, нито става точно във вида, по който той го е планирал. Само Вие можете да му помогнете да намери себе си в хаоса на създалата се ситуация, както и да се почувства по-уверен и свободен, пише lamqta.com.

Скорпион

Пътят към сърцето на любимия човек минава през стомаха, независимо от това, дали е мъж или жена. Вкусната храна от любимите ръце е много по-вкусна от само вкусната храна… Освен това тя служи като изключително доказателство за Вашата любов. Затова днес подгответе за Вашата половинка нещо ядивно. Може даже да е и омлет, но да е приготвен от все сърце.

Стрелец

Бъдете внимателни към заобикалящите, и не се стеснявайте да наблюдавате как се изпълняват Вашите разпореждания, поръчения и молби. Голяма е вероятността, за чуждото невнимание и мързел да се наложи да плащате Вие. Не са изключени конфликти и спорове, но някои представители на Вашия зодиакален знак ще успеят да се въздържат от язвителни забележки по адрес на собствените си шефове. Отношенията с близките също се подреждат не най-хармонично. Ще напомнят за себе си отдавнашни разногласия и конфликти, а Вие неочаквано ще станете злопаметни.

Козирог

Днес най-сетне ще разберете, какво искате от своя личен живот като цяло, и от Вашия любим човек в частност. Само не избързвайте да реализирате веднага намисленото! Може би това, което за момента е истина от последна инстанция, още утре ще се оцвети в съвършено други цветове…

Водолей

На Вашия любим човек ще се прииска днес да получи от Вас невъзможното, като за целта ще се опита да положи всички мислими и немислими усилия. Най-забавното ще е, че той няма да разбира, че трябва да направите именно невъзможното, та ще се наложи много дълго да му обяснявате. 

Риби

Днес на Вашия любим човек ще се наложи да прави много от онова, което не би искал да прави. Постарайте се да насочвате неговата активност в нужното Ви русло: може би тази река от жизнена енергия ще поработи малко и на Вашата мелница. Е, макар да е съвсем, съвсем малко…

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 25 февруари, понеделник

Публикувано

на

Овен 

Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина, пише lamqta.com. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени. 

Телец

Днес ще Ви стане тъжно. В живота Ви приключва един много хубав и много важен период. Важното е , тъгата Ви да не сублимира под формата на яд към останалите ( като цяло) и към Вашия любим човек (в частност). Те за нищо не са виновни.А и се постават редом с Вас… 

Близнаци

Проблем от паричен характер ще се изпречи пред Вас и Вашия любим човек през днешния ден. Средствата ще са или прекалено много или прекалено малко за постигане на някоя обща цел и ще се наложи да решавате тази сложна задача заедно. Бъдете внимателно и предпазливо.

Рак

Способността Ви да мислите нестандартно и да намирате успешни решения във всеки момент сега е по-важна от следване на указанията. Само че докато човекът, който раздава задачите е наблизо, не е зле да се преструвате. Но тъй като проектът със своята оригиналност ще се отличава от останалите, Вие ще привлечете огромно количество положително внимание, а тези, които Ви обкръжават, ще бъдат невероятно възприемчиви към Вашата нова грандиозна идея. Колкото по-грандиозна, толкова по-добре!

Лъв

Всичко, което днес Ви каже Вашият любим човек, ще смятате за някаква глупост, и то не винаги с основание. Отгоре на всичко ще бъдете „обзаведени” с променливо настроение. На практика това може сериозно да обиди Вашата половинка и затов а не трябва да се увличате прекалено. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на близък Ваш човек.

Дева

Денят не е лош, но не е лишен от определени трудности. Работата е в това, че днес ще се наложи да си изяснят своите собствени желания, очаквания и страхове, а това не е так лесно за тези, които предпочитат да действат , а не да хабят времето си за мислене. Но тези, които все пак изменят на своите привички, може да очакват щедра награда. Ще се оправят отношенията с хората, разбиране с които не сте успявали да постигнете в течение на доста дълго време. През този ден ще имате шанс да сложите край на конфликтен и напрегнат период в отношенията с любимия човек. 

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Прочети повече

Извън спорта

Горещо: Диляна Попова по зърна на Малдивите! (СНИМКИ)

Публикувано

на

Диляна Попова замина на поредната си екзотична ваканция и в момента събира тен на Малдивите.

Красавицата си пусна няколко кадъра в личния профил в „Инстаграм“, с които успя да накара жените да завиждат за перфектните й форми. На един от тях под тънкия потник се личат зърната й.

37-годишната майка позира в зелен спортен екип до морето. Тя озаглави кадъра „милион нюанса зелено“ и събра десетки лайкове, пише „Телеграф“.

На райските острови Попова не е с бащата на сина си Борил – Асен Блатечки. Моделката и актриса е с още няколко души, един от които е модният фотограф Костадин Кръстев-Коко. Компанията ще съчетае почивката с работата. Диляна ще снима нова фотосесия на Малдивите.

Диляна и Коко не за пръв път пътуват надалеч заедно. Фотографът и моделката са неразделни и навсякъде са в комплект.

Прочети повече

Избрано