Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Най-трудната за обичане зодия!

Публикувано

на

На някои хора не им е лесно да имат романтични отношения. Някои зодии просто са по-трудни за обичане, отколкото други. Ето и как са класирани:

 

1. Дева

Девите са най-самостоятелният знак в зодиака.

Освен това те подхождат към повечето връзки от една аналитична, почти мениджърска позиция.

Дори да не е нарочно, Девите държат повечето хора на една ръка разстояние, докато не се убедят, че могат да им имат доверие.

Заради всичко това те не са никак лесни за обичане. За да се случи, трябва да свалят гарда и да се отворят към другите, но това не е в природата им.

Когато веднъж го направят, се превръщат в невероятни партньори, но това ще им отнеме време.

2. Скорпион

 

Скорпионите са царе на това да не знаят какво искат.

Те се лашкат като луди между горещо и студено отношение и заради това са изключително трудни за разбиране и за връзка. Скорпионите могат да бъдат изключително изцеждащи партньори, затова те ту са във връзки, ту са сами.

Честно казано, докато не узреят емоционално, те просто не са готови за истински отношения.

 

3. Стрелец

 

Няма знак по-непостоянен и импулсивен от Стрелеца. Донякъде това ги прави много вълнуващи и с тях партньорите им никога няма да скучаят.

Но от друга страна, за тях е почти невъзможно да се установят на едно място.

Те постоянно жадуват следващото предизвикателство, следващата адреналинова тръпка, следващото приключение. Много им е трудно да се успокоят и просто да си живеят.

И това не е много добре, когато става дума за връзка. Те ще са доволни единствено ако открият някого, който не просто ще ги преследва, а ще тича заедно с тях.

 

4. Водолей

 

Водолеите са резервирани и затворени по природа. Изобщо не е в същността им да се отворят и да допуснат хората до себе си.

Много трудно е да разбереш Водолей, който пази дистанция между себе си и останалите.

Те имат нужда от някого, на когото наистина имат доверие и се чувстват комфортно да се покажат уязвими пред него, за да се отпуснат и да си позволят да се влюбят.

 

5. Козирог

 

Козирогът е синоним на практичност, ефективност и тежък труд.

Това ги прави изключително надеждни като колеги или подчинени, но също така означава, че гледат на всяка връзка като на бизнес сделка. Никой не обича да се чувства преценяван според техния вътрешен списък с плюсове и минуси.

Козирозите трябва да се научат да слушат сърцето си толкова, колкото и главата, за да намерят истинска и трайна любов.

 

6. Близнаци

 

Близнаците имат репутация на нерешителни и прекалено емоционални.

Това е вярно до известна степен и може да направи комуникацията с тях трудна. Но също така означава, че обичат с цялото си сърце и се доверяват изцяло на този, когото обичат.

Те нямат резерви и се отдават напълно на партньора си. Да бъдеш обичан толкова много може да е смущаващо. Но заслужават поздравления за това, че не се страхуват да се покажат толкова уязвими.

 

7. Лъв

 

Няма знак така динамичен и завладяващ като Лъва. Лъвовете са изключително независими, уверени и сигурни в себе си.

Затова е важно да разберете, че те никога няма да имат нужда от вас.

Но те са толкова харизматични, че е невъзможно да не се чувствате привлечени от тях. Лъвовете правят всичко да изглежда по-вълнуващо и вълшебно, затова не е чудно, че всички ги обичат.

 

8. Овен

 

Активни, вълнуващи и страстни, Овните превръщат партньора си в центъра на света и искат да бъдат всичко за него – подкрепа, партньор в престъпление, рамо, на което да плаче.

Те жадуват да му дадат всичко, от което има нужда. Кой би устоял на такава любов?

 

9. Телец

 

Няма друг знак, толкова лоялен и стабилен като Телеца. Когато Телците обичат някого, това е задълго.

Те са напълно отдадени и посветени на партньора си. Не оставят нищо на въображението, никакви неизяснени неща.

Всичко е сложено на масата и във всеки един момент сте наясно какво точно изпитват към вас.

Този вид лоялност и отдаденост трудно се намират и не са нещо, което бихте захвърлили с лека ръка.

 

10. Везни

 

Везните искат всички да са доволни и щастливи. Това се отнася за всички хора по света, но най-вече за близките им.

Везните ще направят и невъзможното, за да се уверят, че партньорът им е добре.

Те са изключително лесни за обичане, защото ви дават цялата любов, която едно човешко същество може да даде на друго – и това е достойно за подражание.

 

11. Риби

 

Рибите вероятно имат най-голямото, обичащо, кървящо сърце в зодиака.

Те чувстват много дълбоко, за тях всичко е емоция и нямат проблем да покажат от какво се нуждаят и какво искат от човека до себе си. Рибите слагат всичко на масата и не оставят нищо неизказано.

Ще минат през огън и вода за човека, когото обичат и това е любов, която ще изпитате веднъж в живота си.

 

12. Рак

 

Раците са най-грижовните, най-безусловно обичащите хора в зодиака. Те са изключително опрощаващи и търпеливи.

На тях може да разчитате ден и нощ, независимо за какво става дума. Раците са перфектният пример за истинска любов. Добре би било всички да обичаме по този начин.

 

източник: www.iwoman.bg

Извън спорта

Много грозна сцена във ВИП Брадър! Кулагин стигна дъното, нарече Божана „повръщня“ и… (ВИДЕО)

Публикувано

на

Изключително грозна сцена се разигра във ВИП Брадър. Решеният да стигне до крайности Валентин Кулагин, удари дъното в стремежа си да привлече вниманието към своята особа.  Омерзени, съквартирантите му започнаха просто да го игнорират и спряха да говорят с постоянния дразнител в Къщата. По време на вечеря напрежението там се сгъсти до степен на непоносимост. Малко преди останалите да се съберат около масата, той яде от своята храна, за която се е договорил с продуцентите – риба и зеленчуци. Това не му попречи вечерта да поиска да се присъедини към останалите на масата.  Там го очакваше изненада – Божана се бе настанила на стола му и той побесня. „Това си е моето място. Всеки може да се мести, вие ако сте пионки, се местете“, заяви Кулагин и поиска отново да яде. След което взе чинията с храна на Божана и я изхвърли в мивката. Това не му попречи да се завърти около нея, когато минути по-късно тя стана да готви, очаквайки вечеря. „Повърня“, нарече я той и продължи да чака да му сготви.  Всичко това срина психически Божана и тя отиде в изповедалнята, където започна да плаче: „Не искам да съм зла, мога да съм по-зла, защото ми се е случвало и знам какво мога. Много рядко си позволявам да рева, а тук е минало колосално малко време, в което циврех три пъти.“

източник: Blitz.bg

Прочети повече

Извън спорта

Лесна домашна рецепта само от 2 съставки за груби ръце и напукани пети

Публикувано

на

Прочети повече

Извън спорта

5 начина да кажете безболезнено на мама и тате, че се връщате в България за постоянно!

Публикувано

на

Тази статия е една от темите в Гид на новодошлия – книжка с полезни статии за завръщащи се в България. Можеш да го изтеглиш безплатно тук.

Как да кажеш на близките си, че се прибираш да живееш в България?

България 2017. Случаите на завръщащи се емигранти в последните години станаха масово явление. 90-те отдавна отминаха и колкото и на нашите родители да не им се иска да го признаят “Бягай, спасявай се” вече не е най-добрият съвет, който могат да дадат на децата си относно живота в родината.

А ти, колкото и да не искаш да си мейнстрийм, все повече се замисляш за това да се върнеш. Намирането на работа и социална среда не е такъв проблем, в България вече има много възможности за образовани и амбициозни хора като теб. Най-голямото предизвикателство е да кажеш на близките си, които отдавна вече са те писали за “оправил се в живота”, че с цялото си безразсъдство си решил да се прибереш вкъщи.

Понеже знаем, че това не е лека задача, ти предлагаме 5 начина, по които можеш да го направиш, без майка ти да получи аритмия, а баба ти да припише цялото наследство на брат ти.

#1 КАЖИ ИМ, ЧЕ ВЕЧЕ СИ СИ НАМЕРИЛ РАБОТА

Още преди да са отворили уста, за да кажат, че в България няма пари и няма бъдеще, зарадвай ги с новината, че си си намерил работа. Има много начини да намериш добре платена и предизвикателна позиция.

Както българските, така и множеството международни компании у нас търсят кадри, които владеят езици и имат дипломи от престижни университети. Да им се чудиш!

#2 КАЖИ ИМ, ЧЕ СИ СЕ ПРОВАЛИЛ

Кажи, че в чужбина ти е било много трудно, не си успял да се реализираш и затова се връщаш. Това е единствената обществено приета причина да се прибереш у дома. Няма да ти кажат нищо, стига ти, че си световен провал.

Сега ти остава незабележимо да се върнеш да живееш с вашите и да се държиш така, сякаш никога не си заминавал, с надеждата, че с това ще поизтриеш срама от семейното име.

#3 КАЖИ ИМ, ЧЕ СИ СЕ ВЪРНАЛ ЗА МАЛКО

А после непрестанно удължавай периода, докато сами не стигнат до идеята, че май ще си поостанеш. Върни се за лятото, после мистериозно изпусни самолета за наобратно. Кажи, че от работата така или иначе имаш неизползвана отпуска и можеш да останеш още малко. Ако след време се сетят, че още си там, кажи че в момента в държавата, от която идваш, са празници. След това непременно ще се намери някой да стачкува. И тя Коледа дошла.

По някое време ще забравят, че изобщо е трябвало да бъдеш някъде другаде.

#4 ПОКАЖИ ИМ ПОЗИТИВНИТЕ ПРИМЕРИ

Разбъркай каналите на телевизора, така че да не могат вече да гледат любимите си предавания, представящи безнадеждни истории и световни конспирации, чиято крайна цел някак си винаги е да прецакат именно тях. Така и няма да научат защо за илюминатите е толкова важно да подслушват домашния телефон на чичо Петко. Докато намерят упътването за телевизора и възстановят щетите, мушни им под носа някои от сайтовете с позитивни новини. Разкажи им за българи, които са се прибрали и въпреки това си живеят добре. Дай им и примери с твои познати. Така повече ще повярват, че тези истории в интернета илюминатите ги качват, за да ти отвличат вниманието, докато ти подслушват телефона.

#5 ИЗОБЩО НЕ ИМ КАЗВАЙ

Установи се тайно в страната и продължи да се виждаш с тях само по празници. Ако прецениш, след време можеш все пак да им съобщиш новината, като наблегнеш на това, че вече от три години си обратно в България и имаш дете с тайната си съпруга, а второто е вече на път. Така ще ги поставиш пред свършен факт, за който отдавна са изтървали възможността да се шокират – “Няма нищо по-старо от вчерашния вестник”. Не гарантираме как ще приемат тайнствения ти брак и това, че си ги лишил от възможността да отбелязват многократно преди сватбата, че бъдещата ти съпруга не е стока. За това ще трябва да прочетеш друга статия.

Ако си прочел текста докрай, може би и ти живееш или си живял в чужбина. Знаем колко е трудно понякога да обясним дори на най-близките си хора, че въпреки всичко, което имаме и постигаме в чужбина, България е мястото, където се чувстваме най-добре.

източник: tuk-tam.bg

Прочети повече

Избрано