Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (09-15 юли 2018)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще намерите сили и кураж да се освободите от безперспективни ангажименти и отношения. Ако тези събития са емоционално болезнени за вас, опитайте се да си дадете увереност, че това е най-правилното решение, пише astro.velida.net.
Сега е важно да не правите опити или да не проявявате упорство да манипулирате събития и хора. Нима може някой да спре приливната вълна?
Бъдете уверени, че хубавите неща скоро ще намерят своето място в живота ви.


Седмицата вещае любовни преживявания и успех в търсенето на нов партньор, за тези, които нямат сериозна връзка.
Като цяло пред вас е една много емоционална седмица.
Тази седмица ще имате разходи свързани с дете или с млад човек.
При семейните представители на зодиакалния знак Овен тази седмица ще възникнат проблеми в брачните и роднински отношения поради липса на разбирателство или противоречия свързани с пари.
Тази седмица определено ще преживеете неудовлетворение в комуникацията си с хора, с които живеете или работите заедно. В никой случай обаче не търсете вината само в другата страна.
През седмицата ще се следи развитието на здравословен проблем на роднина или приятел. Възможно е да се ангажирате да помогнете с нещо.
Сега може да очаквате радостна новина свързана с обществена или политическа изява на човек, когото познавате.
През тази седмица ще имате благоприятно време за разговори или ангажименти свързани с наследствен имот, пенсия, застраховка и др.
Жените Овен ще имат притеснение свързано с очакване за развитието на определено събитие или разговор.

Телец Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Телец тази седмица ще следите с интерес събития в живота на жена от кръга ви роднини или приятели.
Като цяло влиянието на жени върху вашите действия и решения, тази седмица ще бъде положително.
Тази седмица мнозина ще се зарадват на пари, които ще получат от жена или заради жена от семейството си. Добро развитие ще имат бизнес отношения или работа с жени.
През тази седмица важни за вас действия или решения ще зависят от действията и решенията на човек, който живее или работи в друго населено място.
В любовния си живот не допускайте усложнения във връзката си, защото това ще охлади вашите отношения и може дори да провокират един от двама ви към конкретно решение или временна раздяла.
През тази седмица ще ви се наложи да направите преоценка на вашите професионални или бизнес планове за тяхната по-добра реализация и ефективност. Възможен е отказ от такъв, поради възникване на нови обстоятелства или по-добри идеи и възможности.
През седмицата мнозина ще преживеят неочаквано неприятно събитие или инцидент.
Сега ще имате важен и неотложен разговор с човек, който иска с ваша помощ да постигне един успех, да реализира една своя идея или политическо-обществено мероприятие.
През тази седмица ще имате благоприятно време за покупки или за промяна в дома си.

Близнаци Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще имате благоприятни възможности за финансово стабилизиране. Ще насочите вниманието си към разрешаването на проблеми свързани с пари или други задължения.
През тази седмица ваша приятелска или колегиална връзка ще се развие по един съвсем нов начин, в нова положителна посока.
През тази седмица ще създадете нови познанства, които ще имат бъдещо развитие.
Ще преживеете интересни събития свързани с дете или млад човек предимно от кръга ви роднини. Те ще бъдат много емоционални, независимо с какво са свързани.
През тази седмица тема на разговори ще бъдат по-сериозните проблеми в брака на ваши роднини, които нямат нужда от помощ или от съвет, тъй като имат твърде независими или неотстъпчиви характери.
Седмицата вещае изненада или новини свързани със стара любов, бивш брачен партньор или обожател.
Тази седмица може да провокира възникването на спор или конфликт с човек, с когото ще си кажете доста неприятни истини. Ще възникне силно притеснение и около евентуалния развой на такъв конфликт.
През седмицата ще преживеете различни интересни ситуации на работното си място, където ще бъдете натоварени с повече отговорности и задължения.
Сега ще ви изненадат различни контакти с популярни личности, както и нови познанства с хора от близо и далеч.

Рак Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще преживеете ситуация, която ще ви освободи от едно притеснение и безпокойство. Вероятно тези неща ще имат връзка с вашия любовен или семеен живот.
Развитието на вашите планове за тази седмица обаче ще бъде доста непредсказуемо, понякога извън вашия контрол и в неясна посока. На изпитания ще бъдат поставени отношения, в които е било допуснато да се намесят лъжи или измами. Разкриването на истини свързани с подобни действия ще причини сериозни сътресения, разочарования и дори раздели.
Колкото и да са болезнени подобни събития по-добре действайте решително сега, отколкото да допуснете попадането ви в безисходна ситуация.
Тази седмица вещае различни събития свързани с момиче или млада жена. Вероятно те ще имат връзка с имен ден, рожден ден, успех в образование, кариера и др.
Сега ще сте в очакване на новини, които ще определят ваши планове и действия до края на този месец.
Ако имате здравословни проблеми използвайте тази седмица за лечение и терапия, посещение на балносанаториум или друго лечебно заведение.
Мъжете Рак ще имат досадни ангажименти свързани с роднини или по-възрастни родственици.
Жените ще имат настроение и желание за романтични приключения и нови познанства.

Лъв Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще изиграете важна роля в живота на мъж или мъже, чийто действия ще зависят от ваши решения, намеса в техните дела и др.
Сега ще вложите повече време и енергия да намерите разрешение на проблеми, които тормозят вашето спокойствие и комфорт. Това от което имате нужда сега е преди всичко стабилизиране в емоционален и психически план след някои неприятни или натоварващи напоследък преживявания.
В зависимост от вашите собствени настроения тази седмица може да се окаже много сложна или по-малко сложна. Това ще се определи донякъде и от естеството на домашните ви грижи и задължения. Вероятни са неприятности в дома, които ще чакат единствено вие да ги разрешите. Сега ще имате отговорности спрямо близки хора, които живеят с вас или надалеч от вас.
На мнозина от вас ще им се наложи да помогнат в една ситуация на роднина или приятел.
Вероятно ще се намесите при разрешаването на проблеми от финансов характер, които касаят мъж от близкия ви кръг приятели или роднини.
Ще възникнат кратки затруднения при получаване на пари чрез документ, банка или друга институция.
Здравето ви ще бъде нестабилно и на моменти ще напомня за себе си. Отделете време за необходимите грижи или лечение.
През тази седмица избягвайте стреса и се опитвайте да мислите позитивно при всяка по-емоционална ситуация.
Мъжете ще очакват важна новина или информация.
Жените ще преживеят интересни събития в любовта или на работното си място.

Дева Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Дева ще имате една благоприятна седмица за подобрения в дома си, като основен ремонт или подмяна на мебели и техника.
Изпозлвайте тази седмица за разрешаването на домашни или семейни проблеми.
Сега ще се ангажирате с посещения в различни държавни институции.
Мнозина от вас ще преживеят през тази седмица промяна в работата или кариерата си.
Тази седмица вещае отсъствие от работното място поради някаква причина: отпуск, болнични и др.
През тези дни ще се ангажирате с разрешаването на проблем или противоречия възникнали между вас и ваш роднина.
Въобще тази седмица  ще имате възможност да направите компромиси по деликатни и спорни въпроси.
Тази седмица ще обмисляте възможността за едно пътуване до края на това лято. То ще има връзка с покана, с цел туризъм или ще бъде извън страната, където живеете.
Ако пътувате тази седмица очаквайте проблеми, които ще дойдат чрез действията на други хора.
Във финансов план ще възникнат неочаквани ситуации. С малко повече практичност в действията ви ще можете да излезете от едно затруднение.
Жените ще получат покана за събиране по специален повод.
Мъжете да бъдат отворени за всяко едно предложение, покана, информация или новина.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ЧЕТЕТЕ ТУК!!

 

Извън спорта

Теди Бургазлиева стана майка за първи път от бивш автомобилен пилот (СНИМКИ)

Публикувано

на

“Мис България 2002” Теодора Бургазлиева стана майка за първи път, като дари с близнаци бившия автомобилен състезател Симеон Иванов. Двамата живеят в Лос Анджелис, а имената на наследниците им са – Раян и Емма .За раждането на близнаците в Щатите пристигнаха родителите на Теодора, които ще помагат в отглеждането им през първите дни.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Emma & Ryan Ivanov are here- ready to rock❣️🤘🏻😍👧🏼👶🏼❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ We are more than grateful to the whole team of specialists, doctors, nutritionists and nurses who took a great care of all of us during those months and during the surgery and our hospital stay❣️ @cedarssinai ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ My whole world melted when I first looked at my children’s eyes and held them in my arms… How exciting life can get? We are truly blessed and thankful for these miracles❣️🙏🏻 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ @simeonivanov

Публикация, споделена от Teodora Burgazlieva (@teodoraburgazlieva) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Happy Sunday friends❣️🌞If you are curious, check out @simeonivanov Story to find out the gender…😋🍼💝🍀 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Photo: @oxanaalexphotography

Публикация, споделена от Teodora Burgazlieva (@teodoraburgazlieva) на

Прочети повече

Извън спорта

Куриоз в Испания: ще познаете ли какво търсиха по терена от щаба на Бетис, след 2:2 срещу Атлетик (Б)? (ВИДЕО)

Публикувано

на

С куриоз завърши дербито от 5-ия кръг на Примера дивисион между Реал Бетис и Атлетик (Б) (2:2). Хора от щаба на домакините останаха на терена на „Бенито Вийямарин“, за да търсят… зъб!

Той изхвърча от устата на младока Франсис Гереро след сблъсък с Юри Берчиче, но след няколко минути обикаляне на тревата, зъбът бе намерен.

 

Прочети повече

Извън спорта

🔞 ТВ водеща разказа как делфин я атакувал сексуално, обясни и размерът на половия му орган

Публикувано

на

Руската тв водеща Ирена Понарошку разкри, че е станала жертва на сексуално насилие от делфин. Тази необичайна история сподели самата тя в своя профил в Инстаграм. „Един от тях ме избра за любимата си жена … Беше трудно да не се забележи, защото делфините не носят бельо и, ако някой от тях ви хареса, ще го видите и разберете веднага“, пише водещата. ТВ водещият отбеляза, че делфинът не бил с много впечатляващ размер – само 20-25 сантиметра. Дължина на тялото му била три метра. Поларошку каза, че мъжкият делфин я отделил от останалите и „започнал да я дърпа към дъното“.На помощ дошъл дресьорът, който побързал да й каже, че този делфин „всяка нощ ухажва някоя от доверчивите плувкини, къпещи се в морето“. Ирена Понарошку чака второто дете със съпруга си Александър Глухов.

Blitz.bg

Прочети повече

Избрано