Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (09-15 юли 2018)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще намерите сили и кураж да се освободите от безперспективни ангажименти и отношения. Ако тези събития са емоционално болезнени за вас, опитайте се да си дадете увереност, че това е най-правилното решение, пише astro.velida.net.
Сега е важно да не правите опити или да не проявявате упорство да манипулирате събития и хора. Нима може някой да спре приливната вълна?
Бъдете уверени, че хубавите неща скоро ще намерят своето място в живота ви.


Седмицата вещае любовни преживявания и успех в търсенето на нов партньор, за тези, които нямат сериозна връзка.
Като цяло пред вас е една много емоционална седмица.
Тази седмица ще имате разходи свързани с дете или с млад човек.
При семейните представители на зодиакалния знак Овен тази седмица ще възникнат проблеми в брачните и роднински отношения поради липса на разбирателство или противоречия свързани с пари.
Тази седмица определено ще преживеете неудовлетворение в комуникацията си с хора, с които живеете или работите заедно. В никой случай обаче не търсете вината само в другата страна.
През седмицата ще се следи развитието на здравословен проблем на роднина или приятел. Възможно е да се ангажирате да помогнете с нещо.
Сега може да очаквате радостна новина свързана с обществена или политическа изява на човек, когото познавате.
През тази седмица ще имате благоприятно време за разговори или ангажименти свързани с наследствен имот, пенсия, застраховка и др.
Жените Овен ще имат притеснение свързано с очакване за развитието на определено събитие или разговор.

Телец Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Телец тази седмица ще следите с интерес събития в живота на жена от кръга ви роднини или приятели.
Като цяло влиянието на жени върху вашите действия и решения, тази седмица ще бъде положително.
Тази седмица мнозина ще се зарадват на пари, които ще получат от жена или заради жена от семейството си. Добро развитие ще имат бизнес отношения или работа с жени.
През тази седмица важни за вас действия или решения ще зависят от действията и решенията на човек, който живее или работи в друго населено място.
В любовния си живот не допускайте усложнения във връзката си, защото това ще охлади вашите отношения и може дори да провокират един от двама ви към конкретно решение или временна раздяла.
През тази седмица ще ви се наложи да направите преоценка на вашите професионални или бизнес планове за тяхната по-добра реализация и ефективност. Възможен е отказ от такъв, поради възникване на нови обстоятелства или по-добри идеи и възможности.
През седмицата мнозина ще преживеят неочаквано неприятно събитие или инцидент.
Сега ще имате важен и неотложен разговор с човек, който иска с ваша помощ да постигне един успех, да реализира една своя идея или политическо-обществено мероприятие.
През тази седмица ще имате благоприятно време за покупки или за промяна в дома си.

Близнаци Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще имате благоприятни възможности за финансово стабилизиране. Ще насочите вниманието си към разрешаването на проблеми свързани с пари или други задължения.
През тази седмица ваша приятелска или колегиална връзка ще се развие по един съвсем нов начин, в нова положителна посока.
През тази седмица ще създадете нови познанства, които ще имат бъдещо развитие.
Ще преживеете интересни събития свързани с дете или млад човек предимно от кръга ви роднини. Те ще бъдат много емоционални, независимо с какво са свързани.
През тази седмица тема на разговори ще бъдат по-сериозните проблеми в брака на ваши роднини, които нямат нужда от помощ или от съвет, тъй като имат твърде независими или неотстъпчиви характери.
Седмицата вещае изненада или новини свързани със стара любов, бивш брачен партньор или обожател.
Тази седмица може да провокира възникването на спор или конфликт с човек, с когото ще си кажете доста неприятни истини. Ще възникне силно притеснение и около евентуалния развой на такъв конфликт.
През седмицата ще преживеете различни интересни ситуации на работното си място, където ще бъдете натоварени с повече отговорности и задължения.
Сега ще ви изненадат различни контакти с популярни личности, както и нови познанства с хора от близо и далеч.

Рак Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще преживеете ситуация, която ще ви освободи от едно притеснение и безпокойство. Вероятно тези неща ще имат връзка с вашия любовен или семеен живот.
Развитието на вашите планове за тази седмица обаче ще бъде доста непредсказуемо, понякога извън вашия контрол и в неясна посока. На изпитания ще бъдат поставени отношения, в които е било допуснато да се намесят лъжи или измами. Разкриването на истини свързани с подобни действия ще причини сериозни сътресения, разочарования и дори раздели.
Колкото и да са болезнени подобни събития по-добре действайте решително сега, отколкото да допуснете попадането ви в безисходна ситуация.
Тази седмица вещае различни събития свързани с момиче или млада жена. Вероятно те ще имат връзка с имен ден, рожден ден, успех в образование, кариера и др.
Сега ще сте в очакване на новини, които ще определят ваши планове и действия до края на този месец.
Ако имате здравословни проблеми използвайте тази седмица за лечение и терапия, посещение на балносанаториум или друго лечебно заведение.
Мъжете Рак ще имат досадни ангажименти свързани с роднини или по-възрастни родственици.
Жените ще имат настроение и желание за романтични приключения и нови познанства.

Лъв Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще изиграете важна роля в живота на мъж или мъже, чийто действия ще зависят от ваши решения, намеса в техните дела и др.
Сега ще вложите повече време и енергия да намерите разрешение на проблеми, които тормозят вашето спокойствие и комфорт. Това от което имате нужда сега е преди всичко стабилизиране в емоционален и психически план след някои неприятни или натоварващи напоследък преживявания.
В зависимост от вашите собствени настроения тази седмица може да се окаже много сложна или по-малко сложна. Това ще се определи донякъде и от естеството на домашните ви грижи и задължения. Вероятни са неприятности в дома, които ще чакат единствено вие да ги разрешите. Сега ще имате отговорности спрямо близки хора, които живеят с вас или надалеч от вас.
На мнозина от вас ще им се наложи да помогнат в една ситуация на роднина или приятел.
Вероятно ще се намесите при разрешаването на проблеми от финансов характер, които касаят мъж от близкия ви кръг приятели или роднини.
Ще възникнат кратки затруднения при получаване на пари чрез документ, банка или друга институция.
Здравето ви ще бъде нестабилно и на моменти ще напомня за себе си. Отделете време за необходимите грижи или лечение.
През тази седмица избягвайте стреса и се опитвайте да мислите позитивно при всяка по-емоционална ситуация.
Мъжете ще очакват важна новина или информация.
Жените ще преживеят интересни събития в любовта или на работното си място.

Дева Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018

Ако сте родени под знака на Дева ще имате една благоприятна седмица за подобрения в дома си, като основен ремонт или подмяна на мебели и техника.
Изпозлвайте тази седмица за разрешаването на домашни или семейни проблеми.
Сега ще се ангажирате с посещения в различни държавни институции.
Мнозина от вас ще преживеят през тази седмица промяна в работата или кариерата си.
Тази седмица вещае отсъствие от работното място поради някаква причина: отпуск, болнични и др.
През тези дни ще се ангажирате с разрешаването на проблем или противоречия възникнали между вас и ваш роднина.
Въобще тази седмица  ще имате възможност да направите компромиси по деликатни и спорни въпроси.
Тази седмица ще обмисляте възможността за едно пътуване до края на това лято. То ще има връзка с покана, с цел туризъм или ще бъде извън страната, където живеете.
Ако пътувате тази седмица очаквайте проблеми, които ще дойдат чрез действията на други хора.
Във финансов план ще възникнат неочаквани ситуации. С малко повече практичност в действията ви ще можете да излезете от едно затруднение.
Жените ще получат покана за събиране по специален повод.
Мъжете да бъдат отворени за всяко едно предложение, покана, информация или новина.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ЧЕТЕТЕ ТУК!!

 

Извън спорта

Хороскопът за 19 декември 2018, сряда

Публикувано

на

Везни

Колкото и да Ви се иска, да се отнесете със снизхождение към някого, на практика не са Ви останали нито уважение, нито съчувствие към този конкретен човек, пише lamqta.com. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв начин на всички Ваши познати. Предстои Ви приятен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я развали.

Скорпион

Прекрасно ще се справяте с работата си през първата половина на деня, но през втората деловата Ви активност рязко ще спадне. Планирайте деня си в съответствие с това, без да отлагате важните задачи. Вечерта няма да се чувствате зле, ако останете да си почивате у дома, сред привичната комфортна обстановка. Не бъдете прекалено подозрителни към близките си хора: днес сте склонни, ако не от всяка дреболия да правите трагедия, то поне драма. В обещанията си също бъдете предпазливи – склонни сте да внушавате напразни надежди на хора, които са Ви съвършено безразлични.

Стрелец

Не мислете прекалено за това, как околните възприемат Вашия любим човек. . Така или иначе нито ще отгатнете чувствата му, нито ще разберете мислите му, но с гаранция може да развалите своето настроение. Опитайте се да си зададете въпроса какво чувствате самите Вие.

Козирог

Може да разчитате на подкрепата на своите близки, която до голяма степен ще облекчи този и без това не лек ден. Ще възникнат не малко проблеми, но всички те може да бъдат решени само в случай, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено положение. Ако скривате това, никой дори няма и да се досети, че имате нужда от помощ. Въобще през този ден може и трябва да говорите с близките за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете не само добри думи, но и полезни съвети, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите преживявания с добре настроени слушатели.

Водолей

Помогнете на своя любим човек в неговите работи, дори и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не трябва да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови задължения. Само че ако изведнъж узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а сега вероятността за това е твърде голяма), трябва незабавно да му я съобщите. Ще Ви бъдат благодарни.

Риби

Определете своите приоритети и строго се придържайте към тях. Възможно е някой на работата, в компанията или в къщи, да претендира за Вашето свободно време, за Вашите желания, или да изпитва Вашето търпение. У Вас може да възникне изкушение да отговорите със съгласие и да изчакате, за да видите какво ще стане, но и не се страхувайте да се откажете, ако това е нужно. Помнете, че нерешителността няма да помогне да постигнете поставените цели.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ВИЖТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Агенция Пътна инфраструктура с важно предупреждение за шофьорите

Публикувано

на

Шофьорите да се въздържат от пътуване по автомагистрала „Струма“ в участъка София – Благоевград, съветва АПИ. Причината е обилният снеговалеж. 

В отсечката е ограничено движението на тежкотоварни МПС над 12 т поради снегопочистване.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища.

Прочети повече

Извън спорта

🔞 Кой е най-гледаният вид розови филми за 2018 из специализираните сайтове?

Публикувано

на

Най-търсено из специализираните за това сайтове през 2018-а година е порното с лесбийки. Освен това то е гледано повече от жени, отколкото от мъже. Това показва класация на сайтовете Pornhub и YouPorn, които имат общо близо 40 милиона потребители. Според тези сайтове, 30% от аудиторията на които е от жени, 51% от тях са по-склонни да гледат порно между лесбийки, отколкото друго. По думите на Лори Бетито, жените търсят порно с лесбийки, защото обичат да гледат какво правят те, възбуждат се и могат да откраднат идея за нещо ново, което не са опитвали до момента. От друга страна порното с лесбийки за мъжете се нарежда едва на шесто място за единия сайт, както и на десето в другия. Има няколко фактора, които оказват влияние на предпочитанията на мъжете и жените, харесващи и гледащи порно, коментира Тимари Шмит. Той обяснява, че чрез филмите те искат да натрупат опит, който нямат. Проучване за порнографията, публикувано от изследователката на сексуалността Луси Невил през 2016 г., констатира, че жените стават все по-недоволни от хетеросексуалното съдържание за възрастни поради „невидимостта на женското удоволствие“ и факта, че ги канят да видят сексуалните действия от гледна точка на „мъжа“. Статистиката показва, че след интереса на жените, се забелязва покачване на влечението на гледане на порно с лесбийки от страна на мъжете, пише tialoto.bg. По данни от Pornhub, при дамите интересът е скочил със 167%, а при представителите на силния пол – с цели 200%. От друга страна жените, които гледат порно между гейове, са 30% от аудиторията на сайтовете./БЛИЦ

Прочети повече

Избрано