Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Писмо от момиченце с левкемия трогна до сълзи Лука Модрич – прочетете го! (СНИМКИ)

Публикувано

на

Петгодишната Селена от Хърватия успя да затрогне национала на „шахматистите“ и звезда на Реал Мадрид Лука Модрич, както и цяла Хърватия. Малката сладурана, която страда от левкемия, е сред най-отявлените фенове на най-добрия играч на Мондиал 2018, като реши да изрази възхищението си спрямо полузащитника чрез писмо.

Майката на момиченцето разпространи посланието на дъщеричката си в социалните мрежи, с надеждата по този начин, чрез споделяния, да стигне до халфа.

А самият Модрич не закъсня с отговора си, щом получи докосващото писмо.

„Мили, Лука,

Моята майка пише това писмо за теб, защото аз съм още много малка и не умея да пиша. Аз съм само на пет годинки. Кога ще дойдеш да ни видиш? Един ден ще те заведа на пикник и после ще дойдеш да ни видиш. Обичам всички ви много, но ти си ми любимият футболист. Ти си най-добрият играч на света. Очарова ме, че играеш хубаво и чисто, без да използваш некоректни похвати като останалите играчи. Всички те обичаме много, аз обаче най-много, особено когато играеш така добре. Взела съм едно цвете за теб. Сестра ми е фен на Субашич и Върсалко, а мама има симпатии към Вида. Обичам те повече от всеки друг на този свят.

Искрено твоя, Селена“, гласи затрогващото послание малката госпожица, което бе разпространено от много хърватски медии, както и от Футболната асоциация на страната.

 

Избрано