Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (06-12 август 2018)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 30 юли – 5 август 2018

Ако сте родени под знака на Везни тази седмица ще ви срещне с много ваши нови и стари приятели и познати. За това не е задължително да имате причина, нещата най-вероятно ще се случат по естествен начин, пише astro.velida.net.
Интересно развитие ще имат ваши познанства с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През тази седмица ще направите планове с приятели за общи действия в близкото бъдеще.

Възможно е да се ангажирате с няколко нови проекта свързани с хора от приятелското ви обкръжение.
През тази седмица обаче по-голямо внимание ще изискат вашите финансови дела. тъй като има риск от грешка, измама, пропуски и други.
Въобще бъдете максимално концентрирани във всички свои действия свързани с пари.
Някои от вас ще обсъждат или ще разрешават финансови дела свързани с наследство, с наследствен имот, пенсия и др.
Пътуванията през тази седмица ще са свързани с противоречия или с конфликти от всякакъв характер. Като цяло ще има доста напрежение в едно пътуване, което ви предстои или в контакти с хора от различни градове и държави.
В любовен план ако имате партньор, който живее в друго населено място ще имат спорове свързани с прояви на ревност, недоразумения и др.

Скорпион Седмичен Хороскоп 30 юли – 5 август 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица с непредсказуеми събития и преживявания. Всяко едно от тях ще има свое специално развитие, което ще определи бъдещето ви до края на годината.
Сега мнозина ще се зарадват на неочаквани пари, които могат да дойдат по най-неочакван или странен начин.
Предстои ви среща или разговор, който ще е важен за вас преди да вземете решение за бъдещето си.
Няколко важни събития през тази седмица ще са свързани с ваш роднина. Сега ще бъде важно да запазите хармония и разбирателство в семейните си отношения, за да не създавате излишни негативни вихри около себе си.
През тази седмица ще може да създадете интересни за вас познанства, важни за личния ви или професионален живот.
Конкретни събития през този период ще ви разтоварят от някакъв товар или грижа. Може да изживеете временно напрежение, но в същото време разбирате, че такъв е живота.
Образно казано това може да бъде време, в което ще изживеете край или начало на нещо, което да бъде основа на бъдещото ви развитие. Това е време за промяна, за нови неща в живота ви.
През седмицата могат да възникнат малки неприятности свързани с пари. Вероятно ще трябва да направите пропуснато (забавено) и др. Това определено ще се изчисти в рамките на седмицата.
Седмицата вещае събиране или важно събитие свързано с роднина или със съседи.
През почивните дни може да ви изненада телефонен разговор или предложение.
Жените Скорпион ще изживеят приятен момент свързан с дом или с жилище.
Мъжете ще имат много динамични разговори или размяна на съобщения с роднини от различни населени места.

Стрелец Седмичен Хороскоп 30 юли – 5 август 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица ще се концентрирате максимално върху благоприятното развитие на различни събития свързани със семейството ви или с роднини. През тези седем дни ще планирате и ще действате по конкретни задачи свързани с близки хора.
Ще очаквате да намерите решение или да организирате събитие свързано с брачен партньор, родители или с деца.
През седмицата мнозина ще останат разочаровани от едно пътуване или от развитието на отношенията си с хора от друго населено място. Всъщност това събитие ще ви предпази от една илюзия или измама.
През тези дни има вероятност за конфликт с мъж от дома ви, който ще е неприятен поради напомняне за минали ваши грешки и прегрешения.
В работата си се стремете да стабилизирате или развиете отношенията с ваши колеги, което ще ви помогне за прогреса в една нова дейност или идея.
През тази седмица избягвайте големи физически и психически натоварвания.
Жените Стрелец ще се наложи с дипломатичност и компромис да разрешат неприятна ситуация в отношенията си с брачен или романтичен партньор.
Мъжете ще имат притеснения свързани с дете или внуче (включително такива свързани с техен здравословен проблем).

Козирог Седмичен Хороскоп 30 юли – 5 август 2018

Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица ще получите интересно съобщение или предложение от страна на приятел или роднина, който живее или работи в друго населено място.
Тази седмица ще ви завладеят отново ваши стари идеи или планове свързани предимно със семейството или работата ви.
Вие ще разговоряте относно възможността за тяхната реализация. Сега вероятността да постигнете успех е много по-реална.
За мнозина седмицата вещае събиране в семейството по специален повод.
През тази седмица ваши приятели ще споделят с вас новина, която е свързана с техен успех или важно събитие от живота им.
Също така през тези седем дни чрез приятели ще получите полезна и интересна за вас информация.
Тази седмица е добре да знаете предварително, че ви очакват по-големи разходи. Ще възникне необходимост за различни плащания. Възможен е сериозен преразход на средства.
През седмицата пазете личните си документи от загуба на обществено място.
През тази седмица мъжете Козирог ще имат повече работа и отговорности, които не бива да бъдат отлагани, защото нови се задават на хоризонта.
Жените ще изпадат често в тъжни настроения, поради нереализирани очаквания или желания.

Водолей Седмичен Хороскоп 30 юли – 5 август 2018

Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица вещае неочаквани събития или ангажименти свързани с документ или договор свързан с пари.
Тази седмица ще бъде благоприятна за разрешаване на проблеми или неприятности свързани с роднини или с колеги. Помощ ще получите чрез нововъзникнали благоприятни за вас обстоятелства.
Сега може да имате успех в работа свързана с производство или с услуги.
През тези дни неочаквано неприятна новина може да промени някои от плановете ви, които имате за този месец. Така или иначе тези промени не вещаят загуба, а временно отлагане или забавяне.
Тази седмица ще получите важна новина свързана с живота на момиче или жена. Ще възникне необходимост от разговор с нея или планиране на обща среща.
През седмицата избягвайте неискрени хора, които ще ви дадат важно, но неизпълнимо обещание.
Мъжете Водолей ще успеят да превъзмогнат една стресова ситуация с помощта на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.
Жените ще имат късмет в новите си начинания, особено ако действат съвместно с дръга жена (или жени).

Риби Седмичен Хороскоп 30 юли – 5 август 2018

Ако сте родени под знака на Риби пред вас е седмица, в която ще преживеете събития, за които ще имате големите надежди и очаквания.
През тази седмица ще възникне напрежение свързано с млад родственик. Ситуацията може да се развие много неприятно.
През тази седмица ще помогнете в труден момент на жена.
Ще ви притесни временно неприятна новина свързана с мъж. Предстои обаче едно благоприятното развитие в близките дни.
За несемейните представители на знака седмицата вещае нова любов, която ще остави в миналото едно старо емоционално преживяване.
Очаквайте интересни новини през седмицата, които ще са от важно значение не само за вас, но и за една група от хора.
Жените Риби ще преживеят ситуация свързана със стара любов или предишен брак.
Мъжете от този зодиакален знак ще имат повод за радост или специални преживявания с брачен или романтичен партньор. „

 ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Разказ от първо лице: Приютих Кулагин в Милано! Предлагаше се за пари, спа с черен, който го….

Публикувано

на

Що за стока е „гримьорът на завездите“?! Българин, който от години живее в италианската модна столица Милано се свърза с репортер на LifeOnline.bg за да разкаже за горчивия си опит с така наречения ВИП Валентин Кулагин. Оказва се, че гримьорът, който се подвизава във Вип Брадър, отдавна практикува най-древната професия, с която се издържа. Да прави пари от секс, а не от грим, било основното занимание на неосъществения стилист.

100 – 120 евро била тарифата му в Европа, а влюбен нашенец в Германия му пращал скъпи подаръци. Припомнете си, че Кулагин скочи на Диона с обвиненията, че използвала любовниците си, за да й плащат песните и клиповете, оказа се, че това прави самият той, но не за да гради кариера, а за да преживява.

Освен с обвинение в използвачество, Кулагин се опита да засегне рапърката, че обичала „черни“, от разказа на нашенеца в Италия се оказва обаче, че именно това е любимата боя на пишман гримьора. Ето какво разказа Димитър Колев:

С Кулагин се запознах покрай кавгата, която имах с Моника В. (Валериева, б.р.). Тогава той започна да ми пише във Facebook. Това беше преди около три години. Започнахме да се чуваме, ей така „easy“ по телефона и да си разказваме неща чисто “приятелски” и след време ми дойде на гости в Милано (за мое съжаление).

Още от преди сам се хвалеше колко е VIP, най-добрия и т.н. В Милано си отвори Grindr (приложение за запознанства между хомосексуални, които се намират наблизо, б.р.), и тъй като и аз имам тази апликация, забелязах, че най-близкия профил до мен беше на едно русо слабо момче и го попитах “Ти с fake (фалшива, б.р.)снимка ли си?”.

Той ми отговори “да, още от България, за да не ме разпознават”. По-късно мой познат съсед ме попита – “А, ти да имаш гости от България ?” – Отговорих – Да защо, откъде знаеш? Той ми обясни, че имало едно русо момче, което е дало моя адрес и искал 100 евро за секс!

Не повярвах, но той ми изпрати скрийн на техния разговор в Grindr. Попитах Кулагин и той каза “да за майтап го питах 100 еуро” после обаче се извъртя и призна: “Тук предпочитам да ми плащат понеже още съм с малко пари защото простака не ми е пратил още “.

Не бях наясно кой беше този простак, но в последствие разбрах, че има някакво момче българин, който живее в Германия, когото Кулгин постоянно го моли само за пари. Това момче му пращаше пари за наема където живя в онзи период, той му купи кучето и когато ми беше на гости, Кулагин го молеше за най-новия модел смартфон.

Една вечер отидохме при един мой приятел, господина има спа гей център, отидохме вечерта след полунощ да пием нещо там и да киснем в басейна.

След като видя, че човека има пари, Кулагин му се метна на врата. Аз бях в сауната докато те бяха да се натискат в басейна и да правят и други неща.

По едно време докато човека се качи за още алкохол, Кулагин дойде при мен и ме пита “мило, да няма камери тук да ме снимате нещо нарочно?“, учудих се, кой в Милано, тоест извън България го знае този?!

Успокоих го, че никой не го снима. Докато се прибирахме, в таксито Кулагин си оправя дамската чанта и ми показа 120 евро с думите “другия път ще му взема 200”.

Последната вечер, след като вече се бях изпокарал вече с него заради ужасният му характер, отидохме на дискотека. Там той много се напи. Тръгнахме да се прибирахме пеша, беше към 4 сутринта, а полета му беше в 9.

В зоната има много чернокожи, които досаждат, предлагат се, продават дрога, но са престъпници и то опасни.

Та там ни заговори един негър, Кулагин веднага си повярва “този ме иска“, опитах се да му обясня, че не трябва да му обръща внимание, защото никой не го иска, а просто или ще му предложи кока или ще го обере.

Нашия нещо се заговори с черния на английски, а аз го дърпах да тръгва. Но се разсеях с двама мои познати, които минаха, тогава Кулагин дойде и ми каза, че отива с черния някъде, бях вече доста изнервен и му казах да ходи където иска.

Поисках поне документите и ключовете да си остави на мен, защото се прибирам и да не му ги откраднат, но той ми даде само ключовете.

Прибра се в 6-7 сутринта, беше странен. Нямаше му го телефона и парите, но нищо не каза.

Поиска моя телефон за да звънне на някой в София да го чака на летището, понеже му изчезнали парите и телефона, аз веднага се усетих, черния го е обрал.

Бях му много ядосан, но му услужих с 50 евро за да има до летището и в София за такси.

Тогава се заклех, че не искам никога повече да имам общо с него защото се оказа жалък и лъжлив човек!

Източник: http://www.lifeonline.bg

Прочети повече

Извън спорта

🔞🔞 Известна ТВ водеща се разчекна полугола, а непознат мъж я мачка 50 минути, за да… (СНИМКА)

Публикувано

на

звестната британска водеща Трини Уудал шашардиса феновете си. 54-годишнта ТВ водеща, която е еквивалент на българската Гала (и двете водят сутрешен блок) показа шокиращи снимки и видео в личния си инстаграм профил.

От кадрите се вижда как непознат мъж я мачка по цялото й тяло в продължение на 50 минути, а накрая тя му плаща 1 600 паунда.

Тя се подложи на тази скъпа и болезнена процедура в името на красотата. Излезе, че това е най-новият и актуален масаж, който бори целулита и портокаловата кожа.

54-годишната Трини се бе разсъблякла по бельо, а иновативната процедура й бе приложена в реномираната лондонска клиника Julien de Richeville.

„Боли. Много боли, но действа. Още след първата процедура се отървах от няколко сантиметра от бедрата, краката и корема ми. Изглеждам супер, но исках дългите ми крака да са още по-изваяни и да нямам целулит”, споделя Трини по време на снимките от процедурата й.

Болезнената разкрасителна процедура включва силно и продължително масажиране в зоните, където най-често се появява портокаловата кожа. А експертите от клиниката казват, че всеки, който има 1 600 паунда, може да се възползва от нея. / jenata.blitz.bg

 

източник: jenata.blitz.bg

Прочети повече

Извън спорта

Смъртен случай прекрати футболен мач в България

Публикувано

на

Смъртен случай прекрати на почивката мача между Левски (Стражица) и Пробив (Овча могила) от първия кръг на елитната областна група. До почивката резултатът бе 3:1 за домакините. На паузата обаче стана ясно, че е починал близък на ръководителя на гостуващия тим, а футболистите пожелаха да си тръгнат незабавно, информира вестник „Янтра днес“.

До този момент двубоят беше много коректен, Александър Цонев изведе Левски напред в 9-ата минута, но гостите веднага изравниха – Георги Курдов реализира в мрежата на домакините от Стражица.

Нова атака на играчите на Левски доведе до гол на Цонев за 2:1, а в 44-ата минута след корнер Георги Георгиев прехвърли вратаря – 3:1.

След прекратяването на мача обаче по регламент ще бъде присъдена победа с 6:0 за Левски (Стражица).

В друг мач от окръжната група във Велико Търново Чумерна (Елена) победи Лато (Алеково) с 3:1.

Прочети повече

Избрано