Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (06-12 август 2018)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 30 юли – 5 август 2018

Ако сте родени под знака на Везни тази седмица ще ви срещне с много ваши нови и стари приятели и познати. За това не е задължително да имате причина, нещата най-вероятно ще се случат по естествен начин, пише astro.velida.net.
Интересно развитие ще имат ваши познанства с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През тази седмица ще направите планове с приятели за общи действия в близкото бъдеще.

Възможно е да се ангажирате с няколко нови проекта свързани с хора от приятелското ви обкръжение.
През тази седмица обаче по-голямо внимание ще изискат вашите финансови дела. тъй като има риск от грешка, измама, пропуски и други.
Въобще бъдете максимално концентрирани във всички свои действия свързани с пари.
Някои от вас ще обсъждат или ще разрешават финансови дела свързани с наследство, с наследствен имот, пенсия и др.
Пътуванията през тази седмица ще са свързани с противоречия или с конфликти от всякакъв характер. Като цяло ще има доста напрежение в едно пътуване, което ви предстои или в контакти с хора от различни градове и държави.
В любовен план ако имате партньор, който живее в друго населено място ще имат спорове свързани с прояви на ревност, недоразумения и др.

Скорпион Седмичен Хороскоп 30 юли – 5 август 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица с непредсказуеми събития и преживявания. Всяко едно от тях ще има свое специално развитие, което ще определи бъдещето ви до края на годината.
Сега мнозина ще се зарадват на неочаквани пари, които могат да дойдат по най-неочакван или странен начин.
Предстои ви среща или разговор, който ще е важен за вас преди да вземете решение за бъдещето си.
Няколко важни събития през тази седмица ще са свързани с ваш роднина. Сега ще бъде важно да запазите хармония и разбирателство в семейните си отношения, за да не създавате излишни негативни вихри около себе си.
През тази седмица ще може да създадете интересни за вас познанства, важни за личния ви или професионален живот.
Конкретни събития през този период ще ви разтоварят от някакъв товар или грижа. Може да изживеете временно напрежение, но в същото време разбирате, че такъв е живота.
Образно казано това може да бъде време, в което ще изживеете край или начало на нещо, което да бъде основа на бъдещото ви развитие. Това е време за промяна, за нови неща в живота ви.
През седмицата могат да възникнат малки неприятности свързани с пари. Вероятно ще трябва да направите пропуснато (забавено) и др. Това определено ще се изчисти в рамките на седмицата.
Седмицата вещае събиране или важно събитие свързано с роднина или със съседи.
През почивните дни може да ви изненада телефонен разговор или предложение.
Жените Скорпион ще изживеят приятен момент свързан с дом или с жилище.
Мъжете ще имат много динамични разговори или размяна на съобщения с роднини от различни населени места.

Стрелец Седмичен Хороскоп 30 юли – 5 август 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица ще се концентрирате максимално върху благоприятното развитие на различни събития свързани със семейството ви или с роднини. През тези седем дни ще планирате и ще действате по конкретни задачи свързани с близки хора.
Ще очаквате да намерите решение или да организирате събитие свързано с брачен партньор, родители или с деца.
През седмицата мнозина ще останат разочаровани от едно пътуване или от развитието на отношенията си с хора от друго населено място. Всъщност това събитие ще ви предпази от една илюзия или измама.
През тези дни има вероятност за конфликт с мъж от дома ви, който ще е неприятен поради напомняне за минали ваши грешки и прегрешения.
В работата си се стремете да стабилизирате или развиете отношенията с ваши колеги, което ще ви помогне за прогреса в една нова дейност или идея.
През тази седмица избягвайте големи физически и психически натоварвания.
Жените Стрелец ще се наложи с дипломатичност и компромис да разрешат неприятна ситуация в отношенията си с брачен или романтичен партньор.
Мъжете ще имат притеснения свързани с дете или внуче (включително такива свързани с техен здравословен проблем).

Козирог Седмичен Хороскоп 30 юли – 5 август 2018

Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица ще получите интересно съобщение или предложение от страна на приятел или роднина, който живее или работи в друго населено място.
Тази седмица ще ви завладеят отново ваши стари идеи или планове свързани предимно със семейството или работата ви.
Вие ще разговоряте относно възможността за тяхната реализация. Сега вероятността да постигнете успех е много по-реална.
За мнозина седмицата вещае събиране в семейството по специален повод.
През тази седмица ваши приятели ще споделят с вас новина, която е свързана с техен успех или важно събитие от живота им.
Също така през тези седем дни чрез приятели ще получите полезна и интересна за вас информация.
Тази седмица е добре да знаете предварително, че ви очакват по-големи разходи. Ще възникне необходимост за различни плащания. Възможен е сериозен преразход на средства.
През седмицата пазете личните си документи от загуба на обществено място.
През тази седмица мъжете Козирог ще имат повече работа и отговорности, които не бива да бъдат отлагани, защото нови се задават на хоризонта.
Жените ще изпадат често в тъжни настроения, поради нереализирани очаквания или желания.

Водолей Седмичен Хороскоп 30 юли – 5 август 2018

Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица вещае неочаквани събития или ангажименти свързани с документ или договор свързан с пари.
Тази седмица ще бъде благоприятна за разрешаване на проблеми или неприятности свързани с роднини или с колеги. Помощ ще получите чрез нововъзникнали благоприятни за вас обстоятелства.
Сега може да имате успех в работа свързана с производство или с услуги.
През тези дни неочаквано неприятна новина може да промени някои от плановете ви, които имате за този месец. Така или иначе тези промени не вещаят загуба, а временно отлагане или забавяне.
Тази седмица ще получите важна новина свързана с живота на момиче или жена. Ще възникне необходимост от разговор с нея или планиране на обща среща.
През седмицата избягвайте неискрени хора, които ще ви дадат важно, но неизпълнимо обещание.
Мъжете Водолей ще успеят да превъзмогнат една стресова ситуация с помощта на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.
Жените ще имат късмет в новите си начинания, особено ако действат съвместно с дръга жена (или жени).

Риби Седмичен Хороскоп 30 юли – 5 август 2018

Ако сте родени под знака на Риби пред вас е седмица, в която ще преживеете събития, за които ще имате големите надежди и очаквания.
През тази седмица ще възникне напрежение свързано с млад родственик. Ситуацията може да се развие много неприятно.
През тази седмица ще помогнете в труден момент на жена.
Ще ви притесни временно неприятна новина свързана с мъж. Предстои обаче едно благоприятното развитие в близките дни.
За несемейните представители на знака седмицата вещае нова любов, която ще остави в миналото едно старо емоционално преживяване.
Очаквайте интересни новини през седмицата, които ще са от важно значение не само за вас, но и за една група от хора.
Жените Риби ще преживеят ситуация свързана със стара любов или предишен брак.
Мъжете от този зодиакален знак ще имат повод за радост или специални преживявания с брачен или романтичен партньор. „

 ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Елементарна задача, която затрудни 80% от студентите в Харвард. Вие ще успеете ли?

Публикувано

на

Студентите от университета „Харвард“ в САЩ са едни доказано умни млади хора. Това означава, че успелите да влязат в Харвард не би трябвало да имат проблем с една обикновена логическа задача, нали?

Да, ама не. 80% от студентите в този елитен университет не успяха да се справят с тази на пръв поглед елементарна задача. Опитайте да решите следната логическа загадка:

Топка и бухалка струват 1,10 долара.Бухалката струва 1 долар повече от топката.

 

Колко струва топката?

Не бързайте! Ако помислите малко повече и включите и математиката, ще разберете защо.
Повечето студенти от „Харвард“ са дали отговор 10 цента. Това е ГРЕШКА!
Правилният отговор е 5 цента.
Защо се получава така?
Ако топката струва 10 цента, то общата сума трябва да е 1,20 долара – 10 цента за топката и 1,10 за бухалката (1 долар повече).

 

Прочети повече

Извън спорта

Голямата конкуренция отказа футболист и той стана шофьор

Публикувано

на

Когато не можеш да се наложиш във футбола, трябва бързо да си намериш друга дейност, с която да преживяваш. На такъв пример ни учи животът на 27-годишния бивш играч на Индепендиенте Хуан Мануел Трехо.

Той е юноша на гранда от Буенос Айрес, но изиграва само 27 мача и вкарва 2 гола между 2012 и 2016 г. След това отива под наем в Килмес, но и там късметът не му се усмихва, като записва само три мача в този тим. Пробва се и в американския Чикаго, като и това не е неговият футболен пристан.

След това се връща в Индепендиенте, но осъзнава бързо, че мястото му е изстинало и трябва да се примири, че просто нещата няма как да се получат с футболната топка. И започва…да кара такси в популярната компания за споделено пътуване „Uber“.

„Трябваше бързо да си намеря работа. Трябваше да се грижа за семейството си, за майка си. Баща ми почина, така че трябваше да покрия разходите по неговото погребение“, разказва Трехо пред „Radio Late“.

След като Индепендиенте изпада в по-долна дивизия, Трехо е част от този отбор, но не и основно звено. След идването на Мануел Пелегрино, играчът отново получава шанс, от който изглежда се възползва. Той вкарва решаващия гол за класирането в турнира за Купа Судамерикана през 2015 г.

Но нещата отново се объркват, след като конкуренцията е твърде сериозна: „Бях с контракт в клуба, но не играх. Имаше неща, които не ми харесват. Не играх дори и при резервите. Беше неприятно най-вече, когато ми казаха в последния ден на трансферния прозорец, че няма да се разчита повече на мен. След това опитах в Чикаго, но и там нещата не се получиха“, каза Трехо.

„Нямах намерение да чакам да ми се обадят. Просто реших да предприема нещо ново. Беше трудно да разбера, че вече ще имам занимание извън футбола. Половината ми живот мина на терена“, добавя бившият футболист.

Гонг

Прочети повече

Извън спорта

Всички казват, че трябва да пием вода, а знаете ли каква е по-полезна- топла или студена? (СНИМКИ)

Публикувано

на

Всички ние добре знаем, че през деня трябва да пием около 8 чаши на ден, но рядко някой коментира, че е по-добре да се пие топла, отколкото студена вода.

4-pricini-zoshto-da-piete-topla-namesto-studena-voda-01.jpg

Защо?

Има положително въздействие върху храносмилателната система

Студената вода укрепва мазнините, а топлата помага за по-бързо разрушаване на храната.

4-pricini-zoshto-da-piete-topla-namesto-studena-voda-1.jpg

Има положително въздействие върху дихателните пътища

Студената вода причинява събиране на слуз и увеличава риска от получаване на инфекции, които могат да доведат до възпалено гърло и други подобни, в противен случай топлата вода ще ви помогне да предотвратите това

4-pricini-zoshto-da-piete-topla-namesto-studena-voda-2.jpg

Има положително влияние върху кръвоносната система

Студената вода стеснява кръвоносните съдове, а топлата подобрява движението на кръвта.

4-pricini-zoshto-da-piete-topla-namesto-studena-voda-3.jpg

Положително въздействие върху нервната система

Ниските температури са един от факторите, които причиняват главоболие.

Изследванията показват, че студената вода може да причини мигрена, а от друга страна, горещата води до намаляване болката.

4-pricini-zoshto-da-piete-topla-namesto-studena-voda-4.jpg

източник: lekuvai.net

Прочети повече

Избрано