Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Мистика: всяка зодия може да вижда бъдещето, миналото и…

Публикувано

на

Когато става дума за астрология всичко сякаш е увито в някакви красива мистерия. Всяка зодия има своите уникални качества и черти. Често четем хороскопите, за да видим какво ни готви съдбата, пише blitz.bg.

Но знаете ли, че някои представители на зодиака могат да виждат в бъдещето?

Да, вярно е!

Ето кои знак какви дарби има:

Везни
Карат го на късмет

Везните са уравновесени и практични хора.

Разните там „лея куршум“, „развалям магии“ в тяхната уста звучат като „лея бира“ и „развалям диети“. Мистицизмът е за глупаците и заблудените. Повечето Везни не се осланят на предчувствия, защото не вярват и не се интересуват от тези работи. Те са твърде заети да мислят за практични неща – пари, дрехи, приятели, семейство, за да се занимават с глупости. От друга страна мнозина, родени под този знак, са надарени със силна интуиция, която обаче си обясняват по други начини – като чист късмет или прозорливост.

Скорпион
Да те хване страх

От всички зодиакални знаци те са най-плашещи с почти телепатичните си способности. Не просто знаят какво си мислите, те надушват какво криете от тях. Понеже ненавиждат лъжата, тя е и нещото, което долавят бързо и безпогрешно. Скорпионите владеят тези си способности и ги използват най-безскрупулно да манипулират и извиват ръце. Имат едно важно качество: при криза се отдръпват от света, за да се концентрират и да анализират ситуацията. В тези моменти на усамотение те възстановяват равновесието си и набират духовна енергия, която ги води до важни прозрения.

Стрелец
Трето око с крив мерник

Третото око на Стрелците е доста късогледо, дори кривогледо. Стрелците живеят в настоящето. Не са пригодени да гледат напред в бъдещето. Те може да бъдат големи философи, метафизици и теософи, но гадатели и телепати няма как да станат. Макар че им се иска да имат ясновидски способности, малко са се разминали с този дар. Особено зле се справят с интуицията, когато става дума за любов. Там вече са напълно изгубени. Единственото, за което проявяват добро шесто чувство, е когато техен приятел е в беда. Тогава може да се озоват на точното място и в точното време.

Козирог
Телеграми от Горната земя

Всичко тръгва от ранното му детство. От малък го спохождат ясновидски сънища, предчувствия и видения. Разбира се, Козирогът никога не говори за тези неща, защото се бои да не го набедят за юродив. В повечето случаи срамът от свръхспособностите се е вкоренил така дълбоко, че Козирогът е успял да ги подтисне. Талантът му на ясновидец обаче не може да бъде напълно изкоренен. Дори и най-трезвомислещите получават телеграми от Горната земя. За хората, които познават представителите на този знак откъм сериозната им страна, това разкритие е повече от странно.

Водолей
Гледат, но не виждат

Точно пък за Водолея човек би си помислил, че е малко по-добър ясновидец, телепат и емпат. Но не! Тези просветители, хуманитаристи, защитници на планетата, флората и фауната и врагове на найлоновите торбички са твърде много обитатели на земния свят, за да се стремят към трансцендентното. Водолеите гледат, но не виждат в бъдещето. Не че отричат тези неща, напротив, вярват в нуждата от разширяване на съзнанието. Просто свръхсетивността им граничи с нула. Понякога Водолеят има чувството, че е надарен с такива способности, но това най-често е самозаблуда.

Риби
Всичко знаят

Повечето Риби дори не си дават сметка колко силни са ясновидските им способности. От малки са свикнали с редчувствията, пророческите сънища и телепатията. Знаят какво ще кажете, още преди да сте си отворили устата, обикновено познават кой им звъни, преди да са се докоснали до телефона. Усещат кога ще се случи нещо лошо. Понякога тези им способности намират израз в изкуството. Приемат естествено тези си способности и смятат, че всички останали разполагат с такива. Даже се чудят как е възможно другите хора да са така недосетливи за някои неща.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ВИЖ ТУК!

Избрано