Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

🔞🔞 Сексът ми е голо вода. Ами сега?

Публикувано

на

Сексът би трябвало да носи удоволствие. Да ни кара не само да захвърляме дрехи и задръжки, но и да се чувстваме щастливи. Би трябвало да ни дава едно от най-интимните преживявания с партньора, да заздравява физическата и емоционалната ни връзка. Често обаче той се оказва най-слабата брънка в иначе хармоничните ни отношения.

На жените отдавна не ни се налага да лежим безропотно по гръб в очакване на великата съблазън, която така често не идва. Имаме право на превъзходен секс. Какво да правим, ако партньорът ни хал хабер си няма, че има нещо гнило в леглото и това не е нашето желание, а неговата неспособност да ни задоволи.

Предложете му опции
Няма нужда да му казвате, че е ленивец в сексуалните дела. Не е нужно да кастрирате и малкото мъжественост, която има в свое владение. Мъжкото его може да е доста чуплива стока, затова когато предлагате някакви варианти за смяна на обичайната ви сексрутина, предложете го като нещо, което вие искате да инициирате. Не вкарвайте укор в офертата.

Вербално окуражаване
Не пестете похвалите си, когато усетите доволство, причинено ви от него. Изразявайте усещанията си, така той ще запомни какво ви кефи и ще го приложи и следващия път. Колкото повече му повтаряте, че изпитвате наслада, толкова по-старателен ще става той в секса. Както ние обичаме да ни комплиментират за нашите качества на любовници, така и мъжете искат да чуят, че са шампиони в тая дисциплина.

Поемете контрола
Ако не ви харесва как той дирижира нещата в леглото, вземете диригентската палка в свои ръце. Задължително е от време на време да има смяна на платната и на ролите. Не е нужно да сте безропотната сексробиня, а той вашият робовладелец. Поемайки нещата в свои ръце, ще ви е по-лесно да покажете какво точно харесва на тялото ви.

Вкарайте повече пози в действие
Ако до гуша ви е дошло от една и съща поза, извикайте на помощ целия арсенал, показван във филмите за възрастни. Мисионерската поза е забавна веднъж в годината, през другото време спокойно може да я пуснете във ваканция. Не казвам, че трябва на всяка цена да изучите всичките мъдрости, описани в Камасутра, но не е излишна малко пиперливост между чаршафите.

Не преигравайте
Без значение колко ви е жал за него, и в частност за вас, не преигравайте и не се преструвайте. Няма нужда да врещите оргазмично, ако и един атом от вас не трепва на честотата на удоволствието. Преструването дава грешни сигнали на партньора, който и без това е изгубен в превода. Не е нужно да му казвате и че е гола вода, но ако сте деликатно откровени, заявявайки, че нещо малко не ви е достигнало, следващия път той със сигурност ще е по-старателен.

изт. www.bulnews.bg

Извън спорта

Павлинка, която не е на „ти“ с математиката, стана за смях в „Стани богат“ (ВИДЕО)

Публикувано

на

Не знаем дали Ви е присядало от торта, но на Павлинка определено  ѝ присяда от математика.

Тази дама определено направи запомнящо се участие в „Стани богат“.

Видео: „Господари на ефира“/фб

Прочети повече

Извън спорта

Жена удари джакпота от лотарията два пъти в рамките на месец!

Публикувано

на

Жена от Мериленд спечели лотариен джакпот от 50 000 долара само месец, след като грабна награда от 100 000 долара със скреч карта за друга лотария, съобщава UPI.

Седемдесетгодишната щастливка от Елктън, която също със скреч карта спечели джакпота от 100 000 долара през февруари, поясни, че била в магазин в града, когато решила да скъса с досегашните си навици и да участва в друга лотария. Ето как възрастната дама си купила две скреч карти.

„По принцип не участвам в тази лотария, но реших да опитам късмета си“, каза тя.

Едната от двете скреч карти ѝ донесла 50 000 долара. Жената оставила на съпруга си съобщение на гласовата му поща, в което заявява, че има радостна вест. Той обаче имал чувството, че знае за какво става дума.

„Знаех си, че отново е спечелила от лотарията“, увери той.

Прочети повече

Извън спорта

🔞 Жените с големи гърди споделиха 8 фрапиращи проблема!

Публикувано

на

Женските гърди са тема, която силно вълнува и двата пола.

Оказа се, че дамите с големи цици страдат от 8 сериозни драми. Самите те си признаха какво ги мъчи.

Ето ги и тях:

Проблем номер едно:
Искаш да носиш риза, но не можеш да си го позволиш, защото копчето ще бъде постоянно „отворено” и всичко ще се вижда безпроблемно.

Проблем номер две:
Няма как да бягате след автобуса или пък да спортувате нормално, защото постоянно трябва да държите в ръце големите си гърди, които не само, че тежат, ами се и „размятат” с бясна сила. Това е болезнено е нелепо.

Проблем номер три:
Да изглеждате визуално слаби е почти невъзможно. Дори и да имате тънко кръстче и слабички крака, че и плоско коремче, големите гърди прецакеат цялостната стройна гледка.

Проблем номер четири:
О, най-обичаният и болезнен въпрос. Сутиен? Ха-ха. Да, само „бабешки” модели могат да поберат пищния бюст.

Проблем номер пет:
Бельото е кошмар. Бабешките сутиени не вървят в комплект със секси бикини, а красивите гащички пък не са комбинирани с обемни сутиени. Затова или се купува всичко по отделно или се взимат два комплекта, от единия се взима сутиенът, а от другия бикините.

 

Проблем номер шест:
Удобният и добър сън не е присъщ за жените с големи цици. По гръб се задушават от тежестта им, а за спане по корем и дума не може да става. Затова само настрани, а това боли… и омръзва.

Проблем номер седем:
Постоянни болки в гърба. Непоносими и непрекъснати.

Проблем номер осем:
Няма да чуете някоя дама с големи гърди да ви сподели горните проблеми, защото или няма да й бъде повярвано, или другите жени с малък бюст, е и всички мъже, просто ще си помислят, че се хвали и си проси комплимента. / jenata.blitz.bg

Прочети повече

Избрано