Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

🔞🔞 Сексът ми е голо вода. Ами сега?

Публикувано

на

Сексът би трябвало да носи удоволствие. Да ни кара не само да захвърляме дрехи и задръжки, но и да се чувстваме щастливи. Би трябвало да ни дава едно от най-интимните преживявания с партньора, да заздравява физическата и емоционалната ни връзка. Често обаче той се оказва най-слабата брънка в иначе хармоничните ни отношения.

На жените отдавна не ни се налага да лежим безропотно по гръб в очакване на великата съблазън, която така често не идва. Имаме право на превъзходен секс. Какво да правим, ако партньорът ни хал хабер си няма, че има нещо гнило в леглото и това не е нашето желание, а неговата неспособност да ни задоволи.

Предложете му опции
Няма нужда да му казвате, че е ленивец в сексуалните дела. Не е нужно да кастрирате и малкото мъжественост, която има в свое владение. Мъжкото его може да е доста чуплива стока, затова когато предлагате някакви варианти за смяна на обичайната ви сексрутина, предложете го като нещо, което вие искате да инициирате. Не вкарвайте укор в офертата.

Вербално окуражаване
Не пестете похвалите си, когато усетите доволство, причинено ви от него. Изразявайте усещанията си, така той ще запомни какво ви кефи и ще го приложи и следващия път. Колкото повече му повтаряте, че изпитвате наслада, толкова по-старателен ще става той в секса. Както ние обичаме да ни комплиментират за нашите качества на любовници, така и мъжете искат да чуят, че са шампиони в тая дисциплина.

Поемете контрола
Ако не ви харесва как той дирижира нещата в леглото, вземете диригентската палка в свои ръце. Задължително е от време на време да има смяна на платната и на ролите. Не е нужно да сте безропотната сексробиня, а той вашият робовладелец. Поемайки нещата в свои ръце, ще ви е по-лесно да покажете какво точно харесва на тялото ви.

Вкарайте повече пози в действие
Ако до гуша ви е дошло от една и съща поза, извикайте на помощ целия арсенал, показван във филмите за възрастни. Мисионерската поза е забавна веднъж в годината, през другото време спокойно може да я пуснете във ваканция. Не казвам, че трябва на всяка цена да изучите всичките мъдрости, описани в Камасутра, но не е излишна малко пиперливост между чаршафите.

Не преигравайте
Без значение колко ви е жал за него, и в частност за вас, не преигравайте и не се преструвайте. Няма нужда да врещите оргазмично, ако и един атом от вас не трепва на честотата на удоволствието. Преструването дава грешни сигнали на партньора, който и без това е изгубен в превода. Не е нужно да му казвате и че е гола вода, но ако сте деликатно откровени, заявявайки, че нещо малко не ви е достигнало, следващия път той със сигурност ще е по-старателен.

изт. www.bulnews.bg

Без майтап

В кого не трябва да се влюбват представителите на зодия Рак?

Публикувано

на

В кого не трябва да се влюбват представителите на зодия Рак?

В кого не трябва да се влюбват представителите на зодия Рак?

Не трябва да се влюбват във Водолеи!

Защо?

Водолеят е като неразбран романтик. Той винаги е творчески настроен, жизнен и с разнообразни планове, обграден с тълпи от приятели и имащ милиони увлечения. Но Ракът жадува за стабилност, дори и понякога това да е подсъзнателно. Водолеят би се радвал да задоволи желанието на половинката си, но за съжаление не винаги е способен на това. За Водолеите думите „стабилност“ и „скука“ са почти синоними. Те са изключително свободолюбиви и не по-малко критични. Може би, трябва да размислите, Раци… и да подарите любовта си и романтичната си душа на някой, който би могъл да ги оцени по-добре?

източник: zajenata.bg

Прочети повече

Без майтап

Всяка сутрин пийте това на празен стомах и се сбогувайте с коремните мазнини!

Публикувано

на

Наднорменото тегло  не означава, че имате здравословни проблеми, защото има много хора с наднормено тегло, които имат отлично здраве.

Също така, има много хора с нормално тегло, които имат метаболитни проблемип за които въобще не знаят, свързани със затлъстяването. Мазнината под кожата не е голям проблем, но коремните мазнини причиняват сериозни проблеми.
Ако имате излишни мазнини около талията си, трябва да се отървете от тях.

Ние ви предлагаме едно мощно и доказано средство за премахване на високия холестерол .

Много е лесно за приготвяне. Трябват ви само лимон, магданоз, вода и сода за хляб. Опитайте и ще бъдете изумени от резултатите.

Необходими съставки:

1 кг лимони
5-6 връзки магданоз
3 литра вода
1 пакетче сода за хляб

Начин на приготвяне:
Измийте хубаво лимоните със студена вода, вземете купа и я напълнете с топла вода. Сложете содата в нея. Поставете лимоните и оставете да престоят в продължение на час.

Нарежете магданоза на малки парчета, включително и стъблата. Извадете лимоните от соденатавода и нарежете и тях. Вземете магданоза и лимоните и ги сложете в тенджера. Изсипете 3 литравода върху тях. Варете на слаб огън за около 2-3 часа. Ще получите около 1.5 литра сироп, който е достатъчен за 15 дни, ако го пиете редовно.

Пийте всяка сутрин на празен стомах. Дозата трябва да се равнява на една ракиена чашка.Успех!

източник: zajenata.bg

Прочети повече

Извън спорта

12 бабини съвета, които помагат и днес: Мълчи повече и в душата ти ще има тишина, а духът ти ще е спокоен…

Публикувано

на

1. Пий вода там, където пият конете.

Конят няма да близне лоша вода.

2. Сложи постелята си там, където лежи котката, тя ги разбира тези неща.

3. Яж плодове, до които се е докосвал червей (не са третирани с химикали).

4. Смело събирай гъби, по които са накацали мушици – не е отровна.

5. Строй къщата на място, където се припича змия, там няма да студуваш.

6. Посади дърво там, където къртица рови земята, плодородна е.

7. Копай кладенец там, където в горещините гнездят птици – със сигурност има.

8. Яж повече зелено и ще имаш силни крака и издръжливо сърце.

9. Лягай и ставай с кокошките, за да имаш златното зърно на деня.

10. Плувай по-често, за да се чувстваш на земята като риба във вода.

11. По-често поглеждай към небето и мислите ти ще бъдат ясни и леки.

12. Мълчи повече и в душата ти ще има тишина, а духът ти ще е спокоен.

изтоник: zajenata.bg

Прочети повече

Избрано