Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Каквото видите първо на картинката, означава, какво ви очаква в близко бъдеще!

Публикувано

на

Този тест за представа дава точни резултати. С помощта на картинката, бихме могли да разберем, какво предстои да се случи в живота ви, и какво да очаквате. За целта само е необходимо да погледнете изображението и да изберете това, което първоначално сте видели! Ето и резултатите под картинката:

ЦВЕТЯ
Цветята обичайно са чудесен признак на красота и благополучие.

Те даряват наслада и прелест.

Красивите цветя говорят за вашето уверено и вярно духовно израстване и развитие на личността.

Движите се в правилната посока и ви очаква сполука! Това би могло да бъде свързано с работата, с нова връзка или увлечение. Не спирайте!

 

МАСКА

Маската би могла да значи, че сте в ход на лична промяна.
Тя би могла да символизира разни аспекти на личността ви. Вие бихте могли да имате една маска, която използвате на работа; друга в общуването с близките; и трета маска, която е за приятелите. Но това предизвиква затруднения, след като тези маски влязат в стълкновение една с друга. Доволни ли сте от своята персона или е дошло времето да се видите в нова светлина?

Зад маската си човек може да крие истинския си вид, темперамент или намерения. Или маска би могла да се нарече лице, което има замръзнало, празно, загадъчен израз. Има ли някой сред вашите познати, който крие истинското си лице и иска да изглежда не такъв, какъвто е всъщност? Смятате ли, че трябва да криете това, което сте?

 

ЖЕНА
Жена предвещавата интрига. Ако видите на картинката образ на красива млада жена – това означава нови възможности за вас, радост, щастие, богатство, късмет . Жена с разрошена коса – опасност.

 

ЛИСТА
Листата са знак на растеж, богатство и постижения, особено ако те са зелени, свежи и сочни. Листата означават щастие и успех в бизнеса и любовта, те ще цъфтят с пълна сила. Очаква ви безгрижен живот, изпълнен с радостни събития. Зелените листа винаги са били считани за добър знак. Те обещават щастлив брак, както и шанс да получите наследството.

изт. zajenata.bg

Извън спорта

4-те зодии, на които Съдбата дава всичко!

Публикувано

на

Телец

 

Телците още от съвсем малки осъзнават какви късметлии са в живота.

Имат страхотно семейство, в което прекарват най-хубавото детство на света.

Растат в хармония и разбирателство, а в сърцата им се заражда доброта.

Това е най-важното, което трябва да знаем за Телците – чувството им за доброта е безкрайно.

В живота успяват да намерят своята половинка, макар и не толкова рано, колкото им се иска.

Въпреки това са изключително щастливи, когато се случи, а след това всичко друго, свързано със семейство и деца, бързо се появява в живота им. Здрави са, щастливи са, имат всичко и всеки ден благодарят за даровете, които получават.

 

Везни

 

Няма кой да бие Везните по това, че имат от всичко по малко. Наистина всичко!

През живота си никога не се тревожат за финансовата част от нещата.

Знаят как да намерят правилния път в живота и имат много причини да са щастливи.

Влюбват се много млади и стават родители съвсем скоро след това.

Създават големи и щастливи семейства, а разводите са почти немислими.

Обичат всичко в живота им да е подредено и спокойно.

Пътуват много по света и цял живот благодарят за здравето и спокойствието, което им се подарено.

 

Скорпион

 

Скорпионите са хората, които получават най-много любов в живота, макар и на по-късен етап.

До тогава те имат страхотна професия, не им липсват финанси и имат много идеи за бизнес.

Представителите на тази зодия имат страхотен нюх за развитие и стават ръководители на фирми още преди да навършат 35.

Малко преди това вече са срещнали голямата любов, с която се наслаждават на живота и не бързат да приключат с пътуванията и свободата.

Създават деца чак към 40 години, което е и най-мъдрото им решение.

Достатъчно зрели са, за да се справят с всички предизвикателства.

 

Водолей

 

Няма по-щастливи от Водолеите, въпреки трудностите, които понякога ги застигат.

Няма цел, която да са си поставили в живота, и да не са я изпълнили докрай.

Те са „двигателите“ на всяко семейство и щастието до голяма степен зависи от решенията им.

Изключително грижовни са, възпитават страхотни деца и имат до себе си партньор и обич, които траят цял живот.

Истински щастлив, здрав и приказен живот, за който всеки може да си мечтае.

източник: Actualno.com

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 19-и октомври – честит петък!

Публикувано

на

Овен 

Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Телец

Днес за Вас най-голям източник на вдъхновение ще бъдат хората, с които регулярно се сблъсквате. Може и малко да ги познавате, но до момента никога не сте разговаряли с тях. Постарайте се да си осигурите общуване, и може да научите нещо ново за това, как изглеждате в очите на околните. През втората половина на деня у Вас може да възникнат идеи, какво хубаво може да направите за някой от близките си приятели. Споделете с останалите най-добрите свои качества и доброто си настроение, и нека това да Ви стане навик.

Близнаци

Не се учудвайте, че Вашия любим човек ще се покаже от най-добрите си страни. Възможно е и да не сте знаели, че той има такива забележителни качества и че е способен на такива потресаващи постъпки. Какво пък – хубавите сюрпризи са винаги приятни.Да се случваха по-често… Всъщност, не забравяйте да покажете радостта си на своята половинка. За нея това ще бъде поощрение.

Рак

Днес ще Ви бъде доста трудно „да се задържите на повърхността”, както и да разберете кое-какво. Единствената сламка, за която можете да се хванете, ще се окаже Вашият любим човек. Но не се увличайте – сламката едва ли е най- надеждната опора и защита.

Лъв

Трябва да сте готови за неприятности в професионалната сфера. Едва ли този ден ще бъде лек и приятен, тъй като той готви за всички представители на Вашия знак много изпитания. Възможни са проверки при Вас, от които проверяващите да останат крайно недоволни. Не са изключени глоби и други санкции. В качеството на компенсации за причинените неудобства, ще Ви очаква пълно взаимно разбиране с близките, хармония в романтичните отношения, а също и полезни съвети от стари приятели. Редно е, а и си заслужава, да се вслушате в онова, което говорят родителите, защото от тях може да научите нещо важно.

Дева

Днес отново ще Ви стане тъжно, и то – без всякаква причина. Вие обичате и сте обичани, а Вашата половинка е готова на всичко зарад Вас и даже на нещо повече, от това, което сте очаквали. Неизвеснно защо това Ви е все малко. Може би ще си отговорите на въпроса, какво точно не Ви достига?…

Везни

Може да купувате скъпоценности, антикварни предмети и други ценни неща, тъй като сенят е много благоприятен за такава дейност. Старайте се да не икономисвате за себе си и близките, защото твърдението, че скъпия два пъти плаща, днес ще се потвърждава многократно. Ще имате възможност да инвестирате в бизнес, но само в случай че сте проучили в детайли проекта, който искате да финансирате, а не да го правите на сляпо. В обкръжението Ви ще се появи човек, предизвикващ противоречиви чувства: и ще привлича, и ще отблъсква. Има вероятност умишлено да Ви изкарат от „релси”, тъй като всеки, изгубил душевното си равновесие, може много по-лесно да се управлява.

Скорпион

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска , да Ви помогне в реализацията на някаква Ваша цел, или осъществяване на някаква Ваша мечта.Ще Ви оказва помощ както с думи, така и с дейстия. Само че на моменти не само че няма да Ви помага, а направо ще Ви пречи… Но главното е порива и желанието му да бъде полезен!

Стрелец

Както обикновено , Вие имате какво да кажете на обкръжаващите , а днешното разположение на планетите ще Ви даде смелост , за да кажете мислите си на глас. Абсолютно сте готови да направите това. Но преди да си отворите устата, помислете за това, кой Ви слуша сега. Ще бъдат ли възприети думите Ви по необходимия начин? Действително ли това има такова голямо значение? И най-главното е, действително ли искате да отблъснете хора, които толкова искат да станат по-близки с Вас? Защо не кажете всичко на четири очи само на човека, който е заслужил?…

Козирог

Някой от по-възрастните Ви роднини или авторитетни хора, които от известно време е наблюдавал Вашите действия, се готви да Ви каже, че се справяте отлично. Това е вярно, особено ако се има предвид сложната ситуация, която без усилие сте успели да преодолеете. Не трябва да игнорирате новите и интересни хора, които ще се срещат с Вас днес. Срещите с тях са подарък от Луната, която иска да Ви отдалечи от всички трудности и въобще от всичко, което може да бъде за Вас неприятно.

Водолей

Денят може да се окаже доста удачен от финансова гледна точка, но за да Ви донесе реални доходи, трябва доста да се потрудите. Днес няма да сте много във възторг, когато се наложи да обърнете повече внимание на децата, но в крайна сметка това ще Ви достави удоволствие. Оставените за после работи ще напомнят за себе си и ще се наложи да се оправите с тях. Тази вечер е изключителна за Вас: послушайте лека музика и това ще Ви се отрази добре. И си осигурете приятна компания.

Риби

Интуитивните спонтанни догадки ще Ви направят услуга през първата половина на денонощието, но към края на деня навярно ще се окажат вече ненужни. Ако имате намерение да започнете нещо ново, пристъпвайте към реализация на своите записи някъде надвечер. Начинанията, свързани с агресия, борба и конкуренцията , ще имат малки шансове за успех. Това е добро време за изгодни сделки с малък и среден мащаб , и за правене на полезни покупки(включително ежедневни дрехи и хранителни продукти), за придобиване на качествени, красиви и трайни вещи в класически стил.

източник: lamqta.com

Прочети повече

Извън спорта

(18+) Ето кои алкохолни напитки най-силно стимулират женския оргазъм

Публикувано

на

Изследвания показват, че приемът на алкохол може чувствително да повиши либидото при жените. Доказано е, че алкохолът повишава нивото на тестостерон при жените, като примамва тези, при които отсъства желание и намерение за секс. Дори малко количество, може да се окаже от съществено значение по отношение на сексуалността.

Ефектът с алкохола е най-силно изразен при жените, които пият противозачатъчни, защото при тях нивото на тестостерон е значително понижено.

Алкохолните напитки ни освобождават от срамежливост и нежелани задръжки, позволявайки ни по-голямо сексуално изразяване. Кои видове алкохол помагат на женския оргазъм?

Коняк

Италиански учени установили, че конякът действа мощно върху женския оргазъм. Според техните изследвания, тази напитка най-силно стимулира желанието за секс при жените. Напитката повишава нивото на тестостерон в кръвта, а танините в нея опияняват бързо.

Шампанско

Дори само при вида на балончетата в него, жените приповдигат настроението си. Но не прекалявайте с количеството, достатъчно е съвсем малко от ендорфините в напитката, за да бъдете в подходящата настройка за вечерта.

Абсент

За него се знае, че бил широко използван афродизиак от европейците през 19-ти век.

Вино

Виното е доказало своите чудати свойства, особено ако е смесено с някои подправки. Изпробвайте го например с джинджифил, канела, карамфил, ванилия и захар и ще постигнете така желаното „О! „.

Ако пък нито едно от тези силно стимулиращи оргазма ви питиета не ви е любимо, винаги можете да забъркате алкохолен коктейл с някоя от подправките, действаща на вашата сексуална мощ.

Например, мартини с ванилия и мед или джин с кардамон и сок от грейпфрут.

Не забравяйте, че всеки алкохол ще ви отпусне и даде самоувереност, но ако не се задоволявате с малко, големите количества могат да постигнат обратния ефект. Бъдете предпазливи и не прекалявайте с чашките, за да не провалите вечерта.

Източник: Пик

Прочети повече

Избрано