Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Номерът на дома ви определя щастието ви – Кой е вашият?

Публикувано

на

Може би не ви се вярва, но номерът на къщата ви може да предопределили късмета ви или щастието ви в живота .

Това не означава, че точно показва какво ще ви се случи, а само дава възможните въздействия, които ще почувствате съзнателно или несъзнателно във вашият живот.

Все пак, ако си изчислите номера си, може би ще разберете защо се случват някои неща в дома ви и защо се чувствате по определен начин.

За да определите съдбовният номер на адреса е необходимо да съберете цифрите, докато не получите едноцифрени числа, за които ще намерите описание подолу.

Например, ако живеете в сграда и в адреса имате номера 25/6 = 2 + 5 + 6 = 13 = 1 + 3 = 4

Номер 1

Този номер носи обозначение на индивидуалност и оригиналност. Те често имат нови идеи, започват нови проекти и поемат рискове. Но, колкото е добър този брой на професионално и финансово поле, толкова по-малко късмет носи в личния живот. Насърчава самотата, критичността, нерешителността. Необходимо е къщата да боядисате в златист, оранжев или маслинен зелен цвят, за да увеличите положителното въздействие.

Номер 2

Този номер символизира промени, така че хората често се местят от този адрес. Има приятна атмосфера на семеен дом, обикновено е просто място с доза неуредност, а насърчава плодовитост и влюбеност. Хората, които живеят в него често работят от дома си,  имат интерес към технологии, пътувания, алтернативна медицина и астрология. Поради несъобразителност често взимат лоши бизнес решения и трябва да започват от началото, а в отношенията си са много зависими от другите. За да увеличат положителното въздействие, а да намалят негативното би трябвало колкото се може повече да осветят и да се премахнат ненужните неща. Хубаво е къщата да е в кафяво, сиво или бежово.

Номер 3

Той е символ на разпространение, възстановяване и подобряване. Хората, които живеят на този номер често са перфекционистите, любезни и верни с оптимистичен възглед за живота. Имат променливо чувство за хумор и твърди виждания за свободата, религията и семейството. Знаят да се отнасят екстравагантно и да харчат парите, които нямат, така че често влизат във финансови проблеми. Имат голямо семейство, искат да се насладят на пороците си, така че често имат здравословни проблеми. В дома им са добре дошли сини тонове, за да се увеличи положителното въздействие. Би трябвало да бъдат рационални и практични, а по отношение на здравето, трябва да бъдат внимателни за наднорменото тегло, да проверяват състоянието на сърцето и хормоните си.

Номер 4

Къщата с този номер е сложно място за живот, защото е символ на конфликти. Две противоположни сили, които се борят за стабилност и промяна. В този дом постоянно нещо се обновява, променя се и купува. Противоположни темпераменти, остроумие, състрадание са чести прояви тук. Този номер не е за тези, които са с крехки характери и страхливи, а по-скоро е за тези, които са свикнали да работят под стрес и които имат силата да издържат много неща. Важно е да определят своите приоритети. За да намалят негативното влияние на този брой се препоръчва да имат много свещи из дома, цветя и декорации от стъкло. Живеещите трябва да внимават за мигрена, депресия и проблеми с кръста.

Номер 5

Този номер символизира хармония, добри мисли и емоции. В тази къща е изразена душевността.

Солидарността и стабилността са основните предимства на въздействието на номер  5. Тези, които живеят на този адрес бавно изграждат щастието и надхвърлят всички препятствия към целта. Лошото влияние на този брой е честото забравяне, което им причинява неудобства. За да се увеличи положителното въздействие трябва да поставят предмети от метал. От здравословни проблеми най- много трябва да се притесняват за високото кръчно и проблеми с инфекции на ушите, гърлото, носа.

Номер 6

Този номер символизира решителност, твърда позиция и крайност. Тук е добро място за почивки в мълчание, но понякога знае да бъде и място с интензивен раздора и неприязън между членовете на семейството или на интензивно страстна любов и искрена връзка. Добре действа на тези, които искат да пробват нови неща, да експериментират и да се занимават с някакво хоби. В този дом хората са много креативни. За да се увеличи положителното въздействие се препоръчват жълтата и зелената боя. Местни трябва да внимават на зъбите и кубчетата.

Номер 7

Този номер е символ на сънуването, фантазираето и страстта. Седмицата представлява духовност и чувство на уязвимост. Понякога живущите могат да имат проблем с отделянето на действителността от фантазията. Често в тези домове има шанс да се случват паранормални истории и някои необичайни явления. Тези, които живеят тук обикновено се занимават с някаква художествена професия. В работата са променливи, а често са склонни и към пороци. Добре е в дома си да внесат повече лилав цвят, която ще увеличи положителното въздействие.

Номер 8

Този номер е символ на уважението и стабилността. На живущите носи добра репутация, авторитет и слава, но и голяма отговорност, която често имат към другите. Трудят се на всички да угодят, но не се застрашават състоянието на комфорт. Имаt уважение към традиционните ценности, семейството и приятелите. В този дом са необходими чести ремонти. Интериорът trqbwa da e в тъмни цветове, за да se увеличи положителното въздействие и да внесат повече орнаменти като картини и огледала. Най-големите здравословни проблеми имат с лош имунитет, настинки и възпаления.

Номер 9

Тези хора обикновено са инициативни и знаят какво искат от живота. В работата са много успешни, а у дома често са напрегнати. В този дом често могат да се появят проблеми с влагата и отоплението.  Трябва да се внимава с любовните проблеми и депресия. За да подобрят въздействието се препоръчва всички стени да бъдат бели.

изт. zajenata.bg

Извън спорта

Тези 4 зодии ще си живеят живота на стари години!

Публикувано

на

Няма нищо страшно да се родиш беден! Но ако умреш в бедност, това със сигурност ще бъде по твоя вина!

С упорство и труд можем да постигнем всичко, което пожелаем, макар че съдбата и късметът също играят огромна роля в живота на всеки един от нас. Може би е добре да се окажем на правилното място в точното време. И макар не всеки да има възможност да си купи дом на остров в океана, всеки мечтае да е финансово стабилен, а животът му да е изпълнен със запомнящи се събития не само на младини, но и на стари години.

Днес ще ви представим 4-те зодиакални знака, които няма да имат проблеми с парите, когато остареят.

Дева

За разлика от останалите зодии, Девите са много рационални и в критични ситуации възприемат всяка информация адекватно. Дисциплината, планирането и целеустремеността не им позволяват да кривнат от правия път. В момента, в който започне да изкарва пари, Девата започва да мисли как те да станат повече. Трудолюбивите Деви работят много, но спестяват всеки лев, защото са наясно, че щастието не пада от небето.

Скорпион

За харизматичните Скорпиони и невъзможното е възможно. Девизът им е: Няма препятствие, което не може да бъде преодоляно. Скорпионът винаги получава това, което желае. Способността им лесно да изкарват пари ги прави най-смелите авантюристи. Но има едно „но“. Те много бързо могат да загубят лесно изкараните пари, например заради любов. Губейки спечеленото, Скорпионът побеснява, което му дава двойно повече сили да спечели повече и да живее още по-добре напук на околните.

Рак

Няма Рак, който да не е скътал в пазвата си пари за черни дни. Дори и да не разполагат с големи доходи, те пак успяват да спестят някой лев, защото безпаричието за Рака е равносилно на гладна смърт! Представителите на тази зодия се страхуват да не загубят контрол над ситуацията, защото не знаят как да продължат нататък. Парите за тях са като свеж, вкусен въздух.  Креативните Раци са истински новатори. Родените под този знак са надеждни и лоялни. Те обичат да работят в екип и много рядко недоволстват от размера на заплата си. А това кара шефовете им да ги уважават!

Козирог

Много рядко ще срещнете Козирог, който да пилее парите си наляво и надясно. Те никога няма да заблудят приятелите си, че имат подобна възможност. Предприемчивият Козирог умее да събира пари, които да влага в бизнеса си и в нови начинания. Трудолюбивият Козирог се движи целеустремено към успеха и благосъстоянието на семейството си. Той може смело да заяви, че притежава уникален талант, с който да намира златните жилки. Парите сякаш се лепят за представителите на този зодиакален знак, а запознанството и партньорството с правилните хора им позволяват да правят правилните крачки по пътя си към богатството. Козирозите започват да работят в ранна възраст, което им позволява на стари години да разполагат с успешен бизнес и стабилни доходи.

Ако сте успели да се разпознаете някъде сред тези 4 зодии, звездите ви гарантират безоблачни старини. Въпреки че моментното ви материално положение не е толкова стабилно, не трябва да вдигате ръце и да се отказвате, защото по пътя към успеха нещата могат да се променят във всеки един момент./jenata.blitz.bg

Прочети повече

Извън спорта

Само след седмица панталоните ми започнаха да падат! Рецептата: само 1 такъв плод на гладно сутрин и сбогом, бричове и коремче!

Публикувано

на

Да отслабнем и станем стройни в кратки срокове, ще ни помогне любимото  киви ! Този киселичък плод има наистина изумителен ефект върху тялото , особено ако го хапвате всеки ден на празен стомах .

Диетата с киви ще ви помогне бързо да пречистите тялото, да изгорите излишните мазнини , без да губите мускулна маса, освен това ще си възвърнете изчерпаните по време на зимата витамини. Така че, давайте смело!

Киви за отслабване

Отслабване с киви

Кивито съдържа естествен карнитин – естествена  горелка на мазнини . Също така, плодът е богат на фибри и витамин С , флавоноиди и антиоксиданти.

В същото време е нискокалоричен! Идеален е за разтоварващи дни: фибрите ще ви помогнат да контролирате апетита.

Полезно е да се яде по едно киви на гладно , ако не страдате от стомашна язва или гастрит. Някои хора дори го ядат с кожата, която също съдържа много хранителни вещества и фибри.

Плодът помага за прочистване на червата , а витаминозният му състав се справя с преяждането . Оказва се, че много често неконтролируемият апетит произтича от липсата на определени вещества в тялото, например цинк, който също присъства в този кадифен плод!

Киви за отслабване

Разтоварващ ден с киви

Един път, максимум два пъти седмично можете да си правите разтоварващ ден с киви . През деня се препоръчва да се ядат 6 кивита и да се пият 1,5 литра обезмаслено кисело мляко или неподсладено такова. Храносмилателната система си почива, червата се изчистват и по този начин за 1 ден може да загубите до 2 кг  благодарение на чудотворните свойства на кивито!

По време на разтоварващия ден можете да пиете коктейли: Смесете киселото мляко в блендер с киви и портокал  или горски плодове . Това ще разнообрази ограниченото менюто и ще помогне да понесем ограничението в храненето с удоволствие, като същевременно чудо-ефектът на прочистване на тялото се запазва!

Диетата с киви дава отлични резултати. Ще ви предложим цели 2 варианта, предназначени за меню от 7 дни. След това просто няма да се познаете в огледалото, при това само за седмица! В този случай загубата на тегло ще донесе само полза на организма, без да се губи мускулна маса. Възможна е загуба на тегло с около 6 килограма за толкова кратко време!

Киви отслабване

ЗЕЛЕНА ДИЕТА С КИВИ

Закуска
Направете салата от 1 връзка маруля , 1 чушка , 1 киви, 2 стръка зелен лук . Подправете я с 1 супена лъжица френска горчица  или лимонов сок .

Междинна закуска 2 часа след основната
Пригответе коктейл в блендер от 1 зелена ябълка , 1 киви и 1 банан. Ако не можете да направите коктейл, яжте само плодовете!

Обяд
Залейте 3 супени лъжици  овесени ядки с чаша кисело мляко, добавете шепа стафиди , нарязани на ситно  мандарина и киви. Оставете ядките да набъбнат в продължение на около 15 минути и изяжте енергийната бомба !

Следобедна закуска
Пригответе си плодова салата: 1 банан, 1 ябълка, 1 киви и чаша кисело мляко. Можете да добавите щипка канела .

Вечеря
Сварете малко кафяв ориз и си направете богата салата! 50 грама варен кафяв ориз смесете с 1 киви, ябълка или круша , 1 маруля и чаша кисело мляко. Съставът на салатата може да изглежда странно, но е много вкусно!

Преди да си легнете
По избор: можете да изядете 1 портокал или да изпиете 1 чаша кисело мляко.

Киви за <a href=диета“ />

Протеинова диета с киви

Закуска
Пригответе салата от 100 гр.

сварен кафяв ориз, нарязано на кубчета 1 киви, настъргана ябълка и 30 гр. сирене Фета. Изпийте към салатата чаша зелен чай .

2 часа след закуската
1 банан и 1 киви. Ако е възможно, направете на коктейл в блендера 1 киви, 1 банан, 1 лимон .

Обяд
Суперсалата! Нарежете на кубчета 150 г варено пиле , половин грейпфрут , 2 плода киви, едно ситно нарязано варено яйце , малко зелен лук. Подправете салатата със сол, черен пипер и лимонов сок , и добавете 1 супена лъжица  зехтин .

Следобедна закуска
Пригответе салата от половин банан, 2 кивита, 1 ч.л. стафиди и 200 грама обезмаслено неподсладено кисело мляко .

Вечеря
Нарежете 50 грама сирене Фета  и 2 кивита, смесете ги с 50 грама варен кафяв ориз. Подправете салатата с 1 ч.л. зехтин и щипка босилек.

Преди лягане
Може да изпиете 1 чаша нискомаслено кисело мляко или айрян.

Бъдете здрави и се чувствайте отлично в собствената кожа!

източник и снимки: zajenata.bg

Прочети повече

Извън спорта

Кльощавите вече не са на мода! Ето жените с какът тип форма хващат мъжкото око!

Публикувано

на

Представителите на силния пол най-сетне разкриха истинските си пристрастия към типа женска фигура и се оказа, че болезнено слабите момичета с юношеска фигура вече не са на мода!  Щом кльощавелките не са привлекателни, тогава какъв тип силует въздейства най-силно на мъжете?

Сигурно сте чували за фигура тип „пясъчен часовник“ и за това, че тя по нея мъжете направо си губят ума. Подобни констатации звучат субективно, докато не се намеси науката! Да, учените успяха да определят, че мъжете са луди точно по дами с тънка талия и пищни форми над и под нея.

Специалистите са констатирали, че ако при една жена съотношението между бедра и талия е 0.7, то мъжете много по-често запомнят някои подробности за нея. Става въпрос за неща, на които голяма част от представителите на силния пол не обръщат внимание, като цвят на очите, форма на устните и т.н. Изобщо не се съмнявайте, ако изглеждате по този начин, той със сигурност ще запомни дори какво работите! Този тип фигура не е свързана нито с теглото, нито с височината ви. Тук ключова роля играят извивките.

Съблазнителните гладки извивки на женското тяло предизвикват еротични картини в мъжкото въображение. Виждайки жена с апетитни форми, мъжът веднага решава, че тя е много страстна по природа.

Ако искате да разберете какъв е вашият тип фигура, достатъчно е да отпуснете корема си и да намерите най-тясната част на талията. След това измерете най-широката част от бедрата си. Разделете полученото от талията с това от бедрата и сте готови! Обемът на талията трябва да е 70% от обема на бедрата и 76% от обема на гърдите. А бюстът – 43% от ръста ви. /jenata.blitz.bg

Прочети повече

Избрано