Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Номерът на дома ви определя щастието ви – Кой е вашият?

Публикувано

на

Може би не ви се вярва, но номерът на къщата ви може да предопределили късмета ви или щастието ви в живота .

Това не означава, че точно показва какво ще ви се случи, а само дава възможните въздействия, които ще почувствате съзнателно или несъзнателно във вашият живот.

Все пак, ако си изчислите номера си, може би ще разберете защо се случват някои неща в дома ви и защо се чувствате по определен начин.

За да определите съдбовният номер на адреса е необходимо да съберете цифрите, докато не получите едноцифрени числа, за които ще намерите описание подолу.

Например, ако живеете в сграда и в адреса имате номера 25/6 = 2 + 5 + 6 = 13 = 1 + 3 = 4

Номер 1

Този номер носи обозначение на индивидуалност и оригиналност. Те често имат нови идеи, започват нови проекти и поемат рискове. Но, колкото е добър този брой на професионално и финансово поле, толкова по-малко късмет носи в личния живот. Насърчава самотата, критичността, нерешителността. Необходимо е къщата да боядисате в златист, оранжев или маслинен зелен цвят, за да увеличите положителното въздействие.

Номер 2

Този номер символизира промени, така че хората често се местят от този адрес. Има приятна атмосфера на семеен дом, обикновено е просто място с доза неуредност, а насърчава плодовитост и влюбеност. Хората, които живеят в него често работят от дома си,  имат интерес към технологии, пътувания, алтернативна медицина и астрология. Поради несъобразителност често взимат лоши бизнес решения и трябва да започват от началото, а в отношенията си са много зависими от другите. За да увеличат положителното въздействие, а да намалят негативното би трябвало колкото се може повече да осветят и да се премахнат ненужните неща. Хубаво е къщата да е в кафяво, сиво или бежово.

Номер 3

Той е символ на разпространение, възстановяване и подобряване. Хората, които живеят на този номер често са перфекционистите, любезни и верни с оптимистичен възглед за живота. Имат променливо чувство за хумор и твърди виждания за свободата, религията и семейството. Знаят да се отнасят екстравагантно и да харчат парите, които нямат, така че често влизат във финансови проблеми. Имат голямо семейство, искат да се насладят на пороците си, така че често имат здравословни проблеми. В дома им са добре дошли сини тонове, за да се увеличи положителното въздействие. Би трябвало да бъдат рационални и практични, а по отношение на здравето, трябва да бъдат внимателни за наднорменото тегло, да проверяват състоянието на сърцето и хормоните си.

Номер 4

Къщата с този номер е сложно място за живот, защото е символ на конфликти. Две противоположни сили, които се борят за стабилност и промяна. В този дом постоянно нещо се обновява, променя се и купува. Противоположни темпераменти, остроумие, състрадание са чести прояви тук. Този номер не е за тези, които са с крехки характери и страхливи, а по-скоро е за тези, които са свикнали да работят под стрес и които имат силата да издържат много неща. Важно е да определят своите приоритети. За да намалят негативното влияние на този брой се препоръчва да имат много свещи из дома, цветя и декорации от стъкло. Живеещите трябва да внимават за мигрена, депресия и проблеми с кръста.

Номер 5

Този номер символизира хармония, добри мисли и емоции. В тази къща е изразена душевността.

Солидарността и стабилността са основните предимства на въздействието на номер  5. Тези, които живеят на този адрес бавно изграждат щастието и надхвърлят всички препятствия към целта. Лошото влияние на този брой е честото забравяне, което им причинява неудобства. За да се увеличи положителното въздействие трябва да поставят предмети от метал. От здравословни проблеми най- много трябва да се притесняват за високото кръчно и проблеми с инфекции на ушите, гърлото, носа.

Номер 6

Този номер символизира решителност, твърда позиция и крайност. Тук е добро място за почивки в мълчание, но понякога знае да бъде и място с интензивен раздора и неприязън между членовете на семейството или на интензивно страстна любов и искрена връзка. Добре действа на тези, които искат да пробват нови неща, да експериментират и да се занимават с някакво хоби. В този дом хората са много креативни. За да се увеличи положителното въздействие се препоръчват жълтата и зелената боя. Местни трябва да внимават на зъбите и кубчетата.

Номер 7

Този номер е символ на сънуването, фантазираето и страстта. Седмицата представлява духовност и чувство на уязвимост. Понякога живущите могат да имат проблем с отделянето на действителността от фантазията. Често в тези домове има шанс да се случват паранормални истории и някои необичайни явления. Тези, които живеят тук обикновено се занимават с някаква художествена професия. В работата са променливи, а често са склонни и към пороци. Добре е в дома си да внесат повече лилав цвят, която ще увеличи положителното въздействие.

Номер 8

Този номер е символ на уважението и стабилността. На живущите носи добра репутация, авторитет и слава, но и голяма отговорност, която често имат към другите. Трудят се на всички да угодят, но не се застрашават състоянието на комфорт. Имаt уважение към традиционните ценности, семейството и приятелите. В този дом са необходими чести ремонти. Интериорът trqbwa da e в тъмни цветове, за да se увеличи положителното въздействие и да внесат повече орнаменти като картини и огледала. Най-големите здравословни проблеми имат с лош имунитет, настинки и възпаления.

Номер 9

Тези хора обикновено са инициативни и знаят какво искат от живота. В работата са много успешни, а у дома често са напрегнати. В този дом често могат да се появят проблеми с влагата и отоплението.  Трябва да се внимава с любовните проблеми и депресия. За да подобрят въздействието се препоръчва всички стени да бъдат бели.

изт. zajenata.bg

Извън спорта

20 август е голям празник – ето кой измолен трябва да черпи за имен ден

Публикувано

на

На 20 август имен ден празнуват всички, които носят името Самуил (означава – измолен от Бога). В Библията Самуил е този, който помазва царете и им дава власт. Според легендата пророк Самуил е роден в семейството на Елкана от град Рама, който имал две жени – Ана и Фенана.

Ана не можела да има деца дълго време, заради което се молела непрекъснато. Молбата ѝ към Бог била да я дари със син, в благодарност на което тя ще му го посвети. Молитвата ѝ се изпълнила и „Измоленият от Бога“ Самуил останал да расте в храма при първосвещеник Илий.

След няколко години станало ясно, че момчето има дарба да пророкува. Докато растял, той поучавал израилтяните и ги карал да се покаят за греховете си. Народът го слушал и изпълнявал напътствията му. Затова според желанието на всички го избрали за съдия и началник.

С помощта на Самуил израилтяните се избавили от двадесетгодишното филистимийско робство. Управлявал мъдро и справедливо. Когато остарял, отстъпил на синовете си част от властта и ги поставил за съдии. Но те не следвали примера му, били алчни и несправедливи.

Недоволни от тях, старейшините дошли да молят Самуил да им избере цар. Бог се оскърбил от желанието им, но посочил за цар Саул, син на Кис, виден човек от Вениаминовото коляно. Саул бил храбър и великодушен и затова всички го обикнали. И след избирането на цар Самуил останал при народа да го наставлява.

Но Саул престанал да се вслушва в неговите съвети, станал горд и самонадеян. Затова Бог избрал нов цар и го посочил на Самуил. Пророкът отишъл в къщата на Йесей и помазал най-малкия му син Давид. Самуил умрял в дълбока старост и целият народ жалил за него. Погребали го в Рама.

На 20 август имен ден празнуват Самуил и Самуила./Blitz.bg

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за сряда -ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи

Публикувано

на

Овен 
„Главното, за което трябва да мислите днес, е ефективността. Не се стеснявайте да се възползвате от всички способи, които може да бъдат полезни. Винаги сте умеели да мислите творчески, а днес това качество ще се окаже максимално полезно и нужно. Може да се създаде заплашваща за общата работа ситуация, и тогава Вашите идеи ще спасят положението. Това е и най-подходящото време за активно участие в груповата дейност. Може би си заслужава да се разходите из покрайнините, или да отидете на някакво общоградско мероприятие. В общата работа се включвайте постепенно.

Телец

Днес Вашия любим човек ще се прояви като забележителен събеседник: ще Ви бъде много обидно да приключите разговора с него, но рано или късно ще трябва да направите това, защото, макат и от време на време, се налага да се поспи. Остава само да разчитате на това, че подобни вечери ще се повтарят във Вашия живот нееднократно.

Близнаци

Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали така и Вие сте вярвали, а днес ще имате шанс да докажете това на практика. Освен че имате достатъчно сили и ум да го направите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрекъснато ще си представяте своята мечта, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, ако се опитате да я реализирате.

Рак

Много лесно ще бъде днес да Ви засегнат, обидят или наранят. Разбира се, Вашите близки и роднини ще забележат това и активно ще се опитват да следят всичките Ви чувства, но и Вие ще трябва да се погрижите за себе си. Ако от по-рано знаете, какво ще Ви причини болка, по добре е да го избягвате, доколкото е възможно.

Лъв

Оставете някъде пистолета си – шести калибър! В дадения момент няма нужда да правите анализ – нека хладнокръвието победи. Емоциите Ви подтикват към начало на бунт, но с ума си разбирате, че днес съвсем не е този ден, когато трябва да влезете в подобна схватка. Нека този сценарий да продължава, и,естествено, да се развива. Във връзка с това, как ще наблюдавате развитието на сюжета, и сами ще си дадете сметка и ща се зарадвате , че сте избрали мирен път. И помнете: „Този, който идва с меч, от меч умира”.

Дева

На Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да Ви помоли за нещо, дори и сам да не може да се справи с поставената задача. Незнайно защо през този ден той упорито ще се придържа към твърдението: „Всичко ще направя сам”! По силите Ви е да прекратите това безобразие и да му протегнете ръка за помощ.

Везни

През това денонощие Вашето трудолюбие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . През този ден имате шанс успешно да се възползвате от услугите на чуждестранна фирма, образователно учереждение или широка мрежа от услуги.

Скорпион

Не е задължително да контролирате всички аспекти на своя живот. Всички те са на път към успеха и не си заслужава като кокошка-носачка да вдигате шум за всяка дреболия. Вие сте изложени на риск да прекалите с усилията си и в резултат на това да попречите, а не да ускорите всичко. Не трябва да се опитвате да пришпорвате събитията. Позволете им да се развиват естествено и нека да се разтворят като цветче. Позволете на мислите си да се съсредоточат в бъдеще на това, което искате да достигнете през следващия етап.

Стрелец

Денят е изключително подходящ за решаване на нестандартни задачи, изискващи особено, творческо отношение. Изпълнени сте с решимост и енергия и няма преграда , която не бихте могли да преодолеете. Не веднъж ще се създават ситуации, в които ще можете да проявявате лидерски качества. Не минавайте в сянка и не се страхувайте да привлечете вниманието на към себе си. Много добре ще преминат светските мероприятия и изявите Ви ще бъдат успешни. Единственото, с което в никакъв случай не трябва да се занимавате, това е решаването на сложни финансови въпроси. Когато нещата опират до пари, и логиката и интуицията ще са лоши помощници.

Козирог

Много благоприятен ден за общуване. Днес с обкръжаващите може да говорите буквално за всичко, което Ви мине през главата – ще Ви разберат правилно. Личният Ви живот се променя към по-добро. Ако сте самотни, ще имате възможност за интересни запознанства. Денят е много подходящ за посещение на светски мероприятия.Ако си останете у дома, няма да скучаете. Весела комедия, мажорна музика или книга с щастлив финал ще помогнат за създаване на добро настроение. Звездите са на Ваша страна.

Водолей

Много хора намират електронните устройства за достатъчно дразнещи. Разбира се, не всички, а само онези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия момент и то със строго определена цел: да им попречат да направят онова, с което са заети в момента. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното оборудване, може да изпитвате подобни чувства. И днес ли? Не, защото на другия край на проводника може да се окаже човека, от когото отдавна сте чакали да получите някаква вест.

Риби

След продължителния период на суматоха и безпорядък Ви се струва, че сега, в крайна сметка, можете малко да се поотпуснете. Драматичните промени в дневния ритъм може да предизвикат някои обърквания, та затова се заемете с някакъв проект и изпълнете деня си с рутинни действия. Но главното, върху което трябва да се съсредоточите, това е релаксацията и то онзи тип, който не предполага затваряне в себе си или самообучение. Това, на което трябва да се научите е, да овладеете изкуството на бездействието.

източник: lamqta.com

Прочети повече

Извън спорта

Две зодии ги чака вечно щастие

Публикувано

на

На тези зодии им е писано да са щастливи и безгрижни. Такъв живот се пада… ето на кои зодии.


Телец

Животът на Телците е един от най-безгрижните и щастливи. Голям късмет! Те като цяло гледат да изключат негативното от живота са и са едни от най-позитивните хора.

Може и това е ключът към щастието – положителното отношение към живота и вярата в доброто. По някакъв начин съдбата им връща щастие с пълни шепи. Телците, за щастие, почти нямат проблеми със здравето през целия си живот. Те осъзнават и благодарят за това всеки ден от живота си. В любовта имат малко трудности в началото, но в крайна сметка откриват своя човек и са истински обичани, обгрижвани и много благодарни. Имат добри професии, макар и да не са те тези, които изкарват най-многото пари вкъщи. И все пак това не им пречи да се радват на живота и да оценяват всичко, което им се дава.

Водолей

Водолеите също са много позитивни и ведри хора, които зареждат и околните със своя положителен заряд. Те могат да дават много добро, да правят всичко за близките си и никога не се оплачат за това. Тяхното най-голямо щастие в живота е семейството им. Водолеите създават семейства за чудо и приказ. Винаги са заедно, много се подкрепят и обичат и през целия си живот са много близки. Друго голямо щастие в живота на представителите на тази зодия са екзотичните пътувания, на  които могат да се наслаждават. Имат възможности и могат да си позволят изискан и красив дом, както и много семейни пътувания. Водолеите са големи щастливци във всяко отношение.

Източник: Actualno.com

Прочети повече

Избрано

© 2015 - 2018 Луд Спорт. Всички права запазени.