Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Номерът на дома ви определя щастието ви – Кой е вашият?

Публикувано

на

Може би не ви се вярва, но номерът на къщата ви може да предопределили късмета ви или щастието ви в живота .

Това не означава, че точно показва какво ще ви се случи, а само дава възможните въздействия, които ще почувствате съзнателно или несъзнателно във вашият живот.

Все пак, ако си изчислите номера си, може би ще разберете защо се случват някои неща в дома ви и защо се чувствате по определен начин.

За да определите съдбовният номер на адреса е необходимо да съберете цифрите, докато не получите едноцифрени числа, за които ще намерите описание подолу.

Например, ако живеете в сграда и в адреса имате номера 25/6 = 2 + 5 + 6 = 13 = 1 + 3 = 4

Номер 1

Този номер носи обозначение на индивидуалност и оригиналност. Те често имат нови идеи, започват нови проекти и поемат рискове. Но, колкото е добър този брой на професионално и финансово поле, толкова по-малко късмет носи в личния живот. Насърчава самотата, критичността, нерешителността. Необходимо е къщата да боядисате в златист, оранжев или маслинен зелен цвят, за да увеличите положителното въздействие.

Номер 2

Този номер символизира промени, така че хората често се местят от този адрес. Има приятна атмосфера на семеен дом, обикновено е просто място с доза неуредност, а насърчава плодовитост и влюбеност. Хората, които живеят в него често работят от дома си,  имат интерес към технологии, пътувания, алтернативна медицина и астрология. Поради несъобразителност често взимат лоши бизнес решения и трябва да започват от началото, а в отношенията си са много зависими от другите. За да увеличат положителното въздействие, а да намалят негативното би трябвало колкото се може повече да осветят и да се премахнат ненужните неща. Хубаво е къщата да е в кафяво, сиво или бежово.

Номер 3

Той е символ на разпространение, възстановяване и подобряване. Хората, които живеят на този номер често са перфекционистите, любезни и верни с оптимистичен възглед за живота. Имат променливо чувство за хумор и твърди виждания за свободата, религията и семейството. Знаят да се отнасят екстравагантно и да харчат парите, които нямат, така че често влизат във финансови проблеми. Имат голямо семейство, искат да се насладят на пороците си, така че често имат здравословни проблеми. В дома им са добре дошли сини тонове, за да се увеличи положителното въздействие. Би трябвало да бъдат рационални и практични, а по отношение на здравето, трябва да бъдат внимателни за наднорменото тегло, да проверяват състоянието на сърцето и хормоните си.

Номер 4

Къщата с този номер е сложно място за живот, защото е символ на конфликти. Две противоположни сили, които се борят за стабилност и промяна. В този дом постоянно нещо се обновява, променя се и купува. Противоположни темпераменти, остроумие, състрадание са чести прояви тук. Този номер не е за тези, които са с крехки характери и страхливи, а по-скоро е за тези, които са свикнали да работят под стрес и които имат силата да издържат много неща. Важно е да определят своите приоритети. За да намалят негативното влияние на този брой се препоръчва да имат много свещи из дома, цветя и декорации от стъкло. Живеещите трябва да внимават за мигрена, депресия и проблеми с кръста.

Номер 5

Този номер символизира хармония, добри мисли и емоции. В тази къща е изразена душевността.

Солидарността и стабилността са основните предимства на въздействието на номер  5. Тези, които живеят на този адрес бавно изграждат щастието и надхвърлят всички препятствия към целта. Лошото влияние на този брой е честото забравяне, което им причинява неудобства. За да се увеличи положителното въздействие трябва да поставят предмети от метал. От здравословни проблеми най- много трябва да се притесняват за високото кръчно и проблеми с инфекции на ушите, гърлото, носа.

Номер 6

Този номер символизира решителност, твърда позиция и крайност. Тук е добро място за почивки в мълчание, но понякога знае да бъде и място с интензивен раздора и неприязън между членовете на семейството или на интензивно страстна любов и искрена връзка. Добре действа на тези, които искат да пробват нови неща, да експериментират и да се занимават с някакво хоби. В този дом хората са много креативни. За да се увеличи положителното въздействие се препоръчват жълтата и зелената боя. Местни трябва да внимават на зъбите и кубчетата.

Номер 7

Този номер е символ на сънуването, фантазираето и страстта. Седмицата представлява духовност и чувство на уязвимост. Понякога живущите могат да имат проблем с отделянето на действителността от фантазията. Често в тези домове има шанс да се случват паранормални истории и някои необичайни явления. Тези, които живеят тук обикновено се занимават с някаква художествена професия. В работата са променливи, а често са склонни и към пороци. Добре е в дома си да внесат повече лилав цвят, която ще увеличи положителното въздействие.

Номер 8

Този номер е символ на уважението и стабилността. На живущите носи добра репутация, авторитет и слава, но и голяма отговорност, която често имат към другите. Трудят се на всички да угодят, но не се застрашават състоянието на комфорт. Имаt уважение към традиционните ценности, семейството и приятелите. В този дом са необходими чести ремонти. Интериорът trqbwa da e в тъмни цветове, за да se увеличи положителното въздействие и да внесат повече орнаменти като картини и огледала. Най-големите здравословни проблеми имат с лош имунитет, настинки и възпаления.

Номер 9

Тези хора обикновено са инициативни и знаят какво искат от живота. В работата са много успешни, а у дома често са напрегнати. В този дом често могат да се появят проблеми с влагата и отоплението.  Трябва да се внимава с любовните проблеми и депресия. За да подобрят въздействието се препоръчва всички стени да бъдат бели.

изт. zajenata.bg

Извън спорта

Тези 4 зодии ще си живеят живота на стари години!

Публикувано

на

Няма нищо страшно да се родиш беден! Но ако умреш в бедност, това със сигурност ще бъде по твоя вина!

С упорство и труд можем да постигнем всичко, което пожелаем, макар че съдбата и късметът също играят огромна роля в живота на всеки един от нас. Може би е добре да се окажем на правилното място в точното време. И макар не всеки да има възможност да си купи дом на остров в океана, всеки мечтае да е финансово стабилен, а животът му да е изпълнен със запомнящи се събития не само на младини, но и на стари години.

Днес ще ви представим 4-те зодиакални знака, които няма да имат проблеми с парите, когато остареят.

Дева

За разлика от останалите зодии, Девите са много рационални и в критични ситуации възприемат всяка информация адекватно. Дисциплината, планирането и целеустремеността не им позволяват да кривнат от правия път. В момента, в който започне да изкарва пари, Девата започва да мисли как те да станат повече. Трудолюбивите Деви работят много, но спестяват всеки лев, защото са наясно, че щастието не пада от небето.

Скорпион

За харизматичните Скорпиони и невъзможното е възможно. Девизът им е: Няма препятствие, което не може да бъде преодоляно. Скорпионът винаги получава това, което желае. Способността им лесно да изкарват пари ги прави най-смелите авантюристи. Но има едно „но“. Те много бързо могат да загубят лесно изкараните пари, например заради любов. Губейки спечеленото, Скорпионът побеснява, което му дава двойно повече сили да спечели повече и да живее още по-добре напук на околните.

Рак

Няма Рак, който да не е скътал в пазвата си пари за черни дни. Дори и да не разполагат с големи доходи, те пак успяват да спестят някой лев, защото безпаричието за Рака е равносилно на гладна смърт! Представителите на тази зодия се страхуват да не загубят контрол над ситуацията, защото не знаят как да продължат нататък. Парите за тях са като свеж, вкусен въздух.  Креативните Раци са истински новатори. Родените под този знак са надеждни и лоялни. Те обичат да работят в екип и много рядко недоволстват от размера на заплата си. А това кара шефовете им да ги уважават!

Козирог

Много рядко ще срещнете Козирог, който да пилее парите си наляво и надясно. Те никога няма да заблудят приятелите си, че имат подобна възможност. Предприемчивият Козирог умее да събира пари, които да влага в бизнеса си и в нови начинания. Трудолюбивият Козирог се движи целеустремено към успеха и благосъстоянието на семейството си. Той може смело да заяви, че притежава уникален талант, с който да намира златните жилки. Парите сякаш се лепят за представителите на този зодиакален знак, а запознанството и партньорството с правилните хора им позволяват да правят правилните крачки по пътя си към богатството. Козирозите започват да работят в ранна възраст, което им позволява на стари години да разполагат с успешен бизнес и стабилни доходи.

Ако сте успели да се разпознаете някъде сред тези 4 зодии, звездите ви гарантират безоблачни старини. Въпреки че моментното ви материално положение не е толкова стабилно, не трябва да вдигате ръце и да се отказвате, защото по пътя към успеха нещата могат да се променят във всеки един момент./jenata.blitz.bg

Прочети повече

Извън спорта

Съобщението, което излиза във фейсбука на убитата журналистка Виктория, когато отворите профила ѝ (ИЗОБРАЖЕНИЕ)

Публикувано

на

Само дни, след като русенската журналистка Виктория Маринова бе зверски убита, спецчасти и общество тръгна да търси справедливост. Това логично покачи вниманието към Вики, като явно популярността на журналистката след нейната смърт се е покачила и фейсбук е дал специално обозначение на акаунта.

Щом профилът й бъде отворен най-отгоре се появява съобщение от фейсбук.

„Remembering Виктория Маринова We hope people who love Виктория will find comfort in visiting her profile to remember and celebrate her life“.

В превод

„Спомняйте си Виктория Маринова Надяваме се, че хората, които обичат Виктория, ще намерят утеха в посещаването на профила  ѝ, за да помнят и празнуват живота  ѝ“.

Това просто значи, че вероятно доста хора, които са знаели или напоследък узнали за Вики, са подали сигнал на фейсбук, че въпросният потребител за съжаление вече не е между живите.

Дали обаче социалната мрежи ще заличи профила или той ще остане без възможността да функционира като редови, не се знае.

 

Прочети повече

Извън спорта

Помните ли го? Преминал през Дунав замесен в схема за десетки милиони!

Публикувано

на

Преминалият през тима на Дунав (Русе) бразилски халф Жатоба може да струва на Спортинг (Лисабон) доста скъпо. Клубът, по договор, дължи 1,5 милиона евро, ако състезателят се появи в официален мач за първия отбор на „лъвовете“, твърди вестник „Корейо да Маня“.

Медията определя трансфера на бившия футболист на Дунав като един от най-странните в португалския футбол. Твърди се, че става дума за измама с 45 млн. евро, с която обаче Дунав няма нищо общо.

В договора му фигурира странната клауза, че клубът дължи автоматично 1,5 милион евро на агенция „Футглобо“, ако Жатоба играе поне един мач за мъжкия отбор, воден от Жозе Пезейро. Освобождаващата клауза в него е смущаващата, в случая, като възлиза на внушителните и абсолютно несъответстващи с качествата на футболиста 45 милиона евро.

Жатоба дори не е картотекиран за момента за отбора до 23 години.

Спортал

Прочети повече

Избрано