Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (27 август – 02 септември 2018)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 27 август – 2 септември 2018

Ако сте родени под знака на Овен и сте се настроили за една безгрижна седмица, то отсега ви казвам, че ще останете разочаровани. Ще разберете, че отношения или проблеми, които сте занемарили или игнорирали досега, ще изискат вашето спешно или специално внимание, пише astro.velida.net.
Абсолютно същото важи и за здравословни проблеми, чието лечение сте отлагали досега или сте разчитали на самолечение.
Минали грешки или загуби ще бъдат актуални отново с подобни преживявания или чрез срещи с хора, които са били свидетели (участници) в тях.


Любовният ви живот ще изиска от вас едно преосмисляне на вашите действия, преоценка на конкретни решения или казани вече думи.
Сега по-скоро мисловно ще трябва да огледате и преосмислите вашата връзка.
Ако нямате такава, тази седмица ще изиска от вас поглед върху бъдещето ви като самотници или ще се вземете в ръце и ще започнете един по-активен социален живот.
Финансовите ви дела ще се развиват основно в семейството ви: като приходи или като разходи.
Възможни са постъпления на пари чрез мъж от семейството ви, чрез професионалните ви взаимоотношения с мъж и др.
Седмицата ще бъде забележителна по един странен начин.
Вероятно новите хора в живота ви ще окажат значително влияние на вашите ангажименти и решения.
Индивидуалността ви леко ще се претъпи, за сметка на водещата роля на други хора около вас. Това ще е за хубаво и безпокойствата са излишни!

Телец Седмичен Хороскоп 27 август – 2 септември 2018

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, която ще изиска да имате по-активен социален живот, както с приятели, които вече познавате, така и с нови хора, които ще се появят в живота ви през тези седем дни.
Няма да ви липсват поводи за срещи и събирания, но ако ги игнорирате и се затворите в себе си, това няма да ви донесе нищо позитивно.
Понякога се налага да бъдете по-настойчиви спрямо себе си и да дадате шанс на новите неща и хора да влязат в живота ви.
Във финансов план не се очакват някакви големи затруднения.
Може да зависите от действията на жена, в една конкретна ситуация, а тя да не е склонна да ви помогне или да изпълни своите задължения.
Ако очаквате пари от жена, то или е възникнат някакви пречки или тя ще се опита да отложи плащането.
Седмицата ще бъде благоприятна за покупки на промоция, с някакво намаление или на изплащане.
Добро развитие ще имат ваши ангажименти свързани с уреждането на битови проблеми или имотни дела.
Някои от хубавите или специалните събития през тази седмица ще имат връзка с дете или с млад човек.
Емоциите, които ще изживеете с тях ще ви върнат към вашето собствено детство и младост и сходните преживявания, които сте имали тогава.

Близнаци Седмичен Хороскоп 27 август – 2 септември 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще се ангажирате с неприключен ангажимент или работа свързана с мъж (или с мъже).
Вероятно ще се окаже, че сте пропуснали някаква информация, че е възникнало недоразумение или загуба на документ (пратка).
През тази седмица ще ви се наложи да планирате едно пътуване или да обмислите различни варианти за такова (най-вероятно до края на годината).
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, независимо дали ще бъде по семейни причини или за отдих.
Новините и контактите, които ще имате с хора от различни дестинации ще ви заредят с положителни емоции или очаквания.
Избягвайте стреса и паниката, дори да ви се струва, че нещата се развиват противоположно на вашите очаквания.
Реалната картина е съвсем друга и ще изиска известно време, за да видите, че безпокойството ви е било излишно.
През тази седмица ще имате преживявания свързани с различни прояви на късмет или на малки чудеса в живота ви.
Не пренебрегвайте нито едно събитие, покана или разговор през тези дни.
Това е седмица, в която ще полагате основите на една нова база в живота си. Това може да се случи тихомълком, без някакви ярки събития.
Затова не се опитвайте да преценявате нещата от ваша лична гледна точка, защото лесно може да допуснете грешка.
Това ще бъде благоприятна седмица за съдебни или юридически дела, за работа в съд, с нотариус или адвокат.

Рак Седмичен Хороскоп 27 август – 2 септември 2018

Ако сте родени под знака на Рак пред вас е седмица, в която ще преживеете специални емоции свързани с различни важни събития в живота на момиче или млада жена.
Възможно е тази седмица да сте част от събиране по приятен повод: рожден ден, имен ден, юбилей, годеж, сватба и др.
Използвайте максимално тази седмица за развитие на ангажименти свързани с дома и семейството.
Седмицата ще бъде много благоприятна в този план. Ако някои от тези неща имат притивоположно на вашите очаквания развитие, значи вие не сте преценили правилно кое е добро за вас и кое – не. Не се опитвайте да променяте хода на събитията!
Седмицата ще бъде благоприятна за покупка на нов дом, преместване в ново жилище, продажба на имот и др.
Изненадите през тази седмица ще възникнат там, където има опити за хитрост, манипулация или други задкулисни действия.
Така живота ще ви покаже къде или с кого грешите.
Разкриването на една тайна или интрига също ще ви помогне да поставите в ред някои отношения или ангажименти.
В работата или в бизнеса си ще преминете през период на напрежение, конфликти с колеги, клиенти или ръководители.
Това може да доведе до корекция на ваши отношения или ангажименти, включително преместване на друга позиция или напускане на настоящата ви работа.

ЧАСТ II – ТУК
 ЧАСТ III – ТУК

 

Извън спорта

‘Години се мъчих като грешен дявол, а било толкова просто! Най-ефикасното лечение за хемороиди е под носа ни’

Публикувано

на

 Хемороиди  – едно изтощително заболяване. Търсенето на ефективни средства против болката, възпалението и дискомфорта може да отнеме години.

Хемороиди домашно <a href=лечение“ />

Добрата новина е, че хемороидите могат да бъдат лекувани успешно с помощта на лечебни растения .  Алоето е мощен биогенен стимулатор : облекчава възпалението в случай на остър ход на заболяването, действа превантивно в хроничната му форма, помага и в подготовката за операция и рехабилитационния период след операция.

Хемороиди домашно <a href=
Използването на алое ускорява обменните процеси в организма, стимулира регенерацията на тъканите, предотвратява образуването на тумори . Днес ще ви разкажем за редица възможни начини за използване на алое вера за лечение на хемороиди .

Домашно лечение на хемороиди

Поглъщане
Вътрешното приемане на алое има леко слабително действие : запекът се облекчава, освен това влияе благоприятно върху стените на кръвоносните съдове.

20 минути преди хранене трябва да се приема една чаена лъжичка пресен сок от алое . За лечението е необходимо да се изберат листата, достигнали 15 см дължина, тъй като те вече са успели да натрупат необходимото количество хранителни вещества.Хемороиди домашно <a href= Компреси с отвара от алое
Компреси с алое ще помогнат при изостряне на заболяването. Ефектът се постига не само от свойствата на алоето, но и поради терапевтичния ефект на топлината.
Разрежете 2-3 големи листа, нарежете всеки на няколко части, поставете ги в емайлирана купа и залейте с топла преварена вода. Оставете да къкри на слаб огън 15 минути, като внимавате водата да не ври бурно. Така хранителните вещества остават в отварата напълно. Прецедете и използвайте.
Парче марля, сгънато 6-8 пъти, се накисва в топлата отвара и се поставя върху ануса за 40-45 минути (през това време е по-добре да си легнете).Хемороиди домашно <a href=

Лосиони с пресен сок от алое
Пресният сок може да се използва, ако няма остри възпаления , придружени от кървене. След внимателно почистване на аналия отвор, приложете отгоре за 2-3 минути памучен тампон, напоен в сок от алое.Хемороиди домашно <a href=

Свещи от пулпа от алое
От голямо листо алое отрежете голямо парче с дължина 5-6 см. Напълно обелете външната твърда обвивка. Получената желеобразна целулоза използвайте като обикновени ректални свещички. Лечението продължава 20 минути.Хемороиди домашно <a href=

Растението е хипоалергенно , така че лечението не трябва да има никакви странични ефекти, но особено чувствителни хора е по-добре да се подложат на тест, за да се избегнат възможни усложнения – сърбеж, подуване, зачервяване.

Алоето не може да се прилага на бременни жени (може да предизвика спонтанен аборт), жени по време на менструация (може да се увеличи кървенето) и вътрешно, при предразположение към диария.

източник: zajenata.bg

Прочети повече

Извън спорта

🔞🙊 Поза №1 в кревата за 2018 г. влуди всички, които я пробваха! Ще опитате ли?

Публикувано

на

Всеки иска да достигне кулминацията по време на секс. Смяната на пози в леглото определено може да е от полза. Има обаче една поза, която ще докара всеки до оргазъм.

Днс сме решили да ви потопим в зоната на удоволствията и по-точно на оралните страсти и да ви разкрием коя е новата поза на 2018 година, която ще ви докара до нечувано удоволствие.

Всеки 3 от 4 жени не успяват да достигнат до оргазъм. Неотдавнашно проучване на известна марка презервативи установи, че 75% от жените на Земята не стигат до кулминацията по време на секс, в сравнение с едва 28% от мъжете.

Ако сте една от тези дами, които се борят да получат най-силното удоволствие, то ние открихме коя е позата, която ще ви изпрати на седмото небе.

Позата „Клеопатра” драстично увеличава шансовете на дамите да достигнат до оргазъм.

За да я изпълни, жената трябва да коленичи на леглото, и да сложи ръцете си зад нея. Любовникът й трябва да застане между краката й и да започне да си играе с уста с клитора й. За разлика от останалите типични орални секс пози, това дава на жената много повече контрол.

„Жената може да насочва мъжа, а и има много по-добра гледка, което пък я възбужда допълнително”, признава сексуложка.

По-взискателните дами може да сложат ръката си върху главата на любовника и да го насочват допълнително. Когато пък сте близо до кулминацията може да повдигнете бедрата си нагоре и така да получите по-силна стимулация./jenata.blitz.bg

Прочети повече

Извън спорта

Много смях – 17 забавни поверия, които можете да чуете само в България

Публикувано

на

1. Ако трети ден не ви се работи, значи е сряда.

2. Ако сте пили добре, значи утрото ще е лошо! Ако утрото е добро, значи сте пили лошо.

3. Ако се возите в кола и силно са ви ударили, излезте и проверете. Ако са ви ударили отзад е на пари, ако е отпред – на бой.

4. Презерватив, намерен от жена ви във вашето палто – имали сте подарък при покупката на чадъра…

5. Ако ви боли глава – значи имате такава…

6. Ако един мъж отваря вратата на колата на жена, то или това е нова кола или нова жена.

7. Колкото по-добре се вижда деколтето – толкова по-трудно се помни лицето.

8. Ако излизайки от помещението се закачите за дръжката на вратата, обезателно ще се върнете.

9. Ако около слънцето са се появили кръгове, време е да проветрите стаята и да измиете прозорците.
10. Ако ракията се пие тежко и трудно, чакайте я обратно!

11. Нисколетящи гълъби над главата – предстои ви пране.

12. Който търси, той знае нещо.

13. Детска мъдрост: ако мама се смее на шегите на татко, значи вкъщи има гости.

14. Да ходиш на работа е на пари.

15. Ако бутате трохите от масата на земята с ръка, то това е на скандал с жената.

16. Ако жената ви мами, значи не сте и безразличен.

17. Ако сте се събудили с момиче, с което вчера сте се запознали и тя не си тръгва, то това е вашата жена…

изт. blady.bg

Прочети повече

Присъедини се

Избрано