Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Случаят с Литекс от 2015 се повтаря? – Друг водещ български тим заплаши с напускане!

Публикувано

на

Президентът на Локомотив (София) Иван Василев намекна за порочни практики в клуба от Околовръстното – Царско село. Босът на „железничарите“ дори заплаши, че ще извади отбора от участие в шампионата на Втора лига, ако продължи тенденциозното ощетяване на тима от страна на съдиите.

Василев смята, че отборът от Надежда е порязан на няколко пъти от началото на първенството, а върхът е бил при вчерашното поражение от Царско село с 0:1.

„При следваното ощетяване, ще извада отбора.

Няма да допусна да се гаврят с Локомотив. Трябва да има равен старт. Ние сме тенденциозно ощетявани. Ако шефът на съдиите Данчо Сталев не може да се справи, да си подаде оставката. Вчера се получи един добър мач, за съжаление си изпуснахме положенията. Те вкараха с една ситуация.

Има една тенденция срещу нас – съдийските назначения. Те имат голяма вина. Първия мач неотсъдена дузпа за нас. Втория мач бяхме посечени в Монтана. В четвъртия – отменен гол в последната минута в Добрич. Накрая вчера – не може да бъде назначаван, след като след нас мач е бил наказан половин година, а преди няколко кръга е свирил на Царско село. На мен ми е крайно неприятно такъв човек да бъде пращан”, каза Василев пред „Спортал ТВ“.

Избрано