Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Карлос Терес разкри голямата разлика между Лео Меси и Кристиано Роналдо

Публикувано

на

Бившият нападател на Аржентина и Манчестър Юнайтед Карлос Тевес е един от футболистите, имали възможността да ритат в един отбор и с Лео Меси, и с Кристиано Роналдо. Аржентинецът се засече с Роналдо на „Олд Трафорд“, а с Меси защитават заедно националната фланелка на страната си.

„Никога не съм виждал Лионел Меси във фитнеса. Никога не съм го виждал да тренира спиране на топката или други подобни упражнения.

Всичко това става по естествен начин при него. Дузпи обаче тренира. В началото не ги изпълняваше, а сега ги праща всички в ъгъла. Кристиано винаги отива във фитнеса след тренировка. За него е мания да бъде най-добър във всичко. Винаги пристига на тренировка по-рано от останалите. Когато заниманието е насрочено за девет часа сутринта, аз пристигам в осем, а той вече е там. Дори и да отида в 07:30 той пак е там. Започнах да се питам как мога да се отърва от този човек. Затова един ден реших да пристигна в шест, но той отново беше там. Беше все още сънен, но беше там“, разказва Тевес.

Избрано