Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (17-23 септември)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Везни през седмицата ще преживеете притеснения свързани със събития в личния живот на хора от кръга ви приятели или роднини, пише astro.velida.net.
Тази седмица бъдете внимателни с решенията си, както и с промените, които ще предприемете. Независимо с какво са свързани вие няма да имате възможност за корекции.
Ще ви заинтригуват новини, които ще получите от приятели или роднини от различни населени места.

Донякъде от тях ще зависят ваши бъдещи планове и цели.
Това ще бъде седмица, в която ще можете да постигнете реални успехи или важен напредък в професионалните си дела. Ще имате благоприятно време за бизнес или за пътуване с определена цел.
През седмицата ще ви зарадва информация, която може да се окаже полезна в търсенето ви на нова работа. Някои от вас ще получат заслужено признание или награда за добре свършена работа.
Пътуванията тази седмица ще ви донесат силни емоции и преживявания, ако са от любовен характер.
Използвайте тази седмица за приключване на конфликт, който е охладил отношенията ви с роднина или с приятел.
Седмицата предполага да преживеете задоволство от развитието на важни за вас връзки.
Мъжете ще имат късмет при реализирането на свое желание, но не бива да споделят това преживяване с всеки.
Жените Везни ще имат попътен вятър в голяма част от своите начинания. Бъдете концентрирани и слушайте собствената си интуиция.

Скорпион Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще е време, през което ще бъде поставено на изпитание силата на вашия Дух.
С повече вяра, в това което ви се дава като преживяване ще намерите разумно разрешение на проблем от изминалата седмица.
Тази седмица ще бъде благоприятна за промяна в дома ви. Тя може да бъде материална, като ремонт, покупка на нова мебел и др. Може да касае заминаване на роднина в друг град или държава, преместване и т.н.
Тези промени ще се отразят добре на настроението и самочувствието ви.
В емоционален план затруднения ще възникнат за тези от вас, които са в процес на развод или са преживели раздяла с партньора си поради друга някаква причина.
Ако пътувате през тази седмица, вероятно ще се почувствате разочаровани поради по-големите си очаквания. В някои случаи това може да се дължи на емоциите, които ви управляват в момента или ще сте натоварени с други по-сериозни проблеми.
През тази седмица интересни преживявания може да имате със съседи или колеги.
Мъжете Скорпион ще имат делови, обществени или политически контакти с други мъже. Някои от тях вече са в кръга ви близки приятели.
Жените от този зодиакален знак ще имат ангажименти със син (внук) или друг млад мъж. Това може да касае събиране или важно събитие през тази или следващата седмица.

Стрелец Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец ще имате натоварена и напрегната седмица.
Недоразумения или подозрителност в действията на партньора ви може да причинят нежелано противопоставяне и охлаждане на отношенията ви.
Разбира се, това може да се дължи на факта, че тази седмица ще сте настроени прекалено критични спрямо действията на хората около вас.
Под напрежение ще бъдат и вашите отношения с роднини, поради вашата по-голяма емоционалност или чувствителност през тези седем дни.
Допълнителен емоционален дискомфорт може да възникне поради неблагополучие или житейска драма в живота на приятели.
Хубавите неща през тази седмица ще са свързани с възможността да намерите начин за правилно лечение, терапия или възстановяване.
Жените Стрелец ще трябва да контролират своите емоции свързани с ревност или недоверие в думи или действия на партньора си. Приятните изненади ще ви покажат ваши грешки и заблуди.
Мъжете Стрелец ще трябва да вземат решение по важен за бъдещото им развитие въпрос. Използвайте тази седмица за уреждане на финансови документи, договори или плащания.

Водолей Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Водолей  през тази седмица се възползвайте максимално от благоприятните възможности за работа, образование или бизнес. В тези области ще може да постигнете важен напредък, успех, да получите награда и др.
През тази седмица ще бъде добре да се ангажирате по-сериозно разрешаването на проблеми свързани с пари или с финансов документ. Сега различни обстоятелства ще ви помогнат да направите тези неща по най-добрия за вас начин.
Седмицата ще бъде благоприятна за лечение, терапия и други занимания, които да подобрят физическата ви форма.
Седмицата вещае интересни преживявания свързани с една неочаквана среща или ново познанство.
Важно събитие в семейството на приятели или съседи ще бъде повод за събиране в техния дом.
Жените Водолей да бъдат отворени за всяко едно предложение или покана през седмицата. Бъдете готови да акумулирате огромен обем от информация свързана с най-различни събития.
Загубата на вещ или приятелство ще е единствения начин да се оттървете от нещо, което вече няма значение в живота ви (освен спомен).
Мъжете ще са по-често тъжни, затворени в себе си и в собствените си емоции и преживявания.
Това ще бъде благоприятна седмица за работа и бизнес, така че мобилизирайте се и бъдете активни.

Козирог Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица различни емоции ще влияят върху вашите решения и действия. Това няма да бъде лесно и безгрижно време за вас, затова не позволявайте да пилеете времето си с мързелуване, бленуване и непрактични дела.
Между хората в семейството ви ще бушуват различни емоции, чувства и настроения, които ще излязат наяве през тази седмица и тяхното развитие ще е непредсказуемо и индивидуално.
В работата ви коментари или действия на колеги или клиенти може да са причина за напрежение или спорове.
Тази седмица може да решите да изненадате близък човек с подарък или вас да ви изненадат с такъв.
Ще имате благоприятна седмица за пътуване със семейството си или за различни срещи и контакти с роднини.
Мъжете Козирог ще имат специална седмица и дано добре се възползват от възможностите, които ще получат през тези седем дни.
Избягвайте завръщане към миналото си: стара любов, стара работа или стари приятелства, които вече са изчерпали своето значение.
Жените Козирог ще са ангажирани с важни финансови дела, плащания и др. Ако имате собствено дете тази седмица ще ви се наложи да разрешите здравословен или друг личен проблем.

Риби Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще възникнат по-големи разходи. Финансово това ще бъде една нестабилна седмица за вас. Хубавото е, че това ще има временен характер и едва ли ще преживеете някаква голяма финансова криза.
Важното сега е да не допускате паника или напрежение в отношенията си с други хора.
Седмицата вещае различни събития свързани със здравето на роднина или приятел.
През седмицата ваша приятелска връзка може да се окаже твърде проблематична или наситена с отрицателни емоции.
Като цяло това ще бъде седмица с най-различни емоционални преживявания. Когато нещата се развиват добре за вас, насочете вниманието си към разрешаване на проблемите си. Така ще ви бъде по-леко в дните, когато ще сте подложени на различни негативни влияния.
Мъжете Риби ще имат своите конкретни и специални очаквания за развитието на важни събития през тези седем дни. Мислете, планирайте и избягвайте емоционалните решения и действия. Очакват ви успехи единствено благодарение на вашите собстени усилия.
Жените ще разширят кръга си от познати или приятели, като това ще бъдат хора от най-различни градове и села. Направете добра селекция на новите си познанства и избягвайте хора, които търсят само да говорят за себе си, да натоварват другите със собствените си проблеми и оплаквания.
Ще имате хубави преживявания в любовта.

За останалите 6 зодии – ВИЖТЕ ТУК!

Извън спорта

Седмичен любовен хороскоп (19-25 ноември)

Публикувано

на

Везни

Нито вие, нито вашият партньор искате да се откажете от контрола над ситуацията. В същото време е повече от ясно, че трябва да намерите някакъв компромис. Ако лошата комуникация е свързана с нов план или идеи на половинката ви, не ги отхвърляйте веднага. Може да се окажат перспективни, пише iwoman.bg.

Скорпион

Тази седмица сте твърде разсеяни, за да видите възможностите в любовта, които ви се предлагат. Напрежението на работното място ще ви накара да оставите на заден план забавленията, а също така няма да позволите на партньора да ви утеши. За щастие любимият човек ще прояви достатъчно търпение.

Стрелец

Мълчанието може да се окаже вашата силна страна през тази седмица. За съжаление може да ви бъде трудно да останете спокойни, особено ако има нещо, което искате да кажете на вашата половинка. Не забравяйте, че е важно как ще представите вашето мнение.

Козирог

Ако се налага да кажете нещо важно на половинката си, не забравяйте, че думите имат допълнителна сила, която може да бъде положителна или отблъскваща. В резултат любимият човек може да се почувства така, сякаш му поставяте ултиматуми, сякаш го командвате, а не разговаряте.

Водолей

През тази седмица има шанс социалният ви живот да се разкрие за вас с нова сила. Това ще стане преди сряда. Ако имате нужда от съвет, свързан с любовния ви живот, сега е моментът да го получите. След средата на седмицата не споделяйте с никого въпроси на тази тема.

Риби

Въпреки суровата комуникация, направете всичко възможно бързо да разрешите конфликтите с половинката и да се радвате на влиянието на Венера. Ако сте необвързани, обърнете внимание на външния вид и социалните контакти, бъдете красиви и забележителни и се забавлявайте по-често извън дома. Може да срещнете нова любов.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ВИЖТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Седмичен любовен хороскоп (19-25 ноември)

Публикувано

на

Овен

Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите и думите си. В резултат на това е възможно да нараните чувствата на половинката си, особено ако въпросът е на деликатна тема. Опитайте се да овладеете вашия темперамент или през тази седмица се въздържайте от провеждането на тежки разговори, пише iwoman.bg.

Телец

Комуникацията с половинката ви ще върви добре. Възможно е да проведете разговори, свързани с финанси и да решите дали е удачно да предприемете някакви инвестиции. Запазете идеите си само за двама ви. В края на седмицата се отдайте на усамотение, защото според звездната карта ви очакват вълшебни моменти.

Близнаци

Ако искате да обсъждате нещо важно с партньора, направете го до вторник. След това комуникацията няма да върви лесно. Всичко е поправимо, ако запазите добрия тон. Времето е подходящо да планирате нещо, свързано с общото ви бъдеще.

Рак

Постарайте се да избягвате конфликтите и контролирайте желанието си да надделеете над партньора. Въпреки че ще бъдете изкушени да използвате думите си като смъртоносно оръжие, помислете кое е по-важно за вас – последната дума да е ваша или връзката ви да се запази.

Лъв

Няма да липсват драми и за обвързаните представители на зодия Лъв. Ще откриете, че половинката ви е променила своите гледни точки по много общи за вас въпроси. Може би той ще иска да разшири хоризонтите си в друга посока. Добрата комуникация може да изясни всичко.

Дева

Избягвайте важните разговори и критики към половинката ви, защото ще отвърне на удара ви. Ако целта ви е да нараните партньора, не забравяйте, че няма как да върнете думите или действията си назад. Войната на думи само ще влоши връзката ви. Просто се откажете от сериозни диалози, за да премине критичната точка.

 

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ВИЖТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Вижте как Наум Шопов предложи брак на половинката си (СНИМКА)

Публикувано

на

Актьорът Наум Шопов, внук на прословутия си дядо със същото име, е предложил брак на приятелката си Теа Минкова. Докторът е паднал на колене с пръстен в бъсота.

И както става ясно от поста в инстаграм, тя е казала „Да“.

Двамата са заедно от близо шест години и са фенове на високите скорости, фитнеса и пътуванията. Наскоро двамата основаха и собствена рекламна агенция с друга звездна двойка – Алекс и Дани Петканови.

Прочети повече

Избрано