Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (17-23 септември)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Везни през седмицата ще преживеете притеснения свързани със събития в личния живот на хора от кръга ви приятели или роднини, пише astro.velida.net.
Тази седмица бъдете внимателни с решенията си, както и с промените, които ще предприемете. Независимо с какво са свързани вие няма да имате възможност за корекции.
Ще ви заинтригуват новини, които ще получите от приятели или роднини от различни населени места.

Донякъде от тях ще зависят ваши бъдещи планове и цели.
Това ще бъде седмица, в която ще можете да постигнете реални успехи или важен напредък в професионалните си дела. Ще имате благоприятно време за бизнес или за пътуване с определена цел.
През седмицата ще ви зарадва информация, която може да се окаже полезна в търсенето ви на нова работа. Някои от вас ще получат заслужено признание или награда за добре свършена работа.
Пътуванията тази седмица ще ви донесат силни емоции и преживявания, ако са от любовен характер.
Използвайте тази седмица за приключване на конфликт, който е охладил отношенията ви с роднина или с приятел.
Седмицата предполага да преживеете задоволство от развитието на важни за вас връзки.
Мъжете ще имат късмет при реализирането на свое желание, но не бива да споделят това преживяване с всеки.
Жените Везни ще имат попътен вятър в голяма част от своите начинания. Бъдете концентрирани и слушайте собствената си интуиция.

Скорпион Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще е време, през което ще бъде поставено на изпитание силата на вашия Дух.
С повече вяра, в това което ви се дава като преживяване ще намерите разумно разрешение на проблем от изминалата седмица.
Тази седмица ще бъде благоприятна за промяна в дома ви. Тя може да бъде материална, като ремонт, покупка на нова мебел и др. Може да касае заминаване на роднина в друг град или държава, преместване и т.н.
Тези промени ще се отразят добре на настроението и самочувствието ви.
В емоционален план затруднения ще възникнат за тези от вас, които са в процес на развод или са преживели раздяла с партньора си поради друга някаква причина.
Ако пътувате през тази седмица, вероятно ще се почувствате разочаровани поради по-големите си очаквания. В някои случаи това може да се дължи на емоциите, които ви управляват в момента или ще сте натоварени с други по-сериозни проблеми.
През тази седмица интересни преживявания може да имате със съседи или колеги.
Мъжете Скорпион ще имат делови, обществени или политически контакти с други мъже. Някои от тях вече са в кръга ви близки приятели.
Жените от този зодиакален знак ще имат ангажименти със син (внук) или друг млад мъж. Това може да касае събиране или важно събитие през тази или следващата седмица.

Стрелец Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец ще имате натоварена и напрегната седмица.
Недоразумения или подозрителност в действията на партньора ви може да причинят нежелано противопоставяне и охлаждане на отношенията ви.
Разбира се, това може да се дължи на факта, че тази седмица ще сте настроени прекалено критични спрямо действията на хората около вас.
Под напрежение ще бъдат и вашите отношения с роднини, поради вашата по-голяма емоционалност или чувствителност през тези седем дни.
Допълнителен емоционален дискомфорт може да възникне поради неблагополучие или житейска драма в живота на приятели.
Хубавите неща през тази седмица ще са свързани с възможността да намерите начин за правилно лечение, терапия или възстановяване.
Жените Стрелец ще трябва да контролират своите емоции свързани с ревност или недоверие в думи или действия на партньора си. Приятните изненади ще ви покажат ваши грешки и заблуди.
Мъжете Стрелец ще трябва да вземат решение по важен за бъдещото им развитие въпрос. Използвайте тази седмица за уреждане на финансови документи, договори или плащания.

Водолей Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Водолей  през тази седмица се възползвайте максимално от благоприятните възможности за работа, образование или бизнес. В тези области ще може да постигнете важен напредък, успех, да получите награда и др.
През тази седмица ще бъде добре да се ангажирате по-сериозно разрешаването на проблеми свързани с пари или с финансов документ. Сега различни обстоятелства ще ви помогнат да направите тези неща по най-добрия за вас начин.
Седмицата ще бъде благоприятна за лечение, терапия и други занимания, които да подобрят физическата ви форма.
Седмицата вещае интересни преживявания свързани с една неочаквана среща или ново познанство.
Важно събитие в семейството на приятели или съседи ще бъде повод за събиране в техния дом.
Жените Водолей да бъдат отворени за всяко едно предложение или покана през седмицата. Бъдете готови да акумулирате огромен обем от информация свързана с най-различни събития.
Загубата на вещ или приятелство ще е единствения начин да се оттървете от нещо, което вече няма значение в живота ви (освен спомен).
Мъжете ще са по-често тъжни, затворени в себе си и в собствените си емоции и преживявания.
Това ще бъде благоприятна седмица за работа и бизнес, така че мобилизирайте се и бъдете активни.

Козирог Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица различни емоции ще влияят върху вашите решения и действия. Това няма да бъде лесно и безгрижно време за вас, затова не позволявайте да пилеете времето си с мързелуване, бленуване и непрактични дела.
Между хората в семейството ви ще бушуват различни емоции, чувства и настроения, които ще излязат наяве през тази седмица и тяхното развитие ще е непредсказуемо и индивидуално.
В работата ви коментари или действия на колеги или клиенти може да са причина за напрежение или спорове.
Тази седмица може да решите да изненадате близък човек с подарък или вас да ви изненадат с такъв.
Ще имате благоприятна седмица за пътуване със семейството си или за различни срещи и контакти с роднини.
Мъжете Козирог ще имат специална седмица и дано добре се възползват от възможностите, които ще получат през тези седем дни.
Избягвайте завръщане към миналото си: стара любов, стара работа или стари приятелства, които вече са изчерпали своето значение.
Жените Козирог ще са ангажирани с важни финансови дела, плащания и др. Ако имате собствено дете тази седмица ще ви се наложи да разрешите здравословен или друг личен проблем.

Риби Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще възникнат по-големи разходи. Финансово това ще бъде една нестабилна седмица за вас. Хубавото е, че това ще има временен характер и едва ли ще преживеете някаква голяма финансова криза.
Важното сега е да не допускате паника или напрежение в отношенията си с други хора.
Седмицата вещае различни събития свързани със здравето на роднина или приятел.
През седмицата ваша приятелска връзка може да се окаже твърде проблематична или наситена с отрицателни емоции.
Като цяло това ще бъде седмица с най-различни емоционални преживявания. Когато нещата се развиват добре за вас, насочете вниманието си към разрешаване на проблемите си. Така ще ви бъде по-леко в дните, когато ще сте подложени на различни негативни влияния.
Мъжете Риби ще имат своите конкретни и специални очаквания за развитието на важни събития през тези седем дни. Мислете, планирайте и избягвайте емоционалните решения и действия. Очакват ви успехи единствено благодарение на вашите собстени усилия.
Жените ще разширят кръга си от познати или приятели, като това ще бъдат хора от най-различни градове и села. Направете добра селекция на новите си познанства и избягвайте хора, които търсят само да говорят за себе си, да натоварват другите със собствените си проблеми и оплаквания.
Ще имате хубави преживявания в любовта.

За останалите 6 зодии – ВИЖТЕ ТУК!

Извън спорта

Топ певица на България била новата любовна тръпка на Григор Димитров

Публикувано

на

Едно от най-популярните имена от съвременната българска музика – Михаела Филева, е новата любовна тръпка на Григор Димитров, съобщава сайтът Sportal.bg.

Първата ни ракета не играе тенис след Откритото първенство на Австралия и пропусна два турнира заради контузия в рамото, но за сметка на това около личния му живот почти всеки ден излизат пикантни вести.

Първо, според британски таблоиди Гришо и Никол Шерцингер са скъсали. В началото се твърдеше, че си „дали почивка“. После Димитров бе свързан със стара своя тръпка – чаровната френска тенисистка Ализе Лим. Двамата публикуваха в социалните мрежи снимки от един и същи зимен курорт, което събуди подозрения. Най-добрият ни тенисист е имал отношения с Лим в миналото.

Сега обаче излиза предположение за връзка с Михаела Филева. Към момента никой от замесените в тези спекулации не е коментирал официално.

Дългокраката певица и Гришо се срещат от около два месеца, а няколко подробности от снимките им в социалните мрежи ги издадоха.

В края на миналата година бившият № 3 в света разпространи видео от тренировка във фитнес зала, от което пролича, че слуша песен на хубавицата – „Цяла нощ“. „Най-доброто от България – Михаела Филева“, написа Гришо тогава. Твърди се, че двамата са се виждали наскоро на родна земя – тенисистът изкара повече от седмица тук – беше си в Хасково, на Рилския манастир и т.н.

Преди да окупира сърцето на Димитров, Михаела изживя връзка с рап певеца Павел от дуета „Павел & Венци Венц“. Двойката се разделя и събира на няколко пъти, но в крайна сметка не успя да съхрани връзката си. Гришо пък се радваше на любовта си с певицата Никол Шерцингер. Той изкара повече от три години с 40-годишната секси брюнетка след романса с Мария Шарапова.

Преди дни в интернет пространството се появиха клипчета от леглото на бившата вокалистка на Pussycat Dolls със старото й гадже – пилота от Формула 1 Люис Хамилтън. Според информации хакер се добрал до клипчето, след като „пробил“ телефона на звездата.

 

Прочети повече

Извън спорта

7 страхотни причини да пиете чай от маслинови листа!

Публикувано

на

Ако искате напълно да се откажете от употребата на черен или зелен чай поради съдържанието на кофеин, заменете го със здравословна напитка от маслинови листа. Правилно сварената и приготвена инфузия може да донесе много ползи на тялото.

Характеристики на употреба

От древността се използват маслинови листа за лечение на различни заболявания. От тях се приготвя чай, който съдържа антиоксиданти и различни съединения. Такива като олеуропеин и еленововата киселина, поразяват със своите специални свойства. Според европейските учени, първото вещество може да подобри кръвообращението и в същото време да намали кръвното налягане. Еленоловата киселина има антибактериална активност срещу няколко вида бактерии.

Маслиновият чай има много ползи за човешкото здраве, така че може да бъде включен в хранителния режим:

Помага да се отпуснете.

Деликатна напитка ви позволява бързо и ефективно да отпуснете не само тялото, но и ума. Тя трябва да се консумира от хора, които са подложени на стрес или страдат от безпокойство. Може да се пие от всички, които имат проблеми със съня.

Зарежда с енергията.

Едно силно питие може също толкова ефективно, колкото и кафето, да повиши енергийните нива и когнитивните функции, но без кофеин. Чаша чай от маслини е идеален за хора, които се нуждаят от този ефект. Облекчава болката и възпалението.

Пиенето на чай от маслинови листа се препоръчва за хора, които имат болки в ставите и мускулите.

Най-полезните свойства на напитката включват факта, че помага за борба с болката и възпалението, без да предизвиква странични ефекти.

Подобрява работата на стомашно-чревния тракт.

Маслиновите листа се използват от традиционните лечители за предотвратяване на заболявания на храносмилателния тракт. Чаят подобрява храносмилането и намалява болките в корема. Горещата напитка ви позволява бързо да се отървете от диарията.

Намалява риска от рак.

Маслиновият чай съдържа голямо количество антиоксиданти, като по този начин намалява риска от развитие на подобно заболяване. В крайна сметка, листата на растението отдавна се използват за превенция и лечение на рак.

Намалява риска от развитие на сърдечни заболявания и кръвоносни съдове.

Маслиновият чай помага за понижаване на високото кръвно налягане и нивата на холестерола. Също така напитката е идеална за подобряване на процеса на кръвообращението. Чаят от маслинови листа е идеална напитка, която облекчава болката, помага за отпускане, енергизира и предотвратява риска от рак, сърдечни заболявания и кръвоносни съдове. /изт. и снимка: zdrave.to

Прочети повече

Извън спорта

Защо хората от зодия Козирог са толкова невероятни?

Публикувано

на

Не е тайна, че хората от зодия Козирог са специални. Или ги обичате или се правите, че не ги познавате. Няма средно положение, когато става въпрос за тяхната директна натура, която за голото око повечето пъти изглежда плашеща. Може би вече се досещате какво ще ви кажа; Козирозите са невероятни, ако ги опознаете.

Те са известни с техния инат и поведение, но точно това ги прави най-силния зодиакален знак. Те ще са до вас в най-трудните моменти и това е тяхната красота – никога няма да ви изоставят. Не защото са ви роднини или искат нещо в замяна, а защото ги е грижа. Честни, обичливи и лоялни са само няколко от качествата им. Точно като всички други нас, те са далеч от перфектни, но повярвайте като ви казвам, че няма начин да замените Козирог.

Ето и петте причини:

1. Те са отговорни

Те винаги ще се притекат на помощ, никога не закъсняват и винаги плащат сметките си навреме. Козирозите са най-отговорните същества, които ще срещнете.

2. Те са честни

В днешно време всички са опиянени от социалните медии и е трудно да надникнем зад маската на даден човек. Винаги се чудим дали мислят това, което казват или казват това, което мислят – мисля, че схващате какво искам да кажа. За щастие обаче, няма нужда да се чудите за Козирозите. Те са искрени и не търпят глупости. Получавате това, което виждате и никога няма да ви се налага да се чудите какво си мислят.

3. Те са добри слушатели

В случай, че имате нужда от човек, който ще ви изслушва, то Козирогът ще е повече от необходим в живота ви. С тяхното умение да остават неутрални и да не ви съдят (или поне незабележимо), те също така могат да ви дават и много добри съвети.

4. Те са отдадени

Рядко ще срещнете Козирог, който ще каже „Обичам те!“ само няколко седмици след като се започнали да излизате. Козирозите мислят логично, но пък и много премислят. Те ще премислят всичко по няколко пъти преди да направят решение. Така че, когато кажат тези три магически думи, ще знаете, че наистина ги мислят.

5. Имат невероятни инстинкти

Козирозите са известни с невероятните си инстинкти относно хората и способността им да „четат“ хората понякога изглежда свръхестествена. Те могат да разкрият истинските намерения на даден човек моменти след като са го срещнали и в повечето случаи са прави.
В края на краищата се изисква време и търпение докато опознаете човек от зодия Козирог. Може би ще им отнеме малко време за да свикнат с вас, но усилията си заслужават.

Източник: beu.bg

Прочети повече

Избрано