Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (17-23 септември)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Везни през седмицата ще преживеете притеснения свързани със събития в личния живот на хора от кръга ви приятели или роднини, пише astro.velida.net.
Тази седмица бъдете внимателни с решенията си, както и с промените, които ще предприемете. Независимо с какво са свързани вие няма да имате възможност за корекции.
Ще ви заинтригуват новини, които ще получите от приятели или роднини от различни населени места.

Донякъде от тях ще зависят ваши бъдещи планове и цели.
Това ще бъде седмица, в която ще можете да постигнете реални успехи или важен напредък в професионалните си дела. Ще имате благоприятно време за бизнес или за пътуване с определена цел.
През седмицата ще ви зарадва информация, която може да се окаже полезна в търсенето ви на нова работа. Някои от вас ще получат заслужено признание или награда за добре свършена работа.
Пътуванията тази седмица ще ви донесат силни емоции и преживявания, ако са от любовен характер.
Използвайте тази седмица за приключване на конфликт, който е охладил отношенията ви с роднина или с приятел.
Седмицата предполага да преживеете задоволство от развитието на важни за вас връзки.
Мъжете ще имат късмет при реализирането на свое желание, но не бива да споделят това преживяване с всеки.
Жените Везни ще имат попътен вятър в голяма част от своите начинания. Бъдете концентрирани и слушайте собствената си интуиция.

Скорпион Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще е време, през което ще бъде поставено на изпитание силата на вашия Дух.
С повече вяра, в това което ви се дава като преживяване ще намерите разумно разрешение на проблем от изминалата седмица.
Тази седмица ще бъде благоприятна за промяна в дома ви. Тя може да бъде материална, като ремонт, покупка на нова мебел и др. Може да касае заминаване на роднина в друг град или държава, преместване и т.н.
Тези промени ще се отразят добре на настроението и самочувствието ви.
В емоционален план затруднения ще възникнат за тези от вас, които са в процес на развод или са преживели раздяла с партньора си поради друга някаква причина.
Ако пътувате през тази седмица, вероятно ще се почувствате разочаровани поради по-големите си очаквания. В някои случаи това може да се дължи на емоциите, които ви управляват в момента или ще сте натоварени с други по-сериозни проблеми.
През тази седмица интересни преживявания може да имате със съседи или колеги.
Мъжете Скорпион ще имат делови, обществени или политически контакти с други мъже. Някои от тях вече са в кръга ви близки приятели.
Жените от този зодиакален знак ще имат ангажименти със син (внук) или друг млад мъж. Това може да касае събиране или важно събитие през тази или следващата седмица.

Стрелец Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец ще имате натоварена и напрегната седмица.
Недоразумения или подозрителност в действията на партньора ви може да причинят нежелано противопоставяне и охлаждане на отношенията ви.
Разбира се, това може да се дължи на факта, че тази седмица ще сте настроени прекалено критични спрямо действията на хората около вас.
Под напрежение ще бъдат и вашите отношения с роднини, поради вашата по-голяма емоционалност или чувствителност през тези седем дни.
Допълнителен емоционален дискомфорт може да възникне поради неблагополучие или житейска драма в живота на приятели.
Хубавите неща през тази седмица ще са свързани с възможността да намерите начин за правилно лечение, терапия или възстановяване.
Жените Стрелец ще трябва да контролират своите емоции свързани с ревност или недоверие в думи или действия на партньора си. Приятните изненади ще ви покажат ваши грешки и заблуди.
Мъжете Стрелец ще трябва да вземат решение по важен за бъдещото им развитие въпрос. Използвайте тази седмица за уреждане на финансови документи, договори или плащания.

Водолей Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Водолей  през тази седмица се възползвайте максимално от благоприятните възможности за работа, образование или бизнес. В тези области ще може да постигнете важен напредък, успех, да получите награда и др.
През тази седмица ще бъде добре да се ангажирате по-сериозно разрешаването на проблеми свързани с пари или с финансов документ. Сега различни обстоятелства ще ви помогнат да направите тези неща по най-добрия за вас начин.
Седмицата ще бъде благоприятна за лечение, терапия и други занимания, които да подобрят физическата ви форма.
Седмицата вещае интересни преживявания свързани с една неочаквана среща или ново познанство.
Важно събитие в семейството на приятели или съседи ще бъде повод за събиране в техния дом.
Жените Водолей да бъдат отворени за всяко едно предложение или покана през седмицата. Бъдете готови да акумулирате огромен обем от информация свързана с най-различни събития.
Загубата на вещ или приятелство ще е единствения начин да се оттървете от нещо, което вече няма значение в живота ви (освен спомен).
Мъжете ще са по-често тъжни, затворени в себе си и в собствените си емоции и преживявания.
Това ще бъде благоприятна седмица за работа и бизнес, така че мобилизирайте се и бъдете активни.

Козирог Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица различни емоции ще влияят върху вашите решения и действия. Това няма да бъде лесно и безгрижно време за вас, затова не позволявайте да пилеете времето си с мързелуване, бленуване и непрактични дела.
Между хората в семейството ви ще бушуват различни емоции, чувства и настроения, които ще излязат наяве през тази седмица и тяхното развитие ще е непредсказуемо и индивидуално.
В работата ви коментари или действия на колеги или клиенти може да са причина за напрежение или спорове.
Тази седмица може да решите да изненадате близък човек с подарък или вас да ви изненадат с такъв.
Ще имате благоприятна седмица за пътуване със семейството си или за различни срещи и контакти с роднини.
Мъжете Козирог ще имат специална седмица и дано добре се възползват от възможностите, които ще получат през тези седем дни.
Избягвайте завръщане към миналото си: стара любов, стара работа или стари приятелства, които вече са изчерпали своето значение.
Жените Козирог ще са ангажирани с важни финансови дела, плащания и др. Ако имате собствено дете тази седмица ще ви се наложи да разрешите здравословен или друг личен проблем.

Риби Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще възникнат по-големи разходи. Финансово това ще бъде една нестабилна седмица за вас. Хубавото е, че това ще има временен характер и едва ли ще преживеете някаква голяма финансова криза.
Важното сега е да не допускате паника или напрежение в отношенията си с други хора.
Седмицата вещае различни събития свързани със здравето на роднина или приятел.
През седмицата ваша приятелска връзка може да се окаже твърде проблематична или наситена с отрицателни емоции.
Като цяло това ще бъде седмица с най-различни емоционални преживявания. Когато нещата се развиват добре за вас, насочете вниманието си към разрешаване на проблемите си. Така ще ви бъде по-леко в дните, когато ще сте подложени на различни негативни влияния.
Мъжете Риби ще имат своите конкретни и специални очаквания за развитието на важни събития през тези седем дни. Мислете, планирайте и избягвайте емоционалните решения и действия. Очакват ви успехи единствено благодарение на вашите собстени усилия.
Жените ще разширят кръга си от познати или приятели, като това ще бъдат хора от най-различни градове и села. Направете добра селекция на новите си познанства и избягвайте хора, които търсят само да говорят за себе си, да натоварват другите със собствените си проблеми и оплаквания.
Ще имате хубави преживявания в любовта.

За останалите 6 зодии – ВИЖТЕ ТУК!

Извън спорта

Млад мъж загина на новострояща се сграда в Благоевград

Публикувано

на

Мъж на 29 години загина след падане от новострояща се сграда в града. Това съобщиха от ОДМВР – Благоевград.

Сигналът за инцидента е получен около 02.39 часа днес на тел.112, пише „Вести„.

Съобщено е за това, че 29-годишен мъж от град Перник, слизайки от висок етаж на новострояща се сграда в жк. ”Ален мак” в град Благоевград е паднал в междустълбищна шахта, в резултат на което е починал. По случая е започнало разследване.

По време на инцидента със загиналия е имало още двама мъже.

Мъжът паднал от стълбището, което е без парапет от ниво на 5-ти етаж. Тялото е извадено от аварийно-спасителен екип на РС ПБЗН-Благоевград.

Огледът на местопроизшествието от служители на Второ РУП приключи в 05.00 часа. Тялото на загиналия е транспортирано за аутопсия от съдебен лекар.

Според двамата разпитани, те и загиналият се запознали в заведение. След това се качили на покрива на новостроящата се кооперация, за да „се насладят на откриващата се панорама”.

На слизане 29-годишният мъж полетял надолу и загинал на място. Самоличността му е установена от откритите в него лични документи.

Двамата му придружители, които са от Благоевград, заявили, че са били много пияни. Строежът не се охранява нощем.

Прочети повече

Извън спорта

Metoo: Тази похотлива домакиня съблазни стотици мъже, но истината изненада всички (СНИМКИ 18+)

Публикувано

на

Мъж от Флорида, който позирал като домакиня, за да привлича мъже в дома си, се призна за виновен, че правил секс касети с 150 неподозиращи мъже и ги качвал на порнографски сайтове. Брайън Денмустие, 32-годишен, се призна за виновен в две обвинения в незаконно прихващане на устни съобщения в четвъртък.

Денмустие беше арестуван през юли, за това, че е правил незаконно заснемане на сексуални актове за порнографски сайт, според Маями Хералд. От 150-те мъже, поне 80 от тях не са знаели, че Денмустие ги записва. Денмустие използвал потребителското име „susanleon33326“ на сайт, който сам създал, наречен StraightBoyz.net.

Прокурорите изброили три жертви по обвинителен акт, свързан с уебсайта, който обещали видеоклипове на гейове, които примамвали хетеросексуални мъже да правят секс. Мъжете във видеоклиповете били с тъмни очила. На снимките в Туитър страницата на Денмустие се вижда, че носи перуки, грим, чорапогащи, токчета и рокли, докато се подготвял за опитите си с различни мъже. В една снимка той носи леопардов сутиен,  за прашки и обувки с червени токчета и черни чорапогащи. Денмустие  е заплашен от затвор до 10 години.

Три от  обвиненията срещу него ще бъдат свалени като част от неговата сделка с прокуратурата. Уеб сайтът му вече не работи, но няколко видеоклипа все още могат да се видят на други порно сайтове.

Превод: БЛИЦ

Прочети повече

Извън спорта

🔞🔞 Шест неща, които мъжете искат жените да знаят за секса

Публикувано

на

Мъжете и жените разбират секса по различен начин. Свикнали сме да смятаме, че за жените той е по-скоро интимен акт, свързван с духовното преживяване повече, отколкото физическото. Докато при мъжете уж е обратното. Тези твърдения не са съвсем верни, защото, оказва се, мъжете също преживяват доста интимно секса, особено ако имат връзка с жена, която обичат, на която държат. Мъжете не са от приказливата половина на човечеството. Малко са тези, които с охота споделят всичко, което мислят и чувстват. Заради това често се получават неразбирателства в леглото между силния и нежния пол.

Трите неща, които отказват жените от секс
За да изчистим тези несходства, ще се опитаме да разберем какво всъщност искат мъжете в секса. Кои са нещата, които те тайно се надяват жените да разберат.

Мъжете откликват на похвалите
Мъжкото его е устроено така, че да има нужда от стимул, за да се извисява. Всеки мъж обича да бъде хвален от половинката си, да знае, че тя му се възхищава и че цени неговите усилия както извън леглото, така и в него. Тогава сексът става още по-страстен.

Някои мъже се страхуват от интимност
Както жените, така и мъжете имат чувствителност. Схващането, че мъжете мислят само за секс и не се притесняват от нищо в леглото за разлика от жените, просто не е вярно. Някои мъже наистина имат много притеснения от интимността и не всички са свързани със сексуалното им представяне. Някои са наистина много дълбоки, свързани с духовни съмнения и несигурност. Всеки мъж би се радвал, ако жените разбират това.

Мъжете обичат да бъдат докосвани
Някои жени грешат като смятат, че едва ли не само те трябва да бъдат докосвани и възбуждани по време на любовната игра. Мъжете също имат нужда от това.

Те имат сексуални фантазии
Всеки човек има своите сексуални фантазии, малко или много. Жените трябва да се научат да не съдят партньорите си, ако разберат за техните интимни тайни. Вместо това, за да направите сексуалния си живот още по-вълнуващ, споделете своите фантазии и ги изживейте.

Мъжете харесват, когато жените вербализират насладата си
Не се стеснявайте да пуснете гласа си на воля, когато правите секс. Това възбужда мъжете още повече, дава им насока дали са на прав път в сексуалната игра и гали тяхното его.

Мъжете искат да сте честни
Прекаляването с вербализацията обаче обижда мъжете и ги кара да не се доверяват на нежния пол в леглото. Не се престаравайте, когато всъщност не получавате оргазъм. Вместо това поговорете. Мъжете оценяват това.

източник: bulnews.bg

Прочети повече

Избрано