Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (17-23 септември)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 17 – 23 септември 2018

Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще има повече напрежение или поводи за спорове и противопоставяне. Основните „сблъсъци“ ще бъдат в дома ви, по семейни въпроси или ще бъдат свързани със съседи, пише astro.velida.net.
Възможни са неочаквани или сложни за разрешение битови или имотни проблеми.
Седмицата определено не вещае само облачни дни.


През тези седем дни ще имат повод за радост (най-вероятно в личен план), която или ще има важно значение за бъдещето ви като цяло или ще е успешен завършек на важно събитие (план) в живота ви.
Изненадите, когато и да се случат през седмицата, ще имат положително влияние върху личните ви и професионални планове.
През тази седмица новите познанств аи контакти ще бъдат основно с хора, които живеят в друго населено място. Поради тази причина комуникацията ви ще бъде предимно по телефон, имейл и др.
Новина свързана с човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева ще ви озадачи или обърка.
През седмицата избягвайте конфликти с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.
Тези от вас, които са ангажирани с наследствени дела ще имат успешна седмица. Ще успеете да разрешите сложен проблем, да постигнете споразумение или да продадете нещо на изгодна цена.

Телец Седмичен Хороскоп 17 – 23 септември 2018

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която романтичните ви преживявания ще имат различно развитие от вашите очаквания. Това не означава, че ви очакват проблеми или друг вид сътресения. Просто чувствителната ви душа трудно ще преживее по-различно развитие, дори да е по-доброто за вас.
Някои от плановете ви за тази седмица ще имат връзка с роднини, които живеят в друго село, град или държава.
Възможно е да ангажирате вниманието си с разрешаването на семейни проблеми, за които досега не сте имали достатъчно време или ресурси.
Тези от вас, които наскоро са преживели семейна раздяла, трудно ще намерят обратен път един към друг (ако някой от двамата съпрузи има подобно желание).
Финансовите ви дела ще бъдат нестабилни, особено ако те имат връзка с мъж от семейството ви или бизнес партньор.
През седмицата са възможни разходи свързани със здравето на роднина.
Хубавите моменти през тези седем дни ще имат връзка с нови и стари познанства и приятелства, които сега ще имат интересно развитие. Предстоят ви приятни преживявания. Отношения с човек Рак, Скорпион или Риби могат да изпълнят душата ви със силни емоции.
Мъжете над 35 години добре да планират личния си или семеен бюджет.

Близнаци Седмичен Хороскоп 17 – 23 септември 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е седмица на динамични финансови действия: получаване на пари или по-големи разходи.
Голяма част от тях ще имат връзка с дете или с по-млади членове на семейството ви.
Ако през тази седмица се концентрирате върху завършека на ваши планове и ангажименти от близкото минало, то вниманието и енергията ви трябва да бъдат насочени изцяло върху това.
Седмицата вещае отлагане или отхвърляне разглеждането на съдебен или юридически казус.
Това няма да бъде благоприятна седмица за ново начало или за големи промени.
През седмицата ще имате различни поводи за събирания в семейството или преживяване на специални моменти с роднини.
Някои от вас ще присъстват на събиране свързано с годеж, сватба и др.
Вероятно тази седмица ще ви натъжат или разтревожат събития в живота на жена от кръга ви приятели.
Драмата в нейния живот ще касае личните и отношения с други хора или собственото и здраве.

Рак Седмичен Хороскоп 10 – 16 септември 2018

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще имате няколко неотложни ангажимента свързани с дома, където живеете. Там ще се преживеят неочаквани събития и ситуации. Ще възникнат проблеми за разрешаване, понякога свързани с държавна или юридическа институция.
По-голямата натовареност през седмицата, което ще ви направи раздразнителни, а понякога и конфликтни. Един провал или разочарование свързано с пари може дори да ви разплаче.
В семейството ви ще възникнат разговори или спорове свързани с минали събития или с хора от Отвъдното.
През тези седем дни може да влезете в конфликт, който по някакъв начин ще бъде свързан с пари. Не е задължително това напрежение да възникне точно в дома ви.
Като цяло материалните ви или имотни интереси ще имат развитие, но ще ви се наложи да преодолеете различни затруднения.
През седмицата ще ви изненада едно запознанство, писмо или обаждане от някой, който живее на близко разстояние. Възможно е да получите предложение, което да ви донесе допълнителен доход или еднократна печалба.
Седмицата вещае сънища свързани с хора от Отвъдното.
Жените Рак, колкото и да са предпазливи ще преживеят една измама или опит за манипулиране, с цел облага за някой друг.
Мъжете ще имат приятни преживявания в мъжка компания от приятели, колеги или съседи.

Лъв Седмичен Хороскоп 17 – 23 септември 2018

Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е седмица, която ще запомните с интересни или полезни за вас придобивки.
Ще ви зарадва новина или жест на внимание от страна на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Тази седмица ще бъде благоприятна за разрешаване на имотни и битови проблеми.
През седмицата ще възникне финансов проблем или по-голям разход на средства, който ще има връзка със събитие или действия в живота на мъж.
Тази седмица ще успее да ви изненада неприятно с една неприятна интрига или клюка (вероятно свързана с вас), която ще ви създаде объркване за известно време, докато решите как най-правилно да реагирате.
Пазете се от измама, която може да неочаквано неприятни последици най-вече за вас.
В работата си ще обсъждате стресова ситуация или житейска драма свързана с млада жена.
Младите мъже Лъв да избягват рискове ситуации или решения свързани с пари.
Младите жени Лъв може да преживеят провал в един професионален ангажимент, при интервю за работа, бизнес промоция и др.

Дева Седмичен Хороскоп 17 – 23 септември 2018

Ако сте родени под знака на Дева това ще бъде седмица, в която ще ви връхлетят стари спомени и преживявания.
Те по-скоро са били като буря в живота ви, която е оставила някакви разрушения след нея.
Сега обаче през погледа на времето, ще осъзнаете че тези събития са направили място за по-добри неща и хора да влязат в живота ви.
Не предизвиквайте и не отговаряйте на опити за конфликти свързани с минали събития.
Тази седмица ще бъде интересна по отношение на контактите ви с хора от различни населени места. Нови запознанства (по-специално с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион) ще се развият по интересен за вас начин.
Предложение или покана от страна на човек Козирог, Телец или Дева ще ви заинтригува, особено ако има връзка с пътуване.
Новина свързана със здравето на човек, когото познавате ще ви накара да планирате едно посещение в неговия дом или в болницата, където се лекува.
През седмицата ще получите помощ или съвет, които ще ви помогнат да постигнете важен за вас успех.
Мъжкото влияние или подкрепа през тази седмица (независимо от вашия собствен пол) ще бъдат много важни и определящи резултатите, които ще постигнете.

За останалите 6 зодии – ВИЖТЕ ТУК!

 

Извън спорта

Седмичен любовен хороскоп (19-25 ноември)

Публикувано

на

Везни

Нито вие, нито вашият партньор искате да се откажете от контрола над ситуацията. В същото време е повече от ясно, че трябва да намерите някакъв компромис. Ако лошата комуникация е свързана с нов план или идеи на половинката ви, не ги отхвърляйте веднага. Може да се окажат перспективни, пише iwoman.bg.

Скорпион

Тази седмица сте твърде разсеяни, за да видите възможностите в любовта, които ви се предлагат. Напрежението на работното място ще ви накара да оставите на заден план забавленията, а също така няма да позволите на партньора да ви утеши. За щастие любимият човек ще прояви достатъчно търпение.

Стрелец

Мълчанието може да се окаже вашата силна страна през тази седмица. За съжаление може да ви бъде трудно да останете спокойни, особено ако има нещо, което искате да кажете на вашата половинка. Не забравяйте, че е важно как ще представите вашето мнение.

Козирог

Ако се налага да кажете нещо важно на половинката си, не забравяйте, че думите имат допълнителна сила, която може да бъде положителна или отблъскваща. В резултат любимият човек може да се почувства така, сякаш му поставяте ултиматуми, сякаш го командвате, а не разговаряте.

Водолей

През тази седмица има шанс социалният ви живот да се разкрие за вас с нова сила. Това ще стане преди сряда. Ако имате нужда от съвет, свързан с любовния ви живот, сега е моментът да го получите. След средата на седмицата не споделяйте с никого въпроси на тази тема.

Риби

Въпреки суровата комуникация, направете всичко възможно бързо да разрешите конфликтите с половинката и да се радвате на влиянието на Венера. Ако сте необвързани, обърнете внимание на външния вид и социалните контакти, бъдете красиви и забележителни и се забавлявайте по-често извън дома. Може да срещнете нова любов.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ВИЖТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Седмичен любовен хороскоп (19-25 ноември)

Публикувано

на

Овен

Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите и думите си. В резултат на това е възможно да нараните чувствата на половинката си, особено ако въпросът е на деликатна тема. Опитайте се да овладеете вашия темперамент или през тази седмица се въздържайте от провеждането на тежки разговори, пише iwoman.bg.

Телец

Комуникацията с половинката ви ще върви добре. Възможно е да проведете разговори, свързани с финанси и да решите дали е удачно да предприемете някакви инвестиции. Запазете идеите си само за двама ви. В края на седмицата се отдайте на усамотение, защото според звездната карта ви очакват вълшебни моменти.

Близнаци

Ако искате да обсъждате нещо важно с партньора, направете го до вторник. След това комуникацията няма да върви лесно. Всичко е поправимо, ако запазите добрия тон. Времето е подходящо да планирате нещо, свързано с общото ви бъдеще.

Рак

Постарайте се да избягвате конфликтите и контролирайте желанието си да надделеете над партньора. Въпреки че ще бъдете изкушени да използвате думите си като смъртоносно оръжие, помислете кое е по-важно за вас – последната дума да е ваша или връзката ви да се запази.

Лъв

Няма да липсват драми и за обвързаните представители на зодия Лъв. Ще откриете, че половинката ви е променила своите гледни точки по много общи за вас въпроси. Може би той ще иска да разшири хоризонтите си в друга посока. Добрата комуникация може да изясни всичко.

Дева

Избягвайте важните разговори и критики към половинката ви, защото ще отвърне на удара ви. Ако целта ви е да нараните партньора, не забравяйте, че няма как да върнете думите или действията си назад. Войната на думи само ще влоши връзката ви. Просто се откажете от сериозни диалози, за да премине критичната точка.

 

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ВИЖТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Вижте как Наум Шопов предложи брак на половинката си (СНИМКА)

Публикувано

на

Актьорът Наум Шопов, внук на прословутия си дядо със същото име, е предложил брак на приятелката си Теа Минкова. Докторът е паднал на колене с пръстен в бъсота.

И както става ясно от поста в инстаграм, тя е казала „Да“.

Двамата са заедно от близо шест години и са фенове на високите скорости, фитнеса и пътуванията. Наскоро двамата основаха и собствена рекламна агенция с друга звездна двойка – Алекс и Дани Петканови.

Прочети повече

Избрано