Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Страхотно! Голямо щастие за наш футболист след трагедията със загубеното дете (СНИМКА)

Публикувано

на

Бившият футболист на Славия и Левски Радослав Димитров стана женски татко. Чаровната съпруга на играча на румънския Университатя (Крайова) – Виктория, го дари с дъщеричка.

„Днес е най-щастливият ден в живота ми! Моята скъпа съпруга ме дари с дъщеря! Благодаря ти, че ме дари с тази огромна радост, обичам ви безкрайно!“, сподели Ради Димитров в социалната мрежа, публикувайки снимка със скъпата си рожба.

Блиц“ информира, че щастливите родители са избрали името Дария за наследничката си.

Майката Виктория и бебето са добре.

Припомняме, че съпругата на Радослав Димитров роди и през 2016 година, когато младата двойка преживя голяма трагедия, загубвайки рожбата си. Съсипаният тогава национал обяви категорично, че лекар от Варна е виновен за случилото се. „Рано или късно на този доктор всичко ще му се върне. Той уби детето ни! Аз съм силно вярващ човек, има Господ! Той забравя, но не забравя!“, каза тогава Ради Димитров, който сега е на седмото небе от щастие и се радва на скъпата си рожба.

Избрано