Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен месечен хороскоп – октомври 2018

Публикувано

на

Стрелец

През октомври 2018 г. представителите на зодия Стрелец, трябва да започнат да планират идеалния си живот. Този период, както никой друг, е напълно подходящ за формиране на мечтите и тяхната реализация в действителността. В този месец много от вашите желания ще се сбъднат.

В замяна, благодарете на съдбата за щедрите подаръци и помогнете на някой друг да направи живота си по-добър, пише astrostar.eu.

Октомври е подходящо време за благотворителност и помощ на другите. На преден план, сега в живота ви, ще бъдат приятелските отношения. Това важи както за частния, така и за обществения ви живот. Може би роднините и близките ви, ще се нуждаят от вашата подкрепа или съвет. През последните десет дни на месеца, ще предпочетете спокойната, тиха среда и уединението, което ще намерите в семейния кръг.

Любов и семейство

Необвързаните, ги очакват много приятни мигове, нови запознанства и срещи, обаче, трябва да сте предупредени, че на сериозни и дългосрочни взаимоотношения, не трябва да се надявате в този месец. Нещата едва ли ще стигнат, до повече от флирт. Що се отнася до тези, които имат връзка от дълго време, сега те трябва да покажат повече инициативност. Не може дамо избраникът ви, винаги да е активната страна, сега е ваш ред да действате. Опитайте се да разнообразите връзката си, добавите елементи на флирт и игра и тогава чувствата, ще се разпалят с нова, подновена сила.

Семейните през октомври, ще обгърнат близките си с грижа и внимание. Членовете на вашето семейство, ще усетят вашата подкрепа и защита. Препоръчва се, да продължите да се движите в същата посока, защото няма ограничение за съвършенството. В отговор партньорът, ще ви дари с нежност, ще покаже своята надеждност и вярност, което ще ви зареди с допълнителна доза самоувереност.

Кариера и финанси

От началото до края на октомври, ще бъдете изпълнени с ентусиазъм, това ще ви помогне да завладеете всеки връх. Ще бъдете изпълнени с нови творчески идеи, които ще бъдат одобрени от началниците и ще вдъхновят другите. Не трябва да обръщате внимание на някои материални затруднения, а смело да вървите към поставените цели. В този период ви очакват обещаващи бизнес пътувания, както и много нови възможности за установяване на необходимите контакти.

В комуникацията, ще бъдете особено активни, ще говорите за своите идеи и мисли навсякъде. По отношение на финансите, месецът ще бъде малко напрегнат, но ситуацията обещава да се стабилизира към края на октомври. Сега трябва да бъдете по-внимателни по отношение на задълженията си, инвестирането и големите покупки. Не е препоръчително също, да давате пари в заем.

Здраве

През октомври трябва да обърнете внимание на състоянието на бъбреците и половите органи. Освен това се препоръчва, да не злоупотребявате с алкохол и вредна храна. Препоръчително е да предпочетете семейната вечеря с приятели, така тялото ви ще работи безпроблемно.

Козирог

Октомври 2018 г., ще бъде много напрегнат психологически за повечето представителите на зодия Козирог, така че в началото на месеца е по-добре да не планирате важни неща. Този период, ще се отличава с многобройни преживявания, емоционална нестабилност и понякога да постигнете духовна хармония, ще бъде много трудна задача. Но каквото и да е, опитайте се да намерите положителната страна във всяка ситуация.

Ако смятате, че нервите ви са напрегнати до краен предел, променете обстановката и малко се разсейте от ежедневието. Не пренебрегвайте възможността да посетите интересно събитие, където ще може да се отпуснете и да получите положителен заряд.

Любов и семейство

В любовната сфера през октомври, ще изживеете цяла гама от емоции: от ревност и недоверие, до пълна хармония и взаимно разбирателство. В средата на есента, представителите на вашият зодиакален знак, ще трябва да обърнат специално внимание на най-близките хора и семейните проблеми.

Вашите деца, ще бъдат изключително доволни, ако им осигурите малка, но неочаквана почивка или изненада. Може би до края на месеца, вашата втора половинка, ще бъде по-взискателна както към вас, така и в битов план, но това едва ли, значително ще повлияе върху отношенията. Също така е възможно някои от вас, да решат да възстановят предишни отношения.

Кариера и финанси

През октомври много от вас, ще се борят за място под слънцето. Сега ви очакват много дела, задачи, комуникации и се препоръчва да се опитате да извлечете максимална полза за себе си. В допълнение съдбата ще изпитва издръжливостта и ловкостта ви, тъй като не всичко този месец, ще се развие както сте планирали.

За щастие, всичките ви старания и усилия до края на октомври, ще ви се изплатят с лихвите, така че в никакъв случай не трябва да се отказвате. Шефовете без съмнение ще оценят приноса ви за развитието на бизнеса и ще ви възнаградят финансово. В крайна сметка, може да очаквате финансовото ви състояние да се подобри. Препоръчително е особено усърдни, да бъдат тези които се занимават с творчество, определено ги чака успех.

Здраве

През октомври, трябва да следите за здравето си, особено ако имате някакви хронични заболявания. Щадете своя организъм, не се претоварвайте, физически и морално, ще бъде полезно да пиете витамини. Уязвимо място този месец ще бъдат бъбреците, затова бъдете по-внимателни. Сега също е необходимо да укрепите костната си система, като консумирате повече храни, богати на калций.

Водолей

Октомври 2018г., ще е много важно и значимо време за представителите на зодия Водолей. През този период, ще имате възможност да коригирате грешките от близкото минало и да поработите малко върху тях. Може би, за да разрешите проблем, ще трябва да вземете нестандартно решение. Сега, ще се нуждаете от добра концентрация и издръжливост.

Вероятно животът, ще ви постави пред избор, свързан с вашите планове за бъдещето. Не е изключено да решите да промените професията си или нещо радикално да трансформирате в живота. Все пак внимавайте, този месец е опасен, защото амбициите ви, не винаги ще съвпадат с възможностите.

Любов и семейство

Личния ви живот през Октомври, може да бъде нарушен от предишни проблеми и разногласия. В семейството е възможно да възникне напрегната атмосфера, която допълнително ще изостри ситуацията. За да възстановите бившата хармония и равновесие, се препоръчва понякога да отстъпвате на избраника си и често да показвате разбиране и подкрепа. Необвързаните представители на вашият зодиакален знак, сега не си струва да вземат сериозни решения.

Може би, ще подновите връзка с бивш приятел, но няма гаранция, че подновените отношения, ще се развият по-успешно от първия път. Семейните този месец, ще трябва да покажат по-голяма строгост към децата, за да укрепят авторитета си. В комуникацията с роднините, може да възникнат някои трудности, защото вашите планове ще бъдат в разрез с намеренията на вашите близки и намирането на компромис ще бъде трудна задача.

Кариера и финанси

В средата на есента натоварването ви на работа, ще бъде огромно и ще трябва да впрегнете всичките си сили, за да се справите с целия обем работа. Въпреки това, ще може да извлечете известна изгода: ще получите нов, безценен опит в непознати области на дейност, както и ще се докажете като специалист във вашия бизнес. В допълнение, този период ще бъде благоприятен по отношение на търговските начинания.

Подписването на нови договори и контракти, се препоръчва да бъде осъществено в средата на октомври. Ако в момента сте на висока длъжност, сега е изключително важно да запазите позициите си и да не губите авторитета си сред служителите. Що се отнася до финансовото положение, този месец няма да бъде много успешен, но до края на октомври ситуацията обещава да се подобри.

Здраве

Тези, които имат проблеми с бъбреците или черния дроб през октомври, трябва да обърнат повече внимание на тяхното здраве. Сега трябва да сте толкова предпазливи, колкото е възможно, пазете се от преохлаждане и настинки, защото ще бъде трудно да се отървете от болестта. Препоръчително е, да направите превантивен преглед този месец или да преминете курс на лечение, за да предотвратите здравословни проблеми.

Риби

През октомври 2018 г. представителите на зодия Риби, трябва да бъдат по-предпазливи в изявленията си, които по невнимание казват. Една лоша дума, може да разруши добри отношения или да навреди на самите вас. Този месец, ще ви бъде трудно, но ще може да се справите с всички трудности и препятствия по пътя към целта.

Когато решавате някакви проблеми и вземате важни решения, трябва да се полагате на богатия си опит. Сега не се препоръчва да разчитате на съдбата и да тръгвате към неоправдани рискове. Към края на месеца, може да направите някои промени в живота си и да осъществите една от дългогодишните си творчески идеи.

Любов и семейство

В областта на любовта, ситуациите обещават да се развиват доста успешно. Тези с постоянната връзка от дълго време, ги очаква спокойствие и хармония. Необвързаните представители на вашият зодиакален знак обаче, не трябва да започват нови отношения в този период, защото сега ще бъдете във властта на илюзиите и е малко вероятно вашите желания да съвпадат с действителността.

Препоръчително е, да бъдете по-реалистични и да не преследвате призрачни идеали. Семейните този месец, активно ще се занимават с възпитанието на децата и ще има много какво да направят. През втората половина на октомври, ще ви остане време, да анализирате и коригирате грешките в личния си живот.

Кариера и финанси

През октомври, не е добре да стартирате мащабни проекти, да подписвате важни договори и да планирате пътувания за дадения период. Времето също е неблагоприятно за авантюри. Този месец трябва да се държите сдържано и не се опитвайте да надхвърляте собствените си сили. Прибързаността сега няма да ви доведе до никъде, опитайте се да бъдете максимално концентрирани и да изпълнявате задачите си една по-една, в никакъв случай едновременно.

Не изпадайте в отчаяние, ако на работното място нещата не се оказват такива каквито бихте искали. В края на месеца, ще има някои положителни промени, ще намерите много нови и интересни неща. Що се отнася до финансите, то тук, също няма да минете без затруднения. Може би вашият доход ще бъде по-малък, отколкото сте очаквали и ще трябва да пестите.

Здраве

През октомври, повече от другите знаци на зодиака, ще бъдете податливи на настинки, така че е силно препоръчително да вземете мерки за укрепване на имунитета. Също така този месец е възможно, влошаване на хроничните заболявания, както и различни видове рецидиви.

Част I – ТУК
част II – ТУК

 

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (08-14 април 2019)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 8 – 14 април 2019

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която би било добре да сте предпазливи в отношенията си с жени, с които работите заедно.
Те могат да бъдат ваши колежки, ръководители или клиенти.
През тази седмица мнозина ще имат ангажимент свързан с избор на подарък за момиче или млада жена. Вероятно затова ще имате конкретен повод като: имен ден, рожден ден, годеж, сватба и други.
През тази седмица любовните ви отношения ще са много деликатни, тъй като вие или вашия партньор ще сте склонни да дискутирате стари проблеми или преживявания. В миналото те са поставили на изпитание вашите чувства и сега отново ще преживеете подобни емоции.
Седмицата ще бъде благоприятна за ангажирането ви с финансови дела, за получаване на пари, уреждането на финансови документи и други.
Младите жени Овен ще могат да се зарадват на събития свързани с майчинство или дете.
Жените на 35 годишна възраст, да не отлагат професионалните си ангажименти и да не разчитат на помощта на колеги.

Телец Седмичен Хороскоп 8 – 14 април 2019

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще имате конкретни и важни планове от финансов характер. За тяхното реализиране в голяма степен ще разчитате на хора, с които тепърва ви предстои да се срещнете.
Благоприятно развитие ще имат паричните ви дела с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.
През тази седмица ще ви се наложи да помислите по-сериозно за собственото си здраве или за здравето на човек от семейството си.
Едва ли ще има причина за паника, но ще се наложат някакви консултации, терапия или друг вид лечение.
През тези седем дни вашата емоционална нестабилност ще ви прави много по-чувствителни към действията и думите на другите хора, което може да помрачи на моменти тази благоприятна за вас седмица.
Ако нещо не се случи по начина, по който вие очаквате, проявете търпение, защото бъдещето ще има с какво да ви изненада.
Новина или телефонен разговор с приятели ще бъде причина за конфликт с някой, който разпространява невярна информация за вас или за хора, които познавате.

Близнаци Седмичен Хороскоп 8 – 14 април 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица могат да ви изненадат гости, които ще дойдат от друг град или държава.
Ще преживеете приятни емоции с тях или ще изпитате удовлетворение от работата, която ще свършите заедно (ако идват при вас с такава цел).
През тези седем дни ви предстои да преживеете различни събития свързани с мъже от различна възраст, като повечето от тях ще са причина за приятни преживявания или благодарение на тях ще постигнете важни успехи.
През този период от време някои от вас ще преживеят неочаквана промяна с имот или жилище, което притежават. Възможни са съновидения свързани с роднини, които са в отвъдното, и които ще ви дадат важни послания свързани с домашния ви живот.
През тази седмица избягвайте да притискате развитието на събития свързани с реализирането на ваши планове или идеи, които смятате че са важни за семейството ви, тъй като най-вероятно тези седем дни не са най-благоприятното време за това.
Мъжете родени под знака на Близнаци да използват с разум всеки нов шанс, който съдбата ще им даде през тази седмица.

Рак Седмичен Хороскоп 8 – 14 април 2019

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще имате възможност да възобновите своя предишна любовна връзка. Доколко обаче нейното развитие ще е перспективно, ще зависи и от вашия индивидуален хороскоп.
Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова любовна връзка с партньор от друго населено място.
През тази седмица ще бъдете склонни да се връщате към миналото си, търсейки обяснение за сегашните си проблеми или неприятности. Би било добре да се поучите от житейския си опит и да се опитате по-спокойно и по-философски да приемате събитията в настоящето си.
През тази седмица могат да възникнат леки здравословни проблеми свързани с човек от семейството ви.
Битовите проблеми, които ще възникнат в дома ви ще намерят бързо разрешение.
През тази седмица обаче избягвайте контакти с държавни или юридическия инстанции по въпроси свързани с ваша лична собственост, или собственост на човек от семейството ви.

Лъв Седмичен Хороскоп 8 – 14 април 2019

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще се радвате на успехите в живота на млада жена, които могат да касаят нейното семейство или кариера. Тя може да бъде ваша дъщеря, сестра или друга роднина.
През тази седмица ще възникне неочакван разход, който първоначално ще ви обърка при вземането на правилно решение, но с помощта на близките си хора ще успеете да намерите най-правилното разрешение.
През тази седмица ще научите интересни неща свързани с живота на момче или млад мъж от кръга ви роднини или приятели.
През тази седмица избягвайте да се натоварвате с големи очаквания, тъй като сама по себе си седмицата ще бъде успешна и продуктивна за вас.
Благоприятно влияние върху развитието на вашите планове ще има от страна на хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв.
Младите жени Лъв ще имат благоприятна седмица за създаване на семейство, за сключване на брак или други важни промени от семеен характер.
Младите мъже да следят внимателно комуникацията си с хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец, тъй като чрез тях ще получите полезна информация или важно предложение.

Дева Седмичен Хороскоп 8 – 14 април 2019

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще разговаряте със стари приятели или с хора, които живеят в други градове и държави.
Ще размените интересна и полезна информация, ще планирате бъдещи срещи и др.
През седмицата ще успеете да възстановите или хармонизирате отношенията си с жена, с която сте преживели неприятен спор или конфликт.
Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на вашите професионални ангажименти, за постигането на по-добри финансови резултати и за получаване на доходи чрез работата ви.
През седмицата мнозина ще пътуват заедно с деца или с приятели, за удоволствие и за посещение на интересни места. Ако имате дете, което се намира в друго населено място, през тази седмица е вероятна среща или ще преживеете специално събитие свързано с неговия живот.
Жените на 35 годишна възраст ще имат една специална седмица, в която не бива да губят своята енергия в спорове или конфликти.
Мъжете над 35 годишна възраст, които имат собствен бизнес ще могат да се зарадват на добри печалби.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Съблекалнята на Манчестър Юнайтед е по-зле, отколкото при Моу!

Публикувано

на

Съблекалнята на Манчестър Юнайтед след поражението с 0:4 от Евертън е станала взривоопасна, пише Daily Mail. Играчите са били гневни, като ядът им се е стоварил един върху друг след мача на „Гудисън парк”.

Мениджърът Оле Гунар Солскяер задържа отбора си в съблекалнята повече от половина час след поражението, преди да излезе и публично да се извини на феновете.

Футболистите започнали да се нападат един друг, да се обвиняват за случилото се, при това на висок тон, който се чувал в коридора.

„Оставихме мениджъра да говори, щабът говори и те казаха пълната истина. Това, което направихме на терена не е уважително за съотборниците, за екипа, за хората, за човека с екипировката, за всички. Те дават всичко от себе си, за да се представяме ние добре”, заяви Пол Погба в понеделник вечерта.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед и неговият помощник Майк Фелан проведоха среща, за да обсъдят какви промени ще са необходими, за да се оптимизира клубът през лятото.

Вътрешни източници твърдят, че ситуацията при „червените дяволи” в момента не е по-добра от времето, когато Жозе Моуриньо започна да губи почва под краката си в клуба.

gong.bg

Прочети повече

Извън спорта

Вижте какъв ангел топли кревата на 19-годишния Матайс де Лихт (СНИМКИ)

Публикувано

на

Анаки Моленаар и Матайс де Лихт се срещат отскоро. Преди това той дълго време излизаше с детската си любов Аника Дикман.

Страстта й към футбола обаче е в кръвта й. Това, че се среща с играч на Аякс, също няма нищо общо със съдбата. Красавицата е откърмена с този спорт.

Моделът, който работи за известната агенция Wilma Wakke, е дъщеря на бившия защитник на Аякс и Фейенорд Кейе Моленаар.

Освен това Кейе Моленаар е играл заедно с един от най-великите футболисти в историята на Аякс – Йохан Кройф, а в последствие и треньор на клуба.

Защитникът на Аякс Матайс де Лихт, който в последните години се превърна в цел на много водещи клубове, определено има вкус за… жени. 19-годишният бранител, който имаше решаваща роля в четвъртфиналния двубой-реванш от Шампионската лига срещу Ювентус, се среща с прекрасната Анаки Моленаар.

Красавицата е холандски модел с изящни черти. Зеленооката блондинка е висока 178 сантиметра и има впечатляващи мерки – 82х62х88.

Анаки Моленаар и Матайс де Лихт се срещат отскоро. Преди това той дълго време излизаше с детската си любов Аника Дикман.

Страстта й към футбола обаче е в кръвта й. Това, че се среща с играч на Аякс, също няма нищо общо със съдбата. Красавицата е откърмена с този спорт.

Моделът, който работи за известната агенция Wilma Wakke, е дъщеря на бившия защитник на Аякс и Фейенорд Кейе Моленаар.

Освен това Кейе Моленаар е играл заедно с един от най-великите футболисти в историята на Аякс – Йохан Кройф, а в последствие и треньор на клуба.

В медиите предполагат, че таткото е доволен от избора на своята дъщеря и е съгласен с евентуалния избор на зет./текст Гонг

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Easter lunch with the fam 🐣

Публикация, споделена от AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

😎

Публикация, споделена от AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

🍓🐛🌴🦜🦎🍒🍇🍋

Публикация, споделена от AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

🧸

Публикация, споделена от AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

😋

Публикация, споделена от AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

@urbanoutfitters 🛌

Публикация, споделена от AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

😁

Публикация, споделена от AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) на

Прочети повече

Избрано