Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият хороскоп за първата седмица от октомври (01-07.10)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Овен пред е седмица на изненадите.
Преди всичко те ще бъдат материални и ще понапълнят гардероба ви, ще създадат по-добър комфорт в дома ви или други приятни емоции, пише astro.velida.net.
Неочаквани жестове на внимание ще получите от страна на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
През седмицата ще имате емоционални срещи и събирания.


Ако ви предстои посещение в различни институци, то определено ще имате успех или ще постигнете важни за вас резултати.
Седмицата вещае парични постъпления в личния ви или семеен бюджет.
Любовта също ще бъде щедра откъм преживявания, които ще ви даде през тази седмица.
Новите познанства ще са не само интересни, изпълнени със силни чувства, но и ще имате усещане за някаква кармичност с новия си партньор.
Мъж, който живее в друго населено място ще привлече вниманието ви със събития, които ще се случат в живота му или с разговори, които ще има с вас.
Мъжете над 35 годишна възраст да се пазят от кражба или чуждо любопитство.

Телец Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която ще изпитате затруднение при разрешавнаето на свои лични или професионални неприятности.
Причината за това ще бъде в собственото ви емоционално и психическо състояние.
Невъзможността ви да се преборите с някои негативни настроения или сантиментални чувства също ще бъде пречка за намиране на разумни решения.
Тази седмица, като че ли ще сте склонни да се фокусирате повече върху неща извън дома ви, отколкото обратното. С това сякаш ще искате да избягвате от ежедневните си грижи и задължения и да потърсите нови емоции на нови места.
Почти при всички обаче ще виси един важен проблем свързан с жилището или дома, които притежавате.
Дали тази седмица ще намерите кураж за неговото разрешение или ще го оставите за по-подходящо време в бъдеще, ще зависи изцяло от вас.
Ако имате планове свързани с млад мъж, тяхната реализация ще е проблематична или напълно невъзможна за тази седмица.
Конфликтите в дома ви ще са предимно с жена от кръга ви роднини или заради нея.
Остротата на езика ви, склонността ви да говорите прибързано, тази седмица ще е причина за възникването на неприятна ситуация или раздяла.

Младите мъже Телец ще трябва окончателно да се откажат от една своя идея или план.

Близнаци Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази бъдете предпазливи и подозрителни в документи или информация, която ще получите от хора родени под знака на Дева, Козирог или Телец.
Заблудата или манипулацията могат да бъдат умишлени или провокирани от действията на съвсем други хора.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътувания с приятели или за да се срещнете с тях в друго населено място.
Добро развитие ще имат ваши финансови интереси с хора от близо и далеч.
Мнозина ще направят инвестиция свързана с предстоящо по-далечно пътуване.
През седмицата ще направите разход свързан с дъщеря, внучка или друга млада жена.
Ще се тревожите покрай по-големите отговорности, които ще имате в работата си.
Тревогите ще са вътре във вас и ще са свързани с правилното и навременното изпълнение на професионалните ви задължения или бизнес споразумения.
Младите жени Близнаци ще имат разходи и важни ангажименти свързани с бременност, бъдещо майчинство или с дете.

Рак Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Рак пред вас е седмица, в която ще възникне притеснение относно пътуване, което вие или ваш близък човек предстои да предприеме.
Като цяло няма негативни влияния, които да предполагат евентуални проблеми свързани с пътуване.
Вероятно вие ще придадете по-голямо значение на собствената си интуиция или вътрешни страхове.
През седмицата може да получите неочаквана новина свързана с по-сериозен здравословен проблем на човек, който живее извън вашето населено място.
През тази седмица ще отделите по-специално внимание на приятел, който ще има личен празник или ще преживее специално събитие. И в двата случая ще направите малък подарък или ще купите цветя за да отбележите това събитие.
Някои от интересните събития през тези седем дни ще имат връзка с момиче или с млада жена, която не живее във вашия дом.
Среща или събиране с нея ще е повод за различни приготовления или преживяване на специални моменти.
Най-важните или специални преживявания през седмицата ще имат отношения към близките ви роднини или към дома, в който живеете. Най-вероятно седмицата ще има с какво да ви изненада в този план.
Младите жени Рак може да отсъстват от дома си за няколко дни поради гостуване в дома на роднини, приятели или поради други причини.

Лъв Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Лъв тази седмица ще ви зарадва новина или събитие свързано с мъж от близкия ви кръг приятели или роднини.
Любовният живот на младите представители на този знак няма да бъде лесен, но и в никой случай на събитията не трябва да се гледа като на някаква огромна драма.
Всичко, което ви се дава да преживеете сега през тези седем дни ще има за цел да ви накара по-сериозно да мислите преди да вземате решения или да действате.
Помнете, че света не се върти около вашите желания и мечти. Около вас има хиляди, милиони други хора, чийто желания и мечти са напълно противоположни на вашите.
В края на краищата ще се случи това, което е предопределено, което има смисъл и което е за добро.
Седмицата ще бъде благоприятна за финансовата ви стабилност, за търсене на нови доходи или за получаването на пари от различни източници.
Младите мъже Лъв ще преживеят любовна раздяла или събитие свързано с предишна любовна връзка.
Мъжете над 35 годишна възраст ще имат повод за радост или празнуване по важен повод, свързано с важен успех или събитие.

Дева Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е седмица, която ще ви ангажира с различни събития свързани с момиче или с млада жена. Сега ще сте ангажирани с по-динамична комуникация с роднини или с приятели предимно от женски пол.
Седмицата вещае новина свързана с бременност или с раждането на дете – момиче.
Конфликтите през тази седмица в повечето случаи ще бъдат умишлено провокирани и вие ще трябва да бъдете внимателни и да не допускате това да се случи.
Емоционалната ви нестабилност може да предизвика нежелани реакции, заблуди, неуместни коментари и др.
През тази седмица ще се надявате на обещание или услуга от страна на хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Ако не са ви близки приятели или роднини, бъдете готови за всякакви ситуации.
Много по-положително, перспективно и важно за вас развитие ще има в отношенията и ангажиментите ви свързани с хора Телец, Дева или Козирог.
Ако работите с пари или с финансови документи не допускайте разсеяност или предоверяване в действията си.
Възможни са събития свързани със забавяне на плащане от работа (заплата) или от друга институция.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ ЧЕТЕТЕ ТУК

Извън спорта

Погледнете внимателно и изберете символ, за да разкриете какво криете дълбоко в душата си

Публикувано

на

Като хора всички ние поставяме нашите предпочитания пред всичко, независимо дали това е мода, избор на храна, цветове, форми или размери.

Някога мислили ли сте, че вашият избор всъщност е отражение на вашата личност? Ако сте тези хора, които обичат да поддържат нещата организирани и чисти, най-вероятно предпочитате ярки, но светли цветове. Трябва да имате афинитет към бяло или сиво и вашият предпочитан домашен декор ще бъде модерен.

Погледнете внимателно снимката по-горе и изберете честно един от символите.

Погледнете във всеки аспект на картината, като започнете от формата, размера и цвета й, преди да изберете. Сега, след като сте избрали, е време да разберете какво разкрива тази картина за вашата личност.

1.Либерален и честен

Ако сте избрали първата снимка, това показва, че винаги се стремите към най-хубавите неща в живота и искате да сте най-добрият в това, което правите. Вие сте склонни да се придържате към правилото, дори и да достигнете до най-високите си амбиции. Вие сте трудолюбив и щедър. Вие не само правите живота си красив, но и ремонтирате нещата и за другите. Хората понякога изпитват трудности да комуникират с вас, но това е единственият откровен поглед в личността ви. Можете да обичате с цялото си сърце, дори когато сте наранени. Трудно е другите да приемат факта, че сте работили усилено, за да постигнете всичко, което имате.

2.Магнетични и искрени

Отговорността идва естествено за вас. Вие вярвате в честността и упоритата работа. Вие се затрупвате от задълженията отново и отново. Хората ви се доверяват напълно заради добрия ви характер. Вие сте изключително отговорен и можете да мислите бързо, да действате по съответния начин. Вие сте отличен човек, който винаги има някои интересни приказки и истории за разказване.

3. Светлина и уважение

Имате предвид някои от най-големите идеи и те са много скъпи за вас. Предпочитате да седите сами и да мислите за нови теории и възгледи по определени въпроси. Всъщност вие сте интровертен, така че да се разбирате само с хора, които имат еднакво мислене. Никога не можеш да фалшифицираш нещата и винаги да бъдеш морален. Ако смятате, че нещо е правилно, правите го дори когато мнозинството от хората се противопоставят на идеята.

4.Мъдър и внимателен

Вие сте благотворителна душа с уникална личност, която е перфектна комбинация от интуиция и странност. Това затруднява хората да ви разберат напълно. Ще бъдете наранени лесно поради тези недоразумения. За да развиете своята креативност, вие търсите и пазите личното си пространство. Имате способността да разграничавате ярките и тъмните страни на нашия живот ефективно. Вие изисквате уважението на другите и сте много емоционални.

5. Самоувереност и достойнство

Като сте независими в природата, вие живеете живота си по ваш собствен начин и се доверявате на собствените си инстинкти. Вие сте силен стълб на подкрепа за вашето семейство и близки и скъпи хора. Вие следвате мечтата си, без значение какви са те. Вие сте уверени в постигането на вашата мечта или цел, защото вече знаете как да очертаете пътя си, за да постигнете целта. Искате честност и от другите хора. Имате смелостта да приемете истината.

6.Приветлив и възприемчив

Вие сте много добри в изграждането на връзки с хората около вас. Винаги сте заобиколени от приятели и те са източник на щастие в живота ви. Вашата светла и топла аура помага на хората около вас да се чувстват добре във вашата компания. Вие винаги се опитвате да се подобрите с всеки изминал ден и да израствате духовно. Търсите любов от всеки ъгъл на живота и сте готови да отстъпвате равномерно дори на онези, които не ви обичат. Вие сте склонни да бъдете уникални, дълбоки, проницателни и интересни.

7. Харизматичен и спонтанен

Вие сте щастлив човек, който намира забавното във всяка ситуация. Имате дарбата да накарате хората да се смеят. Вашият ентусиазъм не познава граници и вашата спонтанност е една черта, която ви отличава от другите. Вие сте в синхрон със закона на Вселената. Вашата личност е такава, че се отразява на другите хора. Винаги е забавно да се мотаеш около теб, защото си човек, изпълнен с вълнение и изненади.

8.Весел и положителен

Смятате, че животът ви е дар и се опитавате да извлечете максимума от него. Уверете се, че животът ви е смислен, като го използвате възможно най-добре. Вие се гордеете с това, което сте направили от живота и постиженията си. Не сте този, който да задържа емоциите като щастие или скърби пред близките. Вие сте много изразителни, когато става дума за споделяне на болката и щастието си със семейството и приятелите си. Вашето отношение към живота е много здравословно. За теб чашата винаги е „наполовина пълна“. Вие прощавате по своето естество и не задържате никакви недоволства. Знаете, че животът е твърде кратък, така че вие ​​искате да се възползвате максимално от него.

източник: zajenata.bg

Прочети повече

Извън спорта

Известен диетолог разкри тайната на слабата фигура – всичко се крие в точната комбинация на храни

Публикувано

на

Каква е тайната на по-слабата фигура, на доброто настроение и на вечната младост? Ето какво разкри диетологът д-р Меркола, пише „За жената“.

Тайната на доброто здраве и младежко излъчване се крие в правилната комбинация на храните. Ето комбинациите, които препоръчва доктор Джоузеф Меркола.

Мисията на доктор Меркола е да образова хората, предоставяйки им прости и евтини начини, чрез които не само да подобрят здравето си, но и да избегнат употребата на скъпи медикаменти и безсмислена хирургия.

Правилното хранене е ключ към здравето.

Степента на усвояване на хранителните вещества не зависи само от самата храна, но от комбинация между продуктите.

Умножете ползата от храната със следващите няколко предложения за комбинацииот храни, които разкриват тайната на по-слабата фигура и по-доброто здраве.

 

1. Домати яйца (яйца и лук) = вечна младост

Пържени яйца с лук и домати – вкусно ястие, което ще отложи старостта. Доматите и лука са богати на селен, а яйцата на витамин Е. Комбинацията от тези храни в едно ястие ще спре процеса на стареене.

Не забравяйте да отстраните ястието навреме от котлона, за да не унищожите ценните съставки.

 

2. Домати растително масло = младост за кожата

Ликопен е антиоксидант, който се образува в доматите при комбинация с растително масло и лека термична обработка.

Тези продукти са в перфектна хармония в салатата Капрезе или брускетите. Растителното масло може лесно да бъде заменено и от маслини.

 

3. Авокадо и спанак = отлично зрение

Спанакът е богат на лутеин и витамин А, авокадото на мазнини, които подпомагат разтварянето на хранителните вещества. Взети заедно, тези продукти ще се погрижат за вашата визия.

 

4. Пиле и морков = силен имунитет

Морковите са склад на витамин А, а пилето съдържа много цинк. Заедно те се борят с инфекциите много добре. Няма по-добро средство за защита и лечение на грип от пилешка супа с моркови.

 

5. Говеждо с червено вино = дълголетие

Тази комбинация допринася за понижаване абсорбцията на холестерол.

 

6. Сьомга с чаша червено вино = сбогом депресия

Полифенолите на виното и омега-3 мастните киселини на сьомгата ще направят кожата ви гладка, ще удължат младостта и ще ви отърват от депресията.

 

7 . Кисело мляко с ленено семе = отлично храносмилане

Киселото мляко е богато на пробиотици, а лененото семе – на пребиотици. Взаимодействието между двата продукта помага да се възстанови баланса в храносмилателната система. Добавете една супена лъжица смляно ленено семе в киселото мляко и се наслаждавайте на разтоварващия ефект от тази комбинация.

 

8. Зелен чай с лимон = превенция на рака

Зеленият чай съдържа катехини, които инхибират растежа на раковите клетки. Лимоновият сок помага за по-добро усвояване на тези органични вещества.

 

9 . Ябълки и шоколад = здраве и радост

Тази комбинация намалява възможността за тромбоза и допринася за подобряване работата на сърдечно-съдовата система.

 

Прочети повече

Извън спорта

Левон Хампарцумян с тревожна прогноза за всички българи, които имат кредити

Публикувано

на

„Има индикатори, че идва краят на нулевите лихви. Личи, че сме близо до този период, но важното е Европейската централна банка (ЕЦБ) да вземе съответните решения“. Това заяви в сутрешния блок на България он Ер Левон Хампарцумян.

„Случващото се в икономиката на страните на Балканите, които са около България, влияят много малко на ставащото у нас“, увери ексшефът на „УниКредит“.

„Не би трябвало да има проблем за българите, които са взели кредит. Все пак той е добре да бъде благоразумен и да прецени добре не само сегашните си, но и бъдещите доходи. Винаги трябва да има предвиден финансов буфер в семейния бюджет“, каза още той.

По думите му ипотечните кредити като брои растат, а като условия са много по-добри отколкото от предишната криза.

„Ако има следващата финансова криза, то тя няма да е като предишната. Българите обаче станаха по-предпазливи що се касае за кредити и работа с банки. Ако всеки ден някой излиза и казва, че идва страшна криза, то хората почват да реагират“, сподели още Хампарцумян.

„Българинът статистически никога не е бил безумен при кредитите си. Все пак има хора, които не са си направили добре сметката, а има и такива, които по житейски причини са го закъсали“, уточни още Хампарцумян.

За финал той похвали българите като каза, че по принцип са си пестеливи.

Блиц

 

Прочети повече

Избрано