Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият хороскоп за първата седмица от октомври (01-07.10)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Овен пред е седмица на изненадите.
Преди всичко те ще бъдат материални и ще понапълнят гардероба ви, ще създадат по-добър комфорт в дома ви или други приятни емоции, пише astro.velida.net.
Неочаквани жестове на внимание ще получите от страна на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
През седмицата ще имате емоционални срещи и събирания.


Ако ви предстои посещение в различни институци, то определено ще имате успех или ще постигнете важни за вас резултати.
Седмицата вещае парични постъпления в личния ви или семеен бюджет.
Любовта също ще бъде щедра откъм преживявания, които ще ви даде през тази седмица.
Новите познанства ще са не само интересни, изпълнени със силни чувства, но и ще имате усещане за някаква кармичност с новия си партньор.
Мъж, който живее в друго населено място ще привлече вниманието ви със събития, които ще се случат в живота му или с разговори, които ще има с вас.
Мъжете над 35 годишна възраст да се пазят от кражба или чуждо любопитство.

Телец Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която ще изпитате затруднение при разрешавнаето на свои лични или професионални неприятности.
Причината за това ще бъде в собственото ви емоционално и психическо състояние.
Невъзможността ви да се преборите с някои негативни настроения или сантиментални чувства също ще бъде пречка за намиране на разумни решения.
Тази седмица, като че ли ще сте склонни да се фокусирате повече върху неща извън дома ви, отколкото обратното. С това сякаш ще искате да избягвате от ежедневните си грижи и задължения и да потърсите нови емоции на нови места.
Почти при всички обаче ще виси един важен проблем свързан с жилището или дома, които притежавате.
Дали тази седмица ще намерите кураж за неговото разрешение или ще го оставите за по-подходящо време в бъдеще, ще зависи изцяло от вас.
Ако имате планове свързани с млад мъж, тяхната реализация ще е проблематична или напълно невъзможна за тази седмица.
Конфликтите в дома ви ще са предимно с жена от кръга ви роднини или заради нея.
Остротата на езика ви, склонността ви да говорите прибързано, тази седмица ще е причина за възникването на неприятна ситуация или раздяла.

Младите мъже Телец ще трябва окончателно да се откажат от една своя идея или план.

Близнаци Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази бъдете предпазливи и подозрителни в документи или информация, която ще получите от хора родени под знака на Дева, Козирог или Телец.
Заблудата или манипулацията могат да бъдат умишлени или провокирани от действията на съвсем други хора.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътувания с приятели или за да се срещнете с тях в друго населено място.
Добро развитие ще имат ваши финансови интереси с хора от близо и далеч.
Мнозина ще направят инвестиция свързана с предстоящо по-далечно пътуване.
През седмицата ще направите разход свързан с дъщеря, внучка или друга млада жена.
Ще се тревожите покрай по-големите отговорности, които ще имате в работата си.
Тревогите ще са вътре във вас и ще са свързани с правилното и навременното изпълнение на професионалните ви задължения или бизнес споразумения.
Младите жени Близнаци ще имат разходи и важни ангажименти свързани с бременност, бъдещо майчинство или с дете.

Рак Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Рак пред вас е седмица, в която ще възникне притеснение относно пътуване, което вие или ваш близък човек предстои да предприеме.
Като цяло няма негативни влияния, които да предполагат евентуални проблеми свързани с пътуване.
Вероятно вие ще придадете по-голямо значение на собствената си интуиция или вътрешни страхове.
През седмицата може да получите неочаквана новина свързана с по-сериозен здравословен проблем на човек, който живее извън вашето населено място.
През тази седмица ще отделите по-специално внимание на приятел, който ще има личен празник или ще преживее специално събитие. И в двата случая ще направите малък подарък или ще купите цветя за да отбележите това събитие.
Някои от интересните събития през тези седем дни ще имат връзка с момиче или с млада жена, която не живее във вашия дом.
Среща или събиране с нея ще е повод за различни приготовления или преживяване на специални моменти.
Най-важните или специални преживявания през седмицата ще имат отношения към близките ви роднини или към дома, в който живеете. Най-вероятно седмицата ще има с какво да ви изненада в този план.
Младите жени Рак може да отсъстват от дома си за няколко дни поради гостуване в дома на роднини, приятели или поради други причини.

Лъв Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Лъв тази седмица ще ви зарадва новина или събитие свързано с мъж от близкия ви кръг приятели или роднини.
Любовният живот на младите представители на този знак няма да бъде лесен, но и в никой случай на събитията не трябва да се гледа като на някаква огромна драма.
Всичко, което ви се дава да преживеете сега през тези седем дни ще има за цел да ви накара по-сериозно да мислите преди да вземате решения или да действате.
Помнете, че света не се върти около вашите желания и мечти. Около вас има хиляди, милиони други хора, чийто желания и мечти са напълно противоположни на вашите.
В края на краищата ще се случи това, което е предопределено, което има смисъл и което е за добро.
Седмицата ще бъде благоприятна за финансовата ви стабилност, за търсене на нови доходи или за получаването на пари от различни източници.
Младите мъже Лъв ще преживеят любовна раздяла или събитие свързано с предишна любовна връзка.
Мъжете над 35 годишна възраст ще имат повод за радост или празнуване по важен повод, свързано с важен успех или събитие.

Дева Седмичен Хороскоп 1 – 7 октомври 2018

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е седмица, която ще ви ангажира с различни събития свързани с момиче или с млада жена. Сега ще сте ангажирани с по-динамична комуникация с роднини или с приятели предимно от женски пол.
Седмицата вещае новина свързана с бременност или с раждането на дете – момиче.
Конфликтите през тази седмица в повечето случаи ще бъдат умишлено провокирани и вие ще трябва да бъдете внимателни и да не допускате това да се случи.
Емоционалната ви нестабилност може да предизвика нежелани реакции, заблуди, неуместни коментари и др.
През тази седмица ще се надявате на обещание или услуга от страна на хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Ако не са ви близки приятели или роднини, бъдете готови за всякакви ситуации.
Много по-положително, перспективно и важно за вас развитие ще има в отношенията и ангажиментите ви свързани с хора Телец, Дева или Козирог.
Ако работите с пари или с финансови документи не допускайте разсеяност или предоверяване в действията си.
Възможни са събития свързани със забавяне на плащане от работа (заплата) или от друга институция.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ ЧЕТЕТЕ ТУК

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (08-14 април 2019)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 8 – 14 април 2019

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която би било добре да сте предпазливи в отношенията си с жени, с които работите заедно.
Те могат да бъдат ваши колежки, ръководители или клиенти.
През тази седмица мнозина ще имат ангажимент свързан с избор на подарък за момиче или млада жена. Вероятно затова ще имате конкретен повод като: имен ден, рожден ден, годеж, сватба и други.
През тази седмица любовните ви отношения ще са много деликатни, тъй като вие или вашия партньор ще сте склонни да дискутирате стари проблеми или преживявания. В миналото те са поставили на изпитание вашите чувства и сега отново ще преживеете подобни емоции.
Седмицата ще бъде благоприятна за ангажирането ви с финансови дела, за получаване на пари, уреждането на финансови документи и други.
Младите жени Овен ще могат да се зарадват на събития свързани с майчинство или дете.
Жените на 35 годишна възраст, да не отлагат професионалните си ангажименти и да не разчитат на помощта на колеги.

Телец Седмичен Хороскоп 8 – 14 април 2019

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще имате конкретни и важни планове от финансов характер. За тяхното реализиране в голяма степен ще разчитате на хора, с които тепърва ви предстои да се срещнете.
Благоприятно развитие ще имат паричните ви дела с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.
През тази седмица ще ви се наложи да помислите по-сериозно за собственото си здраве или за здравето на човек от семейството си.
Едва ли ще има причина за паника, но ще се наложат някакви консултации, терапия или друг вид лечение.
През тези седем дни вашата емоционална нестабилност ще ви прави много по-чувствителни към действията и думите на другите хора, което може да помрачи на моменти тази благоприятна за вас седмица.
Ако нещо не се случи по начина, по който вие очаквате, проявете търпение, защото бъдещето ще има с какво да ви изненада.
Новина или телефонен разговор с приятели ще бъде причина за конфликт с някой, който разпространява невярна информация за вас или за хора, които познавате.

Близнаци Седмичен Хороскоп 8 – 14 април 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица могат да ви изненадат гости, които ще дойдат от друг град или държава.
Ще преживеете приятни емоции с тях или ще изпитате удовлетворение от работата, която ще свършите заедно (ако идват при вас с такава цел).
През тези седем дни ви предстои да преживеете различни събития свързани с мъже от различна възраст, като повечето от тях ще са причина за приятни преживявания или благодарение на тях ще постигнете важни успехи.
През този период от време някои от вас ще преживеят неочаквана промяна с имот или жилище, което притежават. Възможни са съновидения свързани с роднини, които са в отвъдното, и които ще ви дадат важни послания свързани с домашния ви живот.
През тази седмица избягвайте да притискате развитието на събития свързани с реализирането на ваши планове или идеи, които смятате че са важни за семейството ви, тъй като най-вероятно тези седем дни не са най-благоприятното време за това.
Мъжете родени под знака на Близнаци да използват с разум всеки нов шанс, който съдбата ще им даде през тази седмица.

Рак Седмичен Хороскоп 8 – 14 април 2019

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще имате възможност да възобновите своя предишна любовна връзка. Доколко обаче нейното развитие ще е перспективно, ще зависи и от вашия индивидуален хороскоп.
Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова любовна връзка с партньор от друго населено място.
През тази седмица ще бъдете склонни да се връщате към миналото си, търсейки обяснение за сегашните си проблеми или неприятности. Би било добре да се поучите от житейския си опит и да се опитате по-спокойно и по-философски да приемате събитията в настоящето си.
През тази седмица могат да възникнат леки здравословни проблеми свързани с човек от семейството ви.
Битовите проблеми, които ще възникнат в дома ви ще намерят бързо разрешение.
През тази седмица обаче избягвайте контакти с държавни или юридическия инстанции по въпроси свързани с ваша лична собственост, или собственост на човек от семейството ви.

Лъв Седмичен Хороскоп 8 – 14 април 2019

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще се радвате на успехите в живота на млада жена, които могат да касаят нейното семейство или кариера. Тя може да бъде ваша дъщеря, сестра или друга роднина.
През тази седмица ще възникне неочакван разход, който първоначално ще ви обърка при вземането на правилно решение, но с помощта на близките си хора ще успеете да намерите най-правилното разрешение.
През тази седмица ще научите интересни неща свързани с живота на момче или млад мъж от кръга ви роднини или приятели.
През тази седмица избягвайте да се натоварвате с големи очаквания, тъй като сама по себе си седмицата ще бъде успешна и продуктивна за вас.
Благоприятно влияние върху развитието на вашите планове ще има от страна на хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв.
Младите жени Лъв ще имат благоприятна седмица за създаване на семейство, за сключване на брак или други важни промени от семеен характер.
Младите мъже да следят внимателно комуникацията си с хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец, тъй като чрез тях ще получите полезна информация или важно предложение.

Дева Седмичен Хороскоп 8 – 14 април 2019

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще разговаряте със стари приятели или с хора, които живеят в други градове и държави.
Ще размените интересна и полезна информация, ще планирате бъдещи срещи и др.
През седмицата ще успеете да възстановите или хармонизирате отношенията си с жена, с която сте преживели неприятен спор или конфликт.
Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на вашите професионални ангажименти, за постигането на по-добри финансови резултати и за получаване на доходи чрез работата ви.
През седмицата мнозина ще пътуват заедно с деца или с приятели, за удоволствие и за посещение на интересни места. Ако имате дете, което се намира в друго населено място, през тази седмица е вероятна среща или ще преживеете специално събитие свързано с неговия живот.
Жените на 35 годишна възраст ще имат една специална седмица, в която не бива да губят своята енергия в спорове или конфликти.
Мъжете над 35 годишна възраст, които имат собствен бизнес ще могат да се зарадват на добри печалби.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Съблекалнята на Манчестър Юнайтед е по-зле, отколкото при Моу!

Публикувано

на

Съблекалнята на Манчестър Юнайтед след поражението с 0:4 от Евертън е станала взривоопасна, пише Daily Mail. Играчите са били гневни, като ядът им се е стоварил един върху друг след мача на „Гудисън парк”.

Мениджърът Оле Гунар Солскяер задържа отбора си в съблекалнята повече от половина час след поражението, преди да излезе и публично да се извини на феновете.

Футболистите започнали да се нападат един друг, да се обвиняват за случилото се, при това на висок тон, който се чувал в коридора.

„Оставихме мениджъра да говори, щабът говори и те казаха пълната истина. Това, което направихме на терена не е уважително за съотборниците, за екипа, за хората, за човека с екипировката, за всички. Те дават всичко от себе си, за да се представяме ние добре”, заяви Пол Погба в понеделник вечерта.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед и неговият помощник Майк Фелан проведоха среща, за да обсъдят какви промени ще са необходими, за да се оптимизира клубът през лятото.

Вътрешни източници твърдят, че ситуацията при „червените дяволи” в момента не е по-добра от времето, когато Жозе Моуриньо започна да губи почва под краката си в клуба.

gong.bg

Прочети повече

Извън спорта

Вижте какъв ангел топли кревата на 19-годишния Матайс де Лихт (СНИМКИ)

Публикувано

на

Анаки Моленаар и Матайс де Лихт се срещат отскоро. Преди това той дълго време излизаше с детската си любов Аника Дикман.

Страстта й към футбола обаче е в кръвта й. Това, че се среща с играч на Аякс, също няма нищо общо със съдбата. Красавицата е откърмена с този спорт.

Моделът, който работи за известната агенция Wilma Wakke, е дъщеря на бившия защитник на Аякс и Фейенорд Кейе Моленаар.

Освен това Кейе Моленаар е играл заедно с един от най-великите футболисти в историята на Аякс – Йохан Кройф, а в последствие и треньор на клуба.

Защитникът на Аякс Матайс де Лихт, който в последните години се превърна в цел на много водещи клубове, определено има вкус за… жени. 19-годишният бранител, който имаше решаваща роля в четвъртфиналния двубой-реванш от Шампионската лига срещу Ювентус, се среща с прекрасната Анаки Моленаар.

Красавицата е холандски модел с изящни черти. Зеленооката блондинка е висока 178 сантиметра и има впечатляващи мерки – 82х62х88.

Анаки Моленаар и Матайс де Лихт се срещат отскоро. Преди това той дълго време излизаше с детската си любов Аника Дикман.

Страстта й към футбола обаче е в кръвта й. Това, че се среща с играч на Аякс, също няма нищо общо със съдбата. Красавицата е откърмена с този спорт.

Моделът, който работи за известната агенция Wilma Wakke, е дъщеря на бившия защитник на Аякс и Фейенорд Кейе Моленаар.

Освен това Кейе Моленаар е играл заедно с един от най-великите футболисти в историята на Аякс – Йохан Кройф, а в последствие и треньор на клуба.

В медиите предполагат, че таткото е доволен от избора на своята дъщеря и е съгласен с евентуалния избор на зет./текст Гонг

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Easter lunch with the fam 🐣

Публикация, споделена от AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

😎

Публикация, споделена от AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

🍓🐛🌴🦜🦎🍒🍇🍋

Публикация, споделена от AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

🧸

Публикация, споделена от AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

😋

Публикация, споделена от AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

@urbanoutfitters 🛌

Публикация, споделена от AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

😁

Публикация, споделена от AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar) на

Прочети повече

Избрано