Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

От Албума

17-годишната Ема взе акъла на хиляди в мрежата с красотата си, но само ако знаеха нейната тайна… (СНИМКИ)

Публикувано

на

Тя е само на 17 години, но вече й предричат голямо бъдеще в света на модата. Запознайте се с Ема Елингсън. Тя е родена в Норвегия и живее близо до столицата Осло.

Въпреки че нито веднъж не се е качвала на подиума, всички в мрежата я наричат новата Кендъл Дженър.

Младото момиче може да се похвали с 260 000 последователи в Instagram и YouTube.

„Преди да кача снимка в Инстаграм, правя от 500 до 1000 пробни кадъра и избирам най-добрия”, споделя русокосата красавица.

„Важно е дрехата да е удобна, а осветлението – правилно настроено”, споделя младата дама.

Популярността, с която се сдоби в мрежата, дава своите плодове и Ема вече си сътрудничи с модната агенция Heartbreak Management.

Тази година тя смята да обърне гръб на образованието си.

„Ще градя кариера”, обяснява 17-годишното момиче. Освен фотосесиите и ревютата, Ема ще се снима и в сериал.

„Майка ми е лекарка, а баща ми се занимава с коли. Те настояват да продължа да уча. Въпреки това се гордеят, че постигам големи успехи в неразбираемия за тях свят на социалните мрежи”, добавя нежната русокоска.

Ема е голяма почитателка на Кендъл Дженър и Бела Хадид.

Преди година тя хвърли в шок почитателите си, ​​​​​​признавайки, че е трансджендър. От тогава броят на последователите й в мрежата скочи близо два пъти.“Разбрах, че не съм родена в това тяло, когато бях на 8 или 9 години”, споделя Ема.

„Никой не е идеален. В социалните мрежи виждаме внимателно обмислени изображения. В реалния живот обаче нещата могат да бъдат много по-различни. И аз не съм изключение от това правило”, казва още тийнейджърката.

Превод: БЛИЦ

Избрано