Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Малтретираха съдия на мач от столична футболна група (СНИМКА)

Публикувано

на

Мачът от V. кръг на „А“ областна група „София-запад“ между Петърч и Спортист (Драговищица, Сф) бе прекратен в 37-ата минута при резултат 0:1, след като няколко футболисти на домакините нанесоха удари по главния съдия на терена.

Мачът почна по прекрасен начин за „спортистите“, които откриха още в 3-тата минута чрез Емил Йорданов.

Реферът остави Петърч с 9 души, след като първо изгони с директен червен картон в 20-ата минута техен футболист, за удар без топка по играч на Спортист.

Четвърт час по-късно друг футболист в черно получи два последователни жълти картона за репликиране инапрежението ескалира. 

Бой между играчите на отборите от двете най-големи села в община Костинброд обаче не е имало. След като страстите се успокоиха, двата щаба си стиснаха джентълментски ръцете и бяха единодушни, че такива сцени са излишни и не трябва да се случват повече.

От Петърч осъдиха поведението на своите футболисти. „Ръководството се разграничава и остро осъжда поведението на въпросните играчи“, написаха от щаба на тима с черни екипи.

Петърч получи служебна загуба с 04, след която остава с 4 точки на 9-а позиция. Драговищенци, за които победата е първа от начлото на сезона, също събират 4 пункта, като изпреварват опонента си заради резултата от прекия мач.

Ето и съобщението за наказанията на Петърч:

По ДОКЛАД:

1. На основание чл.22 /2/ б.“а“ и чл.23 /2/ б. „е“ от ДП /2018-2019/ наказва Кристиян Кръстанов /ФК Петърч/ при условията на комулация със „Спиране от състезателни права“ за 1+8 общо 9 срещи считано от 07.10.2018 г.

– На основание чл.25 от ДП /2018-2019/ наказва Александър Вучков /ФК Петърч/ със „Спиране от състезателни права“ за 1 година считано от 07.10.2018 г.

ДК обръща внимание на ФК Петърч с „Последно предупреждение за лишаване от домакинство“ за нарушения на реда и сигурността по време на провеждане на футболни срещи.

Със спиране от състезателни права

АОГ Запад – 5 кръг – Георги Георгиев /ФК Петърч/ Чл.22 /2/ буква „г“ – 3 срещи

снимка: Мони ГЕОРГИЕВ

 

 

Избрано