Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен месечен хороскоп – ноември 2018

Публикувано

на

Лъв Месечен Хороскоп Ноември 2018

Ако сте родени под знака на Лъв през ноември ще влезете в противоречие с човек от кръга си приятели относно едно предстоящо пътуване или други важни дела свързани с пътуване.
През този месец избягвайте да давате личния си автомобил за ползване от друг човек, пише astro.velida.net.

Ще имате благоприятен месец за уреждане на финансови дела свързани предимно с документи, договор и др. Мнозина ще се зарадват на неочаквани пари, които ще получат чрез банков трансфер, пощенски запис или друг документ.


Ноември ще бъде важен за плановете, които ще имате с жена във връзка с ваши битови или семейни ангажименти. Вероятно те ще имат връзка с разход на средства или осигуряване на такива с определена цел.
За някои от вас през ноември внезапно ще възникнат ангажименти или други важни дела свързани с имот на родители, с наследствен имот и др.
Може да вземете неочаквано решение за една продажба на собственост или вещи, които притежавате.
През ноември ще възстановите позабравени отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей вероятно чрез имейли или писма по пощата.
Може да ви изненада телефонно обаждане от такъв човек или покана за среща.
Любовният живот на представителите на зодия Лъв ще бъде емоционален, с положителни или неочаквани преживявания. Важно развитие ще имат ваши романтични отношения с партньор роден под знака на Козирог, Дева или Телец.
Жените над 35 годишна възраст ще се зарадват на по-добри доходи или на добри новини свързани с пари.

Дева Месечен Хороскоп Ноември 2018

Ако сте родени под знака на Дева, през ноември ще преживеете разочарование свързано с важно обещание или план за промяна, които поради несериозното или некоректно отношение на други хора ще се провалят.
Това ще бъде неблагоприятен месец за съдебни или юридически дела.
През ноември ще ви се наложи да се погрижите за здравето на дете или ще ви се наложи да разрешавате друг сериозен проблем с дете (това в повечето случаи ще касае син или внук).
Този месец ще е твърде контрастен и нестабилен, с различни положителни или негативни преживявания, които ще се сменят понякога много бързо, дори в рамките на един ден.
Сега повече от всякога ще имате нужда от самоконтрол върху собстените си думи, решения и действия.
Отношенията ви с роднина роден под знака на Стрелец, Овен или Лъв, ще са трудни за вас, поради емоционалната природа на тази личност и неконтролируемите реакции, които той или тя ще са склонни да имат, когато нещо не се случва според техните желания.
В семейството ви ще възникне стресова ситуация, в която ще трябва да се действа с търпение, дипломатичност и мъдрост.
Ноември ще бъде благоприятен месец за вашата работа или бизнес. Ще възникнат възможности за нови ангажименти, за постигане по-добри резултати, а в някои случаи и за допълнителна работа.
Младите представители на зодиакалния знак Дева ще имат по-успешен месец, най-вече поради по-отимистичното виждане на собственото си бъдеще.
Отношенията ви с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби ще ви донесат някаква облага, помощ или успех.
Мъжете над 35 годишна възраст ще имат трудна комуникация или ще бъдат въвлечени в друга сложна ситуация свързана с дете или с млад човек.

Везни Месечен Хороскоп Ноември 2018

Ако сте родени под знака на Везни, през ноември ще имате различни поводи за събирания, където ще се ангажирате с избор на подходящ подарък или с организацията на самото събиране.
Това ще бъде благоприятен месец за развитието на ангжименти свързани с имот или жилище, които притежавате.
Ноември ще има с какво да ви изненада приятно, особено по отношение на важни за семейството ви неща.
Това ще бъде благоприятен месец за сключване на брак и за развитието на важни за семейството ви планове. В повечето случаи вие много бързо ще се възползвате от появата на шансове или възможности, които ще са във ваша лична облага.
Неприключени дела и ангажименти от предишните 2 – 3 месеца сега ще имат възможност за развитие до някаква степен, но вероятно тяхното приключване, няма да се случи през ноември.
В личните си отношения не вадете „скелети от гардероба“, а насочете вниманието си изцяло към настоящата ситуация, която създава напрежение.
Ноември ще бъде благоприятно време за пътуване свързано с любовния ви живот, с роднини, за сватбено или романтично пътешествие и др.
Ако имате здравословен проблем, сега ще възникнат благоприятни обстоятелства за вашето лечение или терапия.
В много отношения ноември може да се определи като успешен месец за вас, въпреки че не всичко ще бъде идеално през него.
На мнозина от вас им предстоят финансови разходи свързани с дете.
Мъжете да планират добре разходната част в бюджета си, защото разходите ще бъдат по-големи от предварително планираните за този месец.

Скорпион Месечен Хороскоп Ноември 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е месец, в който ще трябва да сте много внимателни в отношенията си с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог. Тяхното усложняване или задълбочаване, в някои случаи може да доведе развитието им до съдебната зала.
През този месец ще имате повече битови проблеми за разрешаване, а тяхното развитие много малко ще зависи от вас. Вероятно ще се нуждаете от определен специалист, покупка на нова техника или мебел или други важни промени и ремонти.
Не допускайте намесата на хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец в разрешаването на домашните ви проблеми, защото те могат да са некомпетентни или да имат своята користна цел.
През ноември ще имате възможност да възобновите прекъснати отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Една житейска раздяла с човек, извървял достойно своя житейски път ще ви даде повод за размисъл по важни теми от живота.
Ноември ще бъде благоприятен месец за работата и за бизнес развитието ви. Тази благоприятна прогноза е особено актуална за младите жени от този зодиакален знак.
Ако работите с финансови документи или ви предстои да подпишете финансов договор, бъдете внимателни в детайлите и не се осланяйте само на думите или уверението на други хора.
Жените над 35 годишна възраст ще преживеят важно събитие свързано с мъж роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.
Ноември ще бъде важен за младите мъже Скорпион, които ще получат важна подкрепа в своите планове и ангажименти от жена.

ЧАСТ I – ЧЕТЕТЕ ТУК!

ЧАСТ III – ЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Не е за вярване каква кола използват в тази школа за шофьорските изпити (ВИДЕО)

Публикувано

на

Доста необикновен способ е избрала британската автошкола Get Licensed  – като изпитен автомобил използват Lamborghini Aventador, който има мощност 700 к.с.

Вероятно всеки от нас може да си спомни своето вълнение по време на изпита за получаване на шофьорска книжка.

Като правило шофьорските коли от техническа гледна точка далеч не са идеални, обикновено те не са нови и не са твърде скъпи. И все пак идеята, че подобна луксозна кола, може да бъде повредена, определено е в състояние да затрудни концентрирането по време на движение.

Както е показано във видеото, по-рано този италиански суперавтомобил е принадлежал на комика, актьора и рапъра, известен под псевдонима KSI. След като се порадвал на Авентадора, той решил да го продаде. Тогава от компанията Get Licensed поискали да се сдобият с него и да му намерят добро приложение, като му променили цвета на оранжев – той е идеален за привличане на внимание, а това е най-доброто за реклама. Пожелаваме късмет на тези, които ще се научат да шофират или да вземат изпита на тази машина. /auto.blitz.bg

 

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 22-ри ноември, четвъртък

Публикувано

на

Овен 

Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.

Телец

Във въздуха определено витае мощна енергия, обкръжаваща отношенията. В нея има и романтика, и флирт, и ласкателство. Дърдоренетео между Вас и определен колега в работата, несъмнено бият рекорда! Леко не Ви достига прочутата Ви професионална етика, но това с успех може да бъде казано и за всички останали .

Близнаци

Днес Вашият любим човек ще бъде много раним и впечатлителен, което доста ще усложни за Вас процеса на общуване с него: ще се наложи постоянно да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и въобще да му оказвате всякаква морална подкрепа. Това ще се окаже не лесно, но необходимо.

Рак

Днес трябва да се доверите на своята интуиция и да направите всичко в пълно съответствие с онова, което ще Ви каже, подскаже или покаже. Гласът на разума, разбира се, също не трябва да се игнорира, но ако изведнъж се окаже в конфликт с интуицията, на нея, като на любима дама, трябва да бъдат дадени предпочитания!

Лъв

Днес можете да бъдете нападнатаи от краен егоизъм. Ще забравите, че съществува още нечие мнение, и че Вашата половинка също има право на щастие…. Днес за Вас над всичко ще застане Вашето лично благополучие. Понякога това е полезно, но стига да не е прекалено често.

Дева

В този момент сте заети с работа на цял списък от проекти. Добрата новина се състои в това, че и списъкът на помощниците съвсем не е кратък. Подкрепят Ви цяла поредица основателни, практични астрологически енергии, всяка от които има намерение да Ви подкрепи в реализацията на всички начинания. Залавяйте се за работа! Вашите помощници скоро ще се появят и няма да чакат да ги викате. Но все пак не забравяйте, да им изкажете своята благодарност…

Везни

Възможността за значителен напредък е важен факт за Вас. Ще бъде неочаквано лесно да постигнете успех, но не трябва да се отпускате, тъй като недоброжелателите във всеки момент могат да напомнят за себе си. Вероятни са парични постъпления, но и разходите ще са диста значителни. Важна информация ще получите от чужбина. Много време посвещавате на домашната работа и битовите грижи, и не забелязвате , че близките се нуждаят от Вашето внимание и подкрепа. Не пестете добрите думи – те ще направят атмосферата в дома Ви много по-приятна за всички обитатели.

Скорпион

През днешния ден ще се засили привързаността Ви към родните места, домът и семейството Ви. При това ще сте склонни да цените своите близки преди всичко за тези черти и качества, по които се отличават от другите хора. Освен това времето не е лошо, за да поканите гости у дома си, да се отдадете на оригинален отдих, гледане на филм, слушане на музика или отдаване на забавни съвместни спомени. Подобно общуване може да укрепи Вашия брачен съюз, независимо дали е официално оформен или не.

Стрелец

Вашият знак е известен със своето свободолюбие, но са малко онези, които знаят, че Вие сте и много предан партньор. Това е особено актуално, ако сте се запознали с човек на Вашето интелектуално ниво, и освен това сте усетили влечение към този човек. Ако за известно време изчезнете от живота на приятелите си, те трябва да Ви разберат. А ако са Ви истински приятели няма да се учудят, ако след това се появите на улицата и с широка усмивка кажете, че е възможно, това да е любов.

Козирог

През този ден звездите Ви препоръчват, да бъдете максимално честни с Вашия любим човек. И ако Ви се иска, да Ви даде възмижност да си отдъхнете от присъствието му за някое време, най-добре е честно и веднага да му кажете. Вежливите полунамеци няма да Ви помогнат. Той просто няма да Ви разбере напълно.

Водолей

Бъдете готови за проблеми в деловата сфера. Днес ще може да разчитате само на себе си. Неотдавнашните Ви съюзници са заети със собствените си работи, а нови помощници на хоризоната за сега не се забелязват. Ще се наложи да помислите и да направите анализ на своите предишни грешки, за да не ги повторите отново. В случая уменитео да се учите от собствения си опит, се оказва много важно. Близките хора Ви подкрепят, но според Вас забележките им сега звучат иронично. Дори и да е така, не отвръщайте със същото! Днес трябв а да проявите тактичност и деликатност.

Риби

Вашите отношения може да бъдат наречени с тъжната дума „съжителство” . Вие се търпите един-друг и с мъка се сдържате, да не кажете на своята половинка всички нелепости, които мислите за нея. Това ще бъде особено видимо днес. Този период скоро ще свърши и трябва само да потърпите.

източник: lamqta.com

Прочети повече

Извън спорта

Катастрофа на пътя София-Самоков го затвори, има пострадали!

Публикувано

на

От МВР съобщиха, че на пътя София-Самоков е станал тежък инцидент, при който са пострадали трима души. Сигналът за инцидента е подаден около 10:20 ч.

По първоначална информация са се ударили три леки автомобила.

Веднага на място са насочени екипи на полицията, пожарната и спешната помощ.

Пострадалите от катастрофата са транспортирани в болнични заведения.

В момента тече оглед с цел установяване на причините за инцидента.

Движението в района е временно преустановено, пътните полицаи отклоняват превозните средства от Самоков през Ковачевци.

Прочети повече

Избрано