Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен месечен хороскоп – ноември 2018

Публикувано

на

Лъв Месечен Хороскоп Ноември 2018

Ако сте родени под знака на Лъв през ноември ще влезете в противоречие с човек от кръга си приятели относно едно предстоящо пътуване или други важни дела свързани с пътуване.
През този месец избягвайте да давате личния си автомобил за ползване от друг човек, пише astro.velida.net.

Ще имате благоприятен месец за уреждане на финансови дела свързани предимно с документи, договор и др. Мнозина ще се зарадват на неочаквани пари, които ще получат чрез банков трансфер, пощенски запис или друг документ.


Ноември ще бъде важен за плановете, които ще имате с жена във връзка с ваши битови или семейни ангажименти. Вероятно те ще имат връзка с разход на средства или осигуряване на такива с определена цел.
За някои от вас през ноември внезапно ще възникнат ангажименти или други важни дела свързани с имот на родители, с наследствен имот и др.
Може да вземете неочаквано решение за една продажба на собственост или вещи, които притежавате.
През ноември ще възстановите позабравени отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей вероятно чрез имейли или писма по пощата.
Може да ви изненада телефонно обаждане от такъв човек или покана за среща.
Любовният живот на представителите на зодия Лъв ще бъде емоционален, с положителни или неочаквани преживявания. Важно развитие ще имат ваши романтични отношения с партньор роден под знака на Козирог, Дева или Телец.
Жените над 35 годишна възраст ще се зарадват на по-добри доходи или на добри новини свързани с пари.

Дева Месечен Хороскоп Ноември 2018

Ако сте родени под знака на Дева, през ноември ще преживеете разочарование свързано с важно обещание или план за промяна, които поради несериозното или некоректно отношение на други хора ще се провалят.
Това ще бъде неблагоприятен месец за съдебни или юридически дела.
През ноември ще ви се наложи да се погрижите за здравето на дете или ще ви се наложи да разрешавате друг сериозен проблем с дете (това в повечето случаи ще касае син или внук).
Този месец ще е твърде контрастен и нестабилен, с различни положителни или негативни преживявания, които ще се сменят понякога много бързо, дори в рамките на един ден.
Сега повече от всякога ще имате нужда от самоконтрол върху собстените си думи, решения и действия.
Отношенията ви с роднина роден под знака на Стрелец, Овен или Лъв, ще са трудни за вас, поради емоционалната природа на тази личност и неконтролируемите реакции, които той или тя ще са склонни да имат, когато нещо не се случва според техните желания.
В семейството ви ще възникне стресова ситуация, в която ще трябва да се действа с търпение, дипломатичност и мъдрост.
Ноември ще бъде благоприятен месец за вашата работа или бизнес. Ще възникнат възможности за нови ангажименти, за постигане по-добри резултати, а в някои случаи и за допълнителна работа.
Младите представители на зодиакалния знак Дева ще имат по-успешен месец, най-вече поради по-отимистичното виждане на собственото си бъдеще.
Отношенията ви с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби ще ви донесат някаква облага, помощ или успех.
Мъжете над 35 годишна възраст ще имат трудна комуникация или ще бъдат въвлечени в друга сложна ситуация свързана с дете или с млад човек.

Везни Месечен Хороскоп Ноември 2018

Ако сте родени под знака на Везни, през ноември ще имате различни поводи за събирания, където ще се ангажирате с избор на подходящ подарък или с организацията на самото събиране.
Това ще бъде благоприятен месец за развитието на ангжименти свързани с имот или жилище, които притежавате.
Ноември ще има с какво да ви изненада приятно, особено по отношение на важни за семейството ви неща.
Това ще бъде благоприятен месец за сключване на брак и за развитието на важни за семейството ви планове. В повечето случаи вие много бързо ще се възползвате от появата на шансове или възможности, които ще са във ваша лична облага.
Неприключени дела и ангажименти от предишните 2 – 3 месеца сега ще имат възможност за развитие до някаква степен, но вероятно тяхното приключване, няма да се случи през ноември.
В личните си отношения не вадете „скелети от гардероба“, а насочете вниманието си изцяло към настоящата ситуация, която създава напрежение.
Ноември ще бъде благоприятно време за пътуване свързано с любовния ви живот, с роднини, за сватбено или романтично пътешествие и др.
Ако имате здравословен проблем, сега ще възникнат благоприятни обстоятелства за вашето лечение или терапия.
В много отношения ноември може да се определи като успешен месец за вас, въпреки че не всичко ще бъде идеално през него.
На мнозина от вас им предстоят финансови разходи свързани с дете.
Мъжете да планират добре разходната част в бюджета си, защото разходите ще бъдат по-големи от предварително планираните за този месец.

Скорпион Месечен Хороскоп Ноември 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е месец, в който ще трябва да сте много внимателни в отношенията си с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог. Тяхното усложняване или задълбочаване, в някои случаи може да доведе развитието им до съдебната зала.
През този месец ще имате повече битови проблеми за разрешаване, а тяхното развитие много малко ще зависи от вас. Вероятно ще се нуждаете от определен специалист, покупка на нова техника или мебел или други важни промени и ремонти.
Не допускайте намесата на хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец в разрешаването на домашните ви проблеми, защото те могат да са некомпетентни или да имат своята користна цел.
През ноември ще имате възможност да възобновите прекъснати отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Една житейска раздяла с човек, извървял достойно своя житейски път ще ви даде повод за размисъл по важни теми от живота.
Ноември ще бъде благоприятен месец за работата и за бизнес развитието ви. Тази благоприятна прогноза е особено актуална за младите жени от този зодиакален знак.
Ако работите с финансови документи или ви предстои да подпишете финансов договор, бъдете внимателни в детайлите и не се осланяйте само на думите или уверението на други хора.
Жените над 35 годишна възраст ще преживеят важно събитие свързано с мъж роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.
Ноември ще бъде важен за младите мъже Скорпион, които ще получат важна подкрепа в своите планове и ангажименти от жена.

ЧАСТ I – ЧЕТЕТЕ ТУК!

ЧАСТ III – ЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Две зодии ги чака вечно щастие!

Публикувано

на

На тези зодии им е писано да са щастливи и безгрижни. Такъв живот се пада… ето на кои зодии


Телец

Животът на Телците е един от най-безгрижните и щастливи. Голям късмет! Те като цяло гледат да изключат негативното от живота са и са едни от най-позитивните хора, пише Actualno.com.

Може и това е ключът към щастието – положителното отношение към живота и вярата в доброто. По някакъв начин съдбата им връща щастие с пълни шепи. Телците, за щастие, почти нямат проблеми със здравето през целия си живот. Те осъзнават и благодарят за това всеки ден от живота си. В любовта имат малко трудности в началото, но в крайна сметка откриват своя човек и са истински обичани, обгрижвани и много благодарни. Имат добри професии, макар и да не са те тези, които изкарват най-многото пари вкъщи. И все пак това не им пречи да се радват на живота и да оценяват всичко, което им се дава.

Водолей
Водолеите също са много позитивни и ведри хора, които зареждат и околните със своя положителен заряд. Те могат да дават много добро, да правят всичко за близките си и никога не се оплачат за това. Тяхното най-голямо щастие в живота е семейството им. Водолеите създават семейства за чудо и приказ. Винаги са заедно, много се подкрепят и обичат и през целия си живот са много близки. Друго голямо щастие в живота на представителите на тази зодия са екзотичните пътувания, на  които могат да се наслаждават. Имат възможности и могат да си позволят изискан и красив дом, както и много семейни пътувания. Водолеите са големи щастливци във всяко отношение.

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 21 април, неделя

Публикувано

на

Везни

Професионалните разногласия стават все по-големи. Може да пострадате поради нелоялност на деловите партньори или небрежност на колегите. За много Везни сериозен проблем ще станат несправедливите изисквания, предявени от ръководството, пише lamqta.com. Финансовите перспективи са не лоши, като са възможни парични постъпления. Вероятни са проблеми при общуването с близките, но до конфликти няма да се стигне. Ще успеете да предотвратите разправиите, да урегулирате семейните противоречия и да обясните на любимия човек, че за обиди и недоволство няма причина.

Скорпион

Самият факт, че току-що сте позволи на някого да Ви поздрави публично, е вече голяма крачка за Вас. Наистина, имате пълното основание да се поглезите с една вечеря в ресторант , или да направите за себе си някаква друга приятна дреболия.Но хайде да не забравяме, че получавате това поощрение по много уважителна причина. Напред! Не се отказвайте!

Стрелец

Бъдете внимателни! В този ден конкурентната борба ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съюзници неочаквано може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате само на своите сили, особено ако става дума за решаване на важни въпроси, свързани с дългосрочно планиране. Настроени сте за общуване и затова денят ще бъде щедър на контакти и интересни срещи. Помнете, че на запознанствата от днес не трябва да се отдава голямо значение – те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог

Изглежда сте започнали да мислите стереотипно. Ако са цветя , да са рози; ако са бонбони, да са шоколадови; ако ще е среща , тя да е с токчета и вратовръзка. Защо не заместите официалните рози с обикновени маргаритки, разкошните шоколадови бонбони с обикновеки „лукчета”, а токчетата и вратовръзката – с обикновени сандали и тениска? Ще бъде много по-приятно.

Водолей

Днес за Вашия любим човек ще бъдат свойствени нелогичните постъпки, които ще Ви хвърлят ако не в ярост, то поне в недоумение. Може и да има някаква своеобразна логика в тях, просто Вие да не можете да я схванете?Но ако все-пак я откриете, ще започнете ли да разбирате своята половинка много по-добре?…

Риби

Денят е свързан с приятни семейни събития, а е възможно и получаването на добри новини от далечни роднини. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, тъй като има вероятност за децата им неочаквано да възникнат трудности. Запазете миролюбиво настроение и вярвайте в своите потомци: с много от проблемите те ще се справят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят обещава изпълнението на някакви отдавнашни желания. Само при общуването с малко познати хора трябва да сте изключително предпазливи – има риск да кажете излишни неща и с това да си навлечете гнева на другите.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 21 април, последната неделя преди Великден

Публикувано

на

Овен 

Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък – възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки, пише lamqta.com.

Телец

Денят е много подходящ, за да разгледате новите предложения за сътрудничество. Днес ще успеете да диктувате своите условия на потенциалните си партньори, а това на никого няма да се стори странно. Обкръжаващите ще виждат у Вас специалист , с който си заслужава, да имат обща работа. Вероятни са нови запознанства и Вашата привлекателност ще Ви гарантира вниманието на представителите на противоположния пол. Само че Вие сте предпазливи, което е много разумно, защото далеч не на всички, които днес Ви предлагат да бъдете заедно в добро и зло, може да се вярва.

Близнаци

Сега не е време за мързелуване. Работете усърдно. Днес може да постигнете не само ръст на своя авторитет и разширяване на сферата на влияние, но и повишение на работната заплата. Денят е подходящ за рекламни мероприятия и PR-акции. Ако имате намерение да отидете на събеседване, постарайте се да го превърнете в ярка автопрезентация. Емоционалният фон е благоприятен . Това прави представителите на знака много привлекателни ..

Рак

Днес Вашият любим човек толкова точно ще спазва набелязания план, че на Вас от време на време ще Ви става безкарйно скучно, а всички Ваши желания за импровизация и изненада ще бъдат отклонявани с учуден вид, Какво пък – предсказуемостта е синоним на надеждност…

Лъв

Само от Вас зависи, ще се сбъднат ли мечтите Ви за щастлива любов с този човек днес, или няма да се сбъднат никога. Правилно формулирайте целта си, настройте се за победа и започнете решителна борба със суровата реалност на правото да обичате и да бъдете обичани. Основните правила са три: да виждате целта,да вярвате в себе си и да не се страхувате от препятствията.

Дева

Не се стеснявайте да подхождате творчески към възложените Ви задачи, както и да проявявате дадените Ви от природата таланти и способности. Постарайте се да използвате максимално всички възможности, които сега Ви дава небето. Ако сухия, делови и официален стил на общуване не води до желания резултат, потърсете друг начин. Това е добро време за любовни контакти. Ако децата Ви показват непослушание, като начало потърсете конкретната причина за техния инат. Напълно вероятно е, те да имат собствени планове, които съвсем да не съвпадат с Вашите.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Прочети повече

Избрано