Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

(18+) Ето кои алкохолни напитки най-силно стимулират женския оргазъм

Публикувано

на

Изследвания показват, че приемът на алкохол може чувствително да повиши либидото при жените. Доказано е, че алкохолът повишава нивото на тестостерон при жените, като примамва тези, при които отсъства желание и намерение за секс. Дори малко количество, може да се окаже от съществено значение по отношение на сексуалността.

Ефектът с алкохола е най-силно изразен при жените, които пият противозачатъчни, защото при тях нивото на тестостерон е значително понижено.

Алкохолните напитки ни освобождават от срамежливост и нежелани задръжки, позволявайки ни по-голямо сексуално изразяване. Кои видове алкохол помагат на женския оргазъм?

Коняк

Италиански учени установили, че конякът действа мощно върху женския оргазъм. Според техните изследвания, тази напитка най-силно стимулира желанието за секс при жените. Напитката повишава нивото на тестостерон в кръвта, а танините в нея опияняват бързо.

Шампанско

Дори само при вида на балончетата в него, жените приповдигат настроението си. Но не прекалявайте с количеството, достатъчно е съвсем малко от ендорфините в напитката, за да бъдете в подходящата настройка за вечерта.

Абсент

За него се знае, че бил широко използван афродизиак от европейците през 19-ти век.

Вино

Виното е доказало своите чудати свойства, особено ако е смесено с някои подправки. Изпробвайте го например с джинджифил, канела, карамфил, ванилия и захар и ще постигнете така желаното „О! „.

Ако пък нито едно от тези силно стимулиращи оргазма ви питиета не ви е любимо, винаги можете да забъркате алкохолен коктейл с някоя от подправките, действаща на вашата сексуална мощ.

Например, мартини с ванилия и мед или джин с кардамон и сок от грейпфрут.

Не забравяйте, че всеки алкохол ще ви отпусне и даде самоувереност, но ако не се задоволявате с малко, големите количества могат да постигнат обратния ефект. Бъдете предпазливи и не прекалявайте с чашките, за да не провалите вечерта.

Източник: Пик

Избрано