Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп – да видим кой как ще изпрати месеца (29 октомври – 4 ноември 2018)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще следите сложни ситуации в живота на млад човек от кръга ви приятели, колеги или съседи.
През тази седмица може да получите новина свързана с едно трудно раждане на бебе или за раждане, чрез операция, пише astro.velida.net.
Ще ви зарадва новина свързана със син, внук, племенник или друг млад мъж от семейството ви.
Среща, събиране или общи професионални ангажименти с жена ще създадат напрежение в отношенията ви с нея.


През седмицата ще възникнат неочаквани проблеми свързани с пари, непланирано плащане или друг разход, който може да ви създаде временно затруднение.
Жените Овен ще могат да създадат ново романтично познанство при неочаквани обстоятелства.
Мъжете ще имат по-голям разход за дете или други неотложни ангажименти свързани със семейството.
Мъжете над 35 годишна възраст ще получат покана или предложение, което ще бъде важен шанс за тях.
Жените над 35 годишна възраст ще имат неприятна среща или посещение с цел разговор, който ще прерастне в спор или конфликт.

Телец Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще трябва да вземете решение важно за любовния ви живот. За някои от вас това ще бъде намиране разрешение на една дилема свързана със стара любовна връзка. За други, рутината в настоящата връзка вече ще е убила всякакви чувства с партньора ви, и вие ще искате някаква промяна. Предстоят ви моменти на сериозен размисъл и понякога необходимост от вземане на трудни решения.
Тази седмица ще има своето осбено значение за вас, защото ще имате възможност да си изградите една по-ясна представа за близкото си бъдеще, дори това, което да виждате в него, да не ви харесва.
Не пренебрегвайте помощта на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
Не търсете лоши помисли в действията на Близнаци, Везни или Водолей. Сега имате нужда от хора около вас, както и те имат нужда от вас.
Допуснете ли подозрения в отношенията си с другите, те ще ви изядат отвътре (тези съмнения).
Тази седмица в много отношения ще бъде не само важна, но и успешна за вас, ако избегнете натоварването си с негативни емоции, подозрения, сприхавост или раздразнителност в комуникацията си с други хора.
За някои от вас може да възникне необходмост от неочаквано пътуване, а други могат да получат неприятна новина свързана с хора от друго населено място. Възможни са и някакви транспортни затруднения.

Близнаци Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ще имате повод за радост свързана с мъж от семейството ви. Тази седмица вещае сватба или друг важен повод за събиране свързано с мъж: рожден ден, юбилей, пенсиониране, завръщане след престой в друг град или държава и др.
Затрудненията или неприятните събития ще са свързани с момиче или с млада жена, която ще премине през едно изпитание в живота си.
През седмицата очаквайте повече ангажименти свързани с дома или с роднини.
Внимание или определен ангажимент ще изиска човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.
Тази седмица ще бъде добра за работата, за развитието на професионалните ви или бизнес контакти.
През тези седем дни мнозина ще се зарадват на добри доходи или други важни постижения в кариерата си.
Младите жени Близнаци ще се зарадват на пари в дома си, които могат да дойдат от най-различни източници.
При мъжете ще възникне необходимост от някаква промяна свързана с работата.

Рак Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Рак, събитията през тази седмица ще ви принудят да бъдете по-сериозни и отговорни към разрешаването на различни проблеми.
Преди всичко ще трябва да обърнете внимание на емоционалния дискомфорт, който изпитвате поради различни събития от последните дни.
Ще ви се наложи да се погрижите за собственото си здраве, което ще бъде нестабилно, поради по-голямото напрежение в ежедневието ви.
Тази седмица ще ви зарадва с новина или събитие свързано с дете (най-вероятно момиче) или с млада жена.
През седмицата внимавайте във финансовите си дела или ангажименти с млад мъж. Не бързайте да давате пари и не се впечатлявайте от всяко примамливо предложение.
През тази седмица ще ви заинтригува един разговор с мъж или статия написана от него, която ще е свързана с важни за вас интереси. Възможно е да се опитате да осъществите контакт с непознат човек, заинтригувани от неговата работа, обществена или политическа дейност и др.
Жените Рак ще имат повече приятни преживявания свързани с дете.
Мъжете Рак да внимават при работа с пари. Добре огледайте всичко, преди да направите по-голям разход на пари.

Лъв Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица ще сте напрегнати, защото ще имате важни за очаквания за определени събития или новини, които ще очакват да получите през тези седем дни.
Те може да имат връзка с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв, но това като цяло не е задължително.
Неприятностите в живота на ваши приятели също ще бъдат причина за безпокойство от ваша страна, тъй като ще следите отблизо тяхното развитие.
Ако пътувате тази седмица, вероятно удоволствието ще бъде по-малко от напрежението или конфликтите, които ще възникнат.
Ще ви раздразни или натъжи решението на човек, който живее в друг град или държава и който вероятно е роден под знака на Телец, Дева или Козирог.
Хубавите събития тази седмица ще бъдат свързани с пари, за които ще имате предварителна информация, че ще получите.
Бавно, но благоприятно за вас развитие ще имат финансови документи, кредит и др.
Тази седмица ще запомните с важни промени или успехи в семейството си (най-вече в битов и материален план), в работата си (където може да се зарадвате на нова техника за работа, по-добри производствени условия и др.).

Дева Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Дева, тази седмица ще отделите време за любопитни разговори с жена относно нейния личен живот или личния живот на ваша обща позната.
Причината за това ще бъдат някои важни промени в техния живот свързани с годеж или сватба, нова работа или преместване в друг град или държава.
Тази седмица може да научите неочаквана информация свърана с минали събития от вашия любовен живот, които не сте забелязали, пропуснали или някой умишлено е скрил.
Това едва ли ще промени настоящата ситуация в личния ви живот, но поне ще ви даде по-ясни отговори за притеснения или подозрения, които сте имали преди.
През тази седмица на повечето от вас ще им се наложи да живеят на „бързи обороти“ поради динамиката на някои конкретни събития и промени. Всичко върви по законите на Вселената и опеределено за ваше добро.
Не се опитвайте да научите повече от това, което ви се дава да знаете в момента. Търпението днес ще определи успеха ви в бъдеще.
През седмицата ще получите покана за семейно събиране или вие самите ще поканите гости в дома си.
Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на документи свързани с дома ви или с друг вид собственост, които притежавате.
Младите жени Дева ще получат пари през тази седмица, които могат да дойдат чрез (или благодарение на) човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ВИЖТЕ ТУК! 🙂

Извън спорта

Учени разкриха кой е съвременният убиец на желанието за с__с

Публикувано

на

Натоварено ежедневие, преумора, злоупотреба с алкохол или прекалено много храна на вечеря – всички тези фактори се отразяват на либидото, но най-големият му враг, всъщност е смартфонът. Британски учени са категорични, че най-негативно се отразяват върху сексуалния живот именно мобилните телефони, пише struma.bg. Изследването им, публикувано в медицинското списание The Lancet показва, че 50% от хората прекарват над час и половина всяка вечер на смартфона си. За сметка на партньора.

12% говорят по време на секс

Учените установяват шокиращия факт, че някои хора не се колебаят да отговорят на повикване дори по време на сексуален акт. И процентът, който признава, че го прави, не е никак малък – цели 12% разкриват, че не могат да устоят на изкушението да четат съобщения, дори когато правят любов, а 5% не се срамуват да кажат, че следят Facebook-а си по време на секс.

Телефонът е истинският любим

Колкото и стряскащи да са резултатите от изследването на британските учени, още по-шокиращи са тези от проучване на техни американски колеги. Резултатите им показват, че един от всеки трима човека предпочита да се лиши за една седмица от секс, отколкото от смартфона си. Американските учени подчертават, че не става дума за хора, които имат нужда от устройството за работа или за важни дейности, а го използват просто за развлечение и висене в социални мрежи. 63% от анкетираните директно споделят, че се чувстват много по-щастливи, когато са на телефона си, отколкото, когато правят любов с партньора си.

Истинска зависимост

Учените са категорични, че тези резултати показват, че обществото ни страда от болест, срещу която трябва да бъдат взети мерки навреме. Те съветват всеки човек да се опитва да ограничава времето, което прекарва на телефона си, да си въведе навик да го изключва или поне да спира мобилния си интернет след прибирането си у дома или поне след 21-22 часа. Сметнете колко време прекарвате на телефона си и започнете да отделяте поне половината от него за любимия си човек, съветват специалистите.

Източник: fakti.bg

Прочети повече

Извън спорта

13 грешки, заради които ще си останете стара мома

Публикувано

на

Всяка жена тайничко се притеснява, че може да си остане стара мома. Колкото повече възрастта напредва, а вие си стоите без приятел, този страх заема все по-голяма част от съзнанието ви. Та кой не копнее за семейство, любов и създаване на живот.

В следващите редове ще ви разкрием кои са 13-те грешки, които много дами допускат и се обричат на самота. Следвайте съветите ни и ви гарантираме, че съвсем скоро ще получите това, за което копнеете и забравите за страховете си.

Правите се на умни

Трябва да забравите за това. По-добре понякога се правете на глупак. Трябва напълно да се откажете от егото си. Когато една жена общува с мъж от позицията на по-слаба и по-крехка, това му помага да прояви мъжественост. Той е готов да я защити, да й подарява подаръци и да решава проблемите й. Ако една жена обаче мачка човека до себе си с его и се съревновава с нещо, реално няма да спечели нищо от това състезание.

Не сте уверени

Според статистика 70% от жените имат ниско самочувствие. За да привлечете успешен мъж в живота си, трябва да сте уверени в себе си и способностите си. Така ще бъдете много по-интересна за него.

Важно е все пак границата да не се преминава.

Не знаете как да се забавлявате

Много жени се омъжват, за да решат проблемите си и забравят, че това не значи, че не трябва да се забавлявате. Ако една жена не знае как да се забавлява, ще остане сама. Важно е да прави обаче всичко с граници. Никой мъж не обича скучни дами.

Не можете да правите правилни избори

Практиката показва, че дамите никога не мислят за критериите, по които си избират мъж. Всички търсят едно и също вместо да помислят какъв човек наистина ще им пасне и ще ги направи по-добър човек. Обърнете внимание като за начало на родителите на мъжа.

Живеете в напрежение

Честичко се мръщите. Човек трябва да открие начини да отпусне напрежението и да се разтовари. Всеки има проблеми, но не си струва да ги носим на работното място.

Прекалено сте независими

Нищо не ви пречи да покажете малко слабост и да поискате съвет от някого Трябва да си изкарвате парите сами, но това не значи, че не може да си позволите да разчитате и на човека до себе си. Вие сте екип преди всичко.

Не се обличате красиво

Това е много важно особено за жените в големите градове, където темпът на живот е много висок. Дрехите унисекс не винаги са на мода. Можете да срещнете мечтания човек дори като ходите по улицата, важно е винаги да изглеждате добре и да не правите компромиси с визията си.

Съхранете себе си

Винаги трябва да имате време и за себе си и това, което обичате да правите, без значение колко сте ангажирани. Няма и нищо лошо от време на време да се глезите, така ще сте много по-щастливи, а съответно ще предадете тази положителна емоция и на човека до вас.

Твърде достъпна сте

Отговорите ви към мъжете е добре да са по-кратки от неговите. Не се обяснявайте постоянно. Не ходете по ничии задник. Една недостъпна жена винаги е по-интересна. Ако един човек ви харесва, ще направи нужното за да си спечели вниманието ви.

Ранен секс

Сексът не трябва да се практикува на първата среща. Така губите уважението на човека до вас. Дори да сте истински царици в леглото много по-умно е да държите краката си затворени. Важно е да спечелите мозъка му, а не тялото му.

Добре е първоначално да не спите у тях, а винаги, колкото и да е късно, да се прибирате.

Критикувате прекалено много

Та кой обича непрестанно да му бъдат откривани и изкарвани наяве слабостите? Никой не си пада по жена, която прилича на черна станция .Трябва да внимавате какво и как го казвате.

Предвидимост

Не е хубаво да сте предсказуеми и да сте като отворена книга за всеки. Импулсивните действия привличат мъжете./jenata.blitz.bg

Прочети повече

Извън спорта

Не по дължината на банана, не! Има как да познаете дали един мъж е добър в леглото… без дори да размените дума!

Публикувано

на

Дами, ако искате да разберете дали един мъж е „жребец“ в леглото, не е нужно да любопитствате за размера на половия му орган. Достатъчно е просто да прецените ръкостискането му, което издава креватните му достойнства, пише в. „Дейли стар“, позовавайки се на резултатите от изследване на специалисти от Република Корея.

Според изследователите от Джеонамския национален университет, колкото по-силно е ръкостискането на мъжа, толкова по-задоволително е неговото представяне в леглото.

Проучването е обхванало 1171 мъже, чиято сила на ръкостискане е отчетена с помощта на механичен динамометър. Изследователите са установили, че увеличение с пет килограма на силата на ръкостискане съответства на 18% понижение на риска от импотентност или проблем с ерекцията.

По-слабият захват издава и по-ниски нива на мъжкия хормон тестостерон, който също оказва влияние както върху мускулната сила, така и върху потентността.

bulnews.bg

Прочети повече

Избрано