Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп – да видим кой как ще изпрати месеца (29 октомври – 4 ноември 2018)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще ви зарадват приятни новини, предложение или покана.
Ще получите нещо, което очаквате отдавна или което е важно за вас, пише astro.velida.net.
Тази седмица ще бъде важна за арзвитието на любовния ви живот.


През тези дни съдбата няма да толерира прояви на егоизъм, себелюбие или лицемерие в романтичния ви живот.
Седмицата може да ви донесе разочарование свързано с ваше очакване за важно събитие в живота на жена над 35 годишна възраст. Тя може да бъде родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци, но това не е задължително.
Каквото и да се случва в нейния живот, ситуацията ще е само временна и скоро събитие в нейния живот ще бъде повод за радост.
През седмицата ще бъдете склонни по-скоро да се тревожите за други хора, отколкото за себе си.
Новите познанства ще ви притесняват и ще се развиват бавно или трудно, поради вашата емоционална нестабилност, недоверие и др.
През седмицата ще възникнат проблеми с образованието или здравето на дете (или млад човек), които ще ви поставят в трудна ситуация или в позиция, когато ще трябва да вземете важно решение.

Скорпион Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица събития или действия от страна на млад мъж ще ви разочароват от него и вие ще се разделите с тази личност или ще игнорирате нейното присъствие в живота си.
Това може да бъде ваш родственик, колега, съученик или някой от кръга ви познати.
Ако имате определени очаквания за финансовите си дела през тази седмица, то пригответе се за забавяне или отлагане поради различни причини.
Избягвайте да харчите пари, с надеждата че скоро ще получите някакъв доход. Харчете само това, което реално можете да си позволите.
През седмицата може да имате интересни и положителни преживявания свързани с момиче или млада жена (най-вероятно от кръга ви роднини), която или ще пътува през тези седем дни или живее в друго населено място.
Като цяло през тази седмица събитията ще се развиват благоприятно за вас, затова избягвайте прояви на раздразнение или нетърпение.
Дайте достатъчно време на всяко едно събитие да се развие по естествен начин и не пришпорвайте собствената си съдба.
Младите мъже Скорпион да се пазят от измама или лукави действия.
Младите жени ще имат чудесна седмица за пътуване свързано със семейството си или с любовния си партньор.

Стрелец Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще вземете важни решения свързани с дома или със семейството. Някои от тях ще изискат малък разход на пари или инвестиция, но определено ще бъдат за хубаво.
За някои представители на този зодиакален знак, седмицата вещае вземане на решение свързана с промяна на дом или ангажиране с юридически дела свързани с имот.
През седмицата ще трябва да изпратите подарък или друг вид пратка, на някой който живее в друго населено място.
Пазете личните си вещи: пари и документи, когато сте извън дома си, независимо колко сигурни се чувствате, там където сте.
Тази седмица мнозина ще имат различни ангажименти свързани с уреждането, подписването на финансов документ, договор или други подобни действия, които ще имат някаква връзка с пари.
За някои от вас седмицата вещае разход на пари свързани със собственото здраве, терапия или зъболечение.
През седмицата ще ви зарадава новина или услуга, която един мъж ще направи за вас.
Неочаквана изненада вещае седмицата за мъжете над 35 годишна възраст.

Козирог Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще ви се наложи да разрешавате финансови проблеми с помощта на необходимите за това хора. Какъвто и да е проблема ви, вероятността да се справите сами, е минимална.
Изпитанието или ситуацията, която ще преживеете през тези седем дни се надявам да ви научат на нещо, да усвоите един нов и полезен за вас житейски урок.
Интересно развитие тази седмица ще имат любовни връзки, между хора които работят заедно или имат общи професионални, бизнес интереси.
Възможно е конкретно събитие сега да ви принуди да покажете публично вашите отношения, ако до този момент те са били тайна.
Интересно или благоприятно развитие ще имат романтични връзки, които са създадени чрез някаква агенция за запознанства, сватовница, сляпа среща или друго нечие посредничество.
През седмицата ще се ангажирате със събитие свързано с жена, която вероятно ще бъде по-възрастна от вас или ще живее в друго населено място.
Приятелските ви отношения с жени ще са важни за вас, независимо от разстоянието помежду ви.
Тази седмица ще зарадва младите жени Козирог с важни и благоприятни  новини от финансов характер. Възможна е малка печалба от различни източници.

Водолей Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще възникне напрежение свързано с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място.
Ситуацията ще е непредсказуема, тъй като ще има отношение към нелоялни или лицемерни действия, неочаквано развитие на един конфликт и др.
През седмицата ще имате своите допълнителни грижи свързани с момче или млад мъж, като те могат да имат връзка с неговото здраве или друга неприятна житейска ситуация.
Мнозина от вас ще имат различни ангажименти свързани с наследствен имот, наследствена пенсия или други грижи с по-възрастни родственици.
Ако вашия собствен брак изживява криза през последните 6 месеца, то сега една раздяла ще бъде естествен завършек на този труден период.
Успехите ви тази седмица ще имат отношение към развитието на ваши битови или имотни дела, ангажименти, придобиване на нови такива или покупка на нови вещи за дома.
В някои случаи може да получите важен за вас подарък (придобивка).
Младите мъже Водолей да се грижат повече за здравето си и да избягват рискови действия, шофиране след употреба на алкохол и др.

Риби Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Риби, тази седмица ще имате благоприятно време за работа с документи, с юридическа или съдебна институция и др.
Ще ви зарадва новина или предложение, които носят една интересна промяна в живота ви.
През седмицата ще преживеете любопитни събития или ще имате повод за радост, за събиране свързано с дете или с млад човек.
Новите ви познанства с хора, по-млади от вас ще се развиват полезно за вас и ще ви обогатят с нови познания, ще ви срещнат с нови хора и др. Въобще тяхното влияние през тези седем дни ще бъде позитивно за вас.
През седмицата някои от неприятните моменти или негативни емоции ще бъдат свързани с хора, които ще ви потърсят или посетят (най-вероятно в дома ви).
Те ще ви натоварят с техните проблеми, финансови затруднения и други подобни ситуации, за които вие нямате вина или не можете да помогнете.
Седмицата вещае неочаквана житейска раздяла с мъж.
Мъжете над 35 годишна възраст могат неочаквано да изгубят нещо или да станат жертва на чуждо посегателство върху личните им вещи или документи.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ВИЖТЕ ТУК! 🙂

 

 

Извън спорта

Учени разкриха кой е съвременният убиец на желанието за с__с

Публикувано

на

Натоварено ежедневие, преумора, злоупотреба с алкохол или прекалено много храна на вечеря – всички тези фактори се отразяват на либидото, но най-големият му враг, всъщност е смартфонът. Британски учени са категорични, че най-негативно се отразяват върху сексуалния живот именно мобилните телефони, пише struma.bg. Изследването им, публикувано в медицинското списание The Lancet показва, че 50% от хората прекарват над час и половина всяка вечер на смартфона си. За сметка на партньора.

12% говорят по време на секс

Учените установяват шокиращия факт, че някои хора не се колебаят да отговорят на повикване дори по време на сексуален акт. И процентът, който признава, че го прави, не е никак малък – цели 12% разкриват, че не могат да устоят на изкушението да четат съобщения, дори когато правят любов, а 5% не се срамуват да кажат, че следят Facebook-а си по време на секс.

Телефонът е истинският любим

Колкото и стряскащи да са резултатите от изследването на британските учени, още по-шокиращи са тези от проучване на техни американски колеги. Резултатите им показват, че един от всеки трима човека предпочита да се лиши за една седмица от секс, отколкото от смартфона си. Американските учени подчертават, че не става дума за хора, които имат нужда от устройството за работа или за важни дейности, а го използват просто за развлечение и висене в социални мрежи. 63% от анкетираните директно споделят, че се чувстват много по-щастливи, когато са на телефона си, отколкото, когато правят любов с партньора си.

Истинска зависимост

Учените са категорични, че тези резултати показват, че обществото ни страда от болест, срещу която трябва да бъдат взети мерки навреме. Те съветват всеки човек да се опитва да ограничава времето, което прекарва на телефона си, да си въведе навик да го изключва или поне да спира мобилния си интернет след прибирането си у дома или поне след 21-22 часа. Сметнете колко време прекарвате на телефона си и започнете да отделяте поне половината от него за любимия си човек, съветват специалистите.

Източник: fakti.bg

Прочети повече

Извън спорта

13 грешки, заради които ще си останете стара мома

Публикувано

на

Всяка жена тайничко се притеснява, че може да си остане стара мома. Колкото повече възрастта напредва, а вие си стоите без приятел, този страх заема все по-голяма част от съзнанието ви. Та кой не копнее за семейство, любов и създаване на живот.

В следващите редове ще ви разкрием кои са 13-те грешки, които много дами допускат и се обричат на самота. Следвайте съветите ни и ви гарантираме, че съвсем скоро ще получите това, за което копнеете и забравите за страховете си.

Правите се на умни

Трябва да забравите за това. По-добре понякога се правете на глупак. Трябва напълно да се откажете от егото си. Когато една жена общува с мъж от позицията на по-слаба и по-крехка, това му помага да прояви мъжественост. Той е готов да я защити, да й подарява подаръци и да решава проблемите й. Ако една жена обаче мачка човека до себе си с его и се съревновава с нещо, реално няма да спечели нищо от това състезание.

Не сте уверени

Според статистика 70% от жените имат ниско самочувствие. За да привлечете успешен мъж в живота си, трябва да сте уверени в себе си и способностите си. Така ще бъдете много по-интересна за него.

Важно е все пак границата да не се преминава.

Не знаете как да се забавлявате

Много жени се омъжват, за да решат проблемите си и забравят, че това не значи, че не трябва да се забавлявате. Ако една жена не знае как да се забавлява, ще остане сама. Важно е да прави обаче всичко с граници. Никой мъж не обича скучни дами.

Не можете да правите правилни избори

Практиката показва, че дамите никога не мислят за критериите, по които си избират мъж. Всички търсят едно и също вместо да помислят какъв човек наистина ще им пасне и ще ги направи по-добър човек. Обърнете внимание като за начало на родителите на мъжа.

Живеете в напрежение

Честичко се мръщите. Човек трябва да открие начини да отпусне напрежението и да се разтовари. Всеки има проблеми, но не си струва да ги носим на работното място.

Прекалено сте независими

Нищо не ви пречи да покажете малко слабост и да поискате съвет от някого Трябва да си изкарвате парите сами, но това не значи, че не може да си позволите да разчитате и на човека до себе си. Вие сте екип преди всичко.

Не се обличате красиво

Това е много важно особено за жените в големите градове, където темпът на живот е много висок. Дрехите унисекс не винаги са на мода. Можете да срещнете мечтания човек дори като ходите по улицата, важно е винаги да изглеждате добре и да не правите компромиси с визията си.

Съхранете себе си

Винаги трябва да имате време и за себе си и това, което обичате да правите, без значение колко сте ангажирани. Няма и нищо лошо от време на време да се глезите, така ще сте много по-щастливи, а съответно ще предадете тази положителна емоция и на човека до вас.

Твърде достъпна сте

Отговорите ви към мъжете е добре да са по-кратки от неговите. Не се обяснявайте постоянно. Не ходете по ничии задник. Една недостъпна жена винаги е по-интересна. Ако един човек ви харесва, ще направи нужното за да си спечели вниманието ви.

Ранен секс

Сексът не трябва да се практикува на първата среща. Така губите уважението на човека до вас. Дори да сте истински царици в леглото много по-умно е да държите краката си затворени. Важно е да спечелите мозъка му, а не тялото му.

Добре е първоначално да не спите у тях, а винаги, колкото и да е късно, да се прибирате.

Критикувате прекалено много

Та кой обича непрестанно да му бъдат откривани и изкарвани наяве слабостите? Никой не си пада по жена, която прилича на черна станция .Трябва да внимавате какво и как го казвате.

Предвидимост

Не е хубаво да сте предсказуеми и да сте като отворена книга за всеки. Импулсивните действия привличат мъжете./jenata.blitz.bg

Прочети повече

Извън спорта

Не по дължината на банана, не! Има как да познаете дали един мъж е добър в леглото… без дори да размените дума!

Публикувано

на

Дами, ако искате да разберете дали един мъж е „жребец“ в леглото, не е нужно да любопитствате за размера на половия му орган. Достатъчно е просто да прецените ръкостискането му, което издава креватните му достойнства, пише в. „Дейли стар“, позовавайки се на резултатите от изследване на специалисти от Република Корея.

Според изследователите от Джеонамския национален университет, колкото по-силно е ръкостискането на мъжа, толкова по-задоволително е неговото представяне в леглото.

Проучването е обхванало 1171 мъже, чиято сила на ръкостискане е отчетена с помощта на механичен динамометър. Изследователите са установили, че увеличение с пет килограма на силата на ръкостискане съответства на 18% понижение на риска от импотентност или проблем с ерекцията.

По-слабият захват издава и по-ниски нива на мъжкия хормон тестостерон, който също оказва влияние както върху мускулната сила, така и върху потентността.

bulnews.bg

Прочети повече

Избрано