Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (29 октомври – 4 ноември 2018)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще ви зарадват приятни новини, предложение или покана.
Ще получите нещо, което очаквате отдавна или което е важно за вас, пише astro.velida.net.
Тази седмица ще бъде важна за арзвитието на любовния ви живот.


През тези дни съдбата няма да толерира прояви на егоизъм, себелюбие или лицемерие в романтичния ви живот.
Седмицата може да ви донесе разочарование свързано с ваше очакване за важно събитие в живота на жена над 35 годишна възраст. Тя може да бъде родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци, но това не е задължително.
Каквото и да се случва в нейния живот, ситуацията ще е само временна и скоро събитие в нейния живот ще бъде повод за радост.
През седмицата ще бъдете склонни по-скоро да се тревожите за други хора, отколкото за себе си.
Новите познанства ще ви притесняват и ще се развиват бавно или трудно, поради вашата емоционална нестабилност, недоверие и др.
През седмицата ще възникнат проблеми с образованието или здравето на дете (или млад човек), които ще ви поставят в трудна ситуация или в позиция, когато ще трябва да вземете важно решение.

Скорпион Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица събития или действия от страна на млад мъж ще ви разочароват от него и вие ще се разделите с тази личност или ще игнорирате нейното присъствие в живота си.
Това може да бъде ваш родственик, колега, съученик или някой от кръга ви познати.
Ако имате определени очаквания за финансовите си дела през тази седмица, то пригответе се за забавяне или отлагане поради различни причини.
Избягвайте да харчите пари, с надеждата че скоро ще получите някакъв доход. Харчете само това, което реално можете да си позволите.
През седмицата може да имате интересни и положителни преживявания свързани с момиче или млада жена (най-вероятно от кръга ви роднини), която или ще пътува през тези седем дни или живее в друго населено място.
Като цяло през тази седмица събитията ще се развиват благоприятно за вас, затова избягвайте прояви на раздразнение или нетърпение.
Дайте достатъчно време на всяко едно събитие да се развие по естествен начин и не пришпорвайте собствената си съдба.
Младите мъже Скорпион да се пазят от измама или лукави действия.
Младите жени ще имат чудесна седмица за пътуване свързано със семейството си или с любовния си партньор.

Стрелец Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще вземете важни решения свързани с дома или със семейството. Някои от тях ще изискат малък разход на пари или инвестиция, но определено ще бъдат за хубаво.
За някои представители на този зодиакален знак, седмицата вещае вземане на решение свързана с промяна на дом или ангажиране с юридически дела свързани с имот.
През седмицата ще трябва да изпратите подарък или друг вид пратка, на някой който живее в друго населено място.
Пазете личните си вещи: пари и документи, когато сте извън дома си, независимо колко сигурни се чувствате, там където сте.
Тази седмица мнозина ще имат различни ангажименти свързани с уреждането, подписването на финансов документ, договор или други подобни действия, които ще имат някаква връзка с пари.
За някои от вас седмицата вещае разход на пари свързани със собственото здраве, терапия или зъболечение.
През седмицата ще ви зарадава новина или услуга, която един мъж ще направи за вас.
Неочаквана изненада вещае седмицата за мъжете над 35 годишна възраст.

Козирог Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще ви се наложи да разрешавате финансови проблеми с помощта на необходимите за това хора. Какъвто и да е проблема ви, вероятността да се справите сами, е минимална.
Изпитанието или ситуацията, която ще преживеете през тези седем дни се надявам да ви научат на нещо, да усвоите един нов и полезен за вас житейски урок.
Интересно развитие тази седмица ще имат любовни връзки, между хора които работят заедно или имат общи професионални, бизнес интереси.
Възможно е конкретно събитие сега да ви принуди да покажете публично вашите отношения, ако до този момент те са били тайна.
Интересно или благоприятно развитие ще имат романтични връзки, които са създадени чрез някаква агенция за запознанства, сватовница, сляпа среща или друго нечие посредничество.
През седмицата ще се ангажирате със събитие свързано с жена, която вероятно ще бъде по-възрастна от вас или ще живее в друго населено място.
Приятелските ви отношения с жени ще са важни за вас, независимо от разстоянието помежду ви.
Тази седмица ще зарадва младите жени Козирог с важни и благоприятни  новини от финансов характер. Възможна е малка печалба от различни източници.

Водолей Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще възникне напрежение свързано с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място.
Ситуацията ще е непредсказуема, тъй като ще има отношение към нелоялни или лицемерни действия, неочаквано развитие на един конфликт и др.
През седмицата ще имате своите допълнителни грижи свързани с момче или млад мъж, като те могат да имат връзка с неговото здраве или друга неприятна житейска ситуация.
Мнозина от вас ще имат различни ангажименти свързани с наследствен имот, наследствена пенсия или други грижи с по-възрастни родственици.
Ако вашия собствен брак изживява криза през последните 6 месеца, то сега една раздяла ще бъде естествен завършек на този труден период.
Успехите ви тази седмица ще имат отношение към развитието на ваши битови или имотни дела, ангажименти, придобиване на нови такива или покупка на нови вещи за дома.
В някои случаи може да получите важен за вас подарък (придобивка).
Младите мъже Водолей да се грижат повече за здравето си и да избягват рискови действия, шофиране след употреба на алкохол и др.

Риби Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Риби, тази седмица ще имате благоприятно време за работа с документи, с юридическа или съдебна институция и др.
Ще ви зарадва новина или предложение, които носят една интересна промяна в живота ви.
През седмицата ще преживеете любопитни събития или ще имате повод за радост, за събиране свързано с дете или с млад човек.
Новите ви познанства с хора, по-млади от вас ще се развиват полезно за вас и ще ви обогатят с нови познания, ще ви срещнат с нови хора и др. Въобще тяхното влияние през тези седем дни ще бъде позитивно за вас.
През седмицата някои от неприятните моменти или негативни емоции ще бъдат свързани с хора, които ще ви потърсят или посетят (най-вероятно в дома ви).
Те ще ви натоварят с техните проблеми, финансови затруднения и други подобни ситуации, за които вие нямате вина или не можете да помогнете.
Седмицата вещае неочаквана житейска раздяла с мъж.
Мъжете над 35 годишна възраст могат неочаквано да изгубят нещо или да станат жертва на чуждо посегателство върху личните им вещи или документи.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ВИЖТЕ ТУК! 🙂

Извън спорта

„Искам да имам стая с пари и да си ги целувам“ – в света на богатите (СНИМКИ)

Публикувано

на

„Ако искам, ще работя 100 часа на седмица, няма да виждам семейството си и ще умра млада. Това си е лично мое желание“.

„Искам да имам много пари, пълна стая с пари и да си ги целувам“.

Общото между притежателите на тези думи е това, че искат да са богати, разликата е в годините – дамата, казала първото изречение, е на 30+години; вторият цитат е на малко момиченце.

Американката Лорън Грийнфийлд е документирала как живеят неприлично богатите хора. Истинска консуматорска оргия, разказва „Дойче веле“.

Грийнфийлд е озаглавила изложбата си „Поколението на благосъстоятелните“, фотографиите са изложени в Хамбург.

„Опитах се да покажа човешкото им лице, без да ги съдя. Исках да ги заснема в приятна за тях ситуация. Показвам техните истории така, какво ги видях“, коментира Лорън.

А те понякога са смущаващи.

150-те фотографии от изложбата доказват, че безкрайният ламтеж за власт, пари и луксозен живот винаги е на ръба между мечтата и кошмара.

Грийнфийлд израства в Лос Анджелис и се докосва до този свят още като ученичка.

„Снимките ми критикуват не толкова отделния човек, колкото обществото, културната среда“, казва тя.

Фотографката е заснела и документален филм, показван вече на няколко фестивала.

През годините на своята работа Грийнфийлд се убеждава, че парите не са щастие, защото празнината, която луксозният живот трябва да запълни, е като бездънна яма.

„Вести

Прочети повече

Извън спорта

Тези 5 растения привличат парите и пазят от зли очи!

Публикувано

на

От древни времена хората вярват, че растенията имат специална енергия. Някои от тях могат да навредят.

Е, има и такива растения, с които ще можете да привлечете парите и здравето в дома си, да се предпазите от зли очи и уроки. В следващите редове ще ви разкрием 5 такива растения.

Бамбук

Това е доста често срещано за декорация растение. Дизайнерите определено го обичат Освен това бамбукът носи много силна енергия и дава благополучие, мир и спокойствие на дома.

Важното е, че бамбукът пази от зли очи и уроки Дори и недоброжелатели да влязат в жилището ви, то бамбук няма да остави злите им намерения да ви засегнат по какъвто и да е начин.

Хризантеми

Мястото на тези прекрасни цветя не е само в градината, но и в къщата ви. Те помагат за финансов успех, стабилност и просперитет

Хризантемите вършат чудесна работа срещу завистливи хора, като пречат прокобите им да проникнат в жилището и живота ви.

Ако нямате желание да си отглеждате точно такова цвете, то просто от време на време, при партита и посрещане на гости, ги слагайте в къщата си, за да ви пазят от зли очи.

Спатифилум

Това цвете е известно и като „женско щастие”, то носи късмет и любов за дамите, които са необвързани и бременност, за тези, които вече имат спътник в живота.

То има отлични защитни свойства. Ще ви спаси от завистливи недоброжелатели.

Алое вера

Това растения блокира достъпа на всичко отрицателно до дома ви и отваря пътя само на положителните енергийни вибрации. Алое верата помага за просперитет.

Ако растението умре, значи  в жилището ви е влязла много силна лоша енергия.

Кактус

Много хора смятат, че те водят до кавги и неприятности. Това обаче не е така. Те защитават хората от негативизъм и лоши мисли.

Кактусите премахват злото и отблъскват завистта.

Добре е да ги поставите в близост до входната врата или до работещи електрически уреди/jenata.blitz.bg.

Прочети повече

Извън спорта

Ром крадец влезе в дома на мъж и го уби с лопата

Публикувано

на

Циганин уби стопанин на къща, заварил го да краде. Кървавото престъпление се разиграло в нощта срещу 22 юни в с. Априлово, Софийска област.

35-годишният рецидивист Д. М. влязъл в дома на 49-годишен мъж от селото в малките часове на нощта, за да го обере. Стопанинът се събудил, грабнал лопата и опитал да спре крадеца.

Престъпникът обаче се оказал по-ловък и издърпал инструмента. Ударил човека по главата над 10 пъти, а той починал от тежка черепно-мозъчна травма.

Рецидивистът бързо бил задържан. Той е обвинен в убийство и ако бъде признат за виновен, може да получи от 10 до 20 г. затвор. Прокуратурата ще му иска постоянен арест./Марица

Прочети повече

Избрано