Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

Ваня Стамболова си докара страхотни неприятности във фермата заради голямата си страст (СНИМКА)

Публикувано

на

шш

Любовта на спортната звезда Ваня Стамболова към „червения“ футболен тим й докара сериозни неприятности във „Фермата“. В стремежа си да демонстрира на всички страстта си към отбора, тя изписа „ЦСКА“ и „Сектор Г“, на две от стените в спалнята, която обитава.

Бъзиците, които понесе от водещия Андрей, който е върл фен на Левски, бяха нищо в сравнение с това, което я очакваше при срещата със стопанската на „Фермата“ Бети. Пристигайки, за да оцени изпълнението на тазседмичните задачи, тя не скри разочарованието си от вандалската постъпка на Ваня.

Стамболова обаче не беше единствената, която ядоса Бети. Емигрантът Симеон също се оказа любител на писането по стените, но за разлика от атлетката, той беше нашарил стената до леглото си с формули и изчисления, които явно му помагат в състезанието със съфермерите му.

Пред участниците Бети разкритикува действията и на двамата и дори наложи наказание на цялата група. Стопанката заяви, че лишава всички от една от кошниците, която ще им бъде върната в момента, в който надписите бъдат заличени. Тази драстична мярка сериозно разстрои Ваня Стамболова и тя не успя да сдържи сълзите си. След като се извини на групата за отнетата кошница, заяви, че с надписите се е опитала да направи нещо, което да я накара да се почувства във „Фермата“ като у дома си./БЛИЦ

Водещи новини

Венци Стефанов посочи до стотинка дълговете на Левски, Павел Колев му отговори

Публикувано

на

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира думите на Венцеслав Стефанов, който наскоро заяви, че „сините“ дължат точно 39 825 000 лева. Според шефа на клуба от „Герена“ обаче цифрите, изнесени от собственика на Славия, не са верни.

„Не бих искал да коментирам думите на Стефанов. Цифрата, казана от него, не отговаря на истината. Реалната цифра на дълговете е доста по-ниска. Сумата е над 30 милиона лева, но в никакъв случай цифрата не е тази, която цитира Стефанов. Аз нямам представа той откъде има тази информация“, заяви пред „Блиц“ Колев.

„Едва ли някой се съмнява, че когато холдинг от мащаба на „Нове“ застане зад клуб като Левски, то отборът може да има проблеми с бюджета. От тази гледна точка „черните дни“ за Левски и финансовата криза официално са приключили, въпреки че все още има да се чистят доста задължения.

Идването на Васил Божков и ангажирането му с Левски подсказва, че нещата в Левски ще се променят положително. Компаниите на г-н Божков от гледна точка на бизнес законите са перфектни и са показали, че са ефективни. Целта е да направим това и в Левски. Разбира се, има футболни специфики, които отличават футболния бизнес от бизнеса въобще, но принципите са едни и същи.

До края на този сезон и докато има теоретични шансове, Левски ще се бори да стане първи. Следващият сезон ще започнем с идеята да се борим за титлата. Със сигурност. Но искам да подчертая, че целите, които градим са на здрава основа, а за клуб като Левски да не се бори за титлата би било несериозно. Аз съм сигурен, че през следващия сезон Левски ще стои много по-добре не само на терена, но и извън него и ще има всички аргументи да оспорва титлата на другите отбори в България“, допълни Колев./Дума

Прочети повече

Изцепки

Кубрат Пулев даде култово интервю на английски, фейсбук: „Кобрата засенчи Стоичков и Бареков“ (ВИДЕО)

Публикувано

на

Кубрат Пулев – Кобрата даде интервю на английски език, което според фейсбук потребители направо е засенчило пословичните знания на Христо Стоичков и Николай Бареков по езика на Шекспир.

Разбира се, оправдание на Кубрат може да бъде, че бе разпитан от очевидно много надарена журналистка Хелен Йее.

 

Прочети повече

Изцепки

Момче от народа предложи брак на Наоми Осака, тя го затапи от замах

Публикувано

на

Момче от народа реши да си пробва късмета с Ноами Осака, като предложи брак на световната тенис звезда в социалните мрежи.

Наоми обаче реши да му върне отговор и стана забавно.

„Ако си търсиш просто канадско момче, моля те, омъжи се за мен”, написа мераклията.

„Момче, ти имаш приятелка. Разгледах профила ти!”, върна изненадващ и порицателен коментар Осака.

 

Прочети повече

Избрано