Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

Ваня Стамболова си докара страхотни неприятности във фермата заради голямата си страст (СНИМКА)

Публикувано

на

шш

Любовта на спортната звезда Ваня Стамболова към „червения“ футболен тим й докара сериозни неприятности във „Фермата“. В стремежа си да демонстрира на всички страстта си към отбора, тя изписа „ЦСКА“ и „Сектор Г“, на две от стените в спалнята, която обитава.

Бъзиците, които понесе от водещия Андрей, който е върл фен на Левски, бяха нищо в сравнение с това, което я очакваше при срещата със стопанската на „Фермата“ Бети. Пристигайки, за да оцени изпълнението на тазседмичните задачи, тя не скри разочарованието си от вандалската постъпка на Ваня.

Стамболова обаче не беше единствената, която ядоса Бети. Емигрантът Симеон също се оказа любител на писането по стените, но за разлика от атлетката, той беше нашарил стената до леглото си с формули и изчисления, които явно му помагат в състезанието със съфермерите му.

Пред участниците Бети разкритикува действията и на двамата и дори наложи наказание на цялата група. Стопанката заяви, че лишава всички от една от кошниците, която ще им бъде върната в момента, в който надписите бъдат заличени. Тази драстична мярка сериозно разстрои Ваня Стамболова и тя не успя да сдържи сълзите си. След като се извини на групата за отнетата кошница, заяви, че с надписите се е опитала да направи нещо, което да я накара да се почувства във „Фермата“ като у дома си./БЛИЦ

Избрано