Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп – да видим кой как ще изпрати месеца (29 октомври – 4 ноември 2018)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще следите сложни ситуации в живота на млад човек от кръга ви приятели, колеги или съседи.
През тази седмица може да получите новина свързана с едно трудно раждане на бебе или за раждане, чрез операция, пише astro.velida.net.
Ще ви зарадва новина свързана със син, внук, племенник или друг млад мъж от семейството ви.
Среща, събиране или общи професионални ангажименти с жена ще създадат напрежение в отношенията ви с нея.


През седмицата ще възникнат неочаквани проблеми свързани с пари, непланирано плащане или друг разход, който може да ви създаде временно затруднение.
Жените Овен ще могат да създадат ново романтично познанство при неочаквани обстоятелства.
Мъжете ще имат по-голям разход за дете или други неотложни ангажименти свързани със семейството.
Мъжете над 35 годишна възраст ще получат покана или предложение, което ще бъде важен шанс за тях.
Жените над 35 годишна възраст ще имат неприятна среща или посещение с цел разговор, който ще прерастне в спор или конфликт.

Телец Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще трябва да вземете решение важно за любовния ви живот. За някои от вас това ще бъде намиране разрешение на една дилема свързана със стара любовна връзка. За други, рутината в настоящата връзка вече ще е убила всякакви чувства с партньора ви, и вие ще искате някаква промяна. Предстоят ви моменти на сериозен размисъл и понякога необходимост от вземане на трудни решения.
Тази седмица ще има своето осбено значение за вас, защото ще имате възможност да си изградите една по-ясна представа за близкото си бъдеще, дори това, което да виждате в него, да не ви харесва.
Не пренебрегвайте помощта на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
Не търсете лоши помисли в действията на Близнаци, Везни или Водолей. Сега имате нужда от хора около вас, както и те имат нужда от вас.
Допуснете ли подозрения в отношенията си с другите, те ще ви изядат отвътре (тези съмнения).
Тази седмица в много отношения ще бъде не само важна, но и успешна за вас, ако избегнете натоварването си с негативни емоции, подозрения, сприхавост или раздразнителност в комуникацията си с други хора.
За някои от вас може да възникне необходмост от неочаквано пътуване, а други могат да получат неприятна новина свързана с хора от друго населено място. Възможни са и някакви транспортни затруднения.

Близнаци Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ще имате повод за радост свързана с мъж от семейството ви. Тази седмица вещае сватба или друг важен повод за събиране свързано с мъж: рожден ден, юбилей, пенсиониране, завръщане след престой в друг град или държава и др.
Затрудненията или неприятните събития ще са свързани с момиче или с млада жена, която ще премине през едно изпитание в живота си.
През седмицата очаквайте повече ангажименти свързани с дома или с роднини.
Внимание или определен ангажимент ще изиска човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.
Тази седмица ще бъде добра за работата, за развитието на професионалните ви или бизнес контакти.
През тези седем дни мнозина ще се зарадват на добри доходи или други важни постижения в кариерата си.
Младите жени Близнаци ще се зарадват на пари в дома си, които могат да дойдат от най-различни източници.
При мъжете ще възникне необходимост от някаква промяна свързана с работата.

Рак Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Рак, събитията през тази седмица ще ви принудят да бъдете по-сериозни и отговорни към разрешаването на различни проблеми.
Преди всичко ще трябва да обърнете внимание на емоционалния дискомфорт, който изпитвате поради различни събития от последните дни.
Ще ви се наложи да се погрижите за собственото си здраве, което ще бъде нестабилно, поради по-голямото напрежение в ежедневието ви.
Тази седмица ще ви зарадва с новина или събитие свързано с дете (най-вероятно момиче) или с млада жена.
През седмицата внимавайте във финансовите си дела или ангажименти с млад мъж. Не бързайте да давате пари и не се впечатлявайте от всяко примамливо предложение.
През тази седмица ще ви заинтригува един разговор с мъж или статия написана от него, която ще е свързана с важни за вас интереси. Възможно е да се опитате да осъществите контакт с непознат човек, заинтригувани от неговата работа, обществена или политическа дейност и др.
Жените Рак ще имат повече приятни преживявания свързани с дете.
Мъжете Рак да внимават при работа с пари. Добре огледайте всичко, преди да направите по-голям разход на пари.

Лъв Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица ще сте напрегнати, защото ще имате важни за очаквания за определени събития или новини, които ще очакват да получите през тези седем дни.
Те може да имат връзка с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв, но това като цяло не е задължително.
Неприятностите в живота на ваши приятели също ще бъдат причина за безпокойство от ваша страна, тъй като ще следите отблизо тяхното развитие.
Ако пътувате тази седмица, вероятно удоволствието ще бъде по-малко от напрежението или конфликтите, които ще възникнат.
Ще ви раздразни или натъжи решението на човек, който живее в друг град или държава и който вероятно е роден под знака на Телец, Дева или Козирог.
Хубавите събития тази седмица ще бъдат свързани с пари, за които ще имате предварителна информация, че ще получите.
Бавно, но благоприятно за вас развитие ще имат финансови документи, кредит и др.
Тази седмица ще запомните с важни промени или успехи в семейството си (най-вече в битов и материален план), в работата си (където може да се зарадвате на нова техника за работа, по-добри производствени условия и др.).

Дева Седмичен Хороскоп 29 октомври – 4 ноември 2018

Ако сте родени под знака на Дева, тази седмица ще отделите време за любопитни разговори с жена относно нейния личен живот или личния живот на ваша обща позната.
Причината за това ще бъдат някои важни промени в техния живот свързани с годеж или сватба, нова работа или преместване в друг град или държава.
Тази седмица може да научите неочаквана информация свърана с минали събития от вашия любовен живот, които не сте забелязали, пропуснали или някой умишлено е скрил.
Това едва ли ще промени настоящата ситуация в личния ви живот, но поне ще ви даде по-ясни отговори за притеснения или подозрения, които сте имали преди.
През тази седмица на повечето от вас ще им се наложи да живеят на „бързи обороти“ поради динамиката на някои конкретни събития и промени. Всичко върви по законите на Вселената и опеределено за ваше добро.
Не се опитвайте да научите повече от това, което ви се дава да знаете в момента. Търпението днес ще определи успеха ви в бъдеще.
През седмицата ще получите покана за семейно събиране или вие самите ще поканите гости в дома си.
Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на документи свързани с дома ви или с друг вид собственост, които притежавате.
Младите жени Дева ще получат пари през тази седмица, които могат да дойдат чрез (или благодарение на) човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ВИЖТЕ ТУК! 🙂

Избрано