Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Футболният агент Милко Бански обяви хубава новина за Левски и отговори на Красимир Иванов, нарекъл го лъжец

Публикувано

на

Сръбският бек Милош Цветкович е близо до нов договор с Левски. Това разкри в Актуално студио „Дерби“ футболният агент Милко Бански. Той отговори и на изпълнителния директор на „сините“ Красимир Иванов, нарочил го за лъжец в пост във фейсбук.

„Когато Цветкович пристигна, Левски беше в критичен момент с привличането на футболисти.

Търсеха крайни защитници. Цветкович е шампион с Цървена звезда, това беше ясен критерий. Беше играл 2 мача срещу Лудогорец. За съжаление, финансовата рамка от Левски беше изключително ниска. Чух се с Милош, обясних му къде идва, какво възнаграждение може да получи. След 3-4 дни сключихме договор. Аз излъгах Милош, но тогава не го осъзнавах. Когато говориш с чужденец, има пакет от въпроси, на които да отговориш честно. Не съм горд от бизнеса, с който се занимавам. Той е пълен с мошеници. Милош трябваше да получи заплатата, бонуси, автомобил. Той държеше химикалката и ми каза: „Милко, няма ги бонусите“. Иванов каза, че няма проблем, ще ги има във вътрешния правилник. Вече година го чакам този вътрешен правилник и още го няма. Заради моето невнимание, Цветкович е изгубил 15-16 000 евро“, заяви Бански. Той допълни, че Цветкович не получил и кола, като уж щяла да бъде сключена застраховка на личния му автомобил, но и това не се случило. „Има огромен вакуум между Спас Русев и хората под него. Но първото предложение към Цветкович дойде в събота, лично от г-н Русев. Да успокоя феновете на Левски, позициите са много близо“, обобщи Бански.

Мони ГЕОРГИЕВ

Избрано