Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луди клипове

Фенче на Черно море печели симпатии с видео от мача с Левски: Ше отърве ли вратарят дузпата? (ВИДЕО)

Публикувано

на

Млад почитател на Черно море привлече вниманието на YouTube с клипче от драмата срещу Левски за Купата на България. Детето е направило клипче с епичните дузпи, на които изразява увереност как вратарят на любимия му тим Благой Макенджиев ще „отърве“ дузпата на Нашименто.


.js.php", data: {top_ten_id: 581000, activate_counter: 11, top10_rnd: (new Date()).getTime() + "-" + Math.floor(Math.random()*100000)}});

Извън спорта

Разкриха самоличността на полицая, блъснал протестиращ в Бургас (ВИДЕО)

Публикувано

на

Полицаят, който блъсна грубо протестиращ в Бургас, бе набързо разкрит. В социалните мрежи стана ясно, че името на длъжностното лице е Христо Топалов, пишат колегите от unicorn.bg.

Мъжът възмути безброй потребители в социалките заради поведението си, което бе масово окачествено като „арогантно“.

Все пак трябва да се отчете, че асово полицията си вършеше качествено работата и следеше за нормалното протичане на протестите в цялата страна. Но няма спор, че подобни случаи слагат петно върху цялата система.

Прочети повече

Луди клипове

Франция видя пропуска на сезона! Не, това не е реално!

Публикувано

на

30-годишният таран на Олимпик Марсилия Костас Митроглу направи пропуска на сезона във водещите първенства. Гъркът пропусна в 34-тата минута отлична ситуация срещу Дижон в мач от Лига I. За щастие на френския гранд, Лукас Окампос и Адил Рами се разписаха по-късно за крайното 2:0.

Прочети повече

Изцепки

Да се смееш ли, да плачеш ли… така става, когато в последната атака двама съотборници се хвърлят за топката (ВИДЕО)

Публикувано

на

Мачът е от Уолсол – Акрингтън Стенли от третото ниво на футбола в Англия. Домакините губят с 0:1 и имат правото на последна атака, в която всички са силно устремени. Дотолкова устремени, че в мерака си да догонят топката, двама в червено стигнаха до това:

Прочети повече

Избрано