Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

🔞 12 смущаващи въпроса за нещата под завивките: „Защо понякога изпускам газове по време на секс?“. И още…

Публикувано

на

1. Мога ли да счупя пениса му?

Той не представлява кост, но действително може да го нараните при секс или маструбация, обяснява докторът по медицина Алиса Дуек, автор на „В като вагина“. Еректиралият член е пълен с кръв и затова е лесно уязвим.

2. Какво да направим, ако кондомът остане в нас?

Първо, не се подавайте на паника. Извадете кондома и се уверете, че нито едно парче не е останало във вас.

Но дори и да смятате, че спермата не е попаднала във вас, лекарите препоръчват да вземете спешна контрацепция, ако не желаете случайна бременност. Ако партньорът е нов, най-добре е да си направите тестове за полови заболявания.

3. Защо никога не стигам до оргазъм по време на секс?

Нищо необичайно, обикновено става дума за напипване на точната точка от вашето тяло. Много жени не достигат до оргазъм по време на вагинален секс, но често достигат връхната си точка на удоволствие при дразнене на клитора или маструбация. Възможно е липсата на оргазъм и удоволствие от секса да са свързани с прием на някои лекарства или заболявания, като например диабет, сърдечно-съдови болести или депресия. Дори стресът често е причина за това.

4. Възможно ли е да се напишкам по време на секс?

Понякога просто имате усещане, че много ви се пишка, което само означава, че партньорът ви е достигнал вашата точка на удоволствието. Освен това по време на оргазъм жените също могат да получат еякулация, което е нещо различно от урина.

5. Защо понякога изпускам газове по време на секс?

Това е физиологична особеност, над която нямате контрол. Причината е в затворения във вагината въздух, който се запушва и отпушва по време на самия акт, когато пенисът везе вътре.

6. Нормално ли е да съм мокра по време на секс?

Да, напълно естествено е. Всъщност, проблемът е, ако не сте мокра. Тогава се нуждаете от лубрикант.

7. Нехигиеничен ли е аналният секс?

Не и ако използвате презерватив. Важното е същият презерватив да не влиза после във вагината ви, където да пренесе анални бактерии. Използвайте и много лубрикант, за да се предпазите от наранявания.

8. Какво е напръскването?

Понякога жените освобождават струя  около пикочния си канал, но това не е урина. Случва се при състояния, близки до оргазма. Състоянието прилича на еякулация, но без семенна течност.

9. Има ли проблем с кривите пениси?

Не, въпрос на индивидуална анатомия. Пенисите са с различна форма, размер и цвят. Понякога закривеният пенис означава само по-голямо удоволствие за жената.

10. Аз съм хетеросексуална, но харесвам порно с момичета.

Нищо странно, това не означава непременно, че имате хомосексуални желания. Или пък имате и не си признавате?

11. Когато пенисът е болезнено голям или твърде малък.

Ако пенисът е твърде малък и не е в състояние да ви задоволи с вагинален секс, определено има доста други неща, които един мъж може да направи за вашето удоволствие. Ако пенисът е голям, използвайте повече лубрикант и го карайте бавно. Изберете позата, която не ви наранява. Кучешката е вероятно по-добра в този случай от мисионерската. А при позата, в която вие сте отгоре, ще контролирате изцяло темпото.

12. Той не може да прави орален секс.

Всяка жена изпитва удоволствие при различен тип орален секс, защото всяка жена е различна. Водете своя партньор внимателно и бавно в дебрите на вашето тяло, показвайте му и го учете нежно, докато не овладее изкуството да ви докара до екстаз.

Източник: Women’s Health

Извън спорта

Момче от народа предложи брак на Наоми Осака, тя го затапи от замах!

Публикувано

на

Момче от народа реши да си пробва късмета с Ноами Осака, като предложи брак на световната тенис звезда в социалните мрежи.

Наоми обаче реши да му върне отговор и стана забавно.

„Ако си търсиш просто канадско момче, моля те, омъжи се за мен”, написа мераклията.

„Момче, ти имаш приятелка.

Разгледах профила ти!”, върна изненадващ и порицателен коментар Осака.

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 20 март, сряда – я да видим какво са подготвили звездите!

Публикувано

на

Везни

Готови ли сте за поредния ден, изпълнен с романтика, двусмислени погледи и тем подобни неща? Разбира се, да. Подгответе се, както трябва, защото това ще продължи още някое време, особено ако в скоро време сте се запознали с някого, пише lamqta.com. Помнете, че е много важно да бъдете открити за всичко ново. По-рано, когато са се опитвали да Ви запознаят с някого, това се е превръщало в пълна катастрофа, но този път всичко може да завърши по съвършено различен начин.

Скорпион

Денят ще Ви донесе не малко изненади. Твърде трудно ще се ориентирате в ситуацията: интуицията няма да Ви подсказва нищо, а за логически разсъждения информацията ще е малко. В такава ситуация има само един надежден способ да избегнете грешките – да не предприемате абсолютно нищо. Всъщност на всички представители на Вашия знак такава „стратегия” няма да Ви е по вкуса. Ще Ви зарадва среща с приятели отлично ще прекарате времето си във весела компания. За съжаление романтичните отношения няма да се развиват съвсем така, както би Ви се искало, а това ще Ви донесе не малко вълнения. Само имайте предвид, че днес сте склонни към преувеличаване и всъщност не всички проблеми са толкова сериозни, както сега Ви се струва.

Стрелец

През този ден в главата на Вашия любим човек ще се появи някаква много светла и много неочаквана идея, която ще увлече не само Вас, но и него, ако бъде подредено и апетитно изложена. А това значи, че денят обещава да бъде за Вас интересен и изпълнен с положителни емоции.

Козирог

Козирозите ще получат щедра награда за свършената работа, само че много от амбициите на представителите на този знак ще останат нереализирани. Може да се уговорите с ръководството за увеличаване на работната заплата, но едва ли ще постигнете повишение в службата. Това е успешен ден за кратки пътувания, екскурзии, а също и за общуване с делови партньори в неформална обстановка. Лесно ще се разбирате с по-възрастните от Вас хора, независимо дали става въпрос за роднини, или просто за познати. Като цяло денят е благоприятен за общуване с членовете на семейството. Младите влюбени могат да страдат от недостиг на ярки впечатления. Жизненият Ви тонус е висок.

Водолей

Ще се наложи да се проявят чудеса от самообладание: днес обкръжаващите Ви сякаш нарочно ще Ви дразнят и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте емоциите да Ви завладеят. За постъпките, извършени под тяхно въздействие , просто няма начин да не съжалявате в последствие. Ако трябва да вземете важно решение, водете се от логиката и здравия разум. Интуицията днес има почивен ден, а чуждите съвети ще са удивително безполезни. Ще напомни за себе си стар приятел, който има за Вас приятна изненада. Вечерта обещава интересна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби

През този ден душата Ви ще жадува за творчество и творческа реализация, а и за благодарни зрители или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на такъв може да влезе и Вашия любим човек, но ако плодовете на Вашата фантазия не са му по вкуса, търпението му може и да не стигне за дълго време.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 20 март!

Публикувано

на

Овен 

Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате правилата, и едва ли някой ще успее да Ви вкара в ред. Провокирате конфликти, без да се замисляте за възможните последствия, а и говорите всичко, което Ви мине през ум, пише lamqta.com. Тези, които Ви заобикалят, едва ли ще Ви простят такова поведение. Вероятни са финансови трудности. Хората, които са Ви обещали подкрепа, не могат да удържат на думата си и ще се наложи да се справяте със собствени усилия. Настроението Ви ще се разваля, , а жертва на Вашето раздразнение стават близките. Единственото, което може да помогне да се справите с негативните тенденции, това е чувството за хумор.

Телец

От този ден е напълно вероятно да започнете нещо ново. Вариантите са много: с нов любим човек, въобще без него или пък с предишния, но на нов лад. При всички случаи някакъв елемент на новост трябва да присъства днес обезателно.. Ако ли пък всичко Ви устройва, просто кажете нов комплимент или подарете красив букет цветя. Също е изход.

Близнаци

Денят ще започне много успешно. Ще се справите с много важни работи, тъй като действате бързо и находчиво, като не се страхувате от нестандартни методи и въобще ще се покажете по най-добър начин. Втората половина на деня ще бъде по-сложна. Тя ще донесе проблеми при общуването с близките и ще Ви накара да се замислите за перспективите на развитие на отношенията с любимия човек. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи. Пазете се – днес трябва да се въздържате от прекомерни физически натоварвания, преяждане и злоупотреба със спиртни напитки.

Рак

В никакъв случай днес не трябва да нервничите и да преживявате. Нито едно събитие на този свят не заслужава Вашите сълзи и нервно разстройство! Освен това, настроенията Ви винаги ще се отразяват на настроението на Вашия любим човек, а да го огорчавате, няма никакъв смисъл.

Лъв

Очаквайте неочакваното и бъдете готови то да Ви се яви в много мъглива форма. Проектът, който Ви изглежда скучен, изведнъж ще се окаже интересен и многопластов и отново ще Ви стимулира, да се захванете за работа. Или пък колегата неочаквано ще прояви точно онзи талант, който не е достигал на Вашия тандем за напълно успешна работа. Даже личният Ви живот може изведнъж да тръгне „заобиколно” покрай Вашия сегашен път. Денят обещава да бъде интересен.

Дева

Денят е подходящ за разходки и кратки пътувания, както и за срещи с представители на ежедневното Ви обкръжение. Всички текущи задачи през това време ще се решават лесно. По време на пътуване има вероятност да Ви се появи приятен събеседник, или ще възникне друга възможност за получаване на добри впечатления. Възможно е да получите радостно известие. През днешния ден ще се усили Вашата проницателност и чувствителност, и затова някои положителни тенденции ще усещате интуитивно, много преди да са се случили в действителност.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Прочети повече

Избрано